- 11 Şubat 2008
- 7.253
- 17.432
- 773
- 41
Ben apar topar girdim ameliyata yine de unutmamışımAhahha ben sezeryan oldum o anda acım yokken bile hiç dua etmemişim şaşkındım sabah girecektim doğuma gece girince nolduğumı anlamadım
Biz de çıktık öğlen hava çok güzeldi bebek arabasında uyuyacakmış paşa uyutmadım tabiBizde yürüyüşe çıktık kızımla yüzünde güller açtı yinebende eve eliptik bisiklet almak istiyorum onu alırsam yediklerime de dikkat ederim otomatikman spor yapıyorum diye ama 2. El temiz bir şey bulmam lazım malum masraf çok bulursam bende verdiğim kiloları yazarım hanımlar
Doğum kilosunu da bilmek lazım az demek için canım. Benimki 2 buçuk kilo doğdu prematüreydi. Şuan 7 ay 3 haftalık 9200 gr olmuş şükür. Ben ek gıdaya biraz erken başladım. Şuan herşeyi yiyebiliyor.çok şükür iştahı da var. Düzenli olarak yemek hazırlayıp yediriyorum her öğün ona.Ne güzel besleniyorsunuz..
Benim oğlum 7 aylık kilosu 7.700 sağlık ocağındaki hemşiremiz az dedi
Ben de üzüldüm beslenmelerini düzene sokmak lazım ..
Yoğurt da yemiyor benim oğlum
Zorla da yedirmek istemiyorum
Yaaa eşime de gösterdim Maşşallah dedik kalktı bizim oğlanı çalıştırmaya başladıEvet ya iki haftadır falan seriye bağladı iyice pesimden geliyo çok tatlii sipam
Aynı canım benimki de ağzıyla emekleyeceğini düşünüyor sanırım ağzını koyup ayaklarıyla itiyor kendini sonra ağız burun acıtıyor ağlıyor numaracıKaç Nisan doğumlu maşallah bizimkide zorluyor ama kafayı yere sürtüyor burun falan ağlıyor sonra
Benim kiz da 6.5 aylıktı tartildiginda 7.800 geldi hem de giyinikti yani.ebe cok guzel dedi..birinin dedigini biri tutmuyorNe güzel besleniyorsunuz..
Canim gecmsi olsunKızlar Zara kafasını çok fena çarptı ve şişti ben ne yapacam şimdi ne yapmalıyım
Oh masallab ya bizimki de 13 nisan ama daha tık yok malesef12 nisan canım bizimki de bi tuhaf emekliyodu sonradan çakti kofteyi
Canım geçmiş olsun tekrardan..mama sandalyesi kullanıyorsan ona bırakabilirsin.ben oyle yapıyorum.bir de kose koltuğun pufu vardi 1 metre falan.onu getirdim mutfaga ona birakip etragina sandalye diziyorum.olur boyle seyler.uzulme artık.sukur ki bardak kırılmamış.insAllah toparlar canimKızlar saolun yazmışsınız birşeyler ama alıp teli okuyamadım ikimiz birlikte ağladık resmen
Yaa Allah beni kahretsin ben mama yapmak için masanın üstüne oturttum bir elimlede bacaklarından tutuyordum sonra bu yana devrildi ve yan tarafta bardak vardı bardağın ağzına çarptı yani bebek tam devrilmeden hemen tuttum ben ama çarptı kulak ve alın kısmının arası değdi
çok ağladı hemen kaşık bastım sustuktan sonra da su içirdim şişine 2-3 ker 3er saniye buz tuttum 2 saate yakın oldu uyutmadım şimdi uyutuyorum
biraz çorba yapmıştım içirdim oyaladım her şey normal gibi şuan
Kalppare canım dediğin şeyleri uygularım uyanınca Ama çok şükür iyi 2 saattir oynuyor her şey normal gibi
birde aksi bir şekilde bugün aşıya götürdüm hepatit b aşımız yoktu çünkü bu ay gidip sorayım dedim hemşirenin telini falan aldım
birde tartı olayımız vardı ya memlekette 8 kiloydu burada 10 gün sonra 7,800 dü falan çok şükür kilo da almış 8,400
Ay kıyamam ya bebe demiştir noluyo askeri eğitime girdim bi andaBen apar topar girdim ameliyata yine de unutmamışımbir de panik yaptım sakinleştirici verdiler pembe bulutların üstündeydim o sıra dua ederken çok güzeldi o bulutları hiç unutmuyorum sünger gibilerdi bir de ataması olmayan bir arkadaş dua istemişti ona dua ettim.
Bakacağımız ev de satılmış kısmet artık
Biz de çıktık öğlen hava çok güzeldi bebek arabasında uyuyacakmış paşa uyutmadım tabigelince canlı dersim vardı ders sırasında uyusun diye yordum biraz gelince yattı uyudu şükür.
Doğum kilosunu da bilmek lazım az demek için canım. Benimki 2 buçuk kilo doğdu prematüreydi. Şuan 7 ay 3 haftalık 9200 gr olmuş şükür. Ben ek gıdaya biraz erken başladım. Şuan herşeyi yiyebiliyor.çok şükür iştahı da var. Düzenli olarak yemek hazırlayıp yediriyorum her öğün ona.
Yaaa eşime de gösterdim Maşşallah dedik kalktı bizim oğlanı çalıştırmaya başladıtembel diye diye
Aynı canım benimki de ağzıyla emekleyeceğini düşünüyor sanırım ağzını koyup ayaklarıyla itiyor kendini sonra ağız burun acıtıyor ağlıyor numaracı
Olur daha annesi her şeyin zamanı varOh masallab ya bizimki de 13 nisan ama daha tık yok malesef
Acaba bu minnoş nasıl olacak emekleyecek mi bakalım ☺Aslihaydo haydoma maşAllah biz de hiç caba yok oglum da emeklemedi hic.once yurumeyi öğrendi sonra emeklemeyi..kollar mi zayif nedir
Masallah çok güzel almış kiloKızlar saolun yazmışsınız birşeyler ama alıp teli okuyamadım ikimiz birlikte ağladık resmen
Yaa Allah beni kahretsin ben mama yapmak için masanın üstüne oturttum bir elimlede bacaklarından tutuyordum sonra bu yana devrildi ve yan tarafta bardak vardı bardağın ağzına çarptı yani bebek tam devrilmeden hemen tuttum ben ama çarptı kulak ve alın kısmının arası değdi
çok ağladı hemen kaşık bastım sustuktan sonra da su içirdim şişine 2-3 ker 3er saniye buz tuttum 2 saate yakın oldu uyutmadım şimdi uyutuyorum
Kalppare canım dediğin şeyleri uygularım uyanınca Ama çok şükür iyi 2 saattir oynuyor her şey normal gibi
birde aksi bir şekilde bugün aşıya götürdüm hepatit b aşımız yoktu çünkü bu ay gidip sorayım dedim hemşirenin telini falan aldım
birde tartı olayımız vardı ya memlekette 8 kiloydu burada 10 gün sonra 7,800 dü falan çok şükür kilo da almış 8,400
Bekleyip göreceğiz.hepsii ayri bir maceraAy kıyamam ya bebe demiştir noluyo askeri eğitime girdim bi anda
Olur daha annesi her şeyin zamanı var
Acaba bu minnoş nasıl olacak emekleyecek mi bakalım ☺
Az değil bence. Doğum kilosu kaç canım?Ne güzel besleniyorsunuz..
Şu tablo da şurda dursun d tarihini soranlara lazım olur.Kaç Nisan doğumlu maşallah bizimkide zorluyor ama kafayı yere sürtüyor burun falan ağlıyor sonra
Çok geçmiş olsun canım..Kızlar saolun yazmışsınız birşeyler ama alıp teli okuyamadım ikimiz birlikte ağladık resmen
Geçmiş olsun canım geç gördüm nasıl şimdi iyi mi nereye çarptı oy kuzum kıyamam yaKızlar Zara kafasını çok fena çarptı ve şişti ben ne yapacam şimdi ne yapmalıyım
Özelden yazdım kuzumBen almıştım bi hevesle ama kullanamadım hiçFuzuli kalabalık. İstersen satayım sana
Ben panik yapmadım ki tabiatın sakin ondan sanırımBen apar topar girdim ameliyata yine de unutmamışımbir de panik yaptım sakinleştirici verdiler pembe bulutların üstündeydim o sıra dua ederken çok güzeldi o bulutları hiç unutmuyorum sünger gibilerdi bir de ataması olmayan bir arkadaş dua istemişti ona dua ettim.
Bakacağımız ev de satılmış kısmet artık
Biz de çıktık öğlen hava çok güzeldi bebek arabasında uyuyacakmış paşa uyutmadım tabigelince canlı dersim vardı ders sırasında uyusun diye yordum biraz gelince yattı uyudu şükür.
Doğum kilosunu da bilmek lazım az demek için canım. Benimki 2 buçuk kilo doğdu prematüreydi. Şuan 7 ay 3 haftalık 9200 gr olmuş şükür. Ben ek gıdaya biraz erken başladım. Şuan herşeyi yiyebiliyor.çok şükür iştahı da var. Düzenli olarak yemek hazırlayıp yediriyorum her öğün ona.
Yaaa eşime de gösterdim Maşşallah dedik kalktı bizim oğlanı çalıştırmaya başladıtembel diye diye
Aynı canım benimki de ağzıyla emekleyeceğini düşünüyor sanırım ağzını koyup ayaklarıyla itiyor kendini sonra ağız burun acıtıyor ağlıyor numaracı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?