2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yaparsın elbet sağlık olsunda kuzum üzülme hiö
Vay be ne şaşırmıştım ben görünce şaka yapıyorsun sanmıştım dün gibi iyiki doğmuş benşm boncuk gözlü kızım ah kaderi bahtı kendi gibi güzel olsun

yerim ben onu ya kazaların prensesi

O hacı yolunu bende gözledim bilmem mi demek istediğim bi anda 3üıltı ya ona dedim ben ağzına bakamıyorum göstermiyor belki benimkide çıktı ama göremiyorum burcunun hakkını bu kadar veren inat bir kızım var sağolsun bugün bi kere daha anladım

Ya ben o geçen unu dağıtan ellerini nasıl ısırmak istedim nasıl pek yaramaz pek

azcik ilgi mi bekledim ne migren ataklarindan yeni çıkınca ne edeceğimi bilemedim sanirim
valla şu bol kazalı süreci bir atlatsak sağ-salim artık elim yüreğimde geziyorum. arel de böyle d3gildim noldu bana anlamadim ki.
Helinnnnn ayy bayıldım ne güzelmiş onlar çok yakışacak kuzulara siz çekim ayarlamıştınız değil mi ne zamandı
evet canim perşembe bizim cuma atanın çekimi var. 2 konsep pasta patlatma aile çekimi konseptlerin birinde abiyi de atacam araya kıyafetleri de ailemcekimi doğumgünü bayramlık niyetine sipariş verdim. çok güzel şeyler varmış ama bütçeye en uygun bu gelsi.
bizim daha 1 ay var ama foto çekimi var diye istedim şimdiden. evdeki olursa foto çekiminde zaten verecekler mis. ama en azından papyon aski alabilirsin yaz kış kullanır
aşk hep olsun. canim ilk başta ağrı artar iyileşmenin döngüsünde vucut ilkntepki verir ama senin tempon izin verse keşke. manüel.terapiye gitsen birkaç seans o da rahatlatirdi seni. izmir de buluruz sana birilerini

Sağol canım benim hepsi birbirinden güzel bebeklerimizin
Sağol canım sağlık olsun geç olsun güç olmasın. Oğlum iyi Allah'a şükür de burnu çok akıyor. Sabahları uyanınca tıkalı uyanıyor. Sürekli serum fizyolojik yapıyorum. Sahada İyi olacak inşallah Allah'ın izniyle.
Teşekkür ederim canım. Evet grubun ilk cadısı Duru. Vallahi ne günlerdi geçti gitti. O zamanlar ne kadar stresliydik.

Sağol canım amin inşallah. Bütün bebeklerimizin bahtı kaderi güzel olsun.
N Nehir8077 iyi ki doğurmuşsun prensesi. nice sağlıklı mutlu yılları olsun sevdikleriyle doya doya güzel.bir ömrü olsun
Canımın içi teşekkür ederim.

Helinim stemmi ettin sen. Bu ara yogundum deyip kenara çekilmicem, ne kadar alıştık birbirimize, insan hatırlanmak istiyor, yeri geliyor merak edilmek. Hiç yokmuş gibi davranilmak, evet biraz üzücü. Grup o kadar karışık gittiki bu ara, düşenler diş çıkaranlar, hastanelik olanlar. Ve bunların peşinde perişan olan anneler. Bende B12 sıfırlandı sanırım sen bakma kusuruma. Sen unutulacak insan değilsin, sadece zaman doğru bir zaman değildi.

Videolar izliyorum da genel olarak tek kalmıyorum kuzum ablam bizimle kalıyor anı anını tutmuyor uykusuzluk ve stres kaynaklı dedi doktor ama manevra uygulamadı ben kendimce yapıyorum valla

Bende istiyorum ama evde o kadar yabancı kaldı ki dışarıya o gün arkadaşım geldi 2.5 saat sürekli ağladı sanırım çekimde de aynısı olacak vazgeçtim. Anı kalması için çok güzel evet ama evde de olabilir yani

Nice güzel yıllara yaşlara olsun inşallah senin gibi bir anneye sahip çok şanslı durucum

Migren içim taş oluyor ya denedin mi bit de tütsü tavsiye ederim limon nane portakal çok iyi geliyor

Nerdeyse 1 yıl oldu yaa mucizeler büyüyor
Allah bağışlasın kuzularımızı
Login • Instagram sekerparem bak bakalım incelemedim çok karşıma çıktı öyle nasıl bı sayfa bilmiyorum fikir olur ama
Cok hoş canim.ama hesabım olmadigi icin sistem atıyor.kardesim bakacak yerime tesekkur ettim canimm
Biz hastalıkla uğraşırken kızım 1 yaşında oldu garibim.
MasAllah duru kuşuma Allah annesi babasi abisiyle saglikli güzel mutluluk huzur dolu bir ömür nasip etsin canim ilacin adı iburamin zero.ama aile hekimine danış yine de umut nasıl toparladı mi biraz daha.kullandığı baska ilaclar varsa bu ilacla etkileşmesin.sormayı ihmal etme
Bence yoğurtlu şeylere gerek yok kuzum tatlı tuzlu kurabiye poğaça falan yapcam bende
Ben de öyle düşünüyorum ama bakalım
Doğumdan sonra tenhaya kalan kısımlar daha samimi olduk ama ben o arayı hiç hatırlamıyorum bi ara şeyyapalım doğum hikayelerini anlatalım doğum günleri de yaklaşmışken
Evett ben de gecmis sayfalara bakınca simdi cok daha sıcak bir ortam oluştuğunu farkettim aman masAllah diyim sonra grupçak dokuluyoruz anlatalım valla ne güzel olur
Canım helinim ben seni hic unutur muyum... aslında seni etiketlemiştim jadenin fitik olayinda.ama sen girmeyince yogunsun sandim.yeni is kuruyorum dediydin ya bazen benim gibi bi çenesi düşüğün bile yoklugu hissedilmiyor bu ara hepimiz cok yogunuz...gecmis olsun..daha iyi misin canım simdi
bizim oğlanlara söyle birşey sipariş ettim bugün. haftaya da çekim var. anası ve babası ne giyecek bakalım
Cok şık masAllahh sorması ayıp ne kadara aldın canım.bi de insta alisverisi mi? Güle güle giysinler aslan parçaları
Dogum gunu menusunde ise pasta sarma kek borek kurabiye birde kısır bence yeter
Daha ne olsun di mi
Allahım supurgeyi bilmem ama bu kv var ya son model masAllahhhhhh güle güle kullanın canım
Canım zeynoya yaptiysan yaptır.ayrım olmasın derim.Ben yaptirmayacagim.hastalik vs de var.ama aliye yapmamıştım.ayrim olmasin.ama yaza belki aike cekimi olabilir
Doğru söylüyorsun canım içimde kalır hevesim olduğundan değilde annemden önce neler yapıyordum annemden sonra benim acım çocukların hatırasına gölge düşürmesin
Benim de babam yeni ölmüştü..o yuzden yapmadım ali de

Yaa olsun sonra da olur hatıra kalsın da yeter kiBen 11inde yaptırcam çok heyecanlıyım

Yaa olsun sonra da olur hatıra kalsın da yeter kiBen 11inde yaptırcam çok heyecanlıyım
İnşallah ağlamazlar da güzel bir çekim olur. Kız kardeşim ikizleri götürmüştü zor bela. Orda da flaş patladıkça korkmuş çok ağlamışlardı. O fotoğrafları da çerçeveletti yine de baktıkça gülüyoruz ikisi iki yandan ağlıyor hüngür hüngür

Günaydınnn
Dun gece elif çığlık çığlık agladi yine.elini agzina sokuyor bagiriyor bagiriyor.sesi bizim sesimizi bastırıyor..en sonunda dayanamadim 2 gibi dolven verdim.rahatlasti sonra yavrum..demek dis ile ilgiliymiş

İyi yapmışsın yazık ağrı çekiyorlar hemen ver hiç bekleme günaydınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…