- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Sağol kuzum evet aklında soru kalmamalı zaten emlakçı hemen para istemiş eşim de 5 inde alıyor maaş ki almasa bile insan bugün hazır olup yarın taşınmaz 15 gün boş duran eve para vermek istemiyoruzJadesi ev bakıyormuşsunuz ne güzel . İçine sinmeden aklında soru işaretleriyle çok zorda kalmadıkça çıkma bir eve . Ev önemli gerçekten . İnsan kendini mutlu hissetmeli içine girdiğinde . İmkanların doğrultusunda gönlüne göre bulursun inşalllah .
Kuzum benim maşallah ona ya basım tatlı hepsini aynı anda yüklediKalppare gecmis olsun canim ya dikkat et bir doktora gorun bakalim ne diyecek
@Umudum- hehe elti he :) benim kiz 2 gundur ilerletti baya sadece halinin disina cikamiyor kayiyor parke korkuyor zavallimbugunde kulağının kenarını vurdu besigin kenarina o kadarda etrafi doldurmustuk.ufacik bir boşluktan vurdu basina dogru kirmizi oldu biraz sisti. Cok canim sıkıldı birde gece donup duruyoruz bir yoluna girseydi su uykular..
Kizlar karya biliyorsunuz emeklemiyordu tutup kalkmiyordu bile simdi ise 1 haftada helsini ogrendi. Buradaki en buyuk etken besik.oldu Tutunup kalkmaya calistigida ilk yardim ettim bir yandanda ogrettim.. Ama besigin ici hep.bostu oyuncak vs koymadim hic.sonrasinda ise kenarlaraoyuncak koydum direk siralamaya basladi ama her seferinde tut düşme vs diye diye alisti.. boyle denenebilir. Sonrasindada kendi ilerletti baya kaslaei guclendi 1 haftada.
Ay nluyor boyle yaa..Allah isinizi rast götürsün..sadaka verin bence de..gecmis olsun kuzumGeçmiş olsun canım birşey kullanıyor musun almila için. Oğlum grip oldu söylemiştim sanırım bizede geçti. Durumda burun akıntısı başladı.
Bu ara başımızda birşey var Allah hayırlara çıkarsın. Gece Duru uyuamadi sabaha karşı uyudu. Eşimin arkasından kalkamadım yorgunum diye. Oda kendine kave yapmış, ocağı yarım kapamış, alev sönmüş gaz vermeye devam etmiş. 9 da bı kalktık bütün ev gaz kokmuş. Allah korudu iyiki uyandık.
Dis zorluyor herhalde jadem yaAh benimki de 2 gecedir yanımdan hiç ayrılmıyor meme istiyor dişe yoruyorum bendebittim ama
Zeynoma yaptiysan ayseciğe de yaptır zeyayim yaa..ilerde üzülmesin..iyi kötü ayarla derim..Allah güç kuvvet versin hallet insAllahCanım Zeynebimin doğumuna çok güzel hazırlanmıştım oda süsleri mi hediyeliklerimi anı çerçeveleri i vs vs birsürü şeyi karnı burnumda kendim hazırladım 1 yaş değil ama 6 aylıkken fot. çekimi yaptırmıştım yine çok güzel bir 1 yaş doğumgünü kutladık hem Burda hemde istanbuldan. Bakalım kafam karışık ayşeye elbise alıcam Zeynebe de almayınca olmaz Ayşenin çekimlerinden birini Zeynep le yapabilirsem çok güzel olucak bakalım Bi konuşayım
Oyy kıyamam ben minnoşkoyaaAyyy insana alışkında sorun yok ama değilse benimki gibi azcık zor güldüğü foto yok düşünsürekli kedi gibi ağladı 1 saatten fazla sürdü
Güle güle giysinler yavrular insAllah canim..sagol canımm cevap icinay valla utandım şimdi. evet herkes zor dönemlerden geçti bu ara. beni de migren sarsinca diyiverdim bi anve cok haklisin herkese çok alıştım. gün icin de bakmadan edemiyorum. aklimdasiniz hepiniz. çocuklar zaten sanki yanıbaşımızda büyüyor gibi insta dan sonra hele daha da şahit oluyoruz her an büyümelerine. iyi ki varsınız hepiniz
canim tekrar söylicem manevrayi ablana anlat o yaptirsin. uykusuzluk cok buyuk bir etken. uyku egitimi ver ne kadar aglarsa da ver bence. hangi sehirdesin. bizim egitmen bazi sehirlerde eve gidiyordu.
taş var canjm. uykuya geçişini kolaylastiriuor ama agri geçmiyor. tütsüyü deniyeyim. çok teşekkür ederim.
canim ağrıdan yazamıyordum ama jadeye mesaj attım kayıtsız kalamadım.
elbiseyi instadan aldım 300 ikisi. pazartesi gelirmiş. iş olayı hayalimiz planımız araştırıyoruz ama somutta elimizde birşey yok. bugün yeşimin bir arkadaşı yerini devrediyordu baktık geldik. kv de sağolsun iyidir ya masallahhh.
merdiven zor jade ama sen bilirsin tabi ki
ay çok sağol canim
canim çok geçmiş olsun bir sadaka çıkarın bence ya noluyor bu ara boule ya
Zeyay tansiyon çıkınca vücut nasil tepki veriyor? Illa bas ağrısı oluyor mu? Ben yillarca asiri dusuk tansiyonla gezdim.ama doktor bir arkadasim 40 yas civarı hipertansiyonla tanisma ihtimalin cok yüksek dedi.dedem kalpten vefat etmis.babaannemde de vardi.tansiyon dersen babam Yüksek tansiyon sebebi ile vefat etti.ailede tansiyonsuz insan yok diyebilirim.o nedenle korkuyorum.tansiyon aleti alacagim galibaCanım ya çocuklardan sıra gelmiyor ki bize. Diş ağrısı çok zordur bilirim bence çok ihmal etme Bi görün doktora
Kalp içinde kardiyoloji ye görünmelisin helede ailende varsa aman ha ihmal etme. Bana yüksek risk grubundasın potansiyel kalp hastasısın 40 yaş sonrası rutin kontrol dedi. İnş önemli değildir ilaçla geçebilir
Karyaya da geçmiş olsun canımKalppare gecmis olsun canim ya dikkat et bir doktora gorun bakalim ne diyecek
@Umudum- hehe elti he :) benim kiz 2 gundur ilerletti baya sadece halinin disina cikamiyor kayiyor parke korkuyor zavallimbugunde kulağının kenarını vurdu besigin kenarina o kadarda etrafi doldurmustuk.ufacik bir boşluktan vurdu basina dogru kirmizi oldu biraz sisti. Cok canim sıkıldı birde gece donup duruyoruz bir yoluna girseydi su uykular..
Kizlar karya biliyorsunuz emeklemiyordu tutup kalkmiyordu bile simdi ise 1 haftada helsini ogrendi. Buradaki en buyuk etken besik.oldu
Tutunup kalkmaya calistigida ilk yardim ettim bir yandanda ogrettim.. Ama besigin ici hep.bostu oyuncak vs koymadim hic.sonrasinda ise kenarlaraoyuncak koydum direk siralamaya basladi ama her seferinde tut düşme vs diye diye alisti.. boyle denenebilir. Sonrasindada kendi ilerletti baya kaslaei guclendi 1 haftada.
Allah gönlünüze göre versin canımSağol kuzum evet aklında soru kalmamalı zaten emlakçı hemen para istemiş eşim de 5 inde alıyor maaş ki almasa bile insan bugün hazır olup yarın taşınmaz 15 gün boş duran eve para vermek istemiyoruz
Vallahi hiç sorma oğlum tam duzelmeden kızımda hastalandı. Bugün bir çay kaşığı dahi birşey yemedi. Kusma ishal ateş, iştahsızlık, birde burun akıntısı var. 3 te geldim eve. Baktım kötüleşti devlet Hastanesi'ne götürdüm. Boğazları şişmiş, antibiyotik ishal kesici, birde çinko yazdı.
Allah yardimcin olsun canim.. iburamin 2 yas oncesi onerilmiyor zaten ama yine de yazdı. Dunya genelinde grip ilaclari 6 yas oncesi onerilmiyormuş zaten. Agır ilaclarmış bunlar.Vallahi hiç sorma oğlum tam duzelmeden kızımda hastalandı. Bugün bir çay kaşığı dahi birşey yemedi. Kusma ishal ateş, iştahsızlık, birde burun akıntısı var. 3 te geldim eve. Baktım kötüleşti devlet Hastanesi'ne götürdüm. Boğazları şişmiş, antibiyotik ishal kesici, birde çinko yazdı.
Kalppare senin dediğin ilacı aldım bugün 3 defa kullandım. Bugünki doktor aferinide, iburamin zero yuda 6 yaş öncesi kullanmıyoruz dedi. Çöpe at dedi. Yani her doktor farklı farklı konuşuyor. Aferinide bize veren çocuk doktoruydu.
Saat nerede ise 5 olacak kusmaktan ishalden ateşten uyuyamıyoruz. Kusması bı yonden iyi oldu ama, ishalle ateş mahfetti kuzumu. Bayıldım bayılicam. Bu gecede uyku yok bize.Allah yardimcin olsun canim.. iburamin 2 yas oncesi onerilmiyor zaten ama yine de yazdı. Dunya genelinde grip ilaclari 6 yas oncesi onerilmiyormuş zaten. Agır ilaclarmış bunlar.
Anitbiyotik 3 güne rahatlatır..Allah sifa versin yavrulara.. nazara mi geliyorsunuz nedir be baharımnazar boncuklu toka falan mı taksan.her gören bi masAllah demeyi unutmasa hatirlatsa nazar boncuğu onlara..
Ahh yavrummmSaat nerede ise 5 olacak kusmaktan ishalden ateşten uyuyamıyoruz. Kusması bı yonden iyi oldu ama, ishalle ateş mahfetti kuzumu. Bayıldım bayılicam. Bu gecede uyku yok bize.
Çok geçmil olsun canım ya geldi mi böyle üst üste geliyor inşallah duru da hemen atlatır 7Saat nerede ise 5 olacak kusmaktan ishalden ateşten uyuyamıyoruz. Kusması bı yonden iyi oldu ama, ishalle ateş mahfetti kuzumu. Bayıldım bayılicam. Bu gecede uyku yok bize.
Gunaydin canımGünaydın kızlar iyi pazarlar
Benim oğlan her pazar extra erken uyanıyor5 den sonra emzirme sallaya 7 buçuğa kadar zorla uyuttum şimdi saldım ortalık karıştırıyor ben de gözlerimin kendine gelmesini bekliyorum akşam 10 da sızmıştım Allahtan
Kalppare geçmiş olsun canım demir ini kullan demir eksikliği de aynısını yapıyor diyecektim de başlamışsın inşallah düzelir. 20 lik de bu kez o kadar kötü olmaz belki çok ağrorsa git çektir.
Gunaydin canim bacımGunaydiiinn hayırlı pazarlaaaarrrrrnabiyonuz nörüyonuz ya ben saf bir şekilde dünden beri naptim bı iki defa girdim kk açılmıyor bu sayfaya ulasilmiyor diyo bazen oluyo ya böyle bakım vs neyse kimse giremiyodur zaten diye düşünüp hiç ellemedim şimdi bı baktım herkeşler girebilmiş ben boşuna beklemisim keşke bir deneseydim
Ay keşke yaa sekerparemGunaydin canim bacımkeske deneyeseydin kiz Allah seni napmasin sabah sabah beni güldürdün
Geçmiş olsun canım migren ağrısı zordur gerçekten. Tekrar etmesin inşallaheveeeet ben geldim. yoklugum da farkedilmedi de neysebu ara pek iyi değildim migren sağolsun. regl tetiklemiş diye düşünüyorum. bedenim savaş halindeydi. girip okudum hep aklım çok umuttaydi N Nehir8077 şükür çıkmışsınız hastaneden. Jadesi diş cıkmış oh inci gibi dizilsinler bizimkiler pek ayrık oldu misskokulumm 3u birden gelmiş hoş gelmiş @ebru_can_ebru sana da cokngecmis olsun vertigo zordur bilirim. egzersizleri var daha doğrusu manevralari biri yaptırmalı. ama uyku şart ya. Jadesi canim inan yoldan 10 adam çevirelim mr çektirelim yarısında fitik çıkar bakma sen seviyeleri var fıtığın. eğer cerrahlık durum değilse sıkma canını. dikkat et. körü kendini ve dediğim egzersizleri yap. @Sonsuz umut kaka resmi demissin ahhh biz pancar çorbasından sonra bir kaka yapmışız pespembe sabah sabah aklım cıktı noluyor dedim BKGK canim herkes de düşüyor senin vesilenle herkese.gecmis olsun diyeyim. civan da dudağını patlattı nasıl kan oldu heryer. elim ayağım birbirine girdi. sırtıma bir ağrı saplandı ki sorma. dikkat edecez. Allah korusun çocuklarımızı
Çook güzellermiş isme özel olması da ayrıca güzel. Tam anı olarak saklamalıkbizim oğlanlara söyle birşey sipariş ettim bugün. haftaya da çekim var. anası ve babası ne giyecek bakalım
Sana da geçmiş olsun şekerparem 20 lik diş şans işi biraz yaa. Ucu çıktıysa dikişlik falan olmayacağı için diş çekmek gibi aslında ama yine de sen bilirsin dayanabilirsen. Gömülü olan çok zor oluyor. Dediğim gibi gömülü de ben de günlerce iyileşemedim diğeri diş çekimi gibiydi.Kızlar 20lik dişim zorluyor iyice belirmiş ben Elifin dislere odaklanırken kendimin farkında degilim..ama yamuk çıkıyor.agız bosluguna dogruşimdi çektirecek dermani kendimde göremiyorum.oburunde 10 gün kendime gelememistim.cocuklar perisan olur.anneme gidince hallederim artık.bari orda kardesim bakar bu aralara kalbim yokluyor sanki... böyle aniden çarpmaya başliyor. Tüm bedenim kalp gibi.kaan akısimi duyuyorum sanki damarımda. Bastan psikolojik sandım.kisa sürüyordu.ben de kendimi oyaliyordum o sırada.sonra sonra bu durum artış gösterdi.ve hareket halindeysem daha kötü çarpıyordu.bazen namazı bile zor kılıyorum..küt kut küt kalbim firliyacak.ozellikle kahve icince tuzlu yiyince. Tansiyon mu bu o kalp carpintisi gecince bi halsizlik çöküyor üstüne..tarifsiz..velhasil bir doktora görünmeliyim..ama kalp mi yoksa dahiliye mi gitmeli bu durum yaklasik 10 gündür var.
Sağol canım teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?