2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yine geriden gelsem de Şapka müthişti ellerine sağlık Aslı’cım
Çok teşekkür ederim kuzum Rapor aldım idare ediyoruz işte şükür daha iyice aman oda benim elim kolum muş vallahi çok zorlandım ata da hep kucakta babayla kudurmaya alışkın artık sokaklarda eyledim ne yapayım
Akılda kalmıyor fikirde kuzum uykusuzluk bir yandan yorgunluk bir yandan buzdolabına alakasız şeyler koyduğum oluyor benim de mutfağa iniyorum bazen inan niye indiğim unutuyorum sonra biberon alacakmışım diyorum geri çıkıyorum halam aklımıza fikrimizi korusun sağlıkla büyütelim bebelerimize
Amin canim insallah yavrularimizla bir ömür mutlu oluruz. Allah onları bize bağışlasın kimseyede muhtac etmesin..
Âmin baharım yavrularımızı kimseye muhtaç etmeden büyütmeyi bizlere nasip etsin Mevlam
Akşam senin damat pic yapmıştı Dünürüm gün boyu çok az uyuduğu için dokuza doğru uyudu gece 12:30’da uyandı 2:30’a kadar kendini sallattı tam uyudu diye beşine koydum baktım kalktı oturdu yine artık çekilen aldım bizim yatağı aramıza dedim çocuğum sen anneyi uyut çok uykum var sonra vallahi ben uyumuşum o ne yaptı bilmiyorum
Y. Eşim çok güzel oynar halkoyunları, Üniversitede birkaç dönem halkoyunları dersi de almış hemen hemen her yöreyi bilir. Ben de Silifke Antep Diyarbakır iyi bilirim vallahi kanlarımız kıpır kıpır halay kanımızda var ekip çok sağlam hanıma başı çeker bizim oğlanlar da arkasından gelirler inşallah onların öyle etkinliklerini görmekte nasip olsun
O yeniköy çok iyidir ne güzel şeftalisi vardır inşallah bu yaz siz oradayken bir ziyaret ederiz belki
Urfa’dan başlayacaz aslında çaki ve haydoyu alacaz Antep’te biz ordan Adana da bir kebap Mersin’de ata ve civan-arel Li alıp ekipi kuruyoruz
Ekip sağlam Asya’da giriyor Bence Nisan bebelerinin hepsi son derece ritmik hareketli esnek hepsiyle güzel bir halay ekibi kurulabilir
Amanın adaşım son durum nedir çıktı mı kakayla inşallah ya her şey ağızlarına atıyor bunlar ne zaman vazgeçecekler bilemiyorum ki
Helincim rüyalarda buluşuyoruz Bu da güzel ama gerçek buluşsaydık vallahi Hafta sonları kapandı da hafta içi babanlarda olduğun bir zaman biz atayla gelelim kankalarımızı görelim. 7 nisanda gelebilirseniz buyurun ailecek misafirimiz olun. Değilse en yakın zamanda afette olduğunuzda geleceğiz inşallah
Ben de döndüm okumaya başladım ama çok da yüreyim kaldırmadı çok zor günlerdi çok sancılı günlerden bugünlere binlerce şükür hamdusenalar olsun Rabbim yavrularımızı bağışlasın hepimize de sağlık versin
Ah kuzum 8:buçuk ay bir fiil karından o iğneleri vuruldum Hülya resmini atmıştım karnım simsiyahtı o şekilde doğuma girdi o sayısını unuttum diğer haplar tansiyon hapları sürekli kanama sürekli kusma hiçbir şey yiyememe reflü Kaşıntı karaciğer enzimlerinin yükselmesin sonraki hastane küvez süreçleri Yasaklar hastalık bitmek bilmeyen öksürükler dikiş yerleri kimsesizlik tek başınalık ah ne zor günlerdi şimdi ya vurdun zaman krallık yaşıyorum vallahi Allah’ım canlarına sağlık versin anneli babali sağlıkla mutlulukla huzurla büyütmeyi nasip etsin Allah’ım kimseye evlatla da evlatsızlıkla sınamasın aratmasın yarabbim
Ben saklamadım kuzum yani çocuğu onlarla fotoğraf çekip onu da o sürece dahil etmek istemedim sanırım grup atıyordum vurup atıyordum canları sağ olsun bebelerimizin
Aynen bende çok zor bir hamilelik geçirdim ama şimdi o gülen gözlerin içinde eriyip kayboluyorum aklıma bile gelmiyor çok şükür binlerce şükür varlıklarına
Hah ah ne günlerdi verene hamdü senalar olsun
Ah sorma mideye gitti mi çıkarda mideye gitme aşaması beni azcık panikletti
Çıkar inşallah popodan tez zamanda adaşım çok her şeyi bilmez oldular ya Allah’ım zararsız yansız büyütmeyi nasip etsin
Dil zarım senin doğumun o kadar net hatırlıyorum ki kızları arkadaşlara bırakmanı Çok zor günlerdi şükür hamdolsun bugünlere sağlıkla büyüsünler inşallah arkadaşım
Herbirinize ayri ayri tesekkur ederim canlarim. Hep yanimda oldunuz güzel anneler sizleri seviyorum
Biz de seni seviyoruz güzel baharım karyamızı da çok seviyoruz
GüNaYdIN
Bakın sizi ergenliginize götürecek bir gunaydin yazdim büyüklü küçüklü harflerle
Günaydın Dünürüm
Vallahi bu sallamadan ne zaman vazgeçecekler ben de bilmiyorum bu gece yine gözlerime cam kaçmış gibiydi saatlerce salladım sağ olsun nuriye nuriye54 Bana uyku eğitimi ile ilgili Çok güzel bilgiler paylaştı ama benim cino Fiko oğlum onu kaldırabilecek durumda değil nasıl olsa anası sallıyor saatlerce sallatıyor adam oh paşalar gibi sabah iş olmasa vallahi hiç sorun değil de işte böyle gözüne cam kaçmış gibi gitmek felaket oluyor bu sallamayı ne zaman bırakacağımızı bilen bir kardeşim paylaşsın vallahi duacısıyım
Bugün günümüz aymadı yengemin testi negatif
Oyyy oyyy. Rabbimin verdiğinde de vermediğinde de hayır aramalıyız bunu onlarda çok iyi biliyordur ama söylemesi kolay Kabullenmesi hiç kolay değil üstelikte sekizinci mi dokuzuncu mu denemeleriydi galiba Rabbim bağışlamışından versin 11. denemede bile tutturanlar var çok üzgünüm inan çok üzgünüm acılarına yüreğimde hissediyorum Rabbim belki de tedavisiz bıraktığı bir zamanda nasip edecek hiç belli olmaz

Amin balım cümlemizi inşallah yani kolay olacak sanmıştım benim bebem de aykırı ben de başlayan doğumu durdurdum resmen
Yaa ne güzel eğlenceli eğlenceli yazmışsın film izler gibi oldum
Haydomuz dünyaya hoşgelmiş o zaman
Yazarken yaşadım hoşbulduk teyzesi
Amannnn iyi de cesurmussun o güç varmış sende biraz nazlı gorunsen belki dikkat ederlerdi ben gözüme göz damlası bile damlatamam nasıl normal doğum yaptığımı hastane çalışanlarından dinleseniz varya fiyuuu illallah ettiler beni sezaryan yapın diye az mı bağırdım

Ay kızlar harika yazmışsınız okurken sanki bende doğuracak gibi oldum

Ay örnek resimler görmek istiyorum kesinlikle yaparsınya 2 saat ayıran yeter motivasyonla

Jadesi hadi bakalım araştırma sırası sende , ben de geçen kuru fasulye aradım ya 1 tanesi çıktı geriye kalan 9 u ortada yok bir şey olmaz çıkar herhalde toka da .
Seninki iştahını hep yanlış kullanıyor benimki daha yanlış kullandı toka yutmayan da ne bileyim

Zor olmuş ya seninki de kıyamam göz yaşlarına ne güzel bak o minik bedeni büyüttün Allah bağışlasın tüm aksiliklere rağmen güzel diyoruz ya ah bu annelik

Seninki iştahını hep yanlış kullanıyor benimki daha yanlış kullandı toka yutmayan da ne bileyim
Ben de gecen haydonun kakasinda boncuk buldum baya b.kunda boncuk mu buldun lafı gerçek oldu ama yuttuğunu düşünmüyorum koynundan falan girmiştir bezine kadar inmiştir kaka yapınca da öyle kalmistir diye düşünüyorum Yani inşallah öyledir çünkü boncuk çok küçük değildi çıkarken epey zorlamıştır

hani doğum dan sonra bunlar unutulurdu ben yazmadım valla yırtığı kesiyi dikişi. 3uncuyede niyetli degilim ama ay icim bi tuhaf oluyor hatirlayinca o anlari. sizleri okurken bile ay dedim civan 2900 arel 3170 gr dogmustu. daha minnak ama amq işte neyse sukur bugünlere
Helinnnnn helinim dogum hikayeni okudum..dogum sonrasi pasta yemek istemen de gülümsetti
Şimdi sarıl kokla minik paşaları ne güzel iki oğluş iki kolunda iki kanat gibi
ben tozpembe sundum size kestirmeden. hızlı ve öfkeli gibiydik aslında 4 saat sürdü civan arel de 5 saat anca sürdü ama sonrası da enteresan ayaklarım hiç tutmadı hiç. bayıldım. dr epidural de bacakların uyuşması çok nadir olur dedi ikisinde de kalkamadım. şükür ya şeker parem Allah şöyle iyi anlaştıkları oynadıkları günü görmeyi de nasip eder umarım
ahhh uyusunlar ya. civan da 2 haftadır sallanıyor daha yeni başlandı hastalık huy değiştirdi işte. valla uykusuz hayat cok zor
Bugün günümüz aymadı yengemin testi negatif
aklimdaydiniz merak ediyordum ama cesaret edip soramadim. cok uzuldum gerçekten ne desem de sanki anlamsız gibi. inşallah Allah yüzlerine güler de nasip eder inşallah
kuzum valla bu ara çok darlandim zaten. sen de rapor almışın madem bugün yarın 5ten sonra biz geldiiiik diyebilirim
evi bilmiyorum ya tahmini artık

Vücudun ihtiyacı var demekki

İstemsiz aktı gözümden yaşlar Dilzar ım ne ettin hiç ayrılmasın o eller hep birbirinize sıkı sıkı sarılın inşallah
Aman 4.yü falan yapacam dersen oku bunu unutma o günleri
aynen, hatta ekran görüntüsü neyim alayım, olmadi tab ettirip ayda bir bakayım ben. Allah olmayanlara versin, kimseyi aratmasın. dogumu zor da yetiştirmesi daha zor. Allah bizlere hayırlı evlat, ülkesine yararlı insan etsin.

bizden geçti artık, bundan sonra biz artık torun seveceğiz misss (ayy yerlere yatacağım gulmekten)

Ay evet hatırlıyorum da uzun zaman yazmayınca baya merak etmiştim Bi terslik yoktur inş diye. Güzeller güzeli sena kuş beklemelere değdi
O zamanda herkesi takip etmişsin hep sormuşsun beni de C cecenn eggplantlover falan merak etmişler hep ama ne çok yazan varmış 1günde kendimi bulmak için 40 50 sayfa okudum sanırım

ben yazdım ya, inşallah dogum tecrübesi olmayanlar okumaz. hem missin dediği gibi açıp açıp okuyacağım.

Hergün bende işe gidiyorum malesef. Geçen gece eşimi kaldırdım dayanamadım artık. Sallıyorum bırakıyorum yatırıyorum beşiğe hop 15 20 dakka sürmeden geri uyanıyor. Ayakta kalsa uyuyacak. Bende aldım nuriye54 ten eğitimle ilgili evrakları ama yok yapamadım. Bebeğime de çok üzülüyorum sallamak istemiyorum ama işte napacağız bilemedim bende.

değmez mi baharcigim. simdi sana asimi vermek için tekrar o acıları yasar misin deseler. bin kere evet yaşarım derim. buradaki herkes de öyle. şükür. cok şükür. normal doğumla ilgili fikirlerine de katılıyorum. küçük şehirlerde minnoş doktor ve ebelere rastlamak cok zor. büyük şehirlerde de cok pahalı. neyse yaa ohh doğurduk, rahatladık şükür.

Niye başladın sallamaya diğer türlü nasıl uyutuyordun ki. Bu sallama olayının azaltması da yok. Az bi yavaşlarım durayım hemen açıyor gözleri

Allahım haydoma hayırlı sağlıklı uzun ömür versin anneli babalı ablalı büyüsün iyiki olmuş. Ben de bir kaza ürünüyüm. Rahmetli anacığım gidene kadar hep iyiki olmuşum diye şükrederdi.
Oy dünürcanım Allahım sağlıkla anneli babalı abili büyütsün gelinciğimi minik mucizeler verene hamdolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…