sağolasın canim öyle yapacağım insallah. yarın da takipteyim. geçmezse salı götürelim diyorum. şu anda kızarık ve kaşıntısı var. biraz da huysuz. ama ateşi iştahsızlığı yok.Gecmis olsun canım alerji olabilir. Dokunan şeyi keser kesmez gecmeye bilir. Bazı yiyecekleri 3 gün bazıları bir hafta suruyor. Sen verdiklerine dikkat et, bu ara bence farklı hiçbir şey deneme. Gecmezse gorunmekte fayda var.
Canım şimdi bana uyup ver diyemem mesuliyet neticedeHmm bilmiyodm bende deneyim kabuklu mu veriyosn ssdece icini mi.?
Benim hayat ve bebek mottom karışıkCanım sen benim kafadansın biz yemek yerken mama sandalyesinde oturur Cihangir doktor tam buğday ekmeği tavsiye etti zaten ailecek tam buğday ekmeği yeriz ağzına peynirden olsun akşam yemeğinden olsun ekmeği bandırir bandırir veririm
Geçen gün kıymalı makarna verdim elimle eze eze maşallah yedi patates havuç çorbasına bayılır
7 ay 7 günlükBen genel olarak sorayım oğlum 6 Nisan doğumlu artık 7 aylık kimler ne kadarlık gün içinde ne last besliyorsunuz???
Bana bir anlatır mısınız??
Hastanede doğunca direk söylediler bize kuzumKızlar kan gruplarını nereden biliyorsunuz aşı kartında falan mı yazıyor
Annenin gelmesine sevindim kuzum ne iyi geliyorlarEvet geldi cok sukur karya hanimda yollard uyudu sagolsun simdi ayagimda ama :) bu ara uykumuz duzensiz. Bende ek gidada kabizliktan sonra duraksadim. Bugun mesela peynir disinda birsey vermedim hep mama icti sabahtan veri sokaklardayz cunku. Sen yavas yavas ver canim birsey olmaz daha yeni basladik zaten.
Ayy sorma jadem benimkide oyle cit sesine uyaniyor yaninda yoksam uyumuyor yat uyu iste be kizim yorma anneni..
Bu ara donup duruyor geceleri canim ama dun gece daha iyiydi. Bakalim simdide ayagimda iyice dalmasını bekliyorum
Gecmis olsun cnm insallah hemem gecer
Sagol canim iyi gelecek insallah. Karya yabaciliyor biraz ama alisacak :)
Bende instagram falan givi oldu burası girip bakıyorum yazmasam bileAllah daha iyi etsin inşallah :))
Valla buraya girmeyi unutuyorum ben
Bende kendi dururmumdan biliyorum yoksa biyoloji dersi falan hak getire sözelci adamım ben,
Aslında ilk kez vermiyorum . Ben de başından beri çatalla eziyorum . Fazlaca ezmeye çalışıyordum biraz pütürlü kalıyordu . Tadımları da hep pütürlü yaptım. .az sarımsak rendelemiştim içine de , kusunca her yerimiz sarımsak koktuİlk kez pütürlü veriyorsan, doyumluk verme bence. Pütürlüye yavaş yavaş alıştır, ben tadimlari pütürlü yaptim, hic doymalik vermemistim. Hep ya bir cay kaşığı yada bir lokma. Daha sonraları çiğnemeyi öğrenince doyurmaya başladım. Ama bebeklerde bu tarz kusmalar olur, üzülme sen birdaha yer. Birde yatarak yedirme kursağına birikir, mumkun oldugunca otursun veya az egimli olsun.
Şimdi bakıcı meselesi olmasa benimde hayalim müstakil villa tarzı ev olurdu bahçesine çardak yaptıracağım hamak falan köpeğim olsun kediler besleyimBiz de ev baktık bugün 4+1 ev lazım bize artık bakalım eşim bahçeli villa tarzı olsun bari diyor ben apartman istiyorum. Onun dediği evler uzak kalıyor anneme abimlere falan bakıcı işi sıkıntı olur kızların okulları vs tek arabamız var vs vs. Bakalım anlaşabilecek miyiz. Yarın bir eve bakalım diyorum eşim aparmana dairesine o kadar para verilir mi diyor hayırlısı artık
Biz 8 aya yaklaştık artık 3+1 besleniyoruz gibi. 3 ana öğün 1 öğün de meyve. Ne kadar yerse o kadar veriyorum zorlamıyorum. Karıştırıp aklıma ne gelirse pişiriyorum. Bugün bulgur pilavı yaptım öğlen yemeğinde köftesi vardı onun yanında verdim pilavı da yedi yoğurtla. Kabızlık sorunumuz olduğundan muhallebi yapmıyorum ben akşam da bizimle yemek yiyor 6 gibi. 8 de de uykuya geçmeye başlıyor 9 da tam dalıyor.
Aşı kartında yazmıyor bizim hastanede bakılmadı hiçbirinde benimkilerin. Kızların doğumda da verilmemişti kan grubu. Bunda sarılık uzun sürünce kan grubuna bakıldı neden uzun sürdü diye ABO uyuşmazlığı mı var diye. Yokmuş öyle bir uyuşmazlık.
Kolay gelsin alerji işi de ayrı bir zorluk gerçekten. Benimki de iyi şükür büyüdüler epey hepsi
MasAllah kuzuyaaaKaç zamandır iş ev arası yapıp dışarı çıkamıyordum hiç heves ettim ama yok kış gelmiş çocuklu kadına kış daha da gelmişyarım saat durmadık geldik hemen
Gelecegim tartima pil alayimAllah allah
biraz grup üyelerinin birkaçında hafiyelik var
Hadi bakalım bekliyoruz seni de...
Ben de ortaokulda 35 tim..simdi ohooo.. panda oldumBurda var kilo alma grubu baktm da yazan pek yok yahu herkes bi diyet peşinde
az alam diyorm da sinirden kesin olanı da gitti
yok ki ya işlemiyo oralar hep diyet hep diyet
Deneyecegim yarn birgun insallah sever sagl
Ahahaha ben ortaokulda 35 kiloydum
Valla kac tane yiyecegiz onu sormadim..doyana kadar soyle 6 7 hahahahVay kaç tane yiyoz pekiolamadığım adet dönemindeyim sanırım doyma yetimi kaybettim offf bi ben mi kaldım adet olmayan ya
Evet haklisin canim.ama yine de salatayı oyle taneli vermek icin erken bence canim.rendele bence ince bir rende ile.nolur nolmaz daha cok minikler.dillerini cok iyi kontrol edemiyorlar.salatalik biraz sert bir besin.genizine kacsa toparlayamaz.bende zeytini parca veriyorum ama kabugunu aliyorum.o zaman rahat eziyor damaginda.zeytine gore degisir ama ben 6 parcaya boluyorum.bi de hemşirenin annene lafi olan mesaji okudum ama alintilamamisimValla bende gözü kara gidiyorum bakalımsenin kötü tecrüben engel olmuştur bu sefer alerjik bebe zor kuzum
Ayni gun dogum yapmisiz.valla ben gec baasladim.sabah yumurta sarisi bazen haslama bazen patatesli veya yesil soganli omlet.ekmek ici veya kurabiye.zeytin salatalik. oglen bazen meyve bazen irmikli meyveli muhallebi.aksam da ya sebze veya tavuk corbasi ya da sebze yemegi.bazen de pilav ya da makarna veriyorum yanina da hosaf. sut ve sut urunleri yok maalesef.ete baslamadim.ama tavuk basladim.corba yapiyorum. Balik denemek istiyorum.deneyenler ne denediniz.tabi once ben denemem lazim.Ben genel olarak sorayım oğlum 6 Nisan doğumlu artık 7 aylık kimler ne kadarlık gün içinde ne last besliyorsunuz???
Bana bir anlatır mısınız??
E nabıza bak canım.mutlaka bakılmıştır.Baktım bende yazmıyor hiç bir yerde
Hosheldin canimBende iyim çok şükür bebeğim de alerjisi var ek gıdaya başlayamasak da iyi diyorum iyi olsun senin bebeğin nasıl :)
Bu is karisik canim..aciklamak istiyorum ama muhtemelen daha da karistirirm.
Amiiiinnn..kiz bana da edin ayni duadan..bahcemde cesit cesit agac olsun da deyin taam miŞimdi bakıcı meselesi olmasa benimde hayalim müstakil villa tarzı ev olurdu bahçesine çardak yaptıracağım hamak falan köpeğim olsun kediler besleyimhayali bile güzel bahçede Asyam koşsun dursun hadi hepiniz inşallah Yeşim in de böyle evi olsun ağız tadıyla deyiverin nolacak kız yeni annesiniz ağzınıza mı yapışır
Hahahha bu sipalar cok eenterasan.benimki de mama sandalyesinde kendini hoplata hoplata tost makinasinin kablosunu yakaliyor her sefer.en sonunda masanin yerini degistirdimBizim kuş sanki sürünmeye başladı gibibugun biraz biraz ilerledi. Laptopun kablosu aşkına birazcık sürünüp kabloyu tuttu önüne ne oyuncaklar koyuyordum sürünsün diye , bir kabloya tav oldu zaten enteresan şeylerle eğleşiyor yavrum . Bir vidaya bakıp bakıp güldüğü zamanlar çok olmuştur
E nabızdada yazmıyor aman çok önemli değil zaten ilk kan aldırınca baktıracam buna da amaMasAllah kuzuyaaaboncuk gozlu pamukk
Gelecegim tartima pil alayimbugun cikamadim..esime dedim alacak bakalim.
Ben de ortaokulda 35 tim..simdi ohooo.. panda oldum
Valla kac tane yiyecegiz onu sormadim..doyana kadar soyle 6 7 hahahahbir arkadasim saglikli diye hrgun 4 portakalin suyunu iciyormus.doktor otur 1 kilo baklava ye daha iyi demis herseyin fazlasi zarar yani
Evet haklisin canim.ama yine de salatayı oyle taneli vermek icin erken bence canim.rendele bence ince bir rende ile.nolur nolmaz daha cok minikler.dillerini cok iyi kontrol edemiyorlar.salatalik biraz sert bir besin.genizine kacsa toparlayamaz.bende zeytini parca veriyorum ama kabugunu aliyorum.o zaman rahat eziyor damaginda.zeytine gore degisir ama ben 6 parcaya boluyorum.bi de hemşirenin annene lafi olan mesaji okudum ama alintilamamisimkendince biz karistirmadik.sen kendine bak gibisinden laf etmis.bende kv min boyle bsiey mi ima ediyor gibisinden uzulmustkm zaten.ama sonra esim cok güzel cevapladi kendisini
v topladım ev arıyoruz öyle uğraş dur siz nasılsınız
ebru_can_ebru Allah yardimcin olsun kuzum..bebekle zordur eminim.biz de ayni be canim..devam ediyor hayat..simdi yogunsundur..arada yaz.ozletme
Ayni gun dogum yapmisiz.valla ben gec baasladim.sabah yumurta sarisi bazen haslama bazen patatesli veya yesil soganli omlet.ekmek ici veya kurabiye.zeytin salatalik. oglen bazen meyve bazen irmikli meyveli muhallebi.aksam da ya sebze veya tavuk corbasi ya da sebze yemegi.bazen de pilav ya da makarna veriyorum yanina da hosaf. sut ve sut urunleri yok maalesef.ete baslamadim.ama tavuk basladim.corba yapiyorum. Balik denemek istiyorum.deneyenler ne denediniz.tabi once ben denemem lazim.
E nabıza bak canım.mutlaka bakılmıştır.
Hosheldin canimek gidaya neden baslamadin.doktor mi onerdi? Ben basladim ama hata mi ettim.biz de alerjiliyiz.doktora da gitmeidk korona korkusuna.
Bu is karisik canim..aciklamak istiyorum ama muhtemelen daha da karistirirm.sen netten bi bak
Evet bilerek yapiyorlar herseyi. Ne bilim yani cocuklari boşansa demek ki mutlu olacaklar resmen sonuna kdar bnun icin ugrasiyorlar çünkü. Halasi kuzeni gelinleri hepsi dediler bna guler yuzlu davran onlarn yaninda eşinle iyi ol onlar sen kavga edersen mutlu olurlar dedi. Bi ufak laf dalaşimiz oldu gercekten de gorumcemin keyfi yerine geldi resmenminikbebegim9640 oğlunla ilgilen canım senin de küçük bebeğin var. Neden sürekli yemek bulaşık koşturuyorsun? Kv kalksın yapsın madem kızı torunu hepsi bir geldiler. Biraz ağırdan al ofla pufla. Uyumadı, durmuyor falan derken rahat ettirmezsen giderler bence adamlar resmen evinin rahatını yaşatmamak için geldiler başına
Hmm gerci migdr zor öğütür dedigin gbi ve reflü oldugu icin ben vermeyim vazgectm insallah reflü biter de herseyden yer çocuğumCanım şimdi bana uyup ver diyemem mesuliyet neticedeben içini veriyorum ekmek batırıp kabuğunu mide sindiremez daha zeytini de kabuksuz veriyorum tercih senin ama 1 yaşa kadar önerilmiyor denildi haberin olsun
Benimde bacaklarım cok kütler.Annenin gelmesine sevindim kuzum ne iyi geliyorlar
Benim bacaklarım çok kütler döndükçe ona bile sıçramışlığı var canı sağolasıcanınyok yatayım uyuyum derdi yok koala oldu bu dişten sonra yakama yapışık babasına gidip 2 saniye sonra bana atılıyor
Rabbim gönlüne gore versin canim.Şimdi bakıcı meselesi olmasa benimde hayalim müstakil villa tarzı ev olurdu bahçesine çardak yaptıracağım hamak falan köpeğim olsun kediler besleyimhayali bile güzel bahçede Asyam koşsun dursun hadi hepiniz inşallah Yeşim in de böyle evi olsun ağız tadıyla deyiverin nolacak kız yeni annesiniz ağzınıza mı yapışır
Yaaa yerim sena kuşu maşallah onaBizim kuş sanki sürünmeye başladı gibibugun biraz biraz ilerledi. Laptopun kablosu aşkına birazcık sürünüp kabloyu tuttu önüne ne oyuncaklar koyuyordum sürünsün diye , bir kabloya tav oldu zaten enteresan şeylerle eğleşiyor yavrum . Bir vidaya bakıp bakıp güldüğü zamanlar çok olmuştur
Amin kuzum sağolasın demi çocuk olunca insan apartman istemiyor koşsun oynasın çocuk diyeAllah günlüne göre versin jademJadesi Ben de isterdim valla . Annemlerin bağ evi var , gidince nasıl huzur buluyorum orda . Hele ki çocuklu olunca Bahçeli ev ne de güzel olur . misskokulumm ısınma sıkıntısı filan olmazsa neden düşünmüyorsun Bahçeli ev ? Bir de nerelerden bakıyor eşin Bahçeli için ? Şimdiden hayırlı olsun , inşallah siz de gönlünüze göre bir ev bulursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?