2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben inanki hakkımı helal etmiyorum ne kaynanama ne gorumceme. Xnku kızının cogu seyinin Üstünü örttü yalanlarla. Kaynanam bi ara da muska isiylr vs ugrasmis rsiminilk evliliğinde bana eşimin halasi dedi bnu onlar gidince evinin ger bi deligine kdar dök geri topla diye dusun artk durum ne kdsr ciddi. Ve kocam ne kdsr da kör

BKGK günaydın canım . Ne iyi olmuş annenin gelecek olması , biraz rahatlarsın ihtiyacın var buna. Çocukla sürekli ilgilenmek sabır istiyor . Yarım saat ilgilenen olsa bile insana iyi geliyor.
Evet geldi cok sukur karya hanimda yollard uyudu sagolsun simdi ayagimda ama :) bu ara uykumuz duzensiz. Bende ek gidada kabizliktan sonra duraksadim. Bugun mesela peynir disinda birsey vermedim hep mama icti sabahtan veri sokaklardayz cunku. Sen yavas yavas ver canim birsey olmaz daha yeni basladik zaten.
Ayy sorma jadem benimkide oyle cit sesine uyaniyor yaninda yoksam uyumuyor yat uyu iste be kizim yorma anneni..
Tüm gece beşikte mi yattı maşallah ona bizim ki gece 2 saat anca yatıyor
Bu ara donup duruyor geceleri canim ama dun gece daha iyiydi. Bakalim simdide ayagimda iyice dalmasını bekliyorum
Gecmis olsun cnm insallah hemem gecer

BKGK annenin gelmesine sevindim. Sana da Karya ya da iyi gelir eminim.
Sagol canim iyi gelecek insallah. Karya yabaciliyor biraz ama alisacak :)

Bebeklerle kimse sığmadı sanırım herkes taşındı kolay gelsin kuzum bebekle zor oluyordur
Biz de ev baktık bugün 4+1 ev lazım bize artık bakalım eşim bahçeli villa tarzı olsun bari diyor ben apartman istiyorum. Onun dediği evler uzak kalıyor anneme abimlere falan bakıcı işi sıkıntı olur kızların okulları vs tek arabamız var vs vs. Bakalım anlaşabilecek miyiz. Yarın bir eve bakalım diyorum eşim aparmana dairesine o kadar para verilir mi diyor hayırlısı artık
Ben genel olarak sorayım oğlum 6 Nisan doğumlu artık 7 aylık kimler ne kadarlık gün içinde ne last besliyorsunuz???
Bana bir anlatır mısınız??
Biz 8 aya yaklaştık artık 3+1 besleniyoruz gibi. 3 ana öğün 1 öğün de meyve. Ne kadar yerse o kadar veriyorum zorlamıyorum. Karıştırıp aklıma ne gelirse pişiriyorum. Bugün bulgur pilavı yaptım öğlen yemeğinde köftesi vardı onun yanında verdim pilavı da yedi yoğurtla. Kabızlık sorunumuz olduğundan muhallebi yapmıyorum ben akşam da bizimle yemek yiyor 6 gibi. 8 de de uykuya geçmeye başlıyor 9 da tam dalıyor.
Kızlar kan gruplarını nereden biliyorsunuz aşı kartında falan mı yazıyor
Aşı kartında yazmıyor bizim hastanede bakılmadı hiçbirinde benimkilerin. Kızların doğumda da verilmemişti kan grubu. Bunda sarılık uzun sürünce kan grubuna bakıldı neden uzun sürdü diye ABO uyuşmazlığı mı var diye. Yokmuş öyle bir uyuşmazlık.
Bende iyim çok şükür bebeğim de alerjisi var ek gıdaya başlayamasak da iyi diyorum iyi olsun senin bebeğin nasıl :)
Kolay gelsin alerji işi de ayrı bir zorluk gerçekten. Benimki de iyi şükür büyüdüler epey hepsi

minikbebegim9640 oğlunla ilgilen canım senin de küçük bebeğin var. Neden sürekli yemek bulaşık koşturuyorsun? Kv kalksın yapsın madem kızı torunu hepsi bir geldiler. Biraz ağırdan al ofla pufla. Uyumadı, durmuyor falan derken rahat ettirmezsen giderler bence adamlar resmen evinin rahatını yaşatmamak için geldiler başına

Aynn bende de ayak izi topuk kanı vs var ama kan yok şimdi böyle konuşunca da merak ettim ama bizim büyük olasılık a grubu

Bncede yaaa

İyi geceler canım inşallah üzmez bol bol uyur

Aynn bende de ayak izi topuk kanı vs var ama kan yok şimdi böyle konuşunca da merak ettim ama bizim büyük olasılık a grubu
Bende de ne ayak izi ne topuk kanı hiç bişey yok. Sözde türkiyenin en köklü özel hastanelerinden birinde doğurdum. Doğumumu ve doktorun tavrını anlatınca insanlar şaşırıp kalıyor bi de şimdi bunları duyunca daha da üzülüyorum..

Kuzum üzülme evet can sıkıcı olabilir ama hiç üzme en güzel hediyeyi vermişler sana biriktirecek çookkkkkkkk anı olacak daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…