2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Uzun zaman sonra bir ilk yaşıyorum eşim beyler zeynebi alıp dışarı çıktılar Ayşe uyuyor işlerim bitti yemeğim var vaktim var yani ilk kez boşum Bi kahve yapıp ablamla sohbet mi etsem kitap mı okusam film açsam yarım kalır kesin uyanır Ayşe ya da örgü mü çraem ay düşünmesi bile çok heyecan verici

Kızlar 20lik dişim zorluyor iyice belirmiş ben Elifin dislere odaklanırken kendimin farkında degilim..ama yamuk çıkıyor.agız bosluguna dogru şimdi çektirecek dermani kendimde göremiyorum.oburunde 10 gün kendime gelememistim.cocuklar perisan olur.anneme gidince hallederim artık.bari orda kardesim bakar bu aralara kalbim yokluyor sanki... böyle aniden çarpmaya başliyor. Tüm bedenim kalp gibi.kaan akısimi duyuyorum sanki damarımda. Bastan psikolojik sandım.kisa sürüyordu.ben de kendimi oyaliyordum o sırada.sonra sonra bu durum artış gösterdi.ve hareket halindeysem daha kötü çarpıyordu.bazen namazı bile zor kılıyorum..küt kut küt kalbim firliyacak.ozellikle kahve icince tuzlu yiyince. Tansiyon mu bu o kalp carpintisi gecince bi halsizlik çöküyor üstüne..tarifsiz..velhasil bir doktora görünmeliyim..ama kalp mi yoksa dahiliye mi gitmeli bu durum yaklasik 10 gündür var.

çok geçmiş olsun canim. kardiyoloji bakar galiba tam da emin değilim gerçi. insallah basit bir şeydir, gecer hemencecik. Allah korktuklarimizdan korusun

Tüm tecrübelerimi bildireciim

Geçen bende öyle hissettim ne yapsam bilemedim. Eşime soruyordum sence hangisini yapmalıyım örgü mü örsem kitap mı okusam yatıp uyusam mı telefonla mı uğraşsam. çok sürmedi uyanmıştı benim ki. Kafa karışıklığa yapmadan hemen başlayacağım birime bundan sonra

Ah helinim sağolasın canım benim valla yazdın uzzun uzun yapıyorum ama çokta yoruyorum kendimi istemeden geçmiyor tamamen ağrım orda hep var sırtım ağrıyor sadece belim değil inan ev işi olmayacak sanırım eşim emlakçı ile pek a laşamafı benimde artı eksi yön bakınca olumsuz olduğum yönlerde var zaten aklımda bir sürü soru ile bilemedim

Ohhh ne güzel yapmışsınız benim deli de uyumadı gündüz zorladı görümcem lere gittik akşam orda da asla durmadı yemek bile yiyemeden geldik geri insana nasıl alıştırcam bu çpvugu ya

Ah ben bize kıyamam şunlar bile lüks bize halbuki o kadar normal şeyler ki istediklerimiz

Ahh sıra bize gelmiyor diş neyse de kalbini aksatma gözünü severim geç olmadan git önemli çünkü Geçmiş olsun canım

Helinnnnn dünürüm geçmiş olsun migren ağrıların için . Ben hala arayamadım senin arkadaşını suçlu hissettim kaç gündür kendimi . Bu arada kuzuların kıyafetleri çok yakışacak eminim . Zaman ne çabuk geçti . Civanım la aynı sanırım Sena nın doğum günü değil mi ?

Jadesi ev bakıyormuşsunuz ne güzel . İçine sinmeden aklında soru işaretleriyle çok zorda kalmadıkça çıkma bir eve . Ev önemli gerçekten . İnsan kendini mutlu hissetmeli içine girdiğinde . İmkanların doğrultusunda gönlüne göre bulursun inşalllah .

Bizim Sena da bu ara yeni güncellemeler yüklüyor tutunayım kalkayım , her yere dokunarak gezeyim diyor . Arkasında dolanmaktan kamburum çıkacak uyku düzeni şaştı iyice . bir haftaya ayaklanır herhalde diye tahmin ediyorum . Tam cesaret edemiyor bir iki adım atıyor desteksiz sonra yamuluyor
BKGK Sena kuşumun eltisi ayaklanmış bile tamamen maşallah elti deyince bir gülme geldi

Ankara dayım ama ben düşünmüyorum uyku eğitimi denedim olumsuz sonuçlar aldım o yüzden vazgeçtim . Evet öyle yapıyoruz canım bizde video buluyorum YouTube dan bakıp yapıyoruz

Canım ya çocuklardan sıra gelmiyor ki bize. Diş ağrısı çok zordur bilirim bence çok ihmal etme Bi görün doktora
Kalp içinde kardiyoloji ye görünmelisin helede ailende varsa aman ha ihmal etme. Bana yüksek risk grubundasın potansiyel kalp hastasısın 40 yaş sonrası rutin kontrol dedi. İnş önemli değildir ilaçla geçebilir

Aynen öyle ben de kahve içebildim aceleyle

Kalppare gecmis olsun canim ya dikkat et bir doktora gorun bakalim ne diyecek
Umudum- hehe elti he :) benim kiz 2 gundur ilerletti baya sadece halinin disina cikamiyor kayiyor parke korkuyor zavallim bugunde kulağının kenarını vurdu besigin kenarina o kadarda etrafi doldurmustuk.ufacik bir boşluktan vurdu basina dogru kirmizi oldu biraz sisti. Cok canim sıkıldı birde gece donup duruyoruz bir yoluna girseydi su uykular..

Kizlar karya biliyorsunuz emeklemiyordu tutup kalkmiyordu bile simdi ise 1 haftada helsini ogrendi. Buradaki en buyuk etken besik.oldu
Tutunup kalkmaya calistigida ilk yardim ettim bir yandanda ogrettim.. Ama besigin ici hep.bostu oyuncak vs koymadim hic.sonrasinda ise kenarlaraoyuncak koydum direk siralamaya basladi ama her seferinde tut düşme vs diye diye alisti.. boyle denenebilir. Sonrasindada kendi ilerletti baya kaslaei guclendi 1 haftada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…