2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aşk olmasa dünya bomboş gidicem ama bana sıra gelmiyor ki taşınma işinihalledersem gidicem eşim ev bulmuş kocaman bi yanım terasına hasta oldu asyaya havuz alırım rahatça oynar diye bi yanım burayı teni, leme zor merdiven var orda diyor bilemedim size danışayım ne dersiniz

Ooo terassss mıııı en sevdiğim. Kaydırak, salıncak havuz ne varsa koyarsın ne güzel olur ama işte merdiven. Bilemedim ki Asya da alışır bir süre sonra inip çıkmaya git bir gör bence orda içinden ne geçerse öyle karar verirsin

Yaa ben de denizin oturup poz vereceğine inanamıyorum niyeyse ama bakalım neler bekliyo bizi

ilgi hakkındır tabi ki de cancagizim. o kadar vakit geçirdik azcik nazımız gecsin birbirimize.

bu arada papyon takımına bayıldım. guzel günlerde giysin paşalar. zeytin gozlume çok yakisacaktir eminim

Annelik bu işte canım hepimizin oluyor nasılsınız bugğn gece nasıldı Almila hasta olmuş bende onunla uğraştım öksürüyor sürekli
Geçmiş olsun canım birşey kullanıyor musun almila için. Oğlum grip oldu söylemiştim sanırım bizede geçti. Durumda burun akıntısı başladı.

Bu ara başımızda birşey var Allah hayırlara çıkarsın. Gece Duru uyuamadi sabaha karşı uyudu. Eşimin arkasından kalkamadım yorgunum diye. Oda kendine kave yapmış, ocağı yarım kapamış, alev sönmüş gaz vermeye devam etmiş. 9 da bı kalktık bütün ev gaz kokmuş. Allah korudu iyiki uyandık.

N Nehir8077 bak ben bide şeyi hatırlıyorum doğumdan sonraydı sanırım bişey için hastaneye gidip korona yüzünden 3-4 gün mahsur mu kalmıştın hastanede biri pozitif çıkınca sizde çıkamamışmıydınız yanlış mı hatırlıyorum o sendin değil mi

Çok olası bişey canım Ayşe evde o kadar Güler yüzlü ki sürekli ağzı kulaklarında kocaman açık mutlu halde geziyor ama pandemi bebeleri bunlar geçen gün doktor kontrolünden dönerken abimlere uğradık ayak üstü Bi kahve içmeye hemen bizdü dudakları ağlamak ki hemde nasıl halbüki abimin eşini yeğenlerimi tanıyor ama farklı bir ortamdan mı bilemedim gidene kadar inmedi kucağımdan orda da öyle yapar mı ki

Ah benimki de 2 gecedir yanımdan hiç ayrılmıyor meme istiyor dişe yoruyorum bende bittim ama

Canım Zeynebimin doğumuna çok güzel hazırlanmıştım oda süsleri mi hediyeliklerimi anı çerçeveleri i vs vs birsürü şeyi karnı burnumda kendim hazırladım 1 yaş değil ama 6 aylıkken fot. çekimi yaptırmıştım yine çok güzel bir 1 yaş doğumgünü kutladık hem Burda hemde istanbuldan. Bakalım kafam karışık ayşeye elbise alıcam Zeynebe de almayınca olmaz Ayşenin çekimlerinden birini Zeynep le yapabilirsem çok güzel olucak bakalım Bi konuşayım

Valla büyük ihtimal olacak bana biraz daha iş çıkacak çünkü hem ev hem teras çok büyük ama çocuk koşsun daracık evlere tıkmayım diye düşündüm eşim gördü evi sevmiş kışın ısırması zor olur gibi ama İzmir neticede aman aman doğu gibi karasal değil soğuk değil çok bakalım hayırlısı ise olsun

Ay Allahım korumuş resmen siz bi sadaka mı verirsiniz yoksa kurşun mu döktürürsünüz bişey yapın pek arka arkaya geldi

Evet o bendim o zamanlar coranadan çok korkuluğu yeni çıktığı zamandı. Yeni doğum yapmıştım salmamisti devlet hastanesi. İsim veremiyorum ünlü biride içlerinde 12 kişi pozitifti. O zamanlar hatta saklı tutuyorlardı. Şimdi hemen yanımızda olabiliyor coronali

Hahahha dimi sönük bi doğum günü yakışmaz bize önümüzdeki hafta pasta patlatma yapacam sonraki hafta da doğum günü zaten inanamıyorum
Zaman ne çabuk geçti dimi ya hangi ara 1 yaş oldular inş Denizimin çekimleri de doğum günüde çok güzel geçer.Doğumları öyle böyle derken salgınla kaynadı arada inş doğumgünlerinden güzel anılar kalır
Yaa olsun sonra da olur hatıra kalsın da yeter kiBen 11inde yaptırcam çok heyecanlıyım

Oda güzel bir anı olmuş bende ondan çekiniyorum biraz Ayşe de aile bireylerinden başka kimseyi görmedi ağlar mı ki ortamdan ve fotoğrafçıların çekinirde kucağımdan inmezse vay halimize
Elifim kuzum ya kıyamam evet diş çok zorluyor hayırlısı ile çıksa Bi an önce
Teras mı dedinnnharika olur hem Asya hem senin için ama Bi git gör tabi İzmir sıcak memleket ev bunaltıcı olur terasta güzel vakit geçirir kuzucuk hayırlısı tatlım Allah gönlüne göre versin
Yaa ben de denizin oturup poz vereceğine inanamıyorum niyeyse ama bakalım neler bekliyo bizi
Bende çok merakla bekliyorum bakalım siz bir yaptırın hele çekimlerini tecrübelerinden bizde faydalanalım

Ay Allahım korumuş resmen siz bi sadaka mı verirsiniz yoksa kurşun mu döktürürsünüz bişey yapın pek arka arkaya geldi
Eşimin öyle saçmalıkları genelde var. Kaç kere ocağa çaydanlığı koyar kapatmadan gider. Kaç kere yandı çaydanlık. Biraz dikkatsiz hep peşinde dolanman gerek

Amin kuzum karşısı kocaman park çok cazip yönleri var

ay valla utandım şimdi. evet herkes zor dönemlerden geçti bu ara. beni de migren sarsinca diyiverdim bi an ve cok haklisin herkese çok alıştım. gün icin de bakmadan edemiyorum. aklimdasiniz hepiniz. çocuklar zaten sanki yanıbaşımızda büyüyor gibi insta dan sonra hele daha da şahit oluyoruz her an büyümelerine. iyi ki varsınız hepiniz
Videolar izliyorum da genel olarak tek kalmıyorum kuzum ablam bizimle kalıyor anı anını tutmuyor uykusuzluk ve stres kaynaklı dedi doktor ama manevra uygulamadı ben kendimce yapıyorum valla
canim tekrar söylicem manevrayi ablana anlat o yaptirsin. uykusuzluk cok buyuk bir etken. uyku egitimi ver ne kadar aglarsa da ver bence. hangi sehirdesin. bizim egitmen bazi sehirlerde eve gidiyordu.
Migren içim taş oluyor ya denedin mi bit de tütsü tavsiye ederim limon nane portakal çok iyi geliyor
taş var canjm. uykuya geçişini kolaylastiriuor ama agri geçmiyor. tütsüyü deniyeyim. çok teşekkür ederim.
canim ağrıdan yazamıyordum ama jadeye mesaj attım kayıtsız kalamadım.
elbiseyi instadan aldım 300 ikisi. pazartesi gelirmiş. iş olayı hayalimiz planımız araştırıyoruz ama somutta elimizde birşey yok. bugün yeşimin bir arkadaşı yerini devrediyordu baktık geldik. kv de sağolsun iyidir ya masallahhh.
merdiven zor jade ama sen bilirsin tabi ki
ilgi hakkındır tabi ki de cancagizim. o kadar vakit geçirdik azcik nazımız gecsin birbirimize.

bu arada papyon takımına bayıldım. guzel günlerde giysin paşalar. zeytin gozlume çok yakisacaktir eminim
ay çok sağol canim
canim çok geçmiş olsun bir sadaka çıkarın bence ya noluyor bu ara boule ya

Hava çok güzeldi bugün kızlar esse de üşütmüyordu. Elif Beyzayı kursa bıraktık bişeyler aldık yiyecek betüşle göktuğ u alıp küçük çaplı piknik yaptık. Göktuğ ilk kez toprağa oturdu ot gördü yolmaya ağzına atmaya kalkışıyor babası kızıyor dedim karışma baksın tadına bir ilk kez gördü çocuk sonra da güzel bir yürüyüş yaptık geldik eve iyi geldi valla haftaya havalar tekrar soğuyacakmış değerlendirmek lazım güzel havaları
Bu arada yanıma ayakkabı da aldım giydirip elinden tutup yürüyeyim diye yok tövbe giydirtmiyor ağlıyor birbirine sürtüp çıkarıp atıyor bakalım sık sık giydireyim alışır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…