- 11 Şubat 2008
- 7.253
- 17.432
- 773
- 41
Panik değil de uyuşmadım tam sanki acıyı hissettim baya. Anestezi uzmanı da dedi boyun uzun ya ayarlayamadım mı acaba diye ardından verdi sakinleştiriciyi. Kafam güzel oldu o an çok acayiptiBen panik yapmadım ki tabiatın sakin ondan sanırımpembe bulut olayını isterdim ama bana da verselerdi
Ay ne güzel benimki bebek arabasına alışamadı asla uyumuyor kolay kolay beşik gibi sallıyoruz bebek arabasını
Eve üzüldüm canım kısmet ya bakarsın daha güzeli Olur Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Ayy çok korkmuştum bende hissederim diye ama olmadı şükürPanik değil de uyuşmadım tam sanki acıyı hissettim baya. Anestezi uzmanı da dedi boyun uzun ya ayarlayamadım mı acaba diye ardından verdi sakinleştiriciyi. Kafam güzel oldu o an çok acayipti
çok şükür alıştırdım artık bebek arasına darısı başına. Ama sık çıkman lazım hergün az az da olsa çıkın yürüyüş yapın deniz kenarında ne güzel. Damskitchen her sabah gidiyordu İzmirde deniz kenarına kızıyla gün doğumunu izliyordum onunla ben de storylerinde.
canim çok geçmiş olsun. Rabbim korumuş Zaracigi. kıyamam yavruma.Kızlar Zara kafasını çok fena çarptı ve şişti ben ne yapacam şimdi ne yapmalıyım
Aman oraların soğuğundan ne olsun be ya. Giydir montunu çıkart. Ben burda çıkarıyorum öğlen saatlerinde ki hava alsın güneş alsın hem de alışsın biraz soğuğa da diyeAyy çok korkmuştum bende hissederim diye ama olmadı şüküralışık olsa sahil yakın ama gözüm yemiyor ağlıyor hemen az az çıkayım bari kış geldi gerçi
Ooo 3 gunde supeeer masalah :)Dıınn dın dınnn gü nay dınnn
Ne güzel bir sabah kuşlar uçuyor
Benim oğlum gece hiç uyanmadıinanamıyorum ben yatmadan 12 gibi uyandı emzirdim üstüne mama verdi eşim 120 cc yatmış sabah bir uyandık saat 7 buçuk nasıl oldu neden oldu anlamadım ama akşam bir kaseye yakın sebzeli şehriye çorbası içmişti o mu tok tuttu bilemiyorum.
Cumadan beri de 700 gr vermişim onun da mutluluğu ayrıSonsuzUmut 1300 vermiş nasıl verdiyse neyse moral bozmak yok akşam da çok leslie yapmışım her yanım ağrıyor
Geçmiş olsunKızlar Zara kafasını çok fena çarptı ve şişti ben ne yapacam şimdi ne yapmalıyım
Ya ne güzel valla biz daha pütürlüye bile geçmedik hep püre veriyorum anca yiyor onu. Katı olarak ne versem ki ilk. Korkuyorum yutamaz dşyeminikbebegim9640 sağol canımsın uğraşıyoruz işte kendi çapımızda. Bu arada gündüz okudum yazamadım şehriyeleri yutuyor benimki cup cup. Şuan yiyemediği birşey yok gibi salatalığı uzun kesiyorum veriyorum eline içini damağıyla koparıp eziyor yutuyor. Dişleri olsa bir de affetmeyecek hiç birşeyi.
Yalnız benimki tam herif. Önüne parçalayıp koyuyorum beyfendi uzanıp da almıyor eller yanda ağzını açıyor sıpa. Eline veriyorum ellerini çeviriyor çeviriyor yere atıyor bilerektembel tosbağa
Yaa tosbağa agzina hazirda geliyo napsin çocuk eliyle alip da agzina goturmeyi o zor kolu yoruluyodur demek kiminikbebegim9640 sağol canımsın uğraşıyoruz işte kendi çapımızda. Bu arada gündüz okudum yazamadım şehriyeleri yutuyor benimki cup cup. Şuan yiyemediği birşey yok gibi salatalığı uzun kesiyorum veriyorum eline içini damağıyla koparıp eziyor yutuyor. Dişleri olsa bir de affetmeyecek hiç birşeyi.
Yalnız benimki tam herif. Önüne parçalayıp koyuyorum beyfendi uzanıp da almıyor eller yanda ağzını açıyor sıpa. Eline veriyorum ellerini çeviriyor çeviriyor yere atıyor bilerektembel tosbağa
İkisini de denedim kustu ve bütün sekildeminikbebegim9640 sen tel sehriye mi veriyorsun cnm ?
canim 10 nisan doğumlu benim sıpaAz değil bence. Doğum kilosu kaç canım?
Şu tablo da şurda dursun d tarihini soranlara lazım olur.
Eki Görüntüle 2718085
Ben de almadım hiç , Ablam sağolsun yeğenlerimden kalanları veriyor . Kalabalığı da çok sevmiyorum zaten . Alsam da dediğin gibi kumanda daha çok ilgisini çekiyorYaaa yerim sena kuşu maşallah onabenimki de oyuncak dışı herşeye hevesli oyuncak almadım ben hiç görümcem verdi hep Allahtan almamışım içim acırdıı hiçbiri kumanda kadar mutlu etmiyor bizim kızı
Misss beklerim yazın bağ evine . Bebişler de o zamana pıtır pıtır yürümeye başlarlar . Ne de güzel olurBen veriyorum canım zeytinde 1 yaş sınırı yok. Tuzsuz olduğu sürece sıkıntı değil. Kabuğunu soyup doğruyorum omlet kreplerine ekliyorum.
Olsun olsun inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin canım. Ben doğum sırasında 4+1 ev diye dua ettim bebe karnımdan çıkarılırkennerden aklıma geldiyse can havliyle
Maşşallah Sena kuşumaben de heves ettim hemen kablo koydum önüne cızırdamaya devam etti benimki kucak diye mühendis mi olacak yoksa Senacık vidalar, kablolar
Ayy ne güzel annemlerin bağ evi olsa ben çıkmazdım ordan yaz boyuçay bağları tarafı biliyorsun çok pahalı. Eşim Altınoluk villalarına bakıyor orası da buradaki 4+1 lerle aynu fiyat aşağı yukarı. Ama bakıcı nasıl gelecek oraya, kızların okulları Talasta biz merkezdeyiz okullarımıza yakın olur ama kızların okullarına ters olur. Hadi kızları hallederiz servis falan ama oğlan küçük cesaret edemem annemlerden o kadar uzağa gitmeye bir de soğuk oluyor bizim memleketler. Paramız çok olsa da yazlık gibi alsak kışın burda yazın orda hesabı o da bizde yok
Bizimki de öyleydi de birden atağa geçtiBizim ki çok çırpınıyor deli oluyor ama yok elleri atamıyorum öne
Belki de sarımsak dokundu benimkine de . Gaviscona başladım bende . Maşallah üç dört gündür azaldı kusma .Anladım canım reflü için hicbir şey kullanmiyormusun. Bizimkindede var cavisconla iyi oldu arada tekrarlıyor 2 gun ilacini veriyorum, tekrar duzeliyor. Sarimsak ben kullanamıyorum, ne zaman sarimsak katsam kusuyor. Bende reflusunden dolayi dokundugunu dusunuyorum. Yada sarimsaktan tiksindigi icin kusuyor bilemiyorum. 3 kere farkli zamanda denedim kustu. Bende vermedim, seninde ilkse sarimsak sizdede ayni problem olabilir belkide.
Ben de verdim bugun tavuk suyuna kabak havuç ve yulaf ezmesi ekledim yedi iyi kötü . İçine de az ekmek içi koydum . Bir şey olmaz sanırım .Kizlar tavuk suyu bebege ne zaman veriliyor. Ben bugun corba yapıyordum baharatlari atmadan tavuklari didiklemeden karyaya biraz ayirdim yedirdim. Insllah sıkıntı olmaz
Olur canim.gecti gitti diyelim.çocuk varken cok dikkatli yasamaya alismak mecburiyetindeyiz.. yanılmıyorsam matematikciydin..olasiliklari hesapla hocamKalppare mama sandalyemizde bar ama mutfakta yer kaplıyor diye yemekten yemeğe getiriyordum ders oldu bana işte Aynn ya anlatamam neler hissettiğimi çok korktum öyle böyle değil
@asli emre ayyy şişecekte ne bilim ya
MasAllah bee..grubun aslanlari basladilar pıtır pıtır koşmayaBenim Minnak Asimim da emeklemeye değilse de sürünmeye başladı artık teyzeleri. minik minik ilerliyordu ki bugün artık odalar arası seyahate başladı.tükrükleri aka aka ilerliyor bir de. salyangoz gibi iz bıraka bıraka
Ben veriyorum canım.sıkıntı olmadı çok şükürKizlar tavuk suyu bebege ne zaman veriliyor. Ben bugun corba yapıyordum baharatlari atmadan tavuklari didiklemeden karyaya biraz ayirdim yedirdim. Insllah sıkıntı olmaz
E benm şehri de ekle ankara diyeAz değil bence. Doğum kilosu kaç canım?
Şu tablo da şurda dursun d tarihini soranlara lazım olur.
Eki Görüntüle 2718085
Olur canim.gecti gitti diyelim.çocuk varken cok dikkatli yasamaya alismak mecburiyetindeyiz.. yanılmıyorsam matematikciydin..olasiliklari hesapla hocamnerden ne alabilir nereye duser nerden atlar vs vs bugun oglum yerde debelenirken kardesinin kafasina tekme atti gibi oldu mesela.bu olasılık disi bir durum Allahtan cok hafif bi carpmaydi.ama cok korktum
MasAllah bee..grubun aslanlari basladilar pıtır pıtır koşmaya
Ben veriyorum canım.sıkıntı olmadı çok şükürtavugun kendisini de cok incecik didikleyip veriyorum corba olarak.
Enerji ne sağlık kuzum bende çıkarıyım elimden geldiğince bana da yürüyüş olur hem temiz hava yarım saat çıksak bile yeterAman oraların soğuğundan ne olsun be ya. Giydir montunu çıkart. Ben burda çıkarıyorum öğlen saatlerinde ki hava alsın güneş alsın hem de alışsın biraz soğuğa da diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?