Ah kuzum çatlatma olur mu hiç aşk olsunHahahahha kıyamam o bezelye parmaklara
Yaa siz bizi çatlatmaya mi çalışiyorsunuzhı hı söyleyin dünürcanlar hasetleniyorum yaaaa Bir dünürüm bilem yok
Canlarım benim.kıyamam ikinize deee
Olmadık kızz.ama bi ara toplu huni siparisi dusunmedik degilAslihaydo asli hani hayrina huni dagitacaktin
Biskolata erkeğim fethetti gönlümüSekerparem indirim bekliyorum huni içinen kalitelisinden alicam yıllarca lazım olacak malum bu aradaaaa dünurcanim var nedeeeen çünkü hızlı olan dünürü kapar Jadesi ❤
Ben yumurta sarısı veriyorum . Sebze yemeklerini çatalla ezip veriyorumYa ne güzel valla biz daha pütürlüye bile geçmedik hep püre veriyorum anca yiyor onu. Katı olarak ne versem ki ilk. Korkuyorum yutamaz dşye
Aa yanlış mı yazmışım hemen düzeltiyorumcanim 10 nisan doğumlu benim sıpa
Evet sana sorular ile geliyorumSelam kızlar. Benim kuzum kahvaltısını yaptı, duşunu aldı uyudu şimdi. Kahvaltıda mücver yaptım, değişiklik olsun diye severek yedi.
ben uyutma aşamalarındayım. çoook uyanıyor kuzu ya. tüm gece bizle uyuyor nerdeyse. aramızda bir de enlemesine yatıyor, biz iki uçta. kendi yatagimizda mülteci gibi olduk yaniHuuı huuu nerdesiniz kızlarrrr
AdınıBen tek çocukla huni takacaklara dahil edebilirsiniz
HahahhahahahaSekerparem indirim bekliyorum huni içinen kalitelisinden alicam yıllarca lazım olacak malum bu aradaaaa dünurcanim var nedeeeen çünkü hızlı olan dünürü kapar Jadesi ❤
Huuu huuu ben burdayim canooo...Huuı huuu nerdesiniz kızlarrrr
Yaaa ne alıyorlar ki ben de aval aval bakıp kapatıyorum geriAdınıAslihaydo aslıya yazdir
Hahahhahahahammuhtesem kasim indirime düser belki balım vay ben senin dunurcanini yerim..ben de bir dünürcan bulacagim
Not: eşim ne gülüyorsun diye sordu ve anlattim.bir dünür bulmalıyım diye gülüyorum gırgırgeciyorum. lafa bile gıcık oldukızina kiyamadi
Huuu huuu ben burdayim canooo...bence herkes kasim indirimlerinde
Kiyamam sana kizzzAh kuzum çatlatma olur mu hiç aşk olsunsenin kıza da bi sürü yakışıklımız var dikkat ediyorum şimdilik ama bakalım nolacak
Bebek bezleri saatlik indirime giriyor canim.gecen gece 00.00 da 9 saatligine indirim yapildi mesela.takip et mutlaka.Yaaa ne alıyorlar ki ben de aval aval bakıp kapatıyorum geri
Olsun gene de kafan dağılıyordur canim. Sizinkilerde uyurken sarkiya başliyor muBende karya yi salliyorum gunduz uykumuz cok azaldi yarim saat en fazla 50dk uyuyup kalkiyor. Gunde 3 kez. Aksamda tutuyorum 3 4 saat iyice uykusu gelsin diye uykuya geciste cok zorluyor beni gecede 11 bucuk 12 den sonra dalıyor. Annem bende kahvalti hazirla yemek yal cay yap derken zaman nas geciyor anlamıyorum. Kendime ve esime fazla ozenmiyordum yemek vs simdi annem burada olunca mecbur yemeklr vs baya ugrasyrum yoruluyorum vallahi.
Yok kuzum krep tavasına azıcık zeytinyağı sürdüm fırçayla o kadar. İçine tam buğday unu, yarım Kabak rendesi yumurta sarısı ve kendi labnedinden koydum. Güzeldi, beğendi paşamAfiyet olsun löp löp et olsunmücver iyi fikir bende deneyim bi ara tereyağda mı pişirdin
Ben minies kullanıyorum canım fiyatı fena değil zaten çok da memnunum indirime girmiyor maalesef migrosun kendi ürünü ya ondan zahirBebek bezleri saatlik indirime giriyor canim.gecen gece 00.00 da 9 saatligine indirim yapildi mesela.takip et mutlaka.
Havucu rendeleyip biraz zeytinyağı ekleyip veriyorum salatalığı da. Yeşil kabağı rendeledim, yumurta sarısı, kendi labnesi tam buğday unu karışrırdım tavaya az zeytinyağı sürüp arkalı önlü birkaç dakika pişirdim.Evet sana sorular ile geliyorum
1.mucveri nasil yaptın?
2.o havuçlari pişmeden mi yediriyorsun?
3.yeşil olan kabak mı püre mi yaptın.?
Migros da kendi icinde indirim yapabiliyor canim.internnet uzerinden ama sadece.bakmak lazim arada. Az once granit tava ve sahan seti karacadan 300den 80 e dusmus ve tabi satilip bitmisBen minies kullanıyorum canım fiyatı fena değil zaten çok da memnunum indirime girmiyor maalesef migrosun kendi ürünü ya ondan zahir
Ya işte ben de öyle az önce eşofman takımı varmış çok uygun fiyatı. Tabiki kalmamış bedeni. Millet atmaca gibi bekliyor MaşşallahMigros da kendi icinde indirim yapabiliyor canim.internnet uzerinden ama sadece.bakmak lazim arada. Az once granit tava ve sahan seti karacadan 300den 80 e dusmus ve tabi satilip bitmisgoreydim alirdim.
Aynen yaa..insanlar da ne yapsin.hersey ates pahasıYa işte ben de öyle az önce eşofman takımı varmış çok uygun fiyatı. Tabiki kalmamış bedeni. Millet atmaca gibi bekliyor Maşşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?