2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Valla salçalı yemekte veriyorum ben kuzum napalım baya verilmeyecek şeyvar ama ben pek takılmıyorum
İyi bari yalnız değilim inşallah 2. Falan yoktur bizde ben kocayı pek görmüyorum ama
Kan grubu aynı olmak zorunda diye düşünüyor büyükler bilmedikleri için dediğim gibi masum bi soru ama işte gel gelelim cevaplar farklı

Canım sen benim kafadansın biz yemek yerken mama sandalyesinde oturur Cihangir doktor tam buğday ekmeği tavsiye etti zaten ailecek tam buğday ekmeği yeriz ağzına peynirden olsun akşam yemeğinden olsun ekmeği bandırir bandırir veririm
Geçen gün kıymalı makarna verdim elimle eze eze maşallah yedi patates havuç çorbasına bayılır

Ben genel olarak sorayım oğlum 6 Nisan doğumlu artık 7 aylık kimler ne kadarlık gün içinde ne last besliyorsunuz???
Bana bir anlatır mısınız??

Bsk yenilene icilene asla bsey diyecek biri degilim hep sofram dolu dolu olur benm kendimixe bile bi cesit pisirmem 2 3 cesit yapan biriyim eli dar degilim. Ama syle bi durum var ki kenfi evlerinde gorumcem psra gider almayalm deyip burda yemesi oh evde paramz gider diye aldırmıyodm burda yiyelim deyim bitirene kdar ugrasmalari kaynanamn evde saklayıp aman bitmesin deyip burda herseyi ortaya koymasi. Sırf o evden getirdikleri yiyecek vs şu bu hepsini 4 5 gunde bitirdiler koca 5 lt bidonlar var ya icinr çay koyup getirdim bi de benm çay kavanozuna doldurdum bitirene kdar zorlayarak ictiler o çayı bnlari hep bilerek yaptılar smdi evlerine gidince kaynana herseyden kısar az getirir herseyi flan. Benm agrima bunlar gidiyo en cokta. Niye kendilerine gelince kıyamayip bizde herseyi fazla fazla yapma cabalari var ki cok canm sıkılıyo kendi evinde de cocugu vardi gorumcen niye oyle kombiyi yakmadi orda ve yeni dogmustu yani. Ben yaz dogurduguma ragmen banyo yaptiracagm sira ısıtıcı takiyodum yani dusun. Ve kombiyi actirmasina grek yok oyle fazlaca evim gunes goruyo cok ısınıyor ve ben oglani genelde zibinla gezdiriyorm eve misafr cagirdilaf demistim ya onlar terlediler kapattirdilar kombiyi o derece sicak yani oyle soguk değil evim şükür. Kendi bile diyo bemm evim soğukmuş diye ama orda yakmasi gerekeni kendi evladi yani bi de benm burda yapiyo ha bi de ustune cocuk terledi deyim ince giydiriyo yani bunlar hep bilerek planli yapiliyk. Cok sinsiler ikisi de inan ki

Çok itici gerçekten anlattıkların sabır ister valla resti çektim çok kötü olduk bizde eşimle boşanmadan döndük ama sonuç olarak onlar kendilerine ayar verdi k bakma dediler
Hangisi daha İyi Allah’a havale edip çekecekleri günü mü beklemek yoksa gemileri mi yakmak
bilemedim Allah ıslah etsin ya ne diyim ki

Kızlar kan gruplarını nereden biliyorsunuz aşı kartında falan mı yazıyor

Ben genel olarak sorayım oğlum 6 Nisan doğumlu artık 7 aylık kimler ne kadarlık gün içinde ne last besliyorsunuz???
Bana bir anlatır mısınız??
Ben 2 kereye püre veriyordum (sabah ekmek peynir pekmez su ile ıslatıp Veya 3 tene cici bebe akşam muzlu kayısılı Erikli bazen pirinç unu ) çoğunlukla son 3-4 gündür ek gıdada hızlandım farklı şeyler ve yemekten daha çok veriyorum.

Ben cok konustum ama ablasi bi ara bizim yuvamizi bozmalara geldi bak snralarinda arkamdan bi cok laf etmis bi cok oyunlar oynamis onlari da duyduk esimle beraber yanyanayken ama hâlâ kiymetli gözünde. Ha ben silsin demem asla ama bu kdar da yakınıma getirmesi de hic mantıklı bsey degil. Hatta daha gelmeden bir gun önce bana yaptigi yeni bseyi ogrendm. Benim telefnuma dha once bi mesajla mi artk neyleyse benm gelen mesajim vs kendi telefonuna aktarmis. Benm kocamla konustugum bazi seyleri de kuzenine soylemis gelin kizlariyla flan o gelin dedi bna bak yine yapar asla telefonunu ortaya birakma diye. Bu kdar mi olur bi insan ya arastiricam onu yaparsa eger nasl anlayacagimi ogrenmem gerek. Ha insallah da kanıtlama durumum olur da eşimin gozune sokarm yani. Kimin aklina gelir Allah aşkına byle bisey yapmak sylesenize

Valla ben çekmezdim benimkilerde öyleydi ama farklı uzak şehirlerde olduğumuz için birebir çok bir şey yapamadılar hep arkadan konuşma ve telde oldu görümcenin kv de resti çektim tabi herkesin yaşadıkları imkanları farklı farklı ama hiç güzel şeyler değil sana yapılan Allah ahını alsın canım ne diyim

asysss Ata 7 Nisan doğumlu. Sabah 1yumurta sarısı, 1 tatlı kaşığı labne peyniri, tahıl karışımlı pekmezli muz yiyor. Yumurta ve labneyi genelde bitiriyor. Tahıllı karışımı bazen bitirmeyebiliyor. Israr etmiyorum.öğlen akşam dönüşümlü çorba ya da sebze yemeği veriyorum. Ispanak pırasa kabak gibi. 1 haftadır kıyma koymaya başladım. Mutlaka yoğurt hergün veriyorum. Gün aşırı mayalıyorum. İkiye bölüyorum. Yatmadan 1 saat önce muhallebi veriyorum. Genelde cennet meyvesi ve erikle tatlandırıyorum. Tabi aralarda mama da içiyor. Zorla da olsa emiyor . Hepsine sağlık afiyet olsun

Hımmm benim hiç dikkatimi çekmedi ya ne kağıdı merak ettim bende ama bence a pozitiftir çünkü biz öyleyiz
Ilk aşı kartının ön yuzunde yazması lazim bana ayak izi olan doğum belgesi verdiler çerçeve yaptırmak için onda bile yaziyo

Aa hadi ya ben bi ara kan alacaklardi kan grubunu ogrenmek istiyorum dedim bi tüp dha kan almislardi onun için tani oyle yapacaklarini bilmiyodum ben o kandan cikar diye düşünmüştüm. Bak şmdi nasi üzüldüm
neyse canım olan olmuş garantilemiş olmussun

Kaç zamandır iş ev arası yapıp dışarı çıkamıyordum hiç heves ettim ama yok kış gelmiş çocuklu kadına kış daha da gelmiş yarım saat durmadık geldik hemen
Maaşallah paşama. Pek tatlı ve mutlu. Biz hep sokaktayız. Şimdi uyudu. Ama uyumadan az önce sokak kapısının önünde öyle heyecanlandı ki, babası bi dolandırayım diye bahçede bir tur attı. Pisi pisilere akşam yemeği verip geldiler. Yaz hariç iklim olarak şanslıyız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…