2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Oyy oyyy hadi gözün aydın canım ya inşallah hiçbişey olmaz da sen de rahat rahat yersin herşeyi
Kızz nerde yapılıyor o indirim ben hiç bilmiyorum trendyolda mı? Buraya da yaz beni de etiketle. Geöen eşim 2 kilo ceviz, fındık kabak çekirdeği ve leblebiye 300 lira para vermiş Allah yardımcımız olsun gerçekten herşey ateş pahası. Ben de alıyım söyle de

Ayy inşllah sıkıntı olmaz canim

Tamamdr bende denerim üşenmezsem insallah

Hadi insâllah hiç bi sorun çıkmaz ya cok sabrettin meyvesini ye artikkkk❤

Allah gönlüne gore bir dünür versin sekerparem Gercekten indirim oluyor mu bence indirimli hali bile pahalı.. Bugün bi caps gördüm trendyolda 20 liralık ürün 50 liradan 30 a düşmüş yazıyordu

Ek gıda sağlam emek istiyor, üşenmek de ne demek, şu an bize muhtaç minik cana hizmet en asli görev.
Kuş gibiler ya ağızlarını acip bekliyorlar ayy nasıl masumlar ve muhtaç insan seve seve yapiyo her lokmalarını kalkıp kendime bi ceviz kırmayan ben cocuklar için tek başıma bir poşet kırıp ayıklayıp rondodan geçirdim az önce

Ben de yeni yatabildim . Bugun hep koşturmaca ile geçti . Sabah dersim ve bir de sınav görevim vardı . Koştur koştur eve geldim , eşim gitti bu sefer okula . Saat 13:00 dan beri de Sena ile yalnızım . Eşim bugun pansiyon nöbetinde. Gündüz güneşi görünce az dışarı çıktık biz de Sena ile birlikte . Lcw den değişim yapacağım bir kaç parça vardı . Bebek arabası da eşimle birlikte arabanın arkasında gidince kucağımda götürdüm . Kolum koptuBenim Sena bizim başımıza iş açacak . Çocuk gördüm mü kahkaha atıyor , bakmayan insanlar da dönüp dönüp bakıyorlar . Bir de gözlerini görünce takılıp kalıyorlar . Göz değdirecekler kuşuma . Eve dönünce de Sena’nın yemeği , kendi yemeğimiz derken akşam oldu . Kuzumun gözünün içine baktım uyusun diye . Sınav hazırlamam lazımdı ancak bu saatte bitirebildim. Sena da 9 buçuk gibi uyudu ama 5 kez uyandı nerdeyse . Neyse şükür ki işimi bitirdim

Amin canim insAllah

O indirim a101 de yapılıyor canim.millet yilbasi kutlamasina alsin diye.%30 indirim olmustu gecen yil kuruyemiste.esim de efsane cuma indirimiydi o diyor.takiptyim haber veririm canım.biz de kabuklu ceviz aldik.marketten de fıstık falan almayi dusunuyoruz bakalim indirime girerse.gercekten oldu indirim ama biz hep aldigimiz icin fiyati biliyorduk.cevizi kactan aldiniz ya? Bizim burda kabuk 20 25 arasi.oof off cocuklara lazim bunlar.esim superbesinler bunlar diyor.Allah guc versin de alalim.Allah olmayana da versin.
Ayy inşllah sıkıntı olmaz canim
InsAllah canım
Hadi insâllah hiç bi sorun çıkmaz ya cok sabrettin meyvesini ye artikkkk❤
InsAlalh canim.amin
Allah gönlüne gore bir dünür versin sekerparem Gercekten indirim oluyor mu bence indirimli hali bile pahalı.. Bugün bi caps gördüm trendyolda 20 liralık ürün 50 liradan 30 a düşmüş yazıyordu
Hahah aminnn aslim amin
Evet oyle dolandi4icilar var.biz uyanigiz artik.google yazip normal fiyati arastiriyoruz.ama karaca set cidden indirimdi ya.gitti yazık. Kuruyemis indirimini a101 yapmsiti.bakalim bu sene olacak mi?haber verecegim size. senin fıstık da mi cevizi cok seviyor..benim oglan tam bir ceviz hastası

Vay kaç tane yiyoz peki olamadığım adet dönemindeyim sanırım doyma yetimi kaybettim offf bi ben mi kaldım adet olmayan ya
Yok ben de olmadım canım 7 ayi geçti canım sıkılıyor artık bir terslik yok biliyorum ama kiloya etki ediyor bence

Evet cevizle arasi iyi cok sukur evet sen indirim olursa haber ver canim inşallah denk geliriz indirime

Ohh ellerine sağlık canım afiyetle yesinler kuzular. Kuş gibi deyince dün öğlen yemek yedirdim üzerine üzüm veriyorum kabuğunu çıkarıp parçalayıp o sıra tv de bişeye dalmışım elim de üzüm bi baktım bizimki ağzını açmış uzanıyor uzanıyor alamıyor yavrum yazık bi komikti ki

Kalppare canım iyiymiş cevizin fiyatı valla eşim 50 liraya almış kabuklu. Çok iyiymiş çürük çıkmama garantisi vermiş adam bakalım sen ankaranın nedesinde oturuyorsun kız kardeşim orda diş hekimi aklında bulunsun devlette çalışıyor lazım olursa hemen git iyidir doktorluğu da. Biz de pandemiden önce giderdik Ankaraya gezmeye ne güzeldi o zamanlar

Hahhahahah ay kuzum yaa gözümde canlandı

Ne verdiysem kustu o yüzden bıraktım ek gıdayı , verince acillik oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…