2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Panik değil de uyuşmadım tam sanki acıyı hissettim baya. Anestezi uzmanı da dedi boyun uzun ya ayarlayamadım mı acaba diye ardından verdi sakinleştiriciyi. Kafam güzel oldu o an çok acayipti
çok şükür alıştırdım artık bebek arasına darısı başına. Ama sık çıkman lazım hergün az az da olsa çıkın yürüyüş yapın deniz kenarında ne güzel. Damskitchen her sabah gidiyordu İzmirde deniz kenarına kızıyla gün doğumunu izliyordum onunla ben de storylerinde.

minikbebegim9640 sağol canımsın uğraşıyoruz işte kendi çapımızda. Bu arada gündüz okudum yazamadım şehriyeleri yutuyor benimki cup cup. Şuan yiyemediği birşey yok gibi salatalığı uzun kesiyorum veriyorum eline içini damağıyla koparıp eziyor yutuyor. Dişleri olsa bir de affetmeyecek hiç birşeyi.
Yalnız benimki tam herif. Önüne parçalayıp koyuyorum beyfendi uzanıp da almıyor eller yanda ağzını açıyor sıpa. Eline veriyorum ellerini çeviriyor çeviriyor yere atıyor bilerek tembel tosbağa

Ayy çok korkmuştum bende hissederim diye ama olmadı şükür alışık olsa sahil yakın ama gözüm yemiyor ağlıyor hemen az az çıkayım bari kış geldi gerçi

Ayy çok korkmuştum bende hissederim diye ama olmadı şükür alışık olsa sahil yakın ama gözüm yemiyor ağlıyor hemen az az çıkayım bari kış geldi gerçi
Aman oraların soğuğundan ne olsun be ya. Giydir montunu çıkart. Ben burda çıkarıyorum öğlen saatlerinde ki hava alsın güneş alsın hem de alışsın biraz soğuğa da diye

Ooo 3 gunde supeeer masalah :)
Kızlar Zara kafasını çok fena çarptı ve şişti ben ne yapacam şimdi ne yapmalıyım
Geçmiş olsun

Kizlar tavuk suyu bebege ne zaman veriliyor. Ben bugun corba yapıyordum baharatlari atmadan tavuklari didiklemeden karyaya biraz ayirdim yedirdim. Insllah sıkıntı olmaz

Ya ne güzel valla biz daha pütürlüye bile geçmedik hep püre veriyorum anca yiyor onu. Katı olarak ne versem ki ilk. Korkuyorum yutamaz dşye

Yaa tosbağa agzina hazirda geliyo napsin çocuk eliyle alip da agzina goturmeyi o zor kolu yoruluyodur demek ki ya benm sipa hep byle ezilmis seyler yiyor puturlu bi pilav yedirdim zor yuttu beceriksiz yavrum

Ben de almadım hiç , Ablam sağolsun yeğenlerimden kalanları veriyor . Kalabalığı da çok sevmiyorum zaten . Alsam da dediğin gibi kumanda daha çok ilgisini çekiyor
Misss beklerim yazın bağ evine . Bebişler de o zamana pıtır pıtır yürümeye başlarlar . Ne de güzel olur
Bizim ki çok çırpınıyor deli oluyor ama yok elleri atamıyorum öne
Bizimki de öyleydi de birden atağa geçti
Belki de sarımsak dokundu benimkine de . Gaviscona başladım bende . Maşallah üç dört gündür azaldı kusma .
Kizlar tavuk suyu bebege ne zaman veriliyor. Ben bugun corba yapıyordum baharatlari atmadan tavuklari didiklemeden karyaya biraz ayirdim yedirdim. Insllah sıkıntı olmaz
Ben de verdim bugun tavuk suyuna kabak havuç ve yulaf ezmesi ekledim yedi iyi kötü . İçine de az ekmek içi koydum . Bir şey olmaz sanırım .

Olur canim.gecti gitti diyelim.çocuk varken cok dikkatli yasamaya alismak mecburiyetindeyiz.. yanılmıyorsam matematikciydin..olasiliklari hesapla hocam nerden ne alabilir nereye duser nerden atlar vs vs bugun oglum yerde debelenirken kardesinin kafasina tekme atti gibi oldu mesela.bu olasılık disi bir durum Allahtan cok hafif bi carpmaydi.ama cok korktum
MasAllah bee..grubun aslanlari basladilar pıtır pıtır koşmaya
Ben veriyorum canım.sıkıntı olmadı çok şükür tavugun kendisini de cok incecik didikleyip veriyorum corba olarak.

Aynen yA insan olasılıkları düşünemiyorum hiç bardağa yöneleceğiz aklıma gelmedi çok şükür allah korudu ya o kadar üzüldüm ve gerildim ki boynum tutuldu başım ağrıyor der oldu zaten olmaz dediğim şeyleri bile hesaplayacağım attık
Sizi de allah saklamış cidden allahtan tam değmemiş tekmesi aynen ya annelik de biraz fazla matematik

Aman oraların soğuğundan ne olsun be ya. Giydir montunu çıkart. Ben burda çıkarıyorum öğlen saatlerinde ki hava alsın güneş alsın hem de alışsın biraz soğuğa da diye
Enerji ne sağlık kuzum bende çıkarıyım elimden geldiğince bana da yürüyüş olur hem temiz hava yarım saat çıksak bile yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…