Ohhh maşallah benimkide eski bölünmez uykusuna dönsün arrıkınhadiDıınn dın dınnn gü nay dınnn
Ne güzel bir sabah kuşlar uçuyor
Benim oğlum gece hiç uyanmadıinanamıyorum ben yatmadan 12 gibi uyandı emzirdim üstüne mama verdi eşim 120 cc yatmış sabah bir uyandık saat 7 buçuk nasıl oldu neden oldu anlamadım ama akşam bir kaseye yakın sebzeli şehriye çorbası içmişti o mu tok tuttu bilemiyorum.
Cumadan beri de 700 gr vermişim onun da mutluluğu ayrıSonsuzUmut 1300 vermiş nasıl verdiyse neyse moral bozmak yok akşam da çok leslie yapmışım her yanım ağrıyor
Anladım canım reflü için hicbir şey kullanmiyormusun. Bizimkindede var cavisconla iyi oldu arada tekrarlıyor 2 gun ilacini veriyorum, tekrar duzeliyor. Sarimsak ben kullanamıyorum, ne zaman sarimsak katsam kusuyor. Bende reflusunden dolayi dokundugunu dusunuyorum. Yada sarimsaktan tiksindigi icin kusuyor bilemiyorum. 3 kere farkli zamanda denedim kustu. Bende vermedim, seninde ilkse sarimsak sizdede ayni problem olabilir belkide.Aslında ilk kez vermiyorum . Ben de başından beri çatalla eziyorum . Fazlaca ezmeye çalışıyordum biraz pütürlü kalıyordu . Tadımları da hep pütürlü yaptım. .az sarımsak rendelemiştim içine de , kusunca her yerimiz sarımsak koktuyedirirken hep eğimli yiyor zaten . Oturtamıyorum karnına baskı yapıyor direkt kusuyor bu sefer . Başının altına yastık koyarak yediriyorum . Mamasını da hep öyle içiririm . Reflüsü olunca doğduğundan beri böyleyiz emme dışında beslenirken . Alışacak herhalde bizimki de .
Ahahha ben sezeryan oldum o anda acım yokken bile hiç dua etmemişim şaşkındım sabah girecektim doğuma gece girince nolduğumı anlamadımBen veriyorum canım zeytinde 1 yaş sınırı yok. Tuzsuz olduğu sürece sıkıntı değil. Kabuğunu soyup doğruyorum omlet kreplerine ekliyorum.
Olsun olsun inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin canım. Ben doğum sırasında 4+1 ev diye dua ettim bebe karnımdan çıkarılırkennerden aklıma geldiyse can havliyle
Maşşallah Sena kuşumaben de heves ettim hemen kablo koydum önüne cızırdamaya devam etti benimki kucak diye mühendis mi olacak yoksa Senacık vidalar, kablolar
Ayy ne güzel annemlerin bağ evi olsa ben çıkmazdım ordan yaz boyuçay bağları tarafı biliyorsun çok pahalı. Eşim Altınoluk villalarına bakıyor orası da buradaki 4+1 lerle aynu fiyat aşağı yukarı. Ama bakıcı nasıl gelecek oraya, kızların okulları Talasta biz merkezdeyiz okullarımıza yakın olur ama kızların okullarına ters olur. Hadi kızları hallederiz servis falan ama oğlan küçük cesaret edemem annemlerden o kadar uzağa gitmeye bir de soğuk oluyor bizim memleketler. Paramız çok olsa da yazlık gibi alsak kışın burda yazın orda hesabı o da bizde yok
Bende öyle öncesinde kullanmıyordumAynen bende de öyle ve ben KKyı Nisan anneleriyle beraber kullanmaya başladım düşünün
Ohh gezin anne kızBizde yürüyüşe çıktık kızımla yüzünde güller açtı yinebende eve eliptik bisiklet almak istiyorum onu alırsam yediklerime de dikkat ederim otomatikman spor yapıyorum diye ama 2. El temiz bir şey bulmam lazım malum masraf çok bulursam bende verdiğim kiloları yazarım hanımlar
Ama nüfus kagidi alinirken zorunlu tutuluyor saniyordum.tabi cok onemli degil kuzum.1 yasta zaten rutin kan sayımı var bakarlar o zaman söylersen.biz de ayak izi yokE nabızdada yazmıyor aman çok önemli değil zaten ilk kan aldırınca baktıracam buna da ama
Amin canim Allah razı olsunGünaydın güzel arkadaşlarım.Jadesi Allah gönlüne göre versin. Gerçekten Bahçeli ev, konfor. Çocuklar gece yarısına kadar oynuyorlar dışarda. Eşim ekiyor dikiyor. Sokaktaki kedileri besliyoruz Ata yla. Önümüzdeki yaz o da oynayacak koşacak hayali güzel. Daha4 sene burdayız. Eşim de müstakil ev alalım. Apartman katında rahat edemem bundan sonra diyor. Hayırlısı. misskokulumm sizin oralar kış memleketi: burda bile merdiven boşlukları soğuk oluyordu. Heryere klima takmamıza ve Mersin in ılıman olmasına rağmen. Eşim soba aldı yeni kurdu da. İlk kez sobalı ev konforu yaşayacağım için mutluyum. Yaylada da vardı ama. Onu saymıyorum. Kalppare Allahım hepinizin gönlüne göre versin. Huzurlu mutlu evler, sağlıklı bebeler ve ödeme kolaylığı versin inşallah.
Evet yaa lafinin nereye gittiginden haberi yok..esime dedim boyle bir niyeti yok belki ama laf nereye gidiyor baksana dedim.o zaman sinirlendi adam.kaynanamin hırsı vardı biraz.kız ona benzeyecek diye cok umdu dualar etti.bebe bi çıktı benim kopyam.doktor hemsire herkes şok.ayni sen falan dediler.ama sonra degistikce benzemedi orasi ayri.simdi babaya benziyir4 portakal iyiymişsağlık neticede c vitamini
Tamam kuzum rendelerim en yumuşak iç kısmını veriyorum ama haklısın oda boğaza kaçabilir dikkat etmek lazım
Kaynananın lafı bende de direk yanlış anlamaya götürdü beni insanın aklına başka şey gelmez kaynana olunca
Aminnn kuzum inşallah olur meyve yemeye geliriz sizde bana kahveye gelin
Helal olsun kız 3 gunde 700 gr tebriklerDıınn dın dınnn gü nay dınnn
Ne güzel bir sabah kuşlar uçuyor
Benim oğlum gece hiç uyanmadıinanamıyorum ben yatmadan 12 gibi uyandı emzirdim üstüne mama verdi eşim 120 cc yatmış sabah bir uyandık saat 7 buçuk nasıl oldu neden oldu anlamadım ama akşam bir kaseye yakın sebzeli şehriye çorbası içmişti o mu tok tuttu bilemiyorum.
Cumadan beri de 700 gr vermişim onun da mutluluğu ayrıSonsuzUmut 1300 vermiş nasıl verdiyse neyse moral bozmak yok akşam da çok leslie yapmışım her yanım ağrıyor
Tebriklerrr canimAyyy bende geçen bu mutluluğu yaşadım uyuyupta büyüsünler
Ayy valla bende anlamadım nasıl gitti çok düzensiz yedim oysaki ama misafir gelecek diye bütün evi kaldırıp indirmiştim epeydir de dalmamıştım diplere ondan oldu galiba
Ne güzel besleniyorsunuz..Biz de ev baktık bugün 4+1 ev lazım bize artık bakalım eşim bahçeli villa tarzı olsun bari diyor ben apartman istiyorum. Onun dediği evler uzak kalıyor anneme abimlere falan bakıcı işi sıkıntı olur kızların okulları vs tek arabamız var vs vs. Bakalım anlaşabilecek miyiz. Yarın bir eve bakalım diyorum eşim aparmana dairesine o kadar para verilir mi diyor hayırlısı artık
Biz 8 aya yaklaştık artık 3+1 besleniyoruz gibi. 3 ana öğün 1 öğün de meyve. Ne kadar yerse o kadar veriyorum zorlamıyorum. Karıştırıp aklıma ne gelirse pişiriyorum. Bugün bulgur pilavı yaptım öğlen yemeğinde köftesi vardı onun yanında verdim pilavı da yedi yoğurtla. Kabızlık sorunumuz olduğundan muhallebi yapmıyorum ben akşam da bizimle yemek yiyor 6 gibi. 8 de de uykuya geçmeye başlıyor 9 da tam dalıyor.
Aşı kartında yazmıyor bizim hastanede bakılmadı hiçbirinde benimkilerin. Kızların doğumda da verilmemişti kan grubu. Bunda sarılık uzun sürünce kan grubuna bakıldı neden uzun sürdü diye ABO uyuşmazlığı mı var diye. Yokmuş öyle bir uyuşmazlık.
Kolay gelsin alerji işi de ayrı bir zorluk gerçekten. Benimki de iyi şükür büyüdüler epey hepsi
Evet ya iki haftadır falan seriye bağladı iyice pesimden geliyo çok tatlii sipam
Evet ya iki haftadır falan seriye bağladı iyice pesimden geliyo çok tatlii sipam
12 nisan canım bizimki de bi tuhaf emekliyodu sonradan çakti kofteyiKaç Nisan doğumlu maşallah bizimkide zorluyor ama kafayı yere sürtüyor burun falan ağlıyor sonra
Ayyy en tatlı halleri şimdi12 nisan canım bizimki de bi tuhaf emekliyodu sonradan çakti kofteyi
Evet hava Çok güzeldi çıkalım dedik ama dünya mutsuz dışardaOhh gezin anne kız.havalar güzeldir oralarda ..buralar buzzz
Ama nüfus kagidi alinirken zorunlu tutuluyor saniyordum.tabi cok onemli degil kuzum.1 yasta zaten rutin kan sayımı var bakarlar o zaman söylersen.biz de ayak izi yokama ben el izi aldim gecen gun parmak boYasi ile.epey zor oldu iyi cikmadi.bir ara tekrarlayacagim.
Amin canim Allah razı olsun
Evet yaa lafinin nereye gittiginden haberi yok..esime dedim boyle bir niyeti yok belki ama laf nereye gidiyor baksana dedim.o zaman sinirlendi adam.kaynanamin hırsı vardı biraz.kız ona benzeyecek diye cok umdu dualar etti.bebe bi çıktı benim kopyam.doktor hemsire herkes şok.ayni sen falan dediler.ama sonra degistikce benzemedi orasi ayri.simdi babaya benziyir
ahh hayali bile güzel
Helal olsun kız 3 gunde 700 gr tebriklerilk gunler bol bol odem atacagiz.ben daha baslamadim ama
Tebriklerrr canimnasil oldu sirlarini yaz
Ben almıştım bi hevesle ama kullanamadım hiçBizde yürüyüşe çıktık kızımla yüzünde güller açtı yinebende eve eliptik bisiklet almak istiyorum onu alırsam yediklerime de dikkat ederim otomatikman spor yapıyorum diye ama 2. El temiz bir şey bulmam lazım malum masraf çok bulursam bende verdiğim kiloları yazarım hanımlar
Kusması oldu mu kusmasına dikkat et. Uyutma yada uyursa ara ara uyandır seslen. Kusma en önemli belirti kafa travmalarındaKızlar Zara kafasını çok fena çarptı ve şişti ben ne yapacam şimdi ne yapmalıyım
Acile de gitsen tomografi yada röntgen çekecekler 24 saat gözlem önerecekler için rahat ederse git ama takip bu işin olayıKızlar Zara kafasını çok fena çarptı ve şişti ben ne yapacam şimdi ne yapmalıyım
Canım çok geçmiş olsun takip et uyutma biraz bişey olmaz Allahın izniyleKızlar Zara kafasını çok fena çarptı ve şişti ben ne yapacam şimdi ne yapmalıyım
geçmiş olsun canım şişen kısıma zeytinyağı sür şişliğini alır ve takip et bakalım kusması uyku hali olacak mi diye allah korusun aklina kitu bisey getirme insallah biseycik olmaz kafalari daha bingildak kapanmadigi icin darbelere dayanikli ama sen yine de takipte kalKızlar Zara kafasını çok fena çarptı ve şişti ben ne yapacam şimdi ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?