2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sağol canım benim, Vallahi ne çabuk bir yıl geçti. Bana sorarsan ben pek birşey hatırlamıyorum. Hep stresim vardı doğum yapıp ohbe dediğimi, ve hiçbir şey için yakınma yacağim diye kendime söz verdiğimi hatırlıyorum.

Merhaba guzel kizlar nasilsiniz neler yapiyorsunuz
Gunes iyi sonsuzsukurler olsun rabbim korudu.
zorlaniyorum ya iki tan laf dinlemeyen hareketli aksi cocuk.
Derken gunesim paytak yürüyüp yanina geldi içimin yağı eridi yazcaakken gunes sehpadaki 1bardak suyu devirdi buz gibi sogudum

Sizler nasılsınız.
Burda yasaklar kalktı etraf insan Cocuk araba kaynıyor kızarırız bu gidişle 1 haftaya.

Dogumgunu icin bir sey dusunemedim benn de daha

Ben 3 konsept 850ye anlaştım dünürcüm trabzon her şeyde çok pahalı ya süsleri bizim kıyafetler falan da baya tuttu ilk doğum günü diye ben de biraz abarttım
Yakışır Denizime abart tabi ya her aya ayrı konsept yapmış reels ler çekmiş hatunsun doğum günü sönük mü geçsindi

Oyyy Oyyy gelinimin doğum günüsü de gelmiş de geçmiş bileiyi ki doğmuş ne güzel olmuş durucum mutlu, huzurlu, anneli babalı büyüsün inşallah nice nice güzel yaşları olsun senin damat iyi şükür canım 3 diş cepte altta tek henüz bekliyoruz 4 gözleısırmıyor sağolsun acıtacağını anlıyor gibi hafif bastırıp çekiyor şimdilik
Bi gün gözünü açtın 3 tane diş mi vardı ay ne değişik ya, inci gibi dizilsin inşallah gülen surat tavşan olsun
Heee gözümü açtım tabi kız hacı yolu gözler gibi gözledik günde kaç kere kontrol ettik bilmem aha ucu göründü aha yardı yatacak köşesi yarıldı derken çıkardık gittik şükür
Hadi gözünüz aydın dizi dizi dizilsinler hiç çürümesinler
O nasıl kv canım maşşallah aklımızda bulunsun güzel günlerde kullan
Ben 2 konsept 20 sayfalık album aile çekimi pasta patlatma. Kıyafetler ve pasta içinde 550 ye anlaştım canım. Eve de annemler ve abimler olacak. Masaya balon vs aldım bişeyler. Pasta yaptıracaz bir de evde giyinsin diye kıyafet alsam mı onu düşünüyorum şimdi. Aslında e bebekten aldım papyonlu şirin bir gömlek ve pantolon takım yeter gibi bilemedim Helinnnnn in takımlar da çok güzel onları da canım çekti görünce
Ben 3 konsept 850ye anlaştım dünürcüm trabzon her şeyde çok pahalı ya süsleri bizim kıyafetler falan da baya tuttu ilk doğum günü diye ben de biraz abarttım
Ooo hadi bakalım bekliyoruz güzel güzel fotoğraflar canım

Selam şükürüm kolay gelsin biz evde kaç kişiyiz benim oğlanın da başına neler geliyor engel olamıyoruz öyle böyle öğrenecekler inşallah. Dün çekti ayçiçek yağını döktü halıya az döküldü Allahtan. Bir de uzanırken cıss cıss diyor yine de çekiyor bugün de salondaki konsolu açmayı öğrenmiş bardaklar var içinde uzanınca hayır dedik kapattık. Akşam da gitmiş eeeeehhh egggg eggkkk diyor kapağı açacak gözüme bakıyor eeeeehhh diyor bir yandan da yüz bulsa açacak da çaktırmıyor sıpa
Buralar da çok kalabalık kimseye kızamıyorum da herkes çok bunaldı artık. Biz de çıktık öğlen eşime bir pasta aldık bir market yaptık çocuklarla yürüyüş oldu geldik 1 saatte hava çok güzeldi. Tekrar kapanır okullar böyle giderse burası da kızarır.

Doğru söylüyorsun canım içimde kalır hevesim olduğundan değilde annemden önce neler yapıyordum annemden sonra benim acım çocukların hatırasına gölge düşürmesin

Sağlık olsun iyi olsunlar sağlıklı olsunlarda geç de yapılırsorun değil. Umut nasıl oldu toparlamıştır inş.
İlahi misss ya hacı yolu bekler gibi heeevet bizde aynen bekliyoruz öyle. Dişten sonra rahatlamıştır paşa sağlıklı sıra sıra dizili inci gibi dişleri olsun inş.
Senin fot. çekimi çok iyiymiş ya aile foto ve albüm süpermiş 16 marttı dimi sizin doğum günü ay ne heyecanlı ya başladı telaşları bunlar hangi ara doğdu da doğum günleri geldi zaman ne acımasız nasılda geçiverdi çabucacık emmesi gazı ek gıdası emekleme yürüme diş derken doğum günü konuşur olduk inş hepsinin daha nice güzel günlerini okullarını mezuniyetlerini konuşır kutlarız hep beraber ne güzel olur

Yakışır Denizime abart tabi ya her aya ayrı konsept yapmış reels ler çekmiş hatunsun doğum günü sönük mü geçsindi
Hahahha dimi sönük bi doğum günü yakışmaz bize önümüzdeki hafta pasta patlatma yapacam sonraki hafta da doğum günü zaten inanamıyorum

Önce senn sonraki gün ben miss

Önce senn sonraki gün ben miss
O zaman dansss canım ama ben foto çekimini sonraya aldım yani uygun gün bulamadık asıl istediğim fotocu covid olmuş iptal oldu diğeriyle anlaştım ben de. Doğum gününü tam gününde yapmayı planlıyorum ama kısmetse bakalım

Merhaba güzel anneler 11 aylık bebişkerinizin keyfi nasıl ,diş ağrılarından diye şüpheleniyor um bebeğim yemeyi içmeyi kesti aç geziyor sadece emiyor gece de belki 15 kez uyanıyor kilo alımı sıfır tecrübelerimizi paylaşabilir misiniz

Yaa sorma ben de inanamıyorum hamd olsun bu günümüze ilk 1 yılı atlattık şükürlee olsun bugün 2 arkadaşımla karşılaştım ikisi de yaa ne çabuk büyüdü dedisana yavaş gelmiştir gerçi de dediler ama bana da hızlı geldi yaa inşallah akıllı uslu laf dinleyen çocuklar olsun büyük numara da var ya bende ergenlerin sıkıntısı da ayrı oluyor

Aşk olsun sitem etmişsin kuzum ama giremeyen olıyorişi vardır elbet diyoruz sağolasın sonunda çıktı ya ayrık dişini severim ben sıpamın
Başlangıçtır heralde helinim yapıyorum dediğini ama ağrım kesilmedi henüz biraz dinlesem azalacak belki ne mümkün
Sana da geçmiş olsun migren zor civana da geçmiş olsun ah yavrum benşm

Jadesi ooo sonunda çıktımı Asya kuşun dişleri. Sıra sıra inci gibi dizilsin inş.bugün çekim günü hadi bakalım bekliyoruz minik ressamı merakla
Sağol kuzuö evet çekim bugündü kıyafet veriyorlardı onlarla çektirdim ama çok zordu gülmedi Ko yabancı olduğu için ağladı beni çok yordu çekimde belim koptu yine resimleri 3 güne atarım dedi henüz elimde yok bide saçına özenmedim bizim kıyafete şapka var diye bileydim az süslerdim neyse bizim elbise nasılsa bizde onla da çekerim dedim dışarda ailecek çekinirim onla da belki o zaman güler

Bende aynısını düşündüm bişey yapmadık bari onu yapalım diyordum tamam ailecek evde dışarda çekğjilir ama anı kalsın kuzulara derim ben yine de siz bilirsinşz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…