2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ohhh maşallah benimkide eski bölünmez uykusuna dönsün arrıkınhadi bende akşam yedirip yatırdım acıkıyodur belki diye denedim de yok hala kalkıyor
Ooo 700 gr hayırlı olsun daha da çok gitsin

Anladım canım reflü için hicbir şey kullanmiyormusun. Bizimkindede var cavisconla iyi oldu arada tekrarlıyor 2 gun ilacini veriyorum, tekrar duzeliyor. Sarimsak ben kullanamıyorum, ne zaman sarimsak katsam kusuyor. Bende reflusunden dolayi dokundugunu dusunuyorum. Yada sarimsaktan tiksindigi icin kusuyor bilemiyorum. 3 kere farkli zamanda denedim kustu. Bende vermedim, seninde ilkse sarimsak sizdede ayni problem olabilir belkide.

Ahahha ben sezeryan oldum o anda acım yokken bile hiç dua etmemişim şaşkındım sabah girecektim doğuma gece girince nolduğumı anlamadım

Bizde yürüyüşe çıktık kızımla yüzünde güller açtı yine bende eve eliptik bisiklet almak istiyorum onu alırsam yediklerime de dikkat ederim otomatikman spor yapıyorum diye ama 2. El temiz bir şey bulmam lazım malum masraf çok bulursam bende verdiğim kiloları yazarım hanımlar

Ohh gezin anne kız.havalar güzeldir oralarda..buralar buzzz
E nabızdada yazmıyor aman çok önemli değil zaten ilk kan aldırınca baktıracam buna da ama
Ama nüfus kagidi alinirken zorunlu tutuluyor saniyordum.tabi cok onemli degil kuzum.1 yasta zaten rutin kan sayımı var bakarlar o zaman söylersen.biz de ayak izi yok ama ben el izi aldim gecen gun parmak boYasi ile.epey zor oldu iyi cikmadi.bir ara tekrarlayacagim.
Amin canim Allah razı olsun
Evet yaa lafinin nereye gittiginden haberi yok..esime dedim boyle bir niyeti yok belki ama laf nereye gidiyor baksana dedim.o zaman sinirlendi adam.kaynanamin hırsı vardı biraz.kız ona benzeyecek diye cok umdu dualar etti.bebe bi çıktı benim kopyam.doktor hemsire herkes şok.ayni sen falan dediler.ama sonra degistikce benzemedi orasi ayri.simdi babaya benziyir
Aminnn kuzum inşallah olur meyve yemeye geliriz sizde bana kahveye gelin
ahh hayali bile güzel
Helal olsun kız 3 gunde 700 gr tebrikler ilk gunler bol bol odem atacagiz.ben daha baslamadim ama
Tebriklerrr canim nasil oldu sirlarini yaz

Ne güzel besleniyorsunuz..
Benim oğlum 7 aylık kilosu 7.700 sağlık ocağındaki hemşiremiz az dedi
Ben de üzüldüm beslenmelerini düzene sokmak lazım ..
Yoğurt da yemiyor benim oğlum
Zorla da yedirmek istemiyorum

Evet hava Çok güzeldi çıkalım dedik ama dünya mutsuz dışarda yarın bi günde eve sokamam

Ben almıştım bi hevesle ama kullanamadım hiç Fuzuli kalabalık. İstersen satayım sana

Kızlar Zara kafasını çok fena çarptı ve şişti ben ne yapacam şimdi ne yapmalıyım
geçmiş olsun canım şişen kısıma zeytinyağı sür şişliğini alır ve takip et bakalım kusması uyku hali olacak mi diye allah korusun aklina kitu bisey getirme insallah biseycik olmaz kafalari daha bingildak kapanmadigi icin darbelere dayanikli ama sen yine de takipte kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…