2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
sağolasın canim öyle yapacağım insallah. yarın da takipteyim. geçmezse salı götürelim diyorum. şu anda kızarık ve kaşıntısı var. biraz da huysuz. ama ateşi iştahsızlığı yok.

Benim hayat ve bebek mottom karışık geleneksel yanım baskın modern anne pek değilim arada oraya kayıyorum dediğin gibi makarna verdim geçen köfte bile verdim yani biz Hepimiz böyle böyle büyüdük bünyeler alıştı bebeği birşeylerden uzak tutmak eğer alerjisi yoksa mantıklı bulmuyorum cahil cesareti mi denir ne denir bilmiyorum ama dikkat edilen bebeklerde çok fazla sıkıntı gördüğüm de oldu biraz bünye meselesi

Ben genel olarak sorayım oğlum 6 Nisan doğumlu artık 7 aylık kimler ne kadarlık gün içinde ne last besliyorsunuz???
Bana bir anlatır mısınız??
7 ay 7 günlük sabah ilk kalkmadan çok emdiği için direk kahvaltı vermiyorum bazen meyveli yoğurt bazen bebe bisküviai basit şeyler ara uykudan sonra kahvaltı öğle uykusundan sonra ya çorba ya meyve püresi akşam yemeğinde de genelde bizim yemeklerden takılıyor aralarda emme de var bazen meyve verdiğimde oluyor artı olarak

Annenin gelmesine sevindim kuzum ne iyi geliyorlar
Benim bacaklarım çok kütler döndükçe ona bile sıçramışlığı var canı sağolasıcanın yok yatayım uyuyum derdi yok koala oldu bu dişten sonra yakama yapışık babasına gidip 2 saniye sonra bana atılıyor

Jadesi Kalppare
Ya kizlae ben kan grubu konusunu bilmiyordum ya annenin ya babaninkini alir diye biliyordum hatta soyle soyliyeyim babanin kan grubunu almasi bile cok tuhaf gelmisti kizim benim kan grubumu almis 0+
Bende kendi dururmumdan biliyorum yoksa biyoloji dersi falan hak getire sözelci adamım ben, bana edebiyatla gelin a dostlar

Aslında ilk kez vermiyorum . Ben de başından beri çatalla eziyorum . Fazlaca ezmeye çalışıyordum biraz pütürlü kalıyordu . Tadımları da hep pütürlü yaptım. .az sarımsak rendelemiştim içine de , kusunca her yerimiz sarımsak koktu yedirirken hep eğimli yiyor zaten . Oturtamıyorum karnına baskı yapıyor direkt kusuyor bu sefer . Başının altına yastık koyarak yediriyorum . Mamasını da hep öyle içiririm . Reflüsü olunca doğduğundan beri böyleyiz emme dışında beslenirken . Alışacak herhalde bizimki de .

Şimdi bakıcı meselesi olmasa benimde hayalim müstakil villa tarzı ev olurdu bahçesine çardak yaptıracağım hamak falan köpeğim olsun kediler besleyim hayali bile güzel bahçede Asyam koşsun dursun hadi hepiniz inşallah Yeşim in de böyle evi olsun ağız tadıyla deyiverin nolacak kız yeni annesiniz ağzınıza mı yapışır

Bizim kuş sanki sürünmeye başladı gibi bugun biraz biraz ilerledi. Laptopun kablosu aşkına birazcık sürünüp kabloyu tuttu önüne ne oyuncaklar koyuyordum sürünsün diye , bir kabloya tav oldu zaten enteresan şeylerle eğleşiyor yavrum . Bir vidaya bakıp bakıp güldüğü zamanlar çok olmuştur

Allah günlüne göre versin jadem Jadesi Ben de isterdim valla . Annemlerin bağ evi var , gidince nasıl huzur buluyorum orda . Hele ki çocuklu olunca Bahçeli ev ne de güzel olur . misskokulumm ısınma sıkıntısı filan olmazsa neden düşünmüyorsun Bahçeli ev ? Bir de nerelerden bakıyor eşin Bahçeli için ? Şimdiden hayırlı olsun , inşallah siz de gönlünüze göre bir ev bulursunuz.

Kaç zamandır iş ev arası yapıp dışarı çıkamıyordum hiç heves ettim ama yok kış gelmiş çocuklu kadına kış daha da gelmiş yarım saat durmadık geldik hemen
MasAllah kuzuyaaa boncuk gozlu pamukk
Allah allah
biraz grup üyelerinin birkaçında hafiyelik var
Hadi bakalım bekliyoruz seni de...
Gelecegim tartima pil alayim bugun cikamadim..esime dedim alacak bakalim.
Ben de ortaokulda 35 tim..simdi ohooo.. panda oldum
Vay kaç tane yiyoz peki olamadığım adet dönemindeyim sanırım doyma yetimi kaybettim offf bi ben mi kaldım adet olmayan ya
Valla kac tane yiyecegiz onu sormadim..doyana kadar soyle 6 7 hahahah bir arkadasim saglikli diye hrgun 4 portakalin suyunu iciyormus.doktor otur 1 kilo baklava ye daha iyi demis herseyin fazlasi zarar yani
Valla bende gözü kara gidiyorum bakalım senin kötü tecrüben engel olmuştur bu sefer alerjik bebe zor kuzum
Evet haklisin canim.ama yine de salatayı oyle taneli vermek icin erken bence canim.rendele bence ince bir rende ile.nolur nolmaz daha cok minikler.dillerini cok iyi kontrol edemiyorlar.salatalik biraz sert bir besin.genizine kacsa toparlayamaz.bende zeytini parca veriyorum ama kabugunu aliyorum.o zaman rahat eziyor damaginda.zeytine gore degisir ama ben 6 parcaya boluyorum.bi de hemşirenin annene lafi olan mesaji okudum ama alintilamamisim kendince biz karistirmadik.sen kendine bak gibisinden laf etmis.bende kv min boyle bsiey mi ima ediyor gibisinden uzulmustkm zaten.ama sonra esim cok güzel cevapladi kendisini

v topladım ev arıyoruz öyle uğraş dur siz nasılsınız

ebru_can_ebru Allah yardimcin olsun kuzum..bebekle zordur eminim.biz de ayni be canim..devam ediyor hayat..simdi yogunsundur..arada yaz.ozletme

Ben genel olarak sorayım oğlum 6 Nisan doğumlu artık 7 aylık kimler ne kadarlık gün içinde ne last besliyorsunuz???
Bana bir anlatır mısınız??
Ayni gun dogum yapmisiz.valla ben gec baasladim.sabah yumurta sarisi bazen haslama bazen patatesli veya yesil soganli omlet.ekmek ici veya kurabiye.zeytin salatalik. oglen bazen meyve bazen irmikli meyveli muhallebi.aksam da ya sebze veya tavuk corbasi ya da sebze yemegi.bazen de pilav ya da makarna veriyorum yanina da hosaf. sut ve sut urunleri yok maalesef.ete baslamadim.ama tavuk basladim.corba yapiyorum. Balik denemek istiyorum.deneyenler ne denediniz.tabi once ben denemem lazim.

Baktım bende yazmıyor hiç bir yerde
E nabıza bak canım.mutlaka bakılmıştır.
Bende iyim çok şükür bebeğim de alerjisi var ek gıdaya başlayamasak da iyi diyorum iyi olsun senin bebeğin nasıl :)
Hosheldin canim ek gidaya neden baslamadin.doktor mi onerdi? Ben basladim ama hata mi ettim.biz de alerjiliyiz.doktora da gitmeidk korona korkusuna.
Jadesi Kalppare
Ya kizlae ben kan grubu konusunu bilmiyordum ya annenin ya babaninkini alir diye biliyordum hatta soyle soyliyeyim babanin kan grubunu almasi bile cok tuhaf gelmisti kizim benim kan grubumu almis 0+
Bu is karisik canim..aciklamak istiyorum ama muhtemelen daha da karistirirm.sen netten bi bak

Amiiiinnn..kiz bana da edin ayni duadan..bahcemde cesit cesit agac olsun da deyin taam mi
Hahahha bu sipalar cok eenterasan.benimki de mama sandalyesinde kendini hoplata hoplata tost makinasinin kablosunu yakaliyor her sefer.en sonunda masanin yerini degistirdim

E nabızdada yazmıyor aman çok önemli değil zaten ilk kan aldırınca baktıracam buna da ama

Evet bilerek yapiyorlar herseyi. Ne bilim yani cocuklari boşansa demek ki mutlu olacaklar resmen sonuna kdar bnun icin ugrasiyorlar çünkü. Halasi kuzeni gelinleri hepsi dediler bna guler yuzlu davran onlarn yaninda eşinle iyi ol onlar sen kavga edersen mutlu olurlar dedi. Bi ufak laf dalaşimiz oldu gercekten de gorumcemin keyfi yerine geldi resmen
Canım şimdi bana uyup ver diyemem mesuliyet neticede ben içini veriyorum ekmek batırıp kabuğunu mide sindiremez daha zeytini de kabuksuz veriyorum tercih senin ama 1 yaşa kadar önerilmiyor denildi haberin olsun
Hmm gerci migdr zor öğütür dedigin gbi ve reflü oldugu icin ben vermeyim vazgectm insallah reflü biter de herseyden yer çocuğum

Günaydın güzel arkadaşlarım. Jadesi Allah gönlüne göre versin. Gerçekten Bahçeli ev, konfor. Çocuklar gece yarısına kadar oynuyorlar dışarda. Eşim ekiyor dikiyor. Sokaktaki kedileri besliyoruz Ata yla. Önümüzdeki yaz o da oynayacak koşacak hayali güzel. Daha4 sene burdayız. Eşim de müstakil ev alalım. Apartman katında rahat edemem bundan sonra diyor. Hayırlısı. misskokulumm sizin oralar kış memleketi: burda bile merdiven boşlukları soğuk oluyordu. Heryere klima takmamıza ve Mersin in ılıman olmasına rağmen. Eşim soba aldı yeni kurdu da. İlk kez sobalı ev konforu yaşayacağım için mutluyum. Yaylada da vardı ama. Onu saymıyorum. Kalppare Allahım hepinizin gönlüne göre versin. Huzurlu mutlu evler, sağlıklı bebeler ve ödeme kolaylığı versin inşallah.

Benimde bacaklarım cok kütler.

He bunu demiskin kizi.arada kucagima kaldırdığımda ondada kutur kutur sesler geliyor normal midir ?
Rabbim gönlüne gore versin canim.

Gunaydinlar herkese

Yaaa yerim sena kuşu maşallah ona benimki de oyuncak dışı herşeye hevesli oyuncak almadım ben hiç görümcem verdi hep Allahtan almamışım içim acırdıı hiçbiri kumanda kadar mutlu etmiyor bizim kızı

Amin kuzum sağolasın demi çocuk olunca insan apartman istemiyor koşsun oynasın çocuk diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…