4 portakal iyiymişMasAllah kuzuyaaaboncuk gozlu pamukk
Gelecegim tartima pil alayimbugun cikamadim..esime dedim alacak bakalim.
Ben de ortaokulda 35 tim..simdi ohooo.. panda oldum
Valla kac tane yiyecegiz onu sormadim..doyana kadar soyle 6 7 hahahahbir arkadasim saglikli diye hrgun 4 portakalin suyunu iciyormus.doktor otur 1 kilo baklava ye daha iyi demis herseyin fazlasi zarar yani
Evet haklisin canim.ama yine de salatayı oyle taneli vermek icin erken bence canim.rendele bence ince bir rende ile.nolur nolmaz daha cok minikler.dillerini cok iyi kontrol edemiyorlar.salatalik biraz sert bir besin.genizine kacsa toparlayamaz.bende zeytini parca veriyorum ama kabugunu aliyorum.o zaman rahat eziyor damaginda.zeytine gore degisir ama ben 6 parcaya boluyorum.bi de hemşirenin annene lafi olan mesaji okudum ama alintilamamisimkendince biz karistirmadik.sen kendine bak gibisinden laf etmis.bende kv min boyle bsiey mi ima ediyor gibisinden uzulmustkm zaten.ama sonra esim cok güzel cevapladi kendisini
v topladım ev arıyoruz öyle uğraş dur siz nasılsınız
@ebru_can_ebru Allah yardimcin olsun kuzum..bebekle zordur eminim.biz de ayni be canim..devam ediyor hayat..simdi yogunsundur..arada yaz.ozletme
Ayni gun dogum yapmisiz.valla ben gec baasladim.sabah yumurta sarisi bazen haslama bazen patatesli veya yesil soganli omlet.ekmek ici veya kurabiye.zeytin salatalik. oglen bazen meyve bazen irmikli meyveli muhallebi.aksam da ya sebze veya tavuk corbasi ya da sebze yemegi.bazen de pilav ya da makarna veriyorum yanina da hosaf. sut ve sut urunleri yok maalesef.ete baslamadim.ama tavuk basladim.corba yapiyorum. Balik denemek istiyorum.deneyenler ne denediniz.tabi once ben denemem lazim.
E nabıza bak canım.mutlaka bakılmıştır.
Hosheldin canimek gidaya neden baslamadin.doktor mi onerdi? Ben basladim ama hata mi ettim.biz de alerjiliyiz.doktora da gitmeidk korona korkusuna.
Bu is karisik canim..aciklamak istiyorum ama muhtemelen daha da karistirirm.sen netten bi bak
Aminnn kuzum inşallah olur meyve yemeye geliriz sizde bana kahveye gelinAmiiiinnn..kiz bana da edin ayni duadan..bahcemde cesit cesit agac olsun da deyin taam mi
Hahahha bu sipalar cok eenterasan.benimki de mama sandalyesinde kendini hoplata hoplata tost makinasinin kablosunu yakaliyor her sefer.en sonunda masanin yerini degistirdim
Aynen kuzum reflü zorlar minişi şimdi zamanı gelsin hepsinden yerEvet bilerek yapiyorlar herseyi. Ne bilim yani cocuklari boşansa demek ki mutlu olacaklar resmen sonuna kdar bnun icin ugrasiyorlar çünkü. Halasi kuzeni gelinleri hepsi dediler bna guler yuzlu davran onlarn yaninda eşinle iyi ol onlar sen kavga edersen mutlu olurlar dedi. Bi ufak laf dalaşimiz oldu gercekten de gorumcemin keyfi yerine geldi resmen
Hmm gerci migdr zor öğütür dedigin gbi ve reflü oldugu icin ben vermeyim vazgectm insallah reflü biter de herseyden yer çocuğum
Ben veriyorum canım zeytinde 1 yaş sınırı yok. Tuzsuz olduğu sürece sıkıntı değil. Kabuğunu soyup doğruyorum omlet kreplerine ekliyorum.Canım şimdi bana uyup ver diyemem mesuliyet neticedeben içini veriyorum ekmek batırıp kabuğunu mide sindiremez daha zeytini de kabuksuz veriyorum tercih senin ama 1 yaşa kadar önerilmiyor denildi haberin olsun
Olsun olsun inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin canım. Ben doğum sırasında 4+1 ev diye dua ettim bebe karnımdan çıkarılırkenŞimdi bakıcı meselesi olmasa benimde hayalim müstakil villa tarzı ev olurdu bahçesine çardak yaptıracağım hamak falan köpeğim olsun kediler besleyimhayali bile güzel bahçede Asyam koşsun dursun hadi hepiniz inşallah Yeşim in de böyle evi olsun ağız tadıyla deyiverin nolacak kız yeni annesiniz ağzınıza mı yapışır
Maşşallah Sena kuşumaBizim kuş sanki sürünmeye başladı gibibugun biraz biraz ilerledi. Laptopun kablosu aşkına birazcık sürünüp kabloyu tuttu önüne ne oyuncaklar koyuyordum sürünsün diye , bir kabloya tav oldu zaten enteresan şeylerle eğleşiyor yavrum . Bir vidaya bakıp bakıp güldüğü zamanlar çok olmuştur
Ayy ne güzel annemlerin bağ evi olsa ben çıkmazdım ordan yaz boyuAllah günlüne göre versin jademJadesi Ben de isterdim valla . Annemlerin bağ evi var , gidince nasıl huzur buluyorum orda . Hele ki çocuklu olunca Bahçeli ev ne de güzel olur . misskokulumm ısınma sıkıntısı filan olmazsa neden düşünmüyorsun Bahçeli ev ? Bir de nerelerden bakıyor eşin Bahçeli için ? Şimdiden hayırlı olsun , inşallah siz de gönlünüze göre bir ev bulursunuz.
Devam devam moral bozmaDıınn dın dınnn gü nay dınnn
Ne güzel bir sabah kuşlar uçuyor
Benim oğlum gece hiç uyanmadıinanamıyorum ben yatmadan 12 gibi uyandı emzirdim üstüne mama verdi eşim 120 cc yatmış sabah bir uyandık saat 7 buçuk nasıl oldu neden oldu anlamadım ama akşam bir kaseye yakın sebzeli şehriye çorbası içmişti o mu tok tuttu bilemiyorum.
Cumadan beri de 700 gr vermişim onun da mutluluğu ayrıSonsuzUmut 1300 vermiş nasıl verdiyse neyse moral bozmak yok akşam da çok leslie yapmışım her yanım ağrıyor
Bizim ki çok çırpınıyor deli oluyor ama yok elleri atamıyorum öneBizim kuş sanki sürünmeye başladı gibibugun biraz biraz ilerledi. Laptopun kablosu aşkına birazcık sürünüp kabloyu tuttu önüne ne oyuncaklar koyuyordum sürünsün diye , bir kabloya tav oldu zaten enteresan şeylerle eğleşiyor yavrum . Bir vidaya bakıp bakıp güldüğü zamanlar çok olmuştur
Ayyy bende geçen bu mutluluğu yaşadım uyuyupta büyüsünlerDıınn dın dınnn gü nay dınnn
Benim oğlum gece hiç uyanmadıinanamıyorum ben yatmadan 12 gibi uyandı emzirdim üstüne mama verdi eşim 120 cc yatmış sabah bir uyandık saat 7 buçuk nasıl oldu neden oldu anlamadım ama akşam bir kaseye yakın sebzeli şehriye çorbası içmişti o mu tok tuttu bilemiyorum.
Cumadan beri de 700 gr vermişim onun da mutluluğu ayrıSonsuzUmut 1300 vermiş nasıl verdiyse neyse moral bozmak yok akşam da çok leslie yapmışım her yanım ağrıyor
Eksileri gördükçe mutlu oluyor insanAyyy bende geçen bu mutluluğu yaşadım uyuyupta büyüsünler
Ayy valla bende anlamadım nasıl gitti çok düzensiz yedim oysaki ama misafir gelecek diye bütün evi kaldırıp indirmiştim epeydir de dalmamıştım diplere ondan oldu galiba
Yok yok bozar mıyım hiç 3 günde 700 gr çok iyi haftada 1 kg gitse ayda 4 eder. 3 ayda ideal kiloma ulaşırım inşallahDevam devam moral bozma
Aynn valla biran önce 60lılara geçmek istiyorumEksileri gördükçe mutlu oluyor insan
ŞnşallahAynn valla biran önce 60lılara geçmek istiyorum
Canım bakılmıştır belki de ama bize verilen hiç bir belge de yok ayakizi bizde de var ama tarih boy kilo saat yazılı sadece ayak izi olmayanlarda varmış yaa insan hiç unutur mu o günü ben ilk zıbın foto vs ayak izleri olmasa bile yine çok anı varNasıl kan grubuna bakılmaz kızlar ya acil bi müdahale için bile bakılması gerekiyo aslında. Bakınız bir tombiş ayak izihiç unutamayacagimiz o gün Şükür Allahıma
Normalde kac cc mama iciyor peki.?Dıınn dın dınnn gü nay dınnn
Masallahhhhhh miniğimeee ne güzel dinlenirmiş işte seni canım anam leslie yapmış demiş uyumuşDıınn dın dınnn gü nay dınnn
Bende instagram falan givi oldu burası girip bakıyorum yazmasam bilebağımlılık yaptıı
Oh maşallah ya çok sevindim hem kiloya uykuya kilo çok iyi bence 700 gr üç gündeDıınn dın dınnn gü nay dınnn
Amin güzel arkadaşım evet ya 2 katlı olmasa bile şöyle bahçeli Olsun çocuk oynasın koşsun toprak görsünGünaydın güzel arkadaşlarım.Jadesi Allah gönlüne göre versin. Gerçekten Bahçeli ev, konfor. Çocuklar gece yarısına kadar oynuyorlar dışarda. Eşim ekiyor dikiyor. Sokaktaki kedileri besliyoruz Ata yla. Önümüzdeki yaz o da oynayacak koşacak hayali güzel. Daha4 sene burdayız. Eşim de müstakil ev alalım. Apartman katında rahat edemem bundan sonra diyor. Hayırlısı. misskokulumm sizin oralar kış memleketi: burda bile merdiven boşlukları soğuk oluyordu. Heryere klima takmamıza ve Mersin in ılıman olmasına rağmen. Eşim soba aldı yeni kurdu da. İlk kez sobalı ev konforu yaşayacağım için mutluyum. Yaylada da vardı ama. Onu saymıyorum. @sekerpare5939 Allahım hepinizin gönlüne göre versin. Huzurlu mutlu evler, sağlıklı bebeler ve ödeme kolaylığı versin inşallah.
Bence normal kuzum bazen benimkinden de geliyor kütleme sesleriBenimde bacaklarım cok kütler.
He bunu demiskin kizi.arada kucagima kaldırdığımda ondada kutur kutur sesler geliyor normal midir ?
Rabbim gönlüne gore versin canim.
Gunaydinlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?