Ohh yarasın kuzuucuklara bende arada üşenince meyveli yoğurt içine pekmez yapıyorumMaşallah kuzuya benim kız da kahvaltıyı ayrı ayrı seviyor bulamaç sevmedi. Sadece bisküvi pekmez cevizi bulamaç yapıyorum tatlı niyetine
Valla salçalı yemekte veriyorum ben kuzum napalım baya verilmeyecek şeyvar ama ben pek takılmıyorumAy ben de mi versem yaa domates salça falan verilmiyor 1 yaşına kadar diye ben hiç vermedim
Ben de a pozitifim
Hey allahım yaa işleri güçleri yok insanın canınj sıkıyorlar. Eskiler işte aynı kandan falan derler ya ondan herhalde takmış
Ben de olmadım canım yalnız değilsin merak etme
Ay insanlar bir tuhaf yaa hemen laf sokma peşinde dese ya güzelce normal olabilir diye ama yok bi kılçık sokacak varsa bişey altını eşeleyecek gerçekten tuhaf bir türüz yaa
Bak ya asla dünürüme yakıştı mıAykırı ruhuna kurbannn jadembiz de aile boyu 0+ acayip düzenli istikrarlı simetrik bi durumdayiz
Hmm bilmiyodm bende deneyim kabuklu mu veriyosn ssdece icini mi.?Ben pek takılmıyorum canım veriyorum tepki vermiyorsa vücudu devam ediyorum
Canım sen benim kafadansın biz yemek yerken mama sandalyesinde oturur Cihangir doktor tam buğday ekmeği tavsiye etti zaten ailecek tam buğday ekmeği yeriz ağzına peynirden olsun akşam yemeğinden olsun ekmeği bandırir bandırir veririmValla salçalı yemekte veriyorum ben kuzum napalım baya verilmeyecek şeyvar ama ben pek takılmıyorum
İyi bari yalnız değilim inşallah 2. Falan yoktur bizde ben kocayı pek görmüyorum ama
Kan grubu aynı olmak zorunda diye düşünüyor büyükler bilmedikleri için dediğim gibi masum bi soru ama işte gel gelelim cevaplar farklı
Ya dünürcaaan sürprizlerle doluyumBak ya asla dünürüme yakıştı mımaşallah aileue bak herkes 1 hiç öyle aile duymadım
Bsk yenilene icilene asla bsey diyecek biri degilim hep sofram dolu dolu olur benm kendimixe bile bi cesit pisirmem 2 3 cesit yapan biriyim eli dar degilim. Ama syle bi durum var ki kenfi evlerinde gorumcem psra gider almayalm deyip burda yemesi oh evde paramz gider diye aldırmıyodm burda yiyelim deyim bitirene kdar ugrasmalari kaynanamn evde saklayıp aman bitmesin deyip burda herseyi ortaya koymasi. Sırf o evden getirdikleri yiyecek vs şu bu hepsini 4 5 gunde bitirdiler koca 5 lt bidonlar var ya icinr çay koyup getirdim bi de benm çay kavanozuna doldurdum bitirene kdar zorlayarak ictiler o çayı bnlari hep bilerek yaptılar smdi evlerine gidince kaynana herseyden kısar az getirir herseyi flan. Benm agrima bunlar gidiyo en cokta. Niye kendilerine gelince kıyamayip bizde herseyi fazla fazla yapma cabalari var ki cok canm sıkılıyo kendi evinde de cocugu vardi gorumcen niye oyle kombiyi yakmadi orda ve yeni dogmustu yani. Ben yaz dogurduguma ragmen banyo yaptiracagm sira ısıtıcı takiyodum yani dusun. Ve kombiyi actirmasina grek yok oyle fazlaca evim gunes goruyo cok ısınıyor ve ben oglani genelde zibinla gezdiriyorm eve misafr cagirdilaf demistim ya onlar terlediler kapattirdilar kombiyi o derece sicak yani oyle soguk değil evim şükür. Kendi bile diyo bemm evim soğukmuş diye ama orda yakmasi gerekeni kendi evladi yani bi de benm burda yapiyo ha bi de ustune cocuk terledi deyim ince giydiriyo yani bunlar hep bilerek planli yapiliyk. Cok sinsiler ikisi de inan kiCanımsın yaşın küçük bi abla tavsiyesi gibi düşün dedigimi çok fazla nefret dolmussun o yüzden ne yapsalar batıyor sana.bakma duyma anlamazliga vur yahu üç günlük dünya zeytin yemesine de laf etmeyiver kombiyi acmak istemesi sence de dogal degil mi bebegi yeni dogmus sonucta sen boyle oturup gözlemledikçe genc yasinda yipranirsin. Olan sana olur huzurun kaçar yani. Aka bok karismasin onlar kötü de içinden ve düşünme sal gitsin
Çok itici gerçekten anlattıkların sabır ister valla resti çektim çok kötü olduk bizde eşimle boşanmadan döndük ama sonuç olarak onlar kendilerine ayar verdi k bakma dedilerDemeyince de farkedecek bisy yok ki gözleri net görüyor yani herkesn ve bnu bi sefr degl 2 sefer yaptilar yani oylr bulask cikariyolar lavabonun icini doldurup duruyolar. Bugn bi esimle bulasigi yikadm aksami ciktik bsey alip gelfk bi geldm yine bir suru bulask lavabonun ici dolu onu da yikadm esim de goruyo da iste güya ailesi ya kiymete gectiginden bsey dedigi yok. Kış iyice gelms olsa gelemezler defolup giderler de işte...neyseee. O gün oglum cok fazla huzursuzdi o yuzden salonda yattim eşim cok yorgundu cnku eşimi düşündüm yani orda bazen de gorumcemn üstüne attim aşırı yormustu beni o gün.
Aha bak az once de memesini ufaliyomus gorumcem şişti diye esim sordu o da dedi iste şişiyo flan kv de emen cocugun şişer dedi derken de yüzüme bakiyo bilerek. Sonra iste gel de sev byle insanlari
Doğduğu gün verdikleri kağıtlarda yaziyo canimKızlar kan gruplarını nereden biliyorsunuz aşı kartında falan mı yazıyor
Ben 2 kereye püre veriyordum (sabah ekmek peynir pekmez su ile ıslatıp Veya 3 tene cici bebe akşam muzlu kayısılı Erikli bazen pirinç unu ) çoğunlukla son 3-4 gündür ek gıdada hızlandım farklı şeyler ve yemekten daha çok veriyorum.Ben genel olarak sorayım oğlum 6 Nisan doğumlu artık 7 aylık kimler ne kadarlık gün içinde ne last besliyorsunuz???
Bana bir anlatır mısınız??
Ben cok konustum ama ablasi bi ara bizim yuvamizi bozmalara geldi bak snralarinda arkamdan bi cok laf etmis bi cok oyunlar oynamis onlari da duyduk esimle beraber yanyanayken ama hâlâ kiymetli gözünde. Ha ben silsin demem asla ama bu kdar da yakınıma getirmesi de hic mantıklı bsey degil. Hatta daha gelmeden bir gun önce bana yaptigi yeni bseyi ogrendm. Benim telefnuma dha once bi mesajla mi artk neyleyse benm gelen mesajim vs kendi telefonuna aktarmis. Benm kocamla konustugum bazi seyleri de kuzenine soylemis gelin kizlariyla flan o gelin dedi bna bak yine yapar asla telefonunu ortaya birakma diye. Bu kdar mi olur bi insan ya arastiricam onu yaparsa eger nasl anlayacagimi ogrenmem gerek. Ha insallah da kanıtlama durumum olur da eşimin gozune sokarm yani. Kimin aklina gelir Allah aşkına byle bisey yapmak sylesenizeÇok itici gerçekten anlattıkların sabır ister valla resti çektim çok kötü olduk bizde eşimle boşanmadan döndük ama sonuç olarak onlar kendilerine ayar verdi k bakma dediler
Hangisi daha İyi Allah’a havale edip çekecekleri günü mü beklemek yoksa gemileri mi yakmak
bilemedim Allah ıslah etsin ya ne diyim ki
Hımmm benim hiç dikkatimi çekmedi ya ne kağıdı merak ettim bende ama bence a pozitiftir çünkü biz öyleyizDoğduğu gün verdikleri kağıtlarda yaziyo canim
Aa hadi ya ben bi ara kan alacaklardi kan grubunu ogrenmek istiyorum dedim bi tüp dha kan almislardi onun için tani oyle yapacaklarini bilmiyodum ben o kandan cikar diye düşünmüştüm. Bak şmdi nasi üzüldümDoğduğu gün verdikleri kağıtlarda yaziyo canim
Valla ben çekmezdim benimkilerde öyleydi ama farklı uzak şehirlerde olduğumuz için birebir çok bir şey yapamadılar hep arkadan konuşma ve telde oldu görümcenin kv de resti çektim tabi herkesin yaşadıkları imkanları farklı farklı ama hiç güzel şeyler değil sana yapılan Allah ahını alsın canım ne diyimBen cok konustum ama ablasi bi ara bizim yuvamizi bozmalara geldi bak snralarinda arkamdan bi cok laf etmis bi cok oyunlar oynamis onlari da duyduk esimle beraber yanyanayken ama hâlâ kiymetli gözünde. Ha ben silsin demem asla ama bu kdar da yakınıma getirmesi de hic mantıklı bsey degil. Hatta daha gelmeden bir gun önce bana yaptigi yeni bseyi ogrendm. Benim telefnuma dha once bi mesajla mi artk neyleyse benm gelen mesajim vs kendi telefonuna aktarmis. Benm kocamla konustugum bazi seyleri de kuzenine soylemis gelin kizlariyla flan o gelin dedi bna bak yine yapar asla telefonunu ortaya birakma diye. Bu kdar mi olur bi insan ya arastiricam onu yaparsa eger nasl anlayacagimi ogrenmem gerek. Ha insallah da kanıtlama durumum olur da eşimin gozune sokarm yani. Kimin aklina gelir Allah aşkına byle bisey yapmak sylesenize
Ilk aşı kartının ön yuzunde yazması lazim bana ayak izi olan doğum belgesi verdiler çerçeve yaptırmak için onda bile yaziyoHımmm benim hiç dikkatimi çekmedi ya ne kağıdı merak ettim bende ama bence a pozitiftir çünkü biz öyleyiz
neyse canım olan olmuş garantilemiş olmussunAa hadi ya ben bi ara kan alacaklardi kan grubunu ogrenmek istiyorum dedim bi tüp dha kan almislardi onun için tani oyle yapacaklarini bilmiyodum ben o kandan cikar diye düşünmüştüm. Bak şmdi nasi üzüldüm
Maaşallah paşama. Pek tatlı ve mutlu. Biz hep sokaktayız. Şimdi uyudu. Ama uyumadan az önce sokak kapısının önünde öyle heyecanlandı ki, babası bi dolandırayım diye bahçede bir tur attı. Pisi pisilere akşam yemeği verip geldiler. Yaz hariç iklim olarak şanslıyız.Kaç zamandır iş ev arası yapıp dışarı çıkamıyordum hiç heves ettim ama yok kış gelmiş çocuklu kadına kış daha da gelmişyarım saat durmadık geldik hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?