Yaparsın elbet sağlık olsunda kuzum üzülme hiöSağol canım benim teşekkür ederim. Bütün yavrularımızın nice yaşlarını beraber kutlarız. Zaman su gibi akıp gidiyor. Biz de bu sene doğması gereken günü kutlarız. O erken geldi biz geç kutlarız duruya ceza
yerim ben onu ya kazaların prensesiMerhaba guzel kizlar nasilsiniz neler yapiyorsunuz
Gunes iyi sonsuzsukurler olsun rabbim korudu.
zorlaniyorum ya iki tan laf dinlemeyen hareketli aksi cocuk.
Derken gunesim paytak yürüyüp yanina geldi içimin yağı eridi yazcaakken gunes sehpadaki 1bardak suyu devirdi buz gibi sogudum
Sizler nasılsınız.
Burda yasaklar kalktı etraf insan Cocuk araba kaynıyor kızarırız bu gidişle 1 haftaya.
Dogumgunu icin bir sey dusunemedim benn de daha
O hacı yolunu bende gözledim bilmem miOyyy Oyyy gelinimin doğum günüsü de gelmiş de geçmiş bileiyi ki doğmuş ne güzel olmuş durucum mutlu, huzurlu, anneli babalı büyüsün inşallah nice nice güzel yaşları olsun senin damat iyi şükür canım 3 diş cepte altta tek henüz bekliyoruz 4 gözle ısırmıyor sağolsun acıtacağını anlıyor gibi hafif bastırıp çekiyor şimdilik
Heee gözümü açtım tabikız hacı yolu gözler gibi gözledik günde kaç kere kontrol ettik bilmem aha ucu göründü aha yardı yatacak köşesi yarıldı derken çıkardık gittik şükür
Hadi gözünüz aydın dizi dizi dizilsinler hiç çürümesinler
O nasıl kv canım maşşallahaklımızda bulunsun güzel günlerde kullan
Ben 2 konsept 20 sayfalık album aile çekimi pasta patlatma. Kıyafetler ve pasta içinde 550 ye anlaştım canım. Eve de annemler ve abimler olacak. Masaya balon vs aldım bişeyler. Pasta yaptıracaz bir de evde giyinsin diye kıyafet alsam mı onu düşünüyorum şimdi. Aslında e bebekten aldım papyonlu şirin bir gömlek ve pantolon takım yeter gibi bilemedimHelinnnnn in takımlar da çok güzel onları da canım çekti görünce
Ooo hadi bakalım bekliyoruz güzel güzel fotoğraflar canım
Ya ben o geçen unu dağıtan ellerini nasıl ısırmak istedim nasılSelam şükürüm kolay gelsin biz evde kaç kişiyiz benim oğlanın da başına neler geliyor engel olamıyoruz öyle böyle öğrenecekler inşallah. Dün çekti ayçiçek yağını döktü halıya az döküldü Allahtan. Bir de uzanırken cıss cıss diyor yine de çekiyorbugün de salondaki konsolu açmayı öğrenmiş bardaklar var içinde uzanınca hayır dedik kapattık. Akşam da gitmiş eeeeehhh egggg eggkkk diyor kapağı açacak gözüme bakıyor eeeeehhh diyor bir yandan da yüz bulsa açacak da çaktırmıyor sıpa
Buralar da çok kalabalık kimseye kızamıyorum da herkes çok bunaldı artık. Biz de çıktık öğlen eşime bir pasta aldık bir market yaptık çocuklarla yürüyüş oldu geldik 1 saatte hava çok güzeldi. Tekrar kapanır okullar böyle giderse burası da kızarır.
azcik ilgi mi bekledim ne migren ataklarindan yeni çıkınca ne edeceğimi bilemedim sanirimHelinnnnn gecmis olsun canimmm. bu ara galiba herkeste bir yoğunluk var, kimseler düzenli yazamaz oldu. ben dahil. bakıp beğenip çıkıyorum. o da Asim beyi uyuturken. yoksa hatırlanmaz misin, askolsun?
mevsim değişimi mi çarptı bebeleri ne etti, hepsi beraber cozuttular. Allah yardımcımız olsun
evet canim perşembe bizim cuma atanın çekimi var. 2 konsep pasta patlatma aile çekimi konseptlerin birinde abiyi de atacam arayaHelinnnnn ayy bayıldım ne güzelmiş onlar çok yakışacak kuzulara siz çekim ayarlamıştınız değil mi ne zamandı
bizim daha 1 ay var ama foto çekimi var diye istedim şimdiden. evdeki olursa foto çekiminde zaten verecekler mis. ama en azından papyon aski alabilirsin yaz kış kullanırHelinnnnn çok güzelmiş takımlarımız güle güle giyinsin yakışıklılar.
Bizim doğum günümüze 10 gün kaldıyarın bir evde takımı var yeni aldığım onu deniycem bakalım olmazsa ben de yaptırayım
aşk hep olsun. canim ilk başta ağrı artar iyileşmenin döngüsünde vucut ilkntepki verir ama senin tempon izin verse keşke. manüel.terapiye gitsen birkaç seans o da rahatlatirdi seni. izmir de buluruz sana birileriniAşk olsun sitem etmişsin kuzum ama giremeyen olıyorişi vardır elbet diyoruzsağolasın sonunda çıktı ya ayrık dişini severim ben sıpamın
Başlangıçtır heralde helinim yapıyorum dediğini ama ağrım kesilmedi henüz biraz dinlesem azalacak belki ne mümkün
Sana da geçmiş olsun migren zor civana da geçmiş olsun ah yavrum benşm
Sağol canım benim
Sağol canımSağlık olsun iyi olsunlar sağlıklı olsunlarda geç de yapılırsorun değil. Umut nasıl oldu toparlamıştır inş.
İlahi misss ya hacı yolu bekler gibi heeevet bizde aynen bekliyoruz öyle. Dişten sonra rahatlamıştır paşa sağlıklı sıra sıra dizili inci gibi dişleri olsun inş.
Senin fot. çekimi çok iyiymiş ya aile foto ve albüm süpermiş 16 marttı dimi sizin doğum günü ay ne heyecanlı ya başladı telaşları bunlar hangi ara doğdu da doğum günleri geldi zaman ne acımasız nasılda geçiverdi çabucacık emmesi gazı ek gıdası emekleme yürüme diş derken doğum günü konuşur olduk inş hepsinin daha nice güzel günlerini okullarını mezuniyetlerini konuşır kutlarız hep beraber ne güzel olur
Teşekkür ederim canım.
Aşk olsun sitem etmişsin kuzum ama giremeyen olıyorişi vardır elbet diyoruzsağolasın sonunda çıktı ya ayrık dişini severim ben sıpamın
Başlangıçtır heralde helinim yapıyorum dediğini ama ağrım kesilmedi henüz biraz dinlesem azalacak belki ne mümkün
Sana da geçmiş olsun migren zor civana da geçmiş olsun ah yavrum benşm
Sağol canımYaparsın elbet sağlık olsunda kuzum üzülme hiö
Vay be ne şaşırmıştım ben görünce şaka yapıyorsun sanmıştım dün gibiiyiki doğmuş benşm boncuk gözlü kızım ah kaderi bahtı kendi gibi güzel olsun
Canımın içi teşekkür ederim.
Videolar izliyorum da genel olarak tek kalmıyorum kuzum ablam bizimle kalıyor anı anını tutmuyor uykusuzluk ve stres kaynaklı dedi doktor ama manevra uygulamadı ben kendimce yapıyorum vallacanim manevra sırasında yanında mutlaka biri olmalı kendin yapmamalısın. çünkü ani ve hızlı bir şekilde olunca etkili oluyor. hergün 1 kez uygulasan farkı görürsün. aldığımız hastalardan hep olumlu sonuçlar aldık. onun dışında tetikleyecek şeylere dikkat et çok sıcak ani kalkma dönme yere eğilip kalkma gibi. akupunktur da sanki yaptıran olmuştu diye hatırlıyorum.
Bende istiyorum ama evde o kadar yabancı kaldı ki dışarıya o gün arkadaşım geldi 2.5 saat sürekli ağladı sanırım çekimde de aynısı olacak vazgeçtim. Anı kalması için çok güzel evet ama evde de olabilir yaniKızlar doğum günü malum öyle kalabalıkla kutlayacak bir ortam yok bizde kendimiz ailecek kutlarız. Fotoğraf için 3 konsept 500 lira diyor eşimde gerek yok onun yerine evi güzelce süsle kıyafet al pasta yaptır diyor ama bilemedim kidoğumu hastalığa geldi doğumgününde bir anısı olsun istiyorum
Nice güzel yıllara yaşlara olsun inşallah senin gibi bir anneye sahip çok şanslı durucumSağol canım benim, Vallahi ne çabuk bir yıl geçti. Bana sorarsan ben pek birşey hatırlamıyorum. Hep stresim vardı doğum yapıp ohbe dediğimi, ve hiçbir şey için yakınma yacağim diye kendime söz verdiğimi hatırlıyorum.
Migren içim taş oluyor ya denedin mi bit de tütsü tavsiye ederim limon nane portakal çok iyi geliyorazcik ilgi mi bekledim ne migren ataklarindan yeni çıkınca ne edeceğimi bilemedim sanirim
valla şu bol kazalı süreci bir atlatsak sağ-salim artık elim yüreğimde geziyorum. arel de böyle d3gildim noldu bana anlamadim ki.
evet canim perşembe bizim cuma atanın çekimi var. 2 konsep pasta patlatma aile çekimi konseptlerin birinde abiyi de atacam arayakıyafetleri de ailemcekimi doğumgünü bayramlık niyetine sipariş verdim. çok güzel şeyler varmış ama bütçeye en uygun bu gelsi.
bizim daha 1 ay var ama foto çekimi var diye istedim şimdiden. evdeki olursa foto çekiminde zaten verecekler mis. ama en azından papyon aski alabilirsin yaz kış kullanır
aşk hep olsun. canim ilk başta ağrı artar iyileşmenin döngüsünde vucut ilkntepki verir ama senin tempon izin verse keşke. manüel.terapiye gitsen birkaç seans o da rahatlatirdi seni. izmir de buluruz sana birilerini
Sağol canım benim.Nice güzel yıllara yaşlara olsun inşallah senin gibi bir anneye sahip çok şanslı durucum
Nerdeyse 1 yıl oldu yaa mucizeler büyüyor
Cok hoş canim.ama hesabım olmadigi icin sistem atıyor.kardesim bakacak yerime tesekkur ettim canimmLogin • Instagram sekerparem bak bakalım incelemedim çok karşıma çıktı öyle nasıl bı sayfa bilmiyorum fikir olur ama
MasAllah duru kuşumaBiz hastalıkla uğraşırken kızım 1 yaşında oldu garibim.
Ben de öyle düşünüyorum ama bakalımBence yoğurtlu şeylere gerek yok kuzum tatlı tuzlu kurabiye poğaça falan yapcam bende
Evett ben de gecmis sayfalara bakınca simdi cok daha sıcak bir ortam oluştuğunu farkettimDoğumdan sonra tenhaya kalan kısımlar daha samimi olduk ama ben o arayı hiç hatırlamıyorum bi ara şeyyapalım doğum hikayelerini anlatalım doğum günleri de yaklaşmışken
Canım helinim ben seni hic unutur muyum... aslında seni etiketlemiştim jadenin fitik olayinda.ama sen girmeyince yogunsun sandim.yeni is kuruyorum dediydin yaeveeeet ben geldim. yoklugum da farkedilmedi de neysebu ara pek iyi değildim migren sağolsun. regl tetiklemiş diye düşünüyorum. bedenim savaş halindeydi. girip okudum hep aklım çok umuttaydi N Nehir8077 şükür çıkmışsınız hastaneden. Jadesi diş cıkmış oh inci gibi dizilsinler bizimkiler pek ayrık oldu misskokulumm 3u birden gelmiş hoş gelmiş ebru_can_ebru sana da cokngecmis olsun vertigo zordur bilirim. egzersizleri var daha doğrusu manevralari biri yaptırmalı. ama uyku şart ya. Jadesi canim inan yoldan 10 adam çevirelim mr çektirelim yarısında fitik çıkar bakma sen seviyeleri var fıtığın. eğer cerrahlık durum değilse sıkma canını. dikkat et. körü kendini ve dediğim egzersizleri yap. @Sonsuz umut kaka resmi demissin ahhh biz pancar çorbasından sonra bir kaka yapmışız pespembe sabah sabah aklım cıktı noluyor dedim BKGK canim herkes de düşüyor senin vesilenle herkese.gecmis olsun diyeyim. civan da dudağını patlattı nasıl kan oldu heryer. elim ayağım birbirine girdi. sırtıma bir ağrı saplandı ki sorma. dikkat edecez. Allah korusun çocuklarımızı
Cok şık masAllahhbizim oğlanlara söyle birşey sipariş ettim bugün. haftaya da çekim var. anası ve babası ne giyecek bakalım
Daha ne olsun di miDogum gunu menusunde ise pasta sarma kek borek kurabiye birde kısır bence yeter
Allahım supurgeyi bilmem ama bu kv var ya son modelne zamandır aklımda yazacam unutuyorum titizlere sesleniyorumkızlar kv evlilik yıldönümü hediyesi diye dyson animalpro2 süpürgeyi aldı kedi var ya bizde inanılmaz güzel gerçekten. şarjlı olanlar da var kablosuz ama ben istemedim şarja koymayı unuturum bi de batarya ömrü kısa sonra yine para ver bataryaya felan zaten robot süpürge var evde. ama dip bucak temizlik için tavsiyemdir.
Canım zeynoya yaptiysan yaptır.ayrım olmasın derim.Ben yaptirmayacagim.hastalik vs de var.ama aliye yapmamıştım.ayrim olmasin.ama yaza belki aike cekimi olabilirKızlar doğum günü malum öyle kalabalıkla kutlayacak bir ortam yok bizde kendimiz ailecek kutlarız. Fotoğraf için 3 konsept 500 lira diyor eşimde gerek yok onun yerine evi güzelce süsle kıyafet al pasta yaptır diyor ama bilemedim kidoğumu hastalığa geldi doğumgününde bir anısı olsun istiyorum
Benim de babam yeni ölmüştü..o yuzden yapmadım ali deDoğru söylüyorsun canım içimde kalır hevesim olduğundan değilde annemden önce neler yapıyordum annemden sonra benim acım çocukların hatırasına gölge düşürmesin
Yaa olsun sonra da olur hatıra kalsın da yeter kiO zaman dansss canımama ben foto çekimini sonraya aldım yani uygun gün bulamadık asıl istediğim fotocu covid olmuş iptal oldu diğeriyle anlaştım ben de. Doğum gününü tam gününde yapmayı planlıyorum ama kısmetse bakalım
İnşallah ağlamazlar da güzel bir çekim olur. Kız kardeşim ikizleri götürmüştü zor bela. Orda da flaş patladıkça korkmuş çok ağlamışlardı. O fotoğrafları da çerçeveletti yine de baktıkça gülüyoruz ikisi iki yandan ağlıyor hüngür hüngürYaa olsun sonra da olur hatıra kalsın da yeter kiBen 11inde yaptırcam çok heyecanlıyım
Annelik bu işte canım hepimizin oluyorSağol canım benim.İnşallah şanslıdır zaman zaman çok supelerim var
İyi yapmışsın yazık ağrı çekiyorlar hemen ver hiç beklemeGünaydınnn
Dun gece elif çığlık çığlık agladi yine.elini agzina sokuyor bagiriyor bagiriyor.sesi bizim sesimizi bastırıyor..en sonunda dayanamadim 2 gibi dolven verdim.rahatlasti sonra yavrum..demek dis ile ilgiliymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?