İnşallah canım su saat oldu toplasan 1 saat yattı. Kusuyor kusması iyi gerçi mukus kusuyor, ciğere inmeden bitecek inşallah. Oğluma gelince ilacıni içmiyor. İlaç içmeyi seven çocuk bu ara doktor çok gördü, ilaç vereceğim zaman ağlama krizi.buyudu zorlaştı, şırınga ile sıkıyorum tükürüp atıyor. Evde sere sere halı kalmadı bu ara. Kusmalar ilaçlar bı görmen lazım.Çok geçmil olsun canım ya geldi mi böyle üst üste geliyor inşallah duru da hemen atlatır 7
Off kusma zaten en sevmediğim hastalık türü ya ishale bile daha sıcağım kusmaktan sa. Allah kolaylık versin ya çok zor çocuklar hastalanmasa hiç keşkeİnşallah canım su saat oldu toplasan 1 saat yattı. Kusuyor kusması iyi gerçi mukus kusuyor, ciğere inmeden bitecek inşallah. Oğluma gelince ilacıni içmiyor. İlaç içmeyi seven çocuk bu ara doktor çok gördü, ilaç vereceğim zaman ağlama krizi.buyudu zorlaştı, şırınga ile sıkıyorum tükürüp atıyor. Evde sere sere halı kalmadı bu ara. Kusmalar ilaçlar bı görmen lazım.
Uygulama ucretsizken istiyosan yapiym sen ne zamn istersen atarm sna . Ama inan dayıma yaptm mutlu da oldm oyle masum bakışına bi yanm da buruk işteN Nehir8077 ama yaa kıyamam çok geçmiş olsun canım
Kalppare balım sana da geçmiş olsun diş ağrısı zor kurban olduğum mevlamin vardır bı bildiği ama 20 lik diş niye var ki
Jadesi ay yeni bir ev yeni ortam yeni arkadasliklar hadi Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah gönlune göre olur canım benim
Helinnnnn canım papyonlara bayildiim çok tatlilar sen baya özenli hazirlaniyon
O ogretmen61 bence çok güzel pozlar verecek karizmatik yakışıklı Deniz kuzumeminim ben evrene pozitif enerji gönderelim nasıl düşünürsek öyle olur diyelim
minikbebegim9640 canım ben de denk geldim öyle videolara o cesareti kendimde bulamadım annemin fotoğrafına yapsam kendime gelemem üç ay her dakka açıp bakarım falan kendime bu kötülüğü yapamam görmeyi çok isterim ama yapamam
@bharkk karyayi gördüm ne tatlı yürüyordu masallahhhdurdu durdu bı anda açıldı
Okuyup alıntıya basmayı unutan ben
CanımsınUygulama ucretsizken istiyosan yapiym sen ne zamn istersen atarm sna . Ama inan dayıma yaptm mutlu da oldm oyle masum bakışına bi yanm da buruk işte
Zor tabiki Allahm mekanini cennet eylesn insallhCanımsınbence görmesem daha iyi kendimi biliyorum yani kötü hissederim
Göktuğ yaa.Sabah beraber hamur yaptık göktuğ makinanın çalışmasını izledi sevindi sandalyede baktı ben de kahvaltısını hazırladım. Karnını doyurunca ortalıkta geziyordu ben de sofra hazıryorulm bir yandan da eşimin telefonunu karıştırıyordumçamaşırlar asılıydı çamaşırlıkta sen çek komple indir üstüne altında kalmış nasıl ağlıyor dedim Allah ikaz ediyor bak ne karıştırıyorsun telefon melefon neyse sustu derken ev ahalisi de uyandı bu bahaneyle
Şimdi uyudu biz de ev temizliyoruz 4 elden
Öyle bir yandan iyi kuzum ama eve geleni sokmuyor başkasının evinde uyumuyor bile bu durum da beenş çok zorluyor bilmiyorum ne kadar devam edecek amaAy nluyor boyle yaa..Allah isinizi rast götürsün..sadaka verin bence de..gecmis olsun kuzum
Dis zorluyor herhalde jadem yakolaycacık çıkarsalar
Zeynoma yaptiysan ayseciğe de yaptır zeyayim yaa..ilerde üzülmesin..iyi kötü ayarla derim..Allah güç kuvvet versin hallet insAllahay ben olsam ikisini bir giydirirdim
Oyy kıyamam ben minnoşkoyaabenim kız da yabanciliyor jade..ama bence bu iyi bişey.yabancı bilsinler herkese kanmasinlar...kimsenin kucagina gitmesinler..zaman kötü...
Güle güle giysinler yavrular insAllah canim..sagol canımm cevap icin
Zeyay tansiyon çıkınca vücut nasil tepki veriyor? Illa bas ağrısı oluyor mu? Ben yillarca asiri dusuk tansiyonla gezdim.ama doktor bir arkadasim 40 yas civarı hipertansiyonla tanisma ihtimalin cok yüksek dedi.dedem kalpten vefat etmis.babaannemde de vardi.tansiyon dersen babam Yüksek tansiyon sebebi ile vefat etti.ailede tansiyonsuz insan yok diyebilirim.o nedenle korkuyorum.tansiyon aleti alacagim galiba
Karyaya da geçmiş olsun canım
Canlarım hepinize teşekkür ederim..demir ilaci başladım...kansizliktan da oluyormus. Kardesime doktor demir ilacı 3. Gün çarpıntını keser demiş.bugun 3. Ilaci yuttum bakalım gorecegiz
Olmadı kuzum orası başka bakmaya devamAllah gönlünüze göre versin canımben tam hakim degilim konuya.teras vs diyordun en son. Catı katı ise nem rutubet olayına dikkat et canımmm 🏘
Ah kuzum benim yine ok incesinJadesi jade canım malum izmir agir bir deprem atlattı. Çatlagi vs olup da sivayla kapanmış evler olabilir aman ha dikkat.bi eve karar verirken komsulara da sorun.biz boyle bi olay yasadik.emlakci bize bi ev gosterdi.heryanda 1 parmak bosluklar var.adam burası kapatilacak siva catlagi diyor.istemedik.sonra ev sahibi aradi kizdi niye hala sivamadin musteriler korkuyor diye.sonra bi yan siteye baktik.orda da ayni durum yasammis ama siva yapilmisti.ama emlakci once soylemedi.biz artık tecrubelenip sorduk.sonra mahcup mahcup itiraf etti.boyası yeni ise bi iyice bak.yamasi var mi diye.çati kat ise rutubete dikkat et bir de.izi illa kalır.köşeleri incele.
Benim güzel dünürüm sağolasın bakalım hayırlısı deyip bekliyorum şuanN Nehir8077 ama yaa kıyamam çok geçmiş olsun canım
Kalppare balım sana da geçmiş olsun diş ağrısı zor kurban olduğum mevlamin vardır bı bildiği ama 20 lik diş niye var ki
Jadesi ay yeni bir ev yeni ortam yeni arkadasliklar hadi Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah gönlune göre olur canım benim
Helinnnnn canım papyonlara bayildiim çok tatlilar sen baya özenli hazirlaniyon
O ogretmen61 bence çok güzel pozlar verecek karizmatik yakışıklı Deniz kuzumeminim ben evrene pozitif enerji gönderelim nasıl düşünürsek öyle olur diyelim
minikbebegim9640 canım ben de denk geldim öyle videolara o cesareti kendimde bulamadım annemin fotoğrafına yapsam kendime gelemem üç ay her dakka açıp bakarım falan kendime bu kötülüğü yapamam görmeyi çok isterim ama yapamam
@bharkk karyayi gördüm ne tatlı yürüyordu masallahhhdurdu durdu bı anda açıldı
Okuyup alıntıya basmayı unutan ben
Şu kara bulutlarüsyünüzden bi gitse de kurtulsanız ah mevlam yanın da olsun kuzum benşm keşke burda olsan destek olabilsem en azından dudu ile benşm kız oynar sen de umutla ilgilenirdinİnşallah canım su saat oldu toplasan 1 saat yattı. Kusuyor kusması iyi gerçi mukus kusuyor, ciğere inmeden bitecek inşallah. Oğluma gelince ilacıni içmiyor. İlaç içmeyi seven çocuk bu ara doktor çok gördü, ilaç vereceğim zaman ağlama krizi.buyudu zorlaştı, şırınga ile sıkıyorum tükürüp atıyor. Evde sere sere halı kalmadı bu ara. Kusmalar ilaçlar bı görmen lazım.
Allah seni miss ya güldürdün beniSabah beraber hamur yaptık göktuğ makinanın çalışmasını izledi sevindi sandalyede baktı ben de kahvaltısını hazırladım. Karnını doyurunca ortalıkta geziyordu ben de sofra hazıryorulm bir yandan da eşimin telefonunu karıştırıyordumçamaşırlar asılıydı çamaşırlıkta sen çek komple indir üstüne altında kalmış nasıl ağlıyor dedim Allah ikaz ediyor bak ne karıştırıyorsun telefon melefon neyse sustu derken ev ahalisi de uyandı bu bahaneyle
Şimdi uyudu biz de ev temizliyoruz 4 elden
Ben dünürüm kunduzunu severimGöktuğ yaa.Aşk çocuk yaramazligi bile sempatik neyse Allah beterinden korusun diyelim size de kolay gelsin ben işimi yaptım bitirdim şimdi milletin uyanmasını bekliyorum kocama da naz yapcam gayet bomba gibiyim ama kahvaltıyı ona kitlemem lazım halim yok ay ölüyom oy bitiyom dicem
Onun o saçlarını yerim nesi varmış , nasıl da güzel olmuş beyazlar da çok yakışmış .Eveet grubun ilk foto çekimi mahsulü geldi hanımlaracemiliğe geldi biraz saçları hazırlayamadık hoş görün bunlar en güleçleri ağlama versiyonları da var ama size güç olsun moral olsun diye atmıyorum
Haydo var yaaa canavar canavar düz duvara tirmaniyor yükseklerden atlıyo Cüneyt Arkın gibi damat veriyorum sanaBenim güzel dünürüm sağolasın bakalım hayırlısı deyip bekliyorum şuanhaydom nasıl iyi mi
Vay senin canının yerimBen dünürüm kunduzunu severimohhh hazırlasın enişte bey ne var yoruldun sen bittin ben şahidim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?