2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Masallahhhh ya güzel Asyam benim saçları da güzel kız nesi var bal lokması kuzummm

cok güzel olmuş jadee... yerim ben Asya kusu. grubun yanak prensesi de Asya galiba.

Haydo var yaaa canavar canavar düz duvara tirmaniyor yükseklerden atlıyo Cüneyt Arkın gibi damat veriyorum sana
Vay senin canının yerim ben de dünürün pratik zekalisini pembe yalanlara ortak olanını severim
Ahahahha şimdi Asya düşünsün beraber kırlarda koşarlar
Gönlümüze göre dünürlük keyfisi benden sana kahve o zaman

Canim panik atak megulken olmuyormuş.genelde bos dururken yakaliyormus. (Kirmzii oda bilgileri ) ben ise genelde çok hareketli oldugumda veya cok uzuldugumde oluyor. Demir eksikligi de yaparmiş. Demir tedavisi basladim. Sanki rahatlama var. Aman kalp olmasın yaa..
Dis icin dr su an gömülü duruyor camim.ama gelecek gibi belirmis.ben de kendi ciksin da oyle aldiririm diye dusundum yamuk gibi cunku.ama bir tanesini aldirdim.inan o siradaki dislerimden 3 tanesi 1.5 sene icinde kırıldı hep.yani aldirdigima da pismanim.gomulu olduu icin cok hirpaladi çenemi.ve gittigim doktor coook iyi bir doktordu.ona ragmen

Eskiden insanlar herseyi disleriyle koparark yermis.zamanla catal bucak kullanimi artarak minik lokmalar yiyince cene küçülme yapmis.normalde ihtiyac olan dis simdi ihtiyac degil.zaten eski insanlara gore fiziken daha minigiz. o fotoğraf olayini babama yapmis kardesim. Zaten babamin videolari var. Hic gerek yokmuş...esim bile agladi. Ben aglayamadim. Oyleeee baktim.. gozleri kayiyor giib yapmislar..ama epey mimikler falan var.iyi yani.neden aglayamadim bilmem.cok gercekci degildi ondan herhalde

ah beraber hamur yaptık göktuğ makinanın çalışmasını izledi sevindi sandalyede baktı ben de kahvaltısını hazırladım. Karnını doyurunca ortalıkta geziyordu ben de sofra hazıryorulm bir yandan da eşimin telefonunu karıştırıyordum çamaşırlar asılıydı çamaşırlıkta sen çek komple indir üstüne altında kalmış nasıl ağlıyor dedim Allah ikaz ediyor bak ne karıştırıyorsun telefon melefon neyse sustu derken ev ahalisi de uyandı bu bahaneyle
Şimdi uyudu biz de ev temizliyoruz 4 elden
Bak babacı sipaya baak babasini korumuş..buyusun de ali abisi gibi bu babamim deyip senin elinden telefonu alip babasina da gotursun
Benim koca şoyle bi gözüme bakar... sonra gulmeye baslar..zaten numara yapiyorsam ben de dayanamayip gülüyorum beceremiyorum yaaav
Zamanla alişacaktir telas etme canım..sen bol bol konuş.yaza da illa bi sosyallesme olur dert etne bu kadar
Kalppare sanırım sen sormuştun . Tesettür anne kız kombinin i . Dolap uygulamasında adytasarim sayfasında özel dikim yapıyorlar . Güzel şeyler var ama biraz nostaljik elbiseler .
Tesekkur ederim canim..ekran alıntısı yaptımm.
Allah kolaylik versin canim..gonlunuz3 gore olsun
Yaaa amaaa yaaa ben agzimi toplayamiyorum ya ben bu tızı yeyim yaaaaa ya Allahim masAllah Subhannaallah 9 goruntulenme 6 begenme var. Arada 3 kisi bakmis.merak ettim.kim aceba

İnşallah aslıcım bakalım neler yaşatacak bize

Ben de doğum günü için bi elbise aldım ama onu mu giysem başka bişe mi giysem onu bilemedim ya

Şu kara bulutlarüsyünüzden bi gitse de kurtulsanız ah mevlam yanın da olsun kuzum benşm keşke burda olsan destek olabilsem en azından dudu ile benşm kız oynar sen de umutla ilgilenirdin
Sağol canım benim umutun ilgiye ihtiyacı yok, kusan isal olan ateşi olan Duru. Duru baya hasta, şuan ateş 39.8 o kadarda ilaç verdim.

Maşallah asya kuzuma, Resimler çok güzel, çünkü kızımız çok güzel. Onun o ayacıklarini yerim.

kahveee derim ❤
canim doktora gitsen artık ihmal etmesen kalbini
vardır her işte bir hayır. biz de evimizi satışa koyduk. sonra 2 yil kadar kirada kalmayi düşünüyoruz bakalım hayırlısı.
10 nisanda canim. canim ara bence coco da aramıştı zamanında. çok tatlı biridir belki bir katkısı olur boncuguma
Ankara dayım ama ben düşünmüyorum uyku eğitimi denedim olumsuz sonuçlar aldım o yüzden vazgeçtim . Evet öyle yapıyoruz canım bizde video buluyorum YouTube dan bakıp yapıyoruz
sema akca. takip et ankaraya da geliyordu sanji. Allah yardımcımız olsun. çok zormuş cocuk büyütmek.
Saat nerede ise 5 olacak kusmaktan ishalden ateşten uyuyamıyoruz. Kusması bı yonden iyi oldu ama, ishalle ateş mahfetti kuzumu. Bayıldım bayılicam. Bu gecede uyku yok bize.

aynen ani kalsın istedim
güzel olsun istedim arele de çekim yapınca hak geçmesin dedim. e 1 yaş bayram felan derken çok gözüme batmadı
areli atayım istedim de telefonda bulamadım. çok güleçtir zaten benim sipalar. bayılmıştım ben arelle. inşallah civan da guzel geçer
yerim ya ben seni. jadem bunların her hali güzel ki ağlasa ne olacak o nile bana güzel geliyor masallah asya ya da

Anlamıyorsun yeterince kokoş değil neyse kendi çekimlerimiz daha güzel olacak sağol dünürcüm
Ya yesimmcok guzel masallah nazar değmesin
Daha bundan güzelini yapmayin bacimmm yaa kiskananlar çatlayabilir bknz ben

Hic boyle hevesim yoktu aklımı çeldi resmen asya Prensesim
.Ne kadar güzel tatli minnak dadduk tam bir leydi
Bandanamiz yok bizim nerden alsam ben de yesimim ya

Tekrar ederse gidecegim helinnn..demir ilaci basladim bakalım.bugun iyiyim.. sagol canim

N Nehir8077
Duru kuş doğdu ama biz hicbişi yapamadık uzaktan.hem biraz moral olsun hem de dogum gunu kutlu olsun minik kuş

Böyle bir paylaşım yapayım dedim.her bebiskomuza yapalim dedim ama unutabilirim hergun ayni musaitlikte gecmiyor maalesef..dogum günü kutlamalarinda da kullanabilirsiniz

Son düzenleme:
Gecmis olsun sekerparem
Insallah tekrarlamaz.
Bana da demisti çarpıntı olurdu jansizliktan olabilirmiş.
Tansiyon degildir canim ya çok da yorulursun.

Ben dr içsem aslinda hamilelikten kalan vitaminleri emzirince planı da gidiyordur.

Cocuklar nasik elifin gece ağlaması me durumda dis mi acaba.
Benle uyumazsa gunes de oyke ya yanyayız mecbur
Tekrar ederse gidecegim helinnn..demir ilaci basladim bakalım.bugun iyiyim.. sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…