2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
4 portakal iyiymiş sağlık neticede c vitamini
Tamam kuzum rendelerim en yumuşak iç kısmını veriyorum ama haklısın oda boğaza kaçabilir dikkat etmek lazım
Kaynananın lafı bende de direk yanlış anlamaya götürdü beni insanın aklına başka şey gelmez kaynana olunca

Aminnn kuzum inşallah olur meyve yemeye geliriz sizde bana kahveye gelin

Aynen kuzum reflü zorlar minişi şimdi zamanı gelsin hepsinden yer

Dıınn dın dınnn gü nay dınnn
Ne güzel bir sabah kuşlar uçuyor
Benim oğlum gece hiç uyanmadı inanamıyorum ben yatmadan 12 gibi uyandı emzirdim üstüne mama verdi eşim 120 cc yatmış sabah bir uyandık saat 7 buçuk nasıl oldu neden oldu anlamadım ama akşam bir kaseye yakın sebzeli şehriye çorbası içmişti o mu tok tuttu bilemiyorum.
Cumadan beri de 700 gr vermişim onun da mutluluğu ayrı SonsuzUmut 1300 vermiş nasıl verdiyse neyse moral bozmak yok akşam da çok leslie yapmışım her yanım ağrıyor

Canım şimdi bana uyup ver diyemem mesuliyet neticede ben içini veriyorum ekmek batırıp kabuğunu mide sindiremez daha zeytini de kabuksuz veriyorum tercih senin ama 1 yaşa kadar önerilmiyor denildi haberin olsun
Ben veriyorum canım zeytinde 1 yaş sınırı yok. Tuzsuz olduğu sürece sıkıntı değil. Kabuğunu soyup doğruyorum omlet kreplerine ekliyorum.
Olsun olsun inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin canım. Ben doğum sırasında 4+1 ev diye dua ettim bebe karnımdan çıkarılırken nerden aklıma geldiyse can havliyle
Maşşallah Sena kuşuma ben de heves ettim hemen kablo koydum önüne cızırdamaya devam etti benimki kucak diye mühendis mi olacak yoksa Senacık vidalar, kablolar
Ayy ne güzel annemlerin bağ evi olsa ben çıkmazdım ordan yaz boyu çay bağları tarafı biliyorsun çok pahalı. Eşim Altınoluk villalarına bakıyor orası da buradaki 4+1 lerle aynu fiyat aşağı yukarı. Ama bakıcı nasıl gelecek oraya, kızların okulları Talasta biz merkezdeyiz okullarımıza yakın olur ama kızların okullarına ters olur. Hadi kızları hallederiz servis falan ama oğlan küçük cesaret edemem annemlerden o kadar uzağa gitmeye bir de soğuk oluyor bizim memleketler. Paramız çok olsa da yazlık gibi alsak kışın burda yazın orda hesabı o da bizde yok

Devam devam moral bozma

Bizim ki çok çırpınıyor deli oluyor ama yok elleri atamıyorum öne

Ayyy bende geçen bu mutluluğu yaşadım uyuyupta büyüsünler
Ayy valla bende anlamadım nasıl gitti çok düzensiz yedim oysaki ama misafir gelecek diye bütün evi kaldırıp indirmiştim epeydir de dalmamıştım diplere ondan oldu galiba

Nasıl kan grubuna bakılmaz kızlar ya acil bi müdahale için bile bakılması gerekiyo aslında. Bakınız bir tombiş ayak izi hiç unutamayacagimiz o gün Şükür Allahıma

Eklentiler

• 20201109_114029.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 36
Nasıl kan grubuna bakılmaz kızlar ya acil bi müdahale için bile bakılması gerekiyo aslında. Bakınız bir tombiş ayak izi hiç unutamayacagimiz o gün Şükür Allahıma
Canım bakılmıştır belki de ama bize verilen hiç bir belge de yok ayakizi bizde de var ama tarih boy kilo saat yazılı sadece ayak izi olmayanlarda varmış yaa insan hiç unutur mu o günü ben ilk zıbın foto vs ayak izleri olmasa bile yine çok anı var

Normalde kac cc mama iciyor peki.?
Ve sehriyeleri yutabiliyor mu ya benm ki yeyince geri oylece kusuyo hep

Masallahhhhhh miniğimeee ne güzel dinlenirmiş işte seni canım anam leslie yapmış demiş uyumuş

Oh maşallah ya çok sevindim hem kiloya uykuya kilo çok iyi bence 700 gr üç günde

Amin güzel arkadaşım evet ya 2 katlı olmasa bile şöyle bahçeli Olsun çocuk oynasın koşsun toprak görsün Ata kuzum da koşar seneye bahçelerde kedilerle oynar falan

Benimde bacaklarım cok kütler.

He bunu demiskin kizi.arada kucagima kaldırdığımda ondada kutur kutur sesler geliyor normal midir ?

Rabbim gönlüne gore versin canim.

Gunaydinlar herkese
Bence normal kuzum bazen benimkinden de geliyor kütleme sesleri
Amin kuzum sağolasın hepimizin gönlüne göre ersin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…