Masallahhhh ya güzel Asyam benimEveet grubun ilk foto çekimi mahsulü geldi hanımlaracemiliğe geldi biraz saçları hazırlayamadık hoş görün bunlar en güleçleri ağlama versiyonları da var ama size güç olsun moral olsun diye atmıyorum
cok güzel olmuş jadee... yerim ben Asya kusu. grubun yanak prensesi de Asya galiba.Eveet grubun ilk foto çekimi mahsulü geldi hanımlaracemiliğe geldi biraz saçları hazırlayamadık hoş görün bunlar en güleçleri ağlama versiyonları da var ama size güç olsun moral olsun diye atmıyorum
Evde bile bandana ile duruyorOnun o saçlarını yerim nesi varmış , nasıl da güzel olmuş beyazlar da çok yakışmış .
Ahahahha şimdi Asya düşünsünHaydo var yaaa canavar canavar düz duvara tirmaniyor yükseklerden atlıyo Cüneyt Arkın gibi damat veriyorum sana
Vay senin canının yerimben de dünürün pratik zekalisini pembe yalanlara ortak olanını severim
Canim panik atak megulken olmuyormuş.genelde bos dururken yakaliyormus. (Kirmzii oda bilgileriGeçmiş olsun canım migren ağrısı zordur gerçekten. Tekrar etmesin inşallah
Çook güzellermiş isme özel olması da ayrıca güzel. Tam anı olarak saklamalık
Sana da geçmiş olsun şekerparem 20 lik diş şans işi biraz yaa. Ucu çıktıysa dikişlik falan olmayacağı için diş çekmek gibi aslında ama yine de sen bilirsin dayanabilirsen. Gömülü olan çok zor oluyor. Dediğim gibi gömülü de ben de günlerce iyileşemedim diğeri diş çekimi gibiydi.
Kalp tansiyon baktır sen yine de emin ol ama anlattıkların bana panik atak gibi geldi
Eskiden insanlar herseyi disleriyle koparark yermis.zamanla catal bucak kullanimi artarak minik lokmalar yiyince cene küçülme yapmis.normalde ihtiyac olan dis simdi ihtiyac degil.zaten eski insanlara gore fiziken daha minigiz. o fotoğraf olayini babama yapmis kardesim. Zaten babamin videolari var. Hic gerek yokmuş...esim bile agladi. Ben aglayamadim. Oyleeee baktim.. gozleri kayiyor giib yapmislar..ama epey mimikler falan var.iyi yani.neden aglayamadim bilmem.cok gercekci degildi ondan herhaldeKalppare balım sana da geçmiş olsun diş ağrısı zor kurban olduğum mevlamin vardır bı bildiği ama 20 lik diş niye var ki
Jadesi ay yeni bir ev yeni ortam yeni arkadasliklar hadi Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah gönlune göre olur canım benim
Helinnnnn canım papyonlara bayildiim çok tatlilar sen baya özenli hazirlaniyon
O ogretmen61 bence çok güzel pozlar verecek karizmatik yakışıklı Deniz kuzumeminim ben evrene pozitif enerji gönderelim nasıl düşünürsek öyle olur diyelim
@minikbebegim9640 canım ben de denk geldim öyle videolara o cesareti kendimde bulamadım annemin fotoğrafına yapsam kendime gelemem üç ay her dakka açıp bakarım falan kendime bu kötülüğü yapamamgörmeyi çok isterim ama yapamam
BKGK karyayi gördüm ne tatlı yürüyordu masallahhh durdu durdu bı anda açıldı
Okuyup alıntıya basmayı unutan ben
Bak babacı sipaya baakŞimdi uyudu biz de ev temizliyoruz 4 elden
Benim koca şoyle bi gözüme bakar... sonra gulmeye baslar..zaten numara yapiyorsam ben de dayanamayip gülüyorumGöktuğ yaa.Aşk çocuk yaramazligi bile sempatik neyse Allah beterinden korusun diyelim size de kolay gelsin ben işimi yaptım bitirdim şimdi milletin uyanmasını bekliyorum kocama da naz yapcam gayet bomba gibiyim ama kahvaltıyı ona kitlemem lazım halim yok ay ölüyom oy bitiyom dicem
Zamanla alişacaktir telas etme canım..sen bol bol konuş.yaza da illa bi sosyallesme olur dert etne bu kadarÖyle bir yandan iyi kuzum ama eve geleni sokmuyor başkasının evinde uyumuyor bile bu durum da beenş çok zorluyor bilmiyorum ne kadar devam edecek ama
Dişler zorluyor diyorum bende çünkü uykuları düzelmişti yine bozuldu 3gecedir yatak arkadaşım oldu kuzucumbırakmaya gelmiyor hemen ağlıyor
Tesekkur ederim canim..ekran alıntısı yaptımm.Kalppare sanırım sen sormuştun . Tesettür anne kız kombinin i . Dolap uygulamasında adytasarim sayfasında özel dikim yapıyorlar . Güzel şeyler var ama biraz nostaljik elbiseler .
Allah kolaylik versin canim..gonlunuz3 gore olsunAh kuzum benim yine ok incesindikkat ediyorum evet eşime de dedim dikkatli ol bak diye bayraklı da oturuyorum en kötü burda yaşandı deprem yıkılan evler burda şimdi semt değiştireceğim ama bakalım Allah yardımcımız olsun hayırlısını nasip etsin diye dualar ediyorum
Yaaa amaaa yaaa ben agzimi toplayamiyorumEveet grubun ilk foto çekimi mahsulü geldi hanımlaracemiliğe geldi biraz saçları hazırlayamadık hoş görün bunlar en güleçleri ağlama versiyonları da var ama size güç olsun moral olsun diye atmıyorum
Anlamıyorsun yeterince kokoş değilMasallahhhh ya güzel Asyam benimsaçları da güzel kız nesi var bal lokması kuzummm
Yaaa daha güzelleri sizden gelir eminimcok güzel olmuş jadee... yerim ben Asya kusu. grubun yanak prensesi de Asya galiba.
İnşallah aslıcım bakalım neler yaşatacak bizeN Nehir8077 ama yaa kıyamam çok geçmiş olsun canım
Kalppare balım sana da geçmiş olsun diş ağrısı zor kurban olduğum mevlamin vardır bı bildiği ama 20 lik diş niye var ki
Jadesi ay yeni bir ev yeni ortam yeni arkadasliklar hadi Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah gönlune göre olur canım benim
O ogretmen61 bence çok güzel pozlar verecek karizmatik yakışıklı Deniz kuzumeminim ben evrene pozitif enerji gönderelim nasıl düşünürsek öyle olur diyelim
@minikbebegim9640 canım ben de denk geldim öyle videolara o cesareti kendimde bulamadım annemin fotoğrafına yapsam kendime gelemem üç ay her dakka açıp bakarım falan kendime bu kötülüğü yapamamgörmeyi çok isterim ama yapamam
Ben de doğum günü için bi elbise aldım ama onu mu giysem başka bişe mi giysem onu bilemedim yaN Nehir8077 duru kuzuma hem geçmiş olsun hem de nice yılları olsun
Jadesi sizin de şansınız bol olsun güzel bir ev nasip olsun. Çok önemli sonuçta insan kaç kere taşınıyor.
Kalppare sonradam okudum ailede varsa sen bi tansiyon aleti kesin al. Benim eşimde panik atak vardı da ben ona benzettim ama o sürekli ölçerdi hep normal çıkardı. Sen de bak mutlaka.
O ogretmen61 Ankara da çok pahalı maalesef benim anlaştığım fiyat burda duyduklarımdan çok çok fazlahadi bakalım siz çektirin Helinnnnn @nzh99 çektirsin görelim nasıl geçecek. bizim de haftaya cumartesi çekim çok merak ediyorum nasıl olacak. Kendim ne giycem onu da bilmiyorum bu ara kilo da aldım kesin hiç bişey bulamayacağım giyecek
@
YaaaaaEveet grubun ilk foto çekimi mahsulü geldi hanımlaracemiliğe geldi biraz saçları hazırlayamadık hoş görün bunlar en güleçleri ağlama versiyonları da var ama size güç olsun moral olsun diye atmıyorum
Leoparlıya alışmış kız bunlar o yüzden kokoş gelmedi jadeyeAnlamıyorsun yeterince kokoş değilneyse kendi çekimlerimiz daha güzel olacak sağol dünürcüm
Sağol canım benim umutun ilgiye ihtiyacı yok, kusan isal olan ateşi olan Duru. Duru baya hasta, şuan ateş 39.8 o kadarda ilaç verdim.Şu kara bulutlarüsyünüzden bi gitse de kurtulsanız ah mevlam yanın da olsun kuzum benşm keşke burda olsan destek olabilsem en azından dudu ile benşm kız oynar sen de umutla ilgilenirdin
Maşallah asya kuzuma,Eveet grubun ilk foto çekimi mahsulü geldi hanımlaracemiliğe geldi biraz saçları hazırlayamadık hoş görün bunlar en güleçleri ağlama versiyonları da var ama size güç olsun moral olsun diye atmıyorum
Ay maşallah Asya kuzusu çok güzel olmuşsunEveet grubun ilk foto çekimi mahsulü geldi hanımlaracemiliğe geldi biraz saçları hazırlayamadık hoş görün bunlar en güleçleri ağlama versiyonları da var ama size güç olsun moral olsun diye atmıyorum
kahveee derim ❤Uzun zaman sonra bir ilk yaşıyorum eşim beyler zeynebi alıp dışarı çıktılar Ayşe uyuyor işlerim bitti yemeğim var vaktim var yani ilk kez boşum Bi kahve yapıp ablamla sohbet mi etsem kitap mı okusam film açsam yarım kalır kesin uyanır Ayşe ya da örgü mü çraem ay düşünmesi bile çok heyecan verici
canim doktora gitsen artık ihmal etmesen kalbiniKızlar 20lik dişim zorluyor iyice belirmiş ben Elifin dislere odaklanırken kendimin farkında degilim..ama yamuk çıkıyor.agız bosluguna dogruşimdi çektirecek dermani kendimde göremiyorum.oburunde 10 gün kendime gelememistim.cocuklar perisan olur.anneme gidince hallederim artık.bari orda kardesim bakar bu aralara kalbim yokluyor sanki... böyle aniden çarpmaya başliyor. Tüm bedenim kalp gibi.kaan akısimi duyuyorum sanki damarımda. Bastan psikolojik sandım.kisa sürüyordu.ben de kendimi oyaliyordum o sırada.sonra sonra bu durum artış gösterdi.ve hareket halindeysem daha kötü çarpıyordu.bazen namazı bile zor kılıyorum..küt kut küt kalbim firliyacak.ozellikle kahve icince tuzlu yiyince. Tansiyon mu bu o kalp carpintisi gecince bi halsizlik çöküyor üstüne..tarifsiz..velhasil bir doktora görünmeliyim..ama kalp mi yoksa dahiliye mi gitmeli bu durum yaklasik 10 gündür var.
vardır her işte bir hayır. biz de evimizi satışa koyduk. sonra 2 yil kadar kirada kalmayi düşünüyoruz bakalım hayırlısı.Ah helinim sağolasın canım benim valla yazdın uzzun uzunyapıyorum ama çokta yoruyorum kendimi istemeden geçmiyor tamamen ağrım orda hep var sırtım ağrıyor sadece belim değil inan ev işi olmayacak sanırım eşim emlakçı ile pek a laşamafı benimde artı eksi yön bakınca olumsuz olduğum yönlerde var zaten aklımda bir sürü soru ile bilemedim
10 nisanda canim. canim ara bence coco da aramıştı zamanında. çok tatlı biridir belki bir katkısı olur boncugumaHelinnnnn dünürüm geçmiş olsun migren ağrıların için . Ben hala arayamadım senin arkadaşını suçlu hissettim kaç gündür kendimi . Bu arada kuzuların kıyafetleri çok yakışacak eminim . Zaman ne çabuk geçti . Civanım la aynı sanırım Sena nın doğum günü değil mi ?
sema akca. takip et ankaraya da geliyordu sanji. Allah yardımcımız olsun. çok zormuş cocuk büyütmek.Ankara dayım ama ben düşünmüyorum uyku eğitimi denedim olumsuz sonuçlar aldım o yüzden vazgeçtim . Evet öyle yapıyoruz canım bizde video buluyorum YouTube dan bakıp yapıyoruz
Saat nerede ise 5 olacak kusmaktan ishalden ateşten uyuyamıyoruz. Kusması bı yonden iyi oldu ama, ishalle ateş mahfetti kuzumu. Bayıldım bayılicam. Bu gecede uyku yok bize.
aynen ani kalsın istedimGeçmiş olsun canım migren ağrısı zordur gerçekten. Tekrar etmesin inşallah
Çook güzellermiş isme özel olması da ayrıca güzel. Tam anı olarak saklamalık
Sana da geçmiş olsun şekerparem 20 lik diş şans işi biraz yaa. Ucu çıktıysa dikişlik falan olmayacağı için diş çekmek gibi aslında ama yine de sen bilirsin dayanabilirsen. Gömülü olan çok zor oluyor. Dediğim gibi gömülü de ben de günlerce iyileşemedim diğeri diş çekimi gibiydi.
Kalp tansiyon baktır sen yine de emin ol ama anlattıkların bana panik atak gibi geldi
güzel olsun istedim arele de çekim yapınca hak geçmesin dedim. e 1 yaş bayram felan derken çok gözüme batmadıN Nehir8077 ama yaa kıyamam çok geçmiş olsun canım
Kalppare balım sana da geçmiş olsun diş ağrısı zor kurban olduğum mevlamin vardır bı bildiği ama 20 lik diş niye var ki
areli atayım istedim de telefonda bulamadım. çok güleçtir zaten benim sipalar. bayılmıştım ben arelle. inşallah civan da guzel geçerN Nehir8077 duru kuzuma hem geçmiş olsun hem de nice yılları olsun
Jadesi sizin de şansınız bol olsun güzel bir ev nasip olsun. Çok önemli sonuçta insan kaç kere taşınıyor.
Kalppare sonradam okudum ailede varsa sen bi tansiyon aleti kesin al. Benim eşimde panik atak vardı da ben ona benzettim ama o sürekli ölçerdi hep normal çıkardı. Sen de bak mutlaka.
O ogretmen61 Ankara da çok pahalı maalesef benim anlaştığım fiyat burda duyduklarımdan çok çok fazlahadi bakalım siz çektirin Helinnnnn @nzh99 çektirsin görelim nasıl geçecek. bizim de haftaya cumartesi çekim çok merak ediyorum nasıl olacak. Kendim ne giycem onu da bilmiyorum bu ara kilo da aldım kesin hiç bişey bulamayacağım giyecek
@
yerim ya ben seni. jadem bunların her hali güzel ki ağlasa ne olacak o nile bana güzel geliyor masallah asya ya daEveet grubun ilk foto çekimi mahsulü geldi hanımlaracemiliğe geldi biraz saçları hazırlayamadık hoş görün bunlar en güleçleri ağlama versiyonları da var ama size güç olsun moral olsun diye atmıyorum
Ya yesimmcok guzel masallah nazar değmesinAnlamıyorsun yeterince kokoş değilneyse kendi çekimlerimiz daha güzel olacak sağol dünürcüm
Tekrar ederse gidecegim helinnn..demir ilaci basladim bakalım.bugun iyiyim.. sagol canimkahveee derim ❤
canim doktora gitsen artık ihmal etmesen kalbini
vardır her işte bir hayır. biz de evimizi satışa koyduk. sonra 2 yil kadar kirada kalmayi düşünüyoruz bakalım hayırlısı.
10 nisanda canim. canim ara bence coco da aramıştı zamanında. çok tatlı biridir belki bir katkısı olur boncuguma
sema akca. takip et ankaraya da geliyordu sanji. Allah yardımcımız olsun. çok zormuş cocuk büyütmek.
aynen ani kalsın istedim
güzel olsun istedim arele de çekim yapınca hak geçmesin dedim. e 1 yaş bayram felan derken çok gözüme batmadı
areli atayım istedim de telefonda bulamadım. çok güleçtir zaten benim sipalar. bayılmıştım ben arelle. inşallah civan da guzel geçer
yerim ya ben seni. jadem bunların her hali güzel ki ağlasa ne olacak o nile bana güzel geliyor masallah asya ya da
Tekrar ederse gidecegim helinnn..demir ilaci basladim bakalım.bugun iyiyim.. sagol canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?