Emeklemeye geçemedi benim kızda sürünmeye devamBenim Minnak Asimim da emeklemeye değilse de sürünmeye başladı artık teyzeleri. minik minik ilerliyordu ki bugün artık odalar arası seyahate başladı.tükrükleri aka aka ilerliyor bir de. salyangoz gibi iz bıraka bıraka
Geçti gitti üzme artık kendini..Allah korumuş çok şükürr..hic ummadigin yere uzanacak bundan sonra..o kadar da degil onu yapamaz oraya uzanamaz dedigin hersey tam olarak o kadar olacak..kıpır kıpırlar artik.hersey beklenir bunlardanAynen yA insan olasılıkları düşünemiyorum hiç bardağa yöneleceğiz aklıma gelmedi çok şükür allah korudu ya o kadar üzüldüm ve gerildim ki boynum tutuldu başım ağrıyor der oldu zaten olmaz dediğim şeyleri bile hesaplayacağım attık
Sizi de allah saklamış cidden allahtan tam değmemiş tekmesi aynen ya annelik de biraz fazla matematik
Amşn canım çok sağolGeçti gitti üzme artık kendini..Allah korumuş çok şükürr..hic ummadigin yere uzanacak bundan sonra..o kadar da degil onu yapamaz oraya uzanamaz dedigin hersey tam olarak o kadar olacak..kıpır kıpırlar artik.hersey beklenir bunlardanAllah tekrarıni yaşatmasin insAllah
Ooo daha dur ikincisi geldiginde gör sen samatayiAmşn canım çok sağolİnş atlattım şoku üstümden ys
Ya zaten 2 gündür aşırı yaramaz nasıl böyle birden şımardı anlam veremedim ev kaos gibi hep çığlıklar havada
GünaydınGunaydın aa dostlar... guzel ışıl ışıl bir gün olsun insAllah
Evet benimki an itibari ile dolap kapağı açmaya başladı gelsin parmak sıkıştırmalarGeçti gitti üzme artık kendini..Allah korumuş çok şükürr..hic ummadigin yere uzanacak bundan sonra..o kadar da degil onu yapamaz oraya uzanamaz dedigin hersey tam olarak o kadar olacak..kıpır kıpırlar artik.hersey beklenir bunlardanAllah tekrarıni yaşatmasin insAllah
Oo asya gelincik çiçeğim parmaklarına dikkat et yüzük için lazımEvet benimki an itibari ile dolap kapağı açmaya başladı gelsin parmak sıkıştırmalar
Ayy hiç düşünemiyorum tımarhanelik olur insanOoo daha dur ikincisi geldiginde gör sen samatayi
minik kaşif iş başında diyorsunEvet benimki an itibari ile dolap kapağı açmaya başladı gelsin parmak sıkıştırmalar
Hahahahha kıyamam o bezelye parmaklaraEvet benimki an itibari ile dolap kapağı açmaya başladı gelsin parmak sıkıştırmalar
Yaa siz bizi çatlatmaya mi çalışiyorsunuzOo asya gelincik çiçeğim parmaklarına dikkat et yüzük için lazım
Olmadık kızz.ama bi ara toplu huni siparisi dusunmedik degilAyy hiç düşünemiyorum tımarhanelik olur insan
Ayy zor anam çoçuk bakmak
büyüğü ilgi bekliyor oyun istiyor ağlamıyor ama ağlıyor gibi ses çıkarıyor e küçüğü de sürekli ses modunda kafa kalmıyor bazenDüşünmesi bile güzel senin büyük oğlun nasıl, cok yaramazmi bizimkinde bir asilik bir gıcık lık basladi. Vardı ama bu kadar değildi, soyledigim hiçbir şeyi yapmıyor, hatta tersini yapıyor Şaka gibi
bende regl olmadım dahaAy ben de mi versem yaa domates salça falan verilmiyor 1 yaşına kadar diye ben hiç vermedim
Ben de a pozitifim
Hey allahım yaa işleri güçleri yok insanın canınj sıkıyorlar. Eskiler işte aynı kandan falan derler ya ondan herhalde takmış
Ben de olmadım canım yalnız değilsin merak etme
Ay insanlar bir tuhaf yaa hemen laf sokma peşinde dese ya güzelce normal olabilir diye ama yok bi kılçık sokacak varsa bişey altını eşeleyecek gerçekten tuhaf bir türüz yaa
çok geçmiş olsun canimKızlar Zara kafasını çok fena çarptı ve şişti ben ne yapacam şimdi ne yapmalıyım
Ben tek çocukla huni takacaklara dahil edebilirsinizHahahahha kıyamam o bezelye parmaklara
Yaa siz bizi çatlatmaya mi çalışiyorsunuzhı hı söyleyin dünürcanlar hasetleniyorum yaaaa Bir dünürüm bilem yok
Canlarım benim.kıyamam ikinize deee
Olmadık kızz.ama bi ara toplu huni siparisi dusunmedik degilAslihaydo asli hani hayrina huni dagitacaktin
Sekerparem indirim bekliyorum huni içinHahahahha kıyamam o bezelye parmaklara
Yaa siz bizi çatlatmaya mi çalışiyorsunuzhı hı söyleyin dünürcanlar hasetleniyorum yaaaa Bir dünürüm bilem yok
Canlarım benim.kıyamam ikinize deee
Olmadık kızz.ama bi ara toplu huni siparisi dusunmedik degilAslihaydo asli hani hayrina huni dagitacaktin
Hemen dolap aparatı alırım merak etme dünürOo asya gelincik çiçeğim parmaklarına dikkat et yüzük için lazım
Zaten sürüncem diye parkeye düşüp kafayı vuruyor hafifçe naz niyaz gırla gerçek kazalardan Allah korusunminik kaşif iş başında diyorsuniş kazalarına dikkat Asyacik
Afiyet olsun löp löp et olsunSelam kızlar. Benim kuzum kahvaltısını yaptı, duşunu aldı uyudu şimdi. Kahvaltıda mücver yaptım, değişiklik olsun diye severek yedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?