2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ah kuzum çatlatma olur mu hiç aşk olsun senin kıza da bi sürü yakışıklımız var dikkat ediyorum şimdilik ama bakalım nolacak

Ben tek çocukla huni takacaklara dahil edebilirsiniz
Adını Aslihaydo aslıya yazdir
Sekerparem indirim bekliyorum huni için en kalitelisinden alicam yıllarca lazım olacak malum bu aradaaaa dünurcanim var nedeeeen çünkü hızlı olan dünürü kapar Jadesi
Hahahhahahaha mmuhtesem kasim indirime düser belki balım vay ben senin dunurcanini yerim..ben de bir dünürcan bulacagim
Not: eşim ne gülüyorsun diye sordu ve anlattim.bir dünür bulmalıyım diye gülüyorum gırgırgeciyorum. lafa bile gıcık oldu kızina kiyamadi
Huuı huuu nerdesiniz kızlarrrr
Huuu huuu ben burdayim canooo... bence herkes kasim indirimlerinde

Yaaa ne alıyorlar ki ben de aval aval bakıp kapatıyorum geri

Ah kuzum çatlatma olur mu hiç aşk olsun senin kıza da bi sürü yakışıklımız var dikkat ediyorum şimdilik ama bakalım nolacak
Kiyamam sana kizzz şaka takıldım beenn ikinizi de ayri ayri cok seviyorum ve dünür muhabbetleriniz de tebessum ettiriyir bazen kahkaha attırıyor..iyi ki varsiniz sekerler

Bende karya yi salliyorum gunduz uykumuz cok azaldi yarim saat en fazla 50dk uyuyup kalkiyor. Gunde 3 kez. Aksamda tutuyorum 3 4 saat iyice uykusu gelsin diye uykuya geciste cok zorluyor beni gecede 11 bucuk 12 den sonra dalıyor. Annem bende kahvalti hazirla yemek yal cay yap derken zaman nas geciyor anlamıyorum. Kendime ve esime fazla ozenmiyordum yemek vs simdi annem burada olunca mecbur yemeklr vs baya ugrasyrum yoruluyorum vallahi.

Olsun gene de kafan dağılıyordur canim. Sizinkilerde uyurken sarkiya başliyor mu

Afiyet olsun löp löp et olsun mücver iyi fikir bende deneyim bi ara tereyağda mı pişirdin
Yok kuzum krep tavasına azıcık zeytinyağı sürdüm fırçayla o kadar. İçine tam buğday unu, yarım Kabak rendesi yumurta sarısı ve kendi labnedinden koydum. Güzeldi, beğendi paşam

Evet sana sorular ile geliyorum
1.mucveri nasil yaptın?
2.o havuçlari pişmeden mi yediriyorsun?
3.yeşil olan kabak mı püre mi yaptın.?
Havucu rendeleyip biraz zeytinyağı ekleyip veriyorum salatalığı da. Yeşil kabağı rendeledim, yumurta sarısı, kendi labnesi tam buğday unu karışrırdım tavaya az zeytinyağı sürüp arkalı önlü birkaç dakika pişirdim.

Ben minies kullanıyorum canım fiyatı fena değil zaten çok da memnunum indirime girmiyor maalesef migrosun kendi ürünü ya ondan zahir
Migros da kendi icinde indirim yapabiliyor canim.internnet uzerinden ama sadece.bakmak lazim arada. Az once granit tava ve sahan seti karacadan 300den 80 e dusmus ve tabi satilip bitmis goreydim alirdim.

Migros da kendi icinde indirim yapabiliyor canim.internnet uzerinden ama sadece.bakmak lazim arada. Az once granit tava ve sahan seti karacadan 300den 80 e dusmus ve tabi satilip bitmis goreydim alirdim.
Ya işte ben de öyle az önce eşofman takımı varmış çok uygun fiyatı. Tabiki kalmamış bedeni. Millet atmaca gibi bekliyor Maşşallah

Kızlar ben yazmadim ama bir haftadır petibor falan yiyordum tek tuk hatta bir tane kızıma da yedirdim.sutlu cikolata yedim..teremyagli kurabiye yedim..kakada kan yok..bu gozyaşlari mutluluktan
Bu gece de yogurtlu bisi yedim.insAllah gene olmaz kakada kan.. mart annelerine danistim.onlar diyeti acali cok olmus.ben de heyecanlandim bakalim
Sizler bana cooook ama cooook destek oldunuz..sizinle paylasmak istedim

Ya işte ben de öyle az önce eşofman takımı varmış çok uygun fiyatı. Tabiki kalmamış bedeni. Millet atmaca gibi bekliyor Maşşallah
Aynen yaa..insanlar da ne yapsin.hersey ates pahası biz esimle yilbasında yapilacak kuruyemis indirimini bekliyoruz desem inanir misin? Biz kuruyemis tuketen bir aileyiz.oyle cips mips girmez eve.ama kuruyemis de pahali.fakirin cekirdegi fistigi bile pahali.eskiden her evde olan yer fistigi luks oldu.yilbasinda biraz fazla alalim da azicik kar ederiz diyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…