Gitgide daha cazip hale geliyorAmin kuzum karşısı kocaman park çok cazip yönleri var
çok geçmiş olsun canim. kardiyoloji bakar galiba tam da emin değilim gerçi. insallah basit bir şeydir, gecer hemencecik. Allah korktuklarimizdan korusunKızlar 20lik dişim zorluyor iyice belirmiş ben Elifin dislere odaklanırken kendimin farkında degilim..ama yamuk çıkıyor.agız bosluguna dogruşimdi çektirecek dermani kendimde göremiyorum.oburunde 10 gün kendime gelememistim.cocuklar perisan olur.anneme gidince hallederim artık.bari orda kardesim bakar bu aralara kalbim yokluyor sanki... böyle aniden çarpmaya başliyor. Tüm bedenim kalp gibi.kaan akısimi duyuyorum sanki damarımda. Bastan psikolojik sandım.kisa sürüyordu.ben de kendimi oyaliyordum o sırada.sonra sonra bu durum artış gösterdi.ve hareket halindeysem daha kötü çarpıyordu.bazen namazı bile zor kılıyorum..küt kut küt kalbim firliyacak.ozellikle kahve icince tuzlu yiyince. Tansiyon mu bu o kalp carpintisi gecince bi halsizlik çöküyor üstüne..tarifsiz..velhasil bir doktora görünmeliyim..ama kalp mi yoksa dahiliye mi gitmeli bu durum yaklasik 10 gündür var.
Yani anneanne dede babaanneye falan alıştı bi inşallah güldürebiliriz bakalımAyyy insana alışkında sorun yok ama değilse benimki gibi azcık zor güldüğü foto yok düşünsürekli kedi gibi ağladı 1 saatten fazla sürdü
Tüm tecrübelerimi bildireciimZaman ne çabuk geçti dimi ya hangi ara 1 yaş oldular inş Denizimin çekimleri de doğum günüde çok güzel geçer.Doğumları öyle böyle derken salgınla kaynadı arada inş doğumgünlerinden güzel anılar kalır
Oda güzel bir anı olmuş bende ondan çekiniyorum biraz Ayşe de aile bireylerinden başka kimseyi görmedi ağlar mı ki ortamdan ve fotoğrafçıların çekinirde kucağımdan inmezse vay halimize
Elifim kuzum ya kıyamam evet diş çok zorluyor hayırlısı ile çıksa Bi an önce
Teras mı dedinnnharika olur hem Asya hem senin için ama Bi git gör tabi İzmir sıcak memleket ev bunaltıcı olur terasta güzel vakit geçirir kuzucuk hayırlısı tatlım Allah gönlüne göre versin
Bende çok merakla bekliyorum bakalım siz bir yaptırın hele çekimlerini tecrübelerinden bizde faydalanalım
Geçen bende öyle hissettim ne yapsam bilemedim. Eşime soruyordum sence hangisini yapmalıyım örgü mü örsem kitap mı okusam yatıp uyusam mı telefonla mı uğraşsam.Uzun zaman sonra bir ilk yaşıyorum eşim beyler zeynebi alıp dışarı çıktılar Ayşe uyuyor işlerim bitti yemeğim var vaktim var yani ilk kez boşum Bi kahve yapıp ablamla sohbet mi etsem kitap mı okusam film açsam yarım kalır kesin uyanır Ayşe ya da örgü mü çraem ay düşünmesi bile çok heyecan verici
Ah helinim sağolasın canım benim valla yazdın uzzun uzunay valla utandım şimdi. evet herkes zor dönemlerden geçti bu ara. beni de migren sarsinca diyiverdim bi anve cok haklisin herkese çok alıştım. gün icin de bakmadan edemiyorum. aklimdasiniz hepiniz. çocuklar zaten sanki yanıbaşımızda büyüyor gibi insta dan sonra hele daha da şahit oluyoruz her an büyümelerine. iyi ki varsınız hepiniz
canim tekrar söylicem manevrayi ablana anlat o yaptirsin. uykusuzluk cok buyuk bir etken. uyku egitimi ver ne kadar aglarsa da ver bence. hangi sehirdesin. bizim egitmen bazi sehirlerde eve gidiyordu.
taş var canjm. uykuya geçişini kolaylastiriuor ama agri geçmiyor. tütsüyü deniyeyim. çok teşekkür ederim.
canim ağrıdan yazamıyordum ama jadeye mesaj attım kayıtsız kalamadım.
elbiseyi instadan aldım 300 ikisi. pazartesi gelirmiş. iş olayı hayalimiz planımız araştırıyoruz ama somutta elimizde birşey yok. bugün yeşimin bir arkadaşı yerini devrediyordu baktık geldik. kv de sağolsun iyidir ya masallahhh.
merdiven zor jade ama sen bilirsin tabi ki
ay çok sağol canim
canim çok geçmiş olsun bir sadaka çıkarın bence ya noluyor bu ara boule ya
Ohhh ne güzel yapmışsınız benim deli de uyumadı gündüz zorladı görümcem lere gittik akşam orda da asla durmadı yemek bile yiyemeden geldik geriHava çok güzeldi bugün kızlar esse de üşütmüyordu. Elif Beyzayı kursa bıraktık bişeyler aldık yiyecek betüşle göktuğ u alıp küçük çaplı piknik yaptık. Göktuğ ilk kez toprağa oturdu ot gördü yolmaya ağzına atmaya kalkışıyor babası kızıyor dedim karışma baksın tadına bir ilk kez gördü çocuksonra da güzel bir yürüyüş yaptık geldik eve iyi geldi valla haftaya havalar tekrar soğuyacakmış değerlendirmek lazım güzel havaları
Bu arada yanıma ayakkabı da aldım giydirip elinden tutup yürüyeyim diye yok tövbe giydirtmiyor ağlıyor birbirine sürtüp çıkarıp atıyor bakalım sık sık giydireyim alışır inşallah
Ah ben bize kıyamam şunlar bile lüks bizeUzun zaman sonra bir ilk yaşıyorum eşim beyler zeynebi alıp dışarı çıktılar Ayşe uyuyor işlerim bitti yemeğim var vaktim var yani ilk kez boşum Bi kahve yapıp ablamla sohbet mi etsem kitap mı okusam film açsam yarım kalır kesin uyanır Ayşe ya da örgü mü çraem ay düşünmesi bile çok heyecan verici
Ahh sıra bize gelmiyor diş neyse de kalbini aksatma gözünü severim geç olmadan git önemli çünküKızlar 20lik dişim zorluyor iyice belirmiş ben Elifin dislere odaklanırken kendimin farkında degilim..ama yamuk çıkıyor.agız bosluguna dogruşimdi çektirecek dermani kendimde göremiyorum.oburunde 10 gün kendime gelememistim.cocuklar perisan olur.anneme gidince hallederim artık.bari orda kardesim bakar bu aralara kalbim yokluyor sanki... böyle aniden çarpmaya başliyor. Tüm bedenim kalp gibi.kaan akısimi duyuyorum sanki damarımda. Bastan psikolojik sandım.kisa sürüyordu.ben de kendimi oyaliyordum o sırada.sonra sonra bu durum artış gösterdi.ve hareket halindeysem daha kötü çarpıyordu.bazen namazı bile zor kılıyorum..küt kut küt kalbim firliyacak.ozellikle kahve icince tuzlu yiyince. Tansiyon mu bu o kalp carpintisi gecince bi halsizlik çöküyor üstüne..tarifsiz..velhasil bir doktora görünmeliyim..ama kalp mi yoksa dahiliye mi gitmeli bu durum yaklasik 10 gündür var.
İnşallah kuzum merakla bekliyorumYani anneanne dede babaanneye falan alıştı bi inşallah güldürebiliriz bakalım
Ankara dayım ama ben düşünmüyorum uyku eğitimi denedim olumsuz sonuçlar aldım o yüzden vazgeçtim . Evet öyle yapıyoruz canım bizde video buluyorum YouTube dan bakıp yapıyoruzay valla utandım şimdi. evet herkes zor dönemlerden geçti bu ara. beni de migren sarsinca diyiverdim bi anve cok haklisin herkese çok alıştım. gün icin de bakmadan edemiyorum. aklimdasiniz hepiniz. çocuklar zaten sanki yanıbaşımızda büyüyor gibi insta dan sonra hele daha da şahit oluyoruz her an büyümelerine. iyi ki varsınız hepiniz
canim tekrar söylicem manevrayi ablana anlat o yaptirsin. uykusuzluk cok buyuk bir etken. uyku egitimi ver ne kadar aglarsa da ver bence. hangi sehirdesin. bizim egitmen bazi sehirlerde eve gidiyordu.
taş var canjm. uykuya geçişini kolaylastiriuor ama agri geçmiyor. tütsüyü deniyeyim. çok teşekkür ederim.
canim ağrıdan yazamıyordum ama jadeye mesaj attım kayıtsız kalamadım.
elbiseyi instadan aldım 300 ikisi. pazartesi gelirmiş. iş olayı hayalimiz planımız araştırıyoruz ama somutta elimizde birşey yok. bugün yeşimin bir arkadaşı yerini devrediyordu baktık geldik. kv de sağolsun iyidir ya masallahhh.
merdiven zor jade ama sen bilirsin tabi ki
ay çok sağol canim
canim çok geçmiş olsun bir sadaka çıkarın bence ya noluyor bu ara boule ya
Canım ya çocuklardan sıra gelmiyor ki bize. Diş ağrısı çok zordur bilirim bence çok ihmal etme Bi görün doktoraKızlar 20lik dişim zorluyor iyice belirmiş ben Elifin dislere odaklanırken kendimin farkında degilim..ama yamuk çıkıyor.agız bosluguna dogruşimdi çektirecek dermani kendimde göremiyorum.oburunde 10 gün kendime gelememistim.cocuklar perisan olur.anneme gidince hallederim artık.bari orda kardesim bakar bu aralara kalbim yokluyor sanki... böyle aniden çarpmaya başliyor. Tüm bedenim kalp gibi.kaan akısimi duyuyorum sanki damarımda. Bastan psikolojik sandım.kisa sürüyordu.ben de kendimi oyaliyordum o sırada.sonra sonra bu durum artış gösterdi.ve hareket halindeysem daha kötü çarpıyordu.bazen namazı bile zor kılıyorum..küt kut küt kalbim firliyacak.ozellikle kahve icince tuzlu yiyince. Tansiyon mu bu o kalp carpintisi gecince bi halsizlik çöküyor üstüne..tarifsiz..velhasil bir doktora görünmeliyim..ama kalp mi yoksa dahiliye mi gitmeli bu durum yaklasik 10 gündür var.
Aynen öyle ben de kahve içebildim aceleyleGeçen bende öyle hissettim ne yapsam bilemedim. Eşime soruyordum sence hangisini yapmalıyım örgü mü örsem kitap mı okusam yatıp uyusam mı telefonla mı uğraşsam.çok sürmedi uyanmıştı benim ki. Kafa karışıklığa yapmadan hemen başlayacağım birime bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?