Aşk olmasa dünya bomboşazcik ilgi mi bekledim ne migren ataklarindan yeni çıkınca ne edeceğimi bilemedim sanirim
valla şu bol kazalı süreci bir atlatsak sağ-salim artık elim yüreğimde geziyorum. arel de böyle d3gildim noldu bana anlamadim ki.
evet canim perşembe bizim cuma atanın çekimi var. 2 konsep pasta patlatma aile çekimi konseptlerin birinde abiyi de atacam arayakıyafetleri de ailemcekimi doğumgünü bayramlık niyetine sipariş verdim. çok güzel şeyler varmış ama bütçeye en uygun bu gelsi.
bizim daha 1 ay var ama foto çekimi var diye istedim şimdiden. evdeki olursa foto çekiminde zaten verecekler mis. ama en azından papyon aski alabilirsin yaz kış kullanır
aşk hep olsun. canim ilk başta ağrı artar iyileşmenin döngüsünde vucut ilkntepki verir ama senin tempon izin verse keşke. manüel.terapiye gitsen birkaç seans o da rahatlatirdi seni. izmir de buluruz sana birilerini
Geçmiş olsun canım almila ın nesi var tam hastalık havası. Haftaya tekrar soğuyacakmış.Annelik bu işte canım hepimizin oluyornasılsınız bugğn gece nasıldı Almila hasta olmuş bende onunla uğraştım öksürüyor sürekli
Ooo terassss mııııAşk olmasa dünya bomboşgidicem ama bana sıra gelmiyor ki taşınma işinihalledersem gidicem eşim ev bulmuş kocaman bi yanım terasına hasta oldu asyaya havuz alırım rahatça oynar diye bi yanım burayı teni, leme zor merdiven var orda diyor bilemedim size danışayım ne dersiniz
Yaaİnşallah ağlamazlar da güzel bir çekim olur. Kız kardeşim ikizleri götürmüştü zor bela. Orda da flaş patladıkça korkmuş çok ağlamışlardı. O fotoğrafları da çerçeveletti yine de baktıkça gülüyoruz ikisi iki yandan ağlıyor hüngür hüngür
ilgi hakkındır tabi ki de cancagizim. o kadar vakit geçirdik azcik nazımız gecsin birbirimize.azcik ilgi mi bekledim ne migren ataklarindan yeni çıkınca ne edeceğimi bilemedim sanirim
valla şu bol kazalı süreci bir atlatsak sağ-salim artık elim yüreğimde geziyorum. arel de böyle d3gildim noldu bana anlamadim ki.
evet canim perşembe bizim cuma atanın çekimi var. 2 konsep pasta patlatma aile çekimi konseptlerin birinde abiyi de atacam arayakıyafetleri de ailemcekimi doğumgünü bayramlık niyetine sipariş verdim. çok güzel şeyler varmış ama bütçeye en uygun bu gelsi.
bizim daha 1 ay var ama foto çekimi var diye istedim şimdiden. evdeki olursa foto çekiminde zaten verecekler mis. ama en azından papyon aski alabilirsin yaz kış kullanır
aşk hep olsun. canim ilk başta ağrı artar iyileşmenin döngüsünde vucut ilkntepki verir ama senin tempon izin verse keşke. manüel.terapiye gitsen birkaç seans o da rahatlatirdi seni. izmir de buluruz sana birilerini
Geçmiş olsun canım birşey kullanıyor musun almila için. Oğlum grip oldu söylemiştim sanırım bizede geçti. Durumda burun akıntısı başladı.Annelik bu işte canım hepimizin oluyornasılsınız bugğn gece nasıldı Almila hasta olmuş bende onunla uğraştım öksürüyor sürekli
Çok olası bişey canım Ayşe evde o kadar Güler yüzlü ki sürekli ağzı kulaklarında kocaman açık mutlu halde geziyor ama pandemi bebeleri bunlar geçen gün doktor kontrolünden dönerken abimlere uğradık ayak üstü Bi kahve içmeye hemen bizdü dudakları ağlamak ki hemde nasıl halbüki abimin eşini yeğenlerimi tanıyor ama farklı bir ortamdan mı bilemedim gidene kadar inmedi kucağımdan orda da öyle yapar mı kiBende istiyorum ama evde o kadar yabancı kaldı ki dışarıya o gün arkadaşım geldi 2.5 saat sürekli ağladı sanırım çekimde de aynısı olacak vazgeçtim. Anı kalması için çok güzel evet ama evde de olabilir yani
Ah benimki de 2 gecedir yanımdan hiç ayrılmıyor meme istiyor dişe yoruyorum bendeGünaydınnn
Dun gece elif çığlık çığlık agladi yine.elini agzina sokuyor bagiriyor bagiriyor.sesi bizim sesimizi bastırıyor..en sonunda dayanamadim 2 gibi dolven verdim.rahatlasti sonra yavrum..demek dis ile ilgiliymiş
Canım Zeynebimin doğumuna çok güzel hazırlanmıştım oda süsleri mi hediyeliklerimi anı çerçeveleri i vs vs birsürü şeyi karnı burnumda kendim hazırladım 1 yaş değil ama 6 aylıkken fot. çekimi yaptırmıştım yine çok güzel bir 1 yaş doğumgünü kutladık hem Burda hemde istanbuldan. Bakalım kafam karışık ayşeye elbise alıcam Zeynebe de almayınca olmaz Ayşenin çekimlerinden birini Zeynep le yapabilirsem çok güzel olucak bakalım Bi konuşayımAllah bağışlasın kuzularımızı
Cok hoş canim.ama hesabım olmadigi icin sistem atıyor.kardesim bakacak yerime tesekkur ettim canimm
MasAllah duru kuşumaAllah annesi babasi abisiyle saglikli güzel mutluluk huzur dolu bir ömür nasip etsin canim ilacin adı iburamin zero.ama aile hekimine danış yine de umut nasıl toparladı mi biraz daha.kullandığı baska ilaclar varsa bu ilacla etkileşmesin.sormayı ihmal etme
Ben de öyle düşünüyorum ama bakalım
Evett ben de gecmis sayfalara bakınca simdi cok daha sıcak bir ortam oluştuğunu farkettimaman masAllah diyim sonra grupçak dokuluyoruz anlatalım valla ne güzel olur
Canım helinim ben seni hic unutur muyum... aslında seni etiketlemiştim jadenin fitik olayinda.ama sen girmeyince yogunsun sandim.yeni is kuruyorum dediydin yabazen benim gibi bi çenesi düşüğün bile yoklugu hissedilmiyor bu ara hepimiz cok yogunuz...gecmis olsun..daha iyi misin canım simdi ⚘
Cok şık masAllahhsorması ayıp ne kadara aldın canım.bi de insta alisverisi mi? Güle güle giysinler aslan parçaları
Daha ne olsun di mi
Allahım supurgeyi bilmem ama bu kv var ya son modelmasAllahhhhhh güle güle kullanın canım
Canım zeynoya yaptiysan yaptır.ayrım olmasın derim.Ben yaptirmayacagim.hastalik vs de var.ama aliye yapmamıştım.ayrim olmasin.ama yaza belki aike cekimi olabilir
Benim de babam yeni ölmüştü..o yuzden yapmadım ali de
Valla büyük ihtimal olacak bana biraz daha iş çıkacak çünkü hem ev hem teras çok büyük ama çocuk koşsun daracık evlere tıkmayım diye düşündüm eşim gördü evi sevmiş kışın ısırması zor olur gibi ama İzmir neticede aman aman doğu gibi karasal değil soğuk değil çok bakalım hayırlısı ise olsunOoo terassss mııııen sevdiğim. Kaydırak, salıncak havuz ne varsa koyarsın ne güzel olur ama işte merdiven. Bilemedim ki Asya da alışır bir süre sonra inip çıkmaya git bir gör bence orda içinden ne geçerse öyle karar verirsin
Ayyy insana alışkında sorun yok ama değilse benimki gibi azcık zor güldüğü foto yok düşünYaaben de denizin oturup poz vereceğine inanamıyorum niyeyse ama bakalım neler bekliyo bizi
Ay Allahım korumuş resmenGeçmiş olsun canım birşey kullanıyor musun almila için. Oğlum grip oldu söylemiştim sanırım bizede geçti. Durumda burun akıntısı başladı.
Bu ara başımızda birşey var Allah hayırlara çıkarsın. Gece Duru uyuamadi sabaha karşı uyudu. Eşimin arkasından kalkamadım yorgunum diye. Oda kendine kave yapmış, ocağı yarım kapamış, alev sönmüş gaz vermeye devam etmiş. 9 da bı kalktık bütün ev gaz kokmuş. Allah korudu iyiki uyandık.
Zaman ne çabuk geçti dimi ya hangi ara 1 yaş oldular inş Denizimin çekimleri de doğum günüde çok güzel geçer.Doğumları öyle böyle derken salgınla kaynadı arada inş doğumgünlerinden güzel anılar kalırHahahha dimi sönük bi doğum günü yakışmaz bizeönümüzdeki hafta pasta patlatma yapacam sonraki hafta da doğum günü zaten inanamıyorum
Yaa olsun sonra da olur hatıra kalsın da yeter kiBen 11inde yaptırcam çok heyecanlıyım
Oda güzel bir anı olmuş bende ondan çekiniyorum biraz Ayşe de aile bireylerinden başka kimseyi görmedi ağlar mı ki ortamdan ve fotoğrafçıların çekinirde kucağımdan inmezse vay halimizeİnşallah ağlamazlar da güzel bir çekim olur. Kız kardeşim ikizleri götürmüştü zor bela. Orda da flaş patladıkça korkmuş çok ağlamışlardı. O fotoğrafları da çerçeveletti yine de baktıkça gülüyoruz ikisi iki yandan ağlıyor hüngür hüngür
Elifim kuzum ya kıyamam evet diş çok zorluyor hayırlısı ile çıksa Bi an önceGünaydınnn
Dun gece elif çığlık çığlık agladi yine.elini agzina sokuyor bagiriyor bagiriyor.sesi bizim sesimizi bastırıyor..en sonunda dayanamadim 2 gibi dolven verdim.rahatlasti sonra yavrum..demek dis ile ilgiliymiş
Teras mı dedinnnAşk olmasa dünya bomboşgidicem ama bana sıra gelmiyor ki taşınma işinihalledersem gidicem eşim ev bulmuş kocaman bi yanım terasına hasta oldu asyaya havuz alırım rahatça oynar diye bi yanım burayı teni, leme zor merdiven var orda diyor bilemedim size danışayım ne dersiniz
Bende çok merakla bekliyorum bakalım siz bir yaptırın hele çekimlerini tecrübelerinden bizde faydalanalımYaaben de denizin oturup poz vereceğine inanamıyorum niyeyse ama bakalım neler bekliyo bizi
Eşimin öyle saçmalıkları genelde var. Kaç kere ocağa çaydanlığı koyar kapatmadan gider. Kaç kere yandı çaydanlık. Biraz dikkatsiz hep peşinde dolanman gerekAy Allahım korumuş resmensiz bi sadaka mı verirsiniz yoksa kurşun mu döktürürsünüz bişey yapın pek arka arkaya geldi
Amin kuzum karşısı kocaman park çok cazip yönleri varZaman ne çabuk geçti dimi ya hangi ara 1 yaş oldular inş Denizimin çekimleri de doğum günüde çok güzel geçer.Doğumları öyle böyle derken salgınla kaynadı arada inş doğumgünlerinden güzel anılar kalır
Oda güzel bir anı olmuş bende ondan çekiniyorum biraz Ayşe de aile bireylerinden başka kimseyi görmedi ağlar mı ki ortamdan ve fotoğrafçıların çekinirde kucağımdan inmezse vay halimize
Elifim kuzum ya kıyamam evet diş çok zorluyor hayırlısı ile çıksa Bi an önce
Teras mı dedinnnharika olur hem Asya hem senin için ama Bi git gör tabi İzmir sıcak memleket ev bunaltıcı olur terasta güzel vakit geçirir kuzucuk hayırlısı tatlım Allah gönlüne göre versin
Bende çok merakla bekliyorum bakalım siz bir yaptırın hele çekimlerini tecrübelerinden bizde faydalanalım
Ah keşke dikkatli olsa ya iyiki size bir şey olmamışEşimin öyle saçmalıkları genelde var. Kaç kere ocağa çaydanlığı koyar kapatmadan gider. Kaç kere yandı çaydanlık. Biraz dikkatsiz hep peşinde dolanman gerek
ay valla utandım şimdi. evet herkes zor dönemlerden geçti bu ara. beni de migren sarsinca diyiverdim bi anSağol canım benimhepsi birbirinden güzel bebeklerimizin
Sağol canımsağlık olsun geç olsun güç olmasın. Oğlum iyi Allah'a şükür de burnu çok akıyor. Sabahları uyanınca tıkalı uyanıyor. Sürekli serum fizyolojik yapıyorum. Sahada İyi olacak inşallah Allah'ın izniyle.
Teşekkür ederim canım.Evet grubun ilk cadısı Duru. Vallahi ne günlerdi geçti gitti. O zamanlar ne kadar stresliydik.
Sağol canımamin inşallah. Bütün bebeklerimizin bahtı kaderi güzel olsun.
Canımın içi teşekkür ederim.
Helinim stemmi ettin sen. Bu ara yogundum deyip kenara çekilmicem, ne kadar alıştık birbirimize, insan hatırlanmak istiyor, yeri geliyor merak edilmek. Hiç yokmuş gibi davranilmak, evet biraz üzücü. Grup o kadar karışık gittiki bu ara, düşenler diş çıkaranlar, hastanelik olanlar. Ve bunların peşinde perişan olan anneler. Bende B12 sıfırlandı sanırım sen bakma kusuruma. Sen unutulacak insan değilsin, sadece zaman doğru bir zaman değildi.
canim tekrar söylicem manevrayi ablana anlat o yaptirsin. uykusuzluk cok buyuk bir etken. uyku egitimi ver ne kadar aglarsa da ver bence. hangi sehirdesin. bizim egitmen bazi sehirlerde eve gidiyordu.Videolar izliyorum da genel olarak tek kalmıyorum kuzum ablam bizimle kalıyor anı anını tutmuyor uykusuzluk ve stres kaynaklı dedi doktor ama manevra uygulamadı ben kendimce yapıyorum valla
taş var canjm. uykuya geçişini kolaylastiriuor ama agri geçmiyor. tütsüyü deniyeyim. çok teşekkür ederim.Migren içim taş oluyor ya denedin mi bit de tütsü tavsiye ederim limon nane portakal çok iyi geliyor
canim ağrıdan yazamıyordum ama jadeye mesaj attım kayıtsız kalamadım.Allah bağışlasın kuzularımızı
Cok hoş canim.ama hesabım olmadigi icin sistem atıyor.kardesim bakacak yerime tesekkur ettim canimm
MasAllah duru kuşumaAllah annesi babasi abisiyle saglikli güzel mutluluk huzur dolu bir ömür nasip etsin canim ilacin adı iburamin zero.ama aile hekimine danış yine de umut nasıl toparladı mi biraz daha.kullandığı baska ilaclar varsa bu ilacla etkileşmesin.sormayı ihmal etme
Ben de öyle düşünüyorum ama bakalım
Evett ben de gecmis sayfalara bakınca simdi cok daha sıcak bir ortam oluştuğunu farkettimaman masAllah diyim sonra grupçak dokuluyoruz anlatalım valla ne güzel olur
Canım helinim ben seni hic unutur muyum... aslında seni etiketlemiştim jadenin fitik olayinda.ama sen girmeyince yogunsun sandim.yeni is kuruyorum dediydin yabazen benim gibi bi çenesi düşüğün bile yoklugu hissedilmiyor bu ara hepimiz cok yogunuz...gecmis olsun..daha iyi misin canım simdi ⚘
Cok şık masAllahhsorması ayıp ne kadara aldın canım.bi de insta alisverisi mi? Güle güle giysinler aslan parçaları
Daha ne olsun di mi
Allahım supurgeyi bilmem ama bu kv var ya son modelmasAllahhhhhh güle güle kullanın canım
Canım zeynoya yaptiysan yaptır.ayrım olmasın derim.Ben yaptirmayacagim.hastalik vs de var.ama aliye yapmamıştım.ayrim olmasin.ama yaza belki aike cekimi olabilir
Benim de babam yeni ölmüştü..o yuzden yapmadım ali de
merdiven zor jade ama sen bilirsin tabi kiAşk olmasa dünya bomboşgidicem ama bana sıra gelmiyor ki taşınma işinihalledersem gidicem eşim ev bulmuş kocaman bi yanım terasına hasta oldu asyaya havuz alırım rahatça oynar diye bi yanım burayı teni, leme zor merdiven var orda diyor bilemedim size danışayım ne dersiniz
ay çok sağol canimilgi hakkındır tabi ki de cancagizim. o kadar vakit geçirdik azcik nazımız gecsin birbirimize.
bu arada papyon takımına bayıldım. guzel günlerde giysin paşalar. zeytin gozlume çok yakisacaktir eminim
canim çok geçmiş olsun bir sadaka çıkarın bence ya noluyor bu ara boule yaGeçmiş olsun canım birşey kullanıyor musun almila için. Oğlum grip oldu söylemiştim sanırım bizede geçti. Durumda burun akıntısı başladı.
Bu ara başımızda birşey var Allah hayırlara çıkarsın. Gece Duru uyuamadi sabaha karşı uyudu. Eşimin arkasından kalkamadım yorgunum diye. Oda kendine kave yapmış, ocağı yarım kapamış, alev sönmüş gaz vermeye devam etmiş. 9 da bı kalktık bütün ev gaz kokmuş. Allah korudu iyiki uyandık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?