Üzülme benim ki de fark edilmiyoreveeeet ben geldim. yoklugum da farkedilmedi de neysebu ara pek iyi değildim migren sağolsun. regl tetiklemiş diye düşünüyorum. bedenim savaş halindeydi. girip okudum hep aklım çok umuttaydi N Nehir8077 şükür çıkmışsınız hastaneden. Jadesi diş cıkmış oh inci gibi dizilsinler bizimkiler pek ayrık oldu misskokulumm 3u birden gelmiş hoş gelmiş ebru_can_ebru sana da cokngecmis olsun vertigo zordur bilirim. egzersizleri var daha doğrusu manevralari biri yaptırmalı. ama uyku şart ya. Jadesi canim inan yoldan 10 adam çevirelim mr çektirelim yarısında fitik çıkar bakma sen seviyeleri var fıtığın. eğer cerrahlık durum değilse sıkma canını. dikkat et. körü kendini ve dediğim egzersizleri yap. SonsuzUmut kaka resmi demissin ahhh biz pancar çorbasından sonra bir kaka yapmışız pespembe sabah sabah aklım cıktı noluyor dedim BKGK canim herkes de düşüyor senin vesilenle herkese.gecmis olsun diyeyim. civan da dudağını patlattı nasıl kan oldu heryer. elim ayağım birbirine girdi. sırtıma bir ağrı saplandı ki sorma. dikkat edecez. Allah korusun çocuklarımızı
Ayyyyyy bayıldım çok güzelbizim oğlanlara söyle birşey sipariş ettim bugün. haftaya da çekim var. anası ve babası ne giyecek bakalım
canim manevra sırasında yanında mutlaka biri olmalı kendin yapmamalısın. çünkü ani ve hızlı bir şekilde olunca etkili oluyor. hergün 1 kez uygulasan farkı görürsün. aldığımız hastalardan hep olumlu sonuçlar aldık. onun dışında tetikleyecek şeylere dikkat et çok sıcak ani kalkma dönme yere eğilip kalkma gibi. akupunktur da sanki yaptıran olmuştu diye hatırlıyorum.Üzülme benim ki de fark edilmiyoraynen canım zor bir süreçteyim bende memlekete gideceğim ay sonu doğum günü var zaten hemde annemler bakar ben uyurum biraz. Videolarını izliyorum ya yapmaya çalışıyorum manevralar iyi geliyor ama senin önerdiğin var mı
sağol canim valla bu ay geçmiş olsunla geçti sanki. civan hep bağırıyordu hele arel senin damat yani 2 yaş sendromu durduk yere arada çığlık atıyor herşeye dudak buzup ağlıyor anlamıyorum ki nasıl yetisecem. gece uyusalardı gündüz tempoya raziyim valla yeter ki enerji toplayabilecek bir zamanımız olsaHelinnnnn aklimdaydin dünür valla hic firsat olmuyor bu senin gelin durmuyor surekli bagiriyor ya kiziyor guluyor sureklo bağırması normal mi dedim bizimkilerde senden ogrenmis diyorlar ama ben surekli bagirmiyorum ki yavv kafam sisiyor aksama kadar
Sanada cok gecmis olsun.
Civanım ada gecmis olsun
Ben 3 konsept 850ye anlaştım dünürcümKızlar doğum günü malum öyle kalabalıkla kutlayacak bir ortam yok bizde kendimiz ailecek kutlarız. Fotoğraf için 3 konsept 500 lira diyor eşimde gerek yok onun yerine evi güzelce süsle kıyafet al pasta yaptır diyor ama bilemedim kidoğumu hastalığa geldi doğumgününde bir anısı olsun istiyorum
zeyaycigim kendine sor canim, eger icinde kalacaksa foto çektir. zaten aman aman kalabalık bir dogum günü olmayacak. evdeki dogum gününü mutavazi tutarsın. konsept türü şeyleri seviyorsan yaptır. tekrar bir yasinda olmayacak ya. ileride gülümseyerek bakacağın kareler kalır elinizde.Kızlar doğum günü malum öyle kalabalıkla kutlayacak bir ortam yok bizde kendimiz ailecek kutlarız. Fotoğraf için 3 konsept 500 lira diyor eşimde gerek yok onun yerine evi güzelce süsle kıyafet al pasta yaptır diyor ama bilemedim kidoğumu hastalığa geldi doğumgününde bir anısı olsun istiyorum
Sağol canım benim teşekkür ederim. Bütün yavrularımızın nice yaşlarını beraber kutlarız. Zaman su gibi akıp gidiyor. Biz de bu sene doğması gereken günü kutlarız. O erken geldi biz geç kutlarız duruya cezaS Sonsuzsukurler Allah korumuş ya çok tehlikeli zamanlardalar şimdi nasıl bir sıkıntı olmadı değil mi
BKGK canım karya da mı düştü hay Allah ım ya tam hareketlendikleri en tehlikeli zamanları Rabbim korusun melekleri
N Nehir8077 ayy zaman ne çabuk geçiyor ya durunun doğumunu hatırlıyorum 28 miydi 29 şubat mıydı erken gelmişti güzellikiyi ki doğmuş o zaman grubumuzun ilk doğum günü kutlaması duru ya sağlıkla mutlulukla nice güzel yaşları olsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?