2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Çok geçmil olsun canım ya geldi mi böyle üst üste geliyor inşallah duru da hemen atlatır 7
İnşallah canım su saat oldu toplasan 1 saat yattı. Kusuyor kusması iyi gerçi mukus kusuyor, ciğere inmeden bitecek inşallah. Oğluma gelince ilacıni içmiyor. İlaç içmeyi seven çocuk bu ara doktor çok gördü, ilaç vereceğim zaman ağlama krizi.buyudu zorlaştı, şırınga ile sıkıyorum tükürüp atıyor. Evde sere sere halı kalmadı bu ara. Kusmalar ilaçlar bı görmen lazım.

Off kusma zaten en sevmediğim hastalık türü ya ishale bile daha sıcağım kusmaktan sa. Allah kolaylık versin ya çok zor çocuklar hastalanmasa hiç keşke

Sabah beraber hamur yaptık göktuğ makinanın çalışmasını izledi sevindi sandalyede baktı ben de kahvaltısını hazırladım. Karnını doyurunca ortalıkta geziyordu ben de sofra hazıryorulm bir yandan da eşimin telefonunu karıştırıyordum çamaşırlar asılıydı çamaşırlıkta sen çek komple indir üstüne altında kalmış nasıl ağlıyor dedim Allah ikaz ediyor bak ne karıştırıyorsun telefon melefon neyse sustu derken ev ahalisi de uyandı bu bahaneyle
Şimdi uyudu biz de ev temizliyoruz 4 elden

Uygulama ucretsizken istiyosan yapiym sen ne zamn istersen atarm sna . Ama inan dayıma yaptm mutlu da oldm oyle masum bakışına bi yanm da buruk işte

Uygulama ucretsizken istiyosan yapiym sen ne zamn istersen atarm sna . Ama inan dayıma yaptm mutlu da oldm oyle masum bakışına bi yanm da buruk işte
Canımsın bence görmesem daha iyi kendimi biliyorum yani kötü hissederim

Göktuğ yaa. Aşk çocuk yaramazligi bile sempatik neyse Allah beterinden korusun diyelim size de kolay gelsin ben işimi yaptım bitirdim şimdi milletin uyanmasını bekliyorum kocama da naz yapcam gayet bomba gibiyim ama kahvaltıyı ona kitlemem lazım halim yok ay ölüyom oy bitiyom dicem

Öyle bir yandan iyi kuzum ama eve geleni sokmuyor başkasının evinde uyumuyor bile bu durum da beenş çok zorluyor bilmiyorum ne kadar devam edecek ama
Dişler zorluyor diyorum bende çünkü uykuları düzelmişti yine bozuldu 3gecedir yatak arkadaşım oldu kuzucumbırakmaya gelmiyor hemen ağlıyor

Ah kuzum benim yine ok incesin dikkat ediyorum evet eşime de dedim dikkatli ol bak diye bayraklı da oturuyorum en kötü burda yaşandı deprem yıkılan evler burda şimdi semt değiştireceğim ama bakalım Allah yardımcımız olsun hayırlısını nasip etsin diye dualar ediyorum

Benim güzel dünürüm sağolasın bakalım hayırlısı deyip bekliyorum şuan haydom nasıl iyi mi

Şu kara bulutlarüsyünüzden bi gitse de kurtulsanız ah mevlam yanın da olsun kuzum benşm keşke burda olsan destek olabilsem en azından dudu ile benşm kız oynar sen de umutla ilgilenirdin

Allah seni miss ya güldürdün beni göktuğ şimdiden babacı bak arkasından iş çevirttirmiyor

Ben dünürüm kunduzunu severim ohhh hazırlasın enişte bey ne var yoruldun sen bittin ben şahidim

N Nehir8077 duru kuzuma hem geçmiş olsun hem de nice yılları olsun

Jadesi sizin de şansınız bol olsun güzel bir ev nasip olsun. Çok önemli sonuçta insan kaç kere taşınıyor.

Kalppare sonradam okudum ailede varsa sen bi tansiyon aleti kesin al. Benim eşimde panik atak vardı da ben ona benzettim ama o sürekli ölçerdi hep normal çıkardı. Sen de bak mutlaka.

O ogretmen61 Ankara da çok pahalı maalesef benim anlaştığım fiyat burda duyduklarımdan çok çok fazla hadi bakalım siz çektirin Helinnnnn nzh99 çektirsin görelim nasıl geçecek. bizim de haftaya cumartesi çekim çok merak ediyorum nasıl olacak. Kendim ne giycem onu da bilmiyorum bu ara kilo da aldım kesin hiç bişey bulamayacağım giyecek

@

Eveet grubun ilk foto çekimi mahsulü geldi hanımlar acemiliğe geldi biraz saçları hazırlayamadık hoş görün bunlar en güleçleri ağlama versiyonları da var ama size güç olsun moral olsun diye atmıyorum

Eklentiler

• IMG_20210307_120304.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_20210307_101706_com.android.gallery3d.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20210307_103412.webp
    50,8 KB · Görüntüleme: 56
Onun o saçlarını yerim nesi varmış , nasıl da güzel olmuş beyazlar da çok yakışmış .

Benim güzel dünürüm sağolasın bakalım hayırlısı deyip bekliyorum şuan haydom nasıl iyi mi
Haydo var yaaa canavar canavar düz duvara tirmaniyor yükseklerden atlıyo Cüneyt Arkın gibi damat veriyorum sana
Ben dünürüm kunduzunu severim ohhh hazırlasın enişte bey ne var yoruldun sen bittin ben şahidim
Vay senin canının yerim ben de dünürün pratik zekalisini pembe yalanlara ortak olanını severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…