- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Alla ayy dur gidip bakacağım şimdiIlk aşı kartının ön yuzunde yazması lazim bana ayak izi olan doğum belgesi verdiler çerçeve yaptırmak için onda bile yaziyo
Ben inanki hakkımı helal etmiyorum ne kaynanama ne gorumceme. Xnku kızının cogu seyinin Üstünü örttü yalanlarla. Kaynanam bi ara da muska isiylr vs ugrasmis rsiminilk evliliğinde bana eşimin halasi dedi bnu onlar gidince evinin ger bi deligine kdar dök geri topla diye dusun artk durum ne kdsr ciddi. Ve kocam ne kdsr da körValla ben çekmezdim benimkilerde öyleydi ama farklı uzak şehirlerde olduğumuz için birebir çok bir şey yapamadılar hep arkadan konuşma ve telde oldu görümcenin kv de resti çektim tabi herkesin yaşadıkları imkanları farklı farklı ama hiç güzel şeyler değil sana yapılan Allah ahını alsın canım ne diyim
Yaaa bana vermediler ayak iziniIlk aşı kartının ön yuzunde yazması lazim bana ayak izi olan doğum belgesi verdiler çerçeve yaptırmak için onda bile yaziyo
Evet eşimden alms ama benm sıpam kanını a+ bende ab+neyse canım olan olmuş garantilemiş olmussun
Baktım bende yazmıyor hiç bir yerdeIlk aşı kartının ön yuzunde yazması lazim bana ayak izi olan doğum belgesi verdiler çerçeve yaptırmak için onda bile yaziyo
Evet geldi cok sukur karya hanimda yollard uyudu sagolsun simdi ayagimda ama :) bu ara uykumuz duzensiz. Bende ek gidada kabizliktan sonra duraksadim. Bugun mesela peynir disinda birsey vermedim hep mama icti sabahtan veri sokaklardayz cunku. Sen yavas yavas ver canim birsey olmaz daha yeni basladik zaten.BKGK günaydın canım . Ne iyi olmuş annenin gelecek olması , biraz rahatlarsın ihtiyacın var buna. Çocukla sürekli ilgilenmek sabır istiyor . Yarım saat ilgilenen olsa bile insana iyi geliyor.
Ayy sorma jadem benimkide oyle cit sesine uyaniyor yaninda yoksam uyumuyor yat uyu iste be kizim yorma anneni..Günaydın canımbizimki babasının sesine uyandı erkenden babası kılıklı çıt sesine uyanıyor baba işe gitti bizde kalktık pazar kahvaltısı yaptık kızımla şimdide yapıştı bana oturuyoz ayrılmaz ikili yapmışlar
Bu ara donup duruyor geceleri canim ama dun gece daha iyiydi. Bakalim simdide ayagimda iyice dalmasını bekliyorumTüm gece beşikte mi yattı maşallah onabizim ki gece 2 saat anca yatıyor
Gecmis olsun cnm insallah hemem gecerHadi gözün aydın canım annen gelince biraz nefes alırsın inşallah
Insallah canim. Bundan sonra bende gidicem arada gidip kalirim annem yalniz zaten. Ablamlar yakinlarda oturuyorlar onlarlada konustuk sen geldiginde biz cok kalabalik etmeyiz dediler.
@dilzar alerji değil gibi geldi bana da el ayak ağız hastalığı mı acaba döküntü yapıyor o da aynı şekilde
Sagol canim iyi gelecek insallah. Karya yabaciliyor biraz ama alisacak :)BKGK annenin gelmesine sevindim. Sana da Karya ya da iyi gelir eminim.
Bende iyim çok şükür bebeğim de alerjisi var ek gıdaya başlayamasak da iyi diyorum iyi olsun senin bebeğin nasıl :)İyiyiz canım sen nasılsın biz buralardayız halen. Bebeğin nasıl
Allah daha iyi etsin inşallah :))İyiyz canım nerelerdesin
Bebeklerle kimse sığmadı sanırım herkes taşındıkolay gelsin kuzum bebekle zor oluyordur
Biz 8 aya yaklaştık artık 3+1 besleniyoruz gibi. 3 ana öğün 1 öğün de meyve. Ne kadar yerse o kadar veriyorum zorlamıyorum. Karıştırıp aklıma ne gelirse pişiriyorum. Bugün bulgur pilavı yaptım öğlen yemeğinde köftesi vardı onun yanında verdim pilavı da yedi yoğurtla. Kabızlık sorunumuz olduğundan muhallebi yapmıyorum ben akşam da bizimle yemek yiyor 6 gibi. 8 de de uykuya geçmeye başlıyor 9 da tam dalıyor.Ben genel olarak sorayım oğlum 6 Nisan doğumlu artık 7 aylık kimler ne kadarlık gün içinde ne last besliyorsunuz???
Bana bir anlatır mısınız??
Aşı kartında yazmıyor bizim hastanede bakılmadı hiçbirinde benimkilerin. Kızların doğumda da verilmemişti kan grubu. Bunda sarılık uzun sürünce kan grubuna bakıldı neden uzun sürdü diye ABO uyuşmazlığı mı var diye. Yokmuş öyle bir uyuşmazlık.Kızlar kan gruplarını nereden biliyorsunuz aşı kartında falan mı yazıyor
Kolay gelsin alerji işi de ayrı bir zorluk gerçekten. Benimki de iyi şükür büyüdüler epey hepsiBende iyim çok şükür bebeğim de alerjisi var ek gıdaya başlayamasak da iyi diyorum iyi olsun senin bebeğin nasıl :)
Hoşgeldin canım. Sağlık sıhhatiniz iyidir inşallahBende iyim çok şükür bebeğim de alerjisi var ek gıdaya başlayamasak da iyi diyorum iyi olsun senin bebeğin nasıl :)
Aynn bende de ayak izi topuk kanı vs var ama kan yok şimdi böyle konuşunca da merak ettim ama bizim büyük olasılık a grubuBiz de ev baktık bugün 4+1 ev lazım bize artık bakalım eşim bahçeli villa tarzı olsun bari diyor ben apartman istiyorum. Onun dediği evler uzak kalıyor anneme abimlere falan bakıcı işi sıkıntı olur kızların okulları vs tek arabamız var vs vs. Bakalım anlaşabilecek miyiz. Yarın bir eve bakalım diyorum eşim aparmana dairesine o kadar para verilir mi diyor hayırlısı artık
Biz 8 aya yaklaştık artık 3+1 besleniyoruz gibi. 3 ana öğün 1 öğün de meyve. Ne kadar yerse o kadar veriyorum zorlamıyorum. Karıştırıp aklıma ne gelirse pişiriyorum. Bugün bulgur pilavı yaptım öğlen yemeğinde köftesi vardı onun yanında verdim pilavı da yedi yoğurtla. Kabızlık sorunumuz olduğundan muhallebi yapmıyorum ben akşam da bizimle yemek yiyor 6 gibi. 8 de de uykuya geçmeye başlıyor 9 da tam dalıyor.
Aşı kartında yazmıyor bizim hastanede bakılmadı hiçbirinde benimkilerin. Kızların doğumda da verilmemişti kan grubu. Bunda sarılık uzun sürünce kan grubuna bakıldı neden uzun sürdü diye ABO uyuşmazlığı mı var diye. Yokmuş öyle bir uyuşmazlık.
Kolay gelsin alerji işi de ayrı bir zorluk gerçekten. Benimki de iyi şükür büyüdüler epey hepsi
Bncede yaaaminikbebegim9640 oğlunla ilgilen canım senin de küçük bebeğin var. Neden sürekli yemek bulaşık koşturuyorsun? Kv kalksın yapsın madem kızı torunu hepsi bir geldiler. Biraz ağırdan al ofla pufla. Uyumadı, durmuyor falan derken rahat ettirmezsen giderler bence adamlar resmen evinin rahatını yaşatmamak için geldiler başına
İyi geceler canım inşallah üzmez bol bol uyurİyi geceler kızlar. Yarın iş var. Eşimin de tüm öğleden sonra canlı dersi...Atacık üzmez inşallah babasını. Yarının yemeğini ayarladım , sorunsuz sıkıntısız, sağlıklı bir hafta dilerim
Bende de ne ayak izi ne topuk kanı hiç bişey yok. Sözde türkiyenin en köklü özel hastanelerinden birinde doğurdum. Doğumumu ve doktorun tavrını anlatınca insanlar şaşırıp kalıyor bi de şimdi bunları duyunca daha da üzülüyorum..Aynn bende de ayak izi topuk kanı vs var ama kan yok şimdi böyle konuşunca da merak ettim ama bizim büyük olasılık a grubu
Kuzum üzülme evet can sıkıcı olabilir ama hiç üzme en güzel hediyeyi vermişler sana biriktirecek çookkkkkkkk anı olacak dahaBende de ne ayak izi ne topuk kanı hiç bişey yok. Sözde türkiyenin en köklü özel hastanelerinden birinde doğurdum. Doğumumu ve doktorun tavrını anlatınca insanlar şaşırıp kalıyor bi de şimdi bunları duyunca daha da üzülüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?