2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sen zaten klitoris dedin ben burda bayılacak gibi oldum

Çok sevinirim ev zaten Yasemin’in yanındaki villalar. Sahilden de giriş var sağdan tek yön GMK ya çıkan yoldan da anaokulu ile aynı bahçe çok sevinirim. Bugün göz doktoruna gidip geleceğiz Ata için 5 te evde oluruz zaten
Oy dilzarım ben de hep Rabbimden “kuzumu anneli babalı büyütüp meslek sahibi yapmayı , evlendirip çoluğa çocuğa karıştığını görmeyi nasip et, elden ayaktan düşmeden diye” dua ediyorum. Gerçi babam Allahım rahmet etsin cümle geçmişlerimize genç baba olmuş bizi hiç göremedi. Allah’ımın takdiri . Allah çocuklarımıza hayırlı uyumlu insanları eş etsin. Dünyadaki cennet de cehennem de evlenince içine girdiğin dünya.

Bende doğum anımı anlatmak istiyorum 40+0 da annemin baskılarına dayanamayarak doğuma gitmiştim suni sancıyla annem yanıma erken gelmişti ve pandemi de vardı önümüz ramazandı falan sıkıldı. Ramazanda yanımda kalmak istemedi kardeşlerim babam ne yer içermiş falan filan sanki aç kalacaklar neyse bana sürekli sen doğuracak gibi değilsin karnın aşağı inmedi diyip durdu 40 haftaya kadar. Doktorla konusup 40+0 da suni sancıyla doğum yapmak istediğimi söyledim pek yanaşmasa da benim ısrarımla tamam dedi.
22 Nisan sabahı saat 8de hastaneye geldim hala unutmuyorum o anımı sanki kurbanlık koyun gibi gittin 9da suni sancımı fitil yoluyla yerleştirdi. Saat 1 oldu bende tık yok gülüp oynuyorum falan saat 3e doğru sancıları geldi doğuyorum sanıyorum nstye bir girdim 30-40 cıkmasın mı orda bi panikledim 40a dayanamayan ben 100de geberirim diye açılmam da 1cmmiş meğer bende açıldı doğuruyorum sanıyorum ah ah
Annem başladı sen dayanamayacaksın sezeryan ol demeye ben ah uh yaptıkça ağlıyor yanımda kadın bi taraftan iyiyim bişeyim yok diyorum bi taraftan sancımı çekiyorum. Saat 16da ebe geldi beni doğumhaneye götürdü ve dedi ki sen normal doğum yapmak istiyomusun eğer istiyorsan ben seni 2-3 saat içinde doğurtucam bana güven dedi Ben de tamam dedim serumla kas gevşetici verdi bana odama geri döndüm. Saat 17.30 ben dayanamıyorum bi çığlık atıyorum doğuracagımı anladım ebe geldi nstye girdim sancım 140 olmus saniyeler içinde doğumhaneye gittim. Meğer bizim kızın kafası gözüküyormuş
Yalnız doğurmak konusunda çok beceriksizdim doğru ıkınmaları yapamadım bir türlü ebe vajinal masaj yapıyor yağlar bişiler sıkıyor ıkın diyor. Kesi atmak istemiyorum sen doğurursun diyor veriyor gazı ben artık sadece bagırıyorum ıkınamıyoorum ki doktora yalvardım kesin alın Allah askına içimde kalacak diye sonra 18.10 da doğurmayı başardım zor şer yırtıla yırtıla
Sonra doğumhanedekilerden özür diliyorum çok bağırdım çok utanıyorum diye

Doğumhanede ki temizlikçi kadında gitmiş dışarda annemle eşime yıktı ortalığı o sizin kızınızmıydı diyomuş ağlayan kadına Zaten doğumdan çıkınca bagırmaktan sesim kısılmış sanki maça gittim

Son düzenleme:
Helinnnnn canim zaten anladım toz pembe anlattığını..hangi doğum sancısız toz pembe olmuş ki Allah Arelle Civanini size bagislasin..ama madem normal oluyor yap 3 numara derim.. ben sezeryan olmama ragmen düşünüyorum hatta su göbekteki agrı olmasa 3. U geciktirmezdim de biraz toparlanmaya ihtiyacım var sanırım kalabalik olurlar ne guzel.. ikisi küsse üçüncüsü barıştırır..ara bulunur..kiskanclik azalir gibime geliyor benim..hem de büyük kardesler sorumluluk bilinci ile büyüdüğü icin genelde toparlayıcı oluyor büyüyünce de..anneye babaya destek..küçük olanlar saygi duymayi öğreniyor..şefkat duygusu epey pekişiyor..ne bileyim bana cok sıcak geliyor

Helinnnnn ekleme yapıyorum..arel de de olmus muydu o uyusma hali?
Bu biraz kötü olmuş.eğer oyleyse dokunuyorsa hic ugrasma 3. Yapma.bi de yan etki falan olur Allah korusun

Çok zor bol kanamalı hastanede yatmalı sürekli raporlu bir hamilelik geçirdim. Tansiyon önce 28. Hafta hedeflendi ciğer geliştiriciler vs. Doktorum 36 dolunca alırız diyordu. Son haftalar mide bulantısı kaşıntı tavan yapmıştı. 35 in sonları. Doktorum 8 Nisan da alalım 36 hafta olacak senin kaşıntılar sıkıntı dedi. Bir de reflü . 3 yastığı üst üste koyup oturarak uyumaya çalışıyordum. Çantam 2 ay önceden arabadaydı. Son gece midem o kadar kötüydü ki indim eşim rahatsız olmasın diye aşağıya kalbim sıkıştı her yanım ağrıyor boyuna dua edip okuyordum. Ezan vakti eşim uyandı dedim ben iyi değilim ölecem kalbim sıkışıyor. Atladık hastaneye. Ebe geldi dedim ben sezaryen doğum yapacam yok dedi bskacam 2 cm açıklık vardı. Hoca yatışını yapın geliyorum demiş. Çocukluk arkadaşım yanımda kalkacaktı onu arıyorum duyuramıyorum. Yine can bir bacım arkadaşım işi de yoğun onu da aradık. Eşimle helalleştim. Çocuk önce gelecek dikkat et çalmasınlar demişim. Annemi ne çok aradım yazarken de akıyor şimdi gözümden. Zaten bşrşey yiyemediğim için sabah aldılar . Benim boyuna midem bulanıyor ameliyat masasında. Bulantı kesici iğne yapıldı. O yüksek tansiyon birden çok düştü. Ata 9 da doğdu. Hoca fotosunu çekti giydirip gönderdiler aşağıya. Benimle çok uğraşmış normalden daha fazla kalmışım ameliyathanede 10 a doğru indirdiler. Öyle kanlar içindeymişim ki üzerimi giydirmişler heryer kan. Ben nasıl üşüyorum anlatamam dişerim birbirine vuruyor. Atacım küçüçük 2.400 . Saat 3 e kadar uyuşukluğum azaldı. Dedim iyi olmak zorundayım tuvalete tek gittim yürüdüm. Acıktım. Susadım. Süt gelmedi. Akşam eşimi gönderdim Eve. Dinlensin sonra o bakacak bize diye.arkadaşımla kaldık. Sabaha kadar uyumadık sohbet muhabbet. Kandildi. Berat kandili. Ağrım çoktu üşütmüşüm 40 gün öksürdüm. Hepsi geçti gitti . Dünyanın en güzel ödülü şu an yanımda uyuyor. Rabbim nerde isteyen varsa. Zeyay1420 ın yengesine de tezzz zamanda nasip etsin. Çok uzun oldu. Ama Doğum da hiçmiş. Tek başına bebek bakmak daha da zormuş

Yesim canim dünürüm..nesi var bu minik ogluşun boyle ya dis ki derdi alışkanlik mi? Salla bırak teknigini uygula istersen..sallayip anlik durup o kimildaninca gene devam..zamanla alisiyor az sallanmaya diyorlar ama tabi her zaman ise yaramiyor..bizim kiz da asiri düşkün bana surekli tepemde..sallama olayi bizde de gündüz çok cok fazla..is yapamiyoruz ya bazen gunduz uykusunu ayagimda geçiriyor öyle diyim..
Aahh dünürüm ahh O mor hatta mosmor göbeği hatırlıyorum ben ahh ne üzülmüştüm ahh ne cilelerle dogum oldu..birkac kisi vardı daha böyle olan..serklajli olanlar..kanamali olanlar..benim gibi cok asiri bulanti yasayanlar.. ben de 7. Ayda bile nerdeyse haftada 5 6 istifra ediyordum.son 2 ay haftada bir iki baslamisti da rahatlamistim.dogumdan onceki gece bile istifra ettiydim.her bebek illa ki zorluyor bir yerden..hangi dogum kolay hani
Ama D dilzar ın da dedigi gibi..yyine ceker misin deseler bin defa.. evlat bambaska Allah isteyene nasip etsin insAllah..bize de büyütmek nasip etsin
Zor olmuş ya seninki de kıyamam göz yaşlarına ne güzel bak o minik bedeni büyüttün Allah bağışlasın tüm aksiliklere rağmen güzel diyoruz ya ah bu annelik
Ahh canım benim Allah annenin ayagına cenneti niye sersin yoksa..zor evet ama su hayattaki en en en guzel duygu en guzel gorev annelik Allah bagislasin yavrularimizi veren Rabbime hamd olsun

Ahh canım benim bi hos oldum okurken..içim buruk oldu ne zor yalnızlık hepimiz yalnizdik ama inan..ben de esimleydim.. ben de çalmasınlar bak diye tembihlediydim esim bakamiyordu.. ikinciye baba olmasina ragmen basaramadi..ben de doğruldum baktim napayim..birinci dogum sonrasi benim de heryanim titredi..asiri kan kaybindan demek ki yesimim..ah senin sonrasi da zordu..imtihanlar icinde yüzdün ama öyle güzel bir hediye ki sanırım degdi..esim der ki bi insan bazen bir olayin basinda bazen ortasinda bazen sonunda imtihan olurmuş... sen de herseyin basinda biraz zorlandin..imtihann oldun..Allah evladınla imtihanını bununla sınırlı tutsun bir daha zorluk yasamayin jnsAllah guzel yürekli arkadaskm

Dün cok yoğun birgundu.. eksi mayali ekmek yapmaya basladim kizlar..ve dun hem ekmek gunu hem çamaşır gunu hem yogurt gunu çakıştı hem ev de süpürüp toz vs aldim.oglanin odasini topladık oyuncaklari va biraz düzenledik..yemek vs derken onkadar yoruldum ki..bugum is yapasim yok.oturdum butaya bakıyorum ama kalkayım da daha yemek yapilacak

ohhh canimm hamilelik sürecini cok iyi hatırlıyorum. çok zor günler geçirdin. Şükur ki gecti, iyi ki de geldi güler yüzlü Atacigim.

Dinlencem dedim ya uzun sürmedi..kv aradı..tansiyonu 15 olmuş korkmuş..simdi gidiyorum..

Aaa kıskandım bende bulucam
Bende gece Helin in dediği gibi kendi mesajlarımı geriye dönük okudum annemin zamanına gelince dondum kaldım yüreğim kaldırmadı okumayı
Bob Ross çocukluğumuzun kahramanı bende çok severek izler ve yapmaya çalışırdım
Kendiside çok kötü tel açmıyor konuşmuyor artık bu son şanslarıydı başka da denemezler 8 oldu bu
Evet ipekciğe de ne yakışır diş buğdayında palet seçmiş bir sanatçı adayı o
Yaa çok üzüldüm güzel haberi belkiyordum dört gözle
Aynen kolumuz kanadımız düştü bugün çok üzgünüz çokk
Yaaa üzüldüm canım Allah hayırlısını versin zamanı var daha demek ki
Amin canım
Cok üzüldüm ya az önce sezaryen yerimden dert yanıyordum..utandım şu an Allah güzel bir evlat nasip etsin insAllah
Amin amin amin
çok üzüldüm canim, ne diyeceğimi bilemedim. Rabbim yengene abine dayanma gücü versin. Allah yardımcıları olsun.
Diyecek de yapacak ta hiç bişey yok ne yazık ki en son 6 yıl önce Zeynebe 3 aylık hamileyken yaptırdıkları tutmuştu 8.haftada kalbi durdu o üzüntüyle abim kalp krizi geçirdi o zaman 2 kere anjio oldu ve stent takıldı annemden sonra zaten çok kötü olmuştu şimdi üstüne Bi de bu korkuyorum

Öyle zor ki söylenecek hiç bir şey yok onları teselli etmeye çok şükür inançlı insanlarız vardır bir hayır diyoruz Rabbim den gelene razıyız ama gel de bunu o yangın yüreklere anlat burada ezanlar okunuyor şu mübarek günlerde ezanlar hürmetine hayırlısıyla kucaklarını doldursun gönüllerinde olanı haklarında hayırlı etsin haklarında hayırlı olana gönüllerini razı etsin inş

Çok üzüldüm Allah dayanma gücü versin. Tez zamanda Allah gönlündeki yaşatsın. Bu arada Yaşları kaç abin ile yengenin.

Çok üzüldüm Allah dayanma gücü versin. Tez zamanda Allah gönlündeki yaşatsın. Bu arada Yaşları kaç abin ile yengenin.
Abim 48 yengem 42 yaşında 21 yıllık evliler ve 19 yıldır tüp bebek ile evlat sahibi olabilmek için uğraşıyorlar

Niye başladın sallamaya diğer türlü nasıl uyutuyordun ki. Bu sallama olayının azaltması da yok. Az bi yavaşlarım durayım hemen açıyor gözleri
normalde emerek uyurdu kucakta ya da uyurdu. ama ateş-i oluyor ve burnu tıkalı olunca kucakta meme de kesmedi. şimdi emerek uyuyor baktım memede cıvıtıyor sallamaya başlıyorum. arel 2 yasina kadar sallandi sonra valla egitim felan bıraktık hala da kendi uyur 6 aydir. ben yaninda beklerim uyuyayana kadar o kadar.
adres tamamdir. civan çok zorladı bugün
eşim de gelemedi hala. halbuki kaç kez niyetlendim ya olur kısmet herhal
ilk bi kızdım annene sonra ebene sevindim sonrada şükür sağlıklı bir doğum yapmış olmana sevinerek mutlu son dedim ❤
kuzum ben üstesinden gelemiyorum. gerçekten psikolojim bazı gunler beni bırakıyor. 7 kardeşiz biz bilirim ama yok bu bunye öyle yetistirmemis ki kendini. bak herkes yalnizliktan dertlenmis ben utandim valla arelde kimseye haber vermedim kalabalil olur stres olurum diye gece oldu zaten civan da da yine hih dedm yasak var kalabalik olmasin ama hic yalniz dw kalmadim. ablam kv esim yegenim ne bilim kalabalik aileyiz. hala da hic yalniz kalmiyorum. iki gun kv geliyor 3 gun yegenim(her hafta biri gelir) haftasonu babamlara gideroz cogunlukla ama kapasite meselesi sanirim ben olmamisim
Helinnnnn ekleme yapıyorum..arel de de olmus muydu o uyusma hali?
Bu biraz kötü olmuş.eğer oyleyse dokunuyorsa hic ugrasma 3. Yapma.bi de yan etki falan olur Allah korusun
evet canim ilkte de oldu. kalple ilgili ilac da veriliyor ne olur olmqz diye kucuk bi sikintim var ama yukarida da yazdim bir kizim olsun cok isterdim ama bugunume sukur arel olsun diue 2 sene bekledim ben l.
ahh kiyamam ya neler yasamissin ben bilmiuordum hic bunlari. kimseyi de hatirlamiyorum bi blup bi jade biraz ismen aklimda kalmislar. icim kotu oldu okurken. bugunler de gececek komsum bak arelim 2 bucuk yasina girecek. zaman geçiyor. Allah saglikli ömür nasip etsin
eşim doğumda bi ara ebeligimi bile yaptı diyebilirim aynı anda doğum olunca doktor bi bana bi diğerine koşturuyordu bi an bi baktım eşimle yalnız kalmışız neyse çok sakindi ve civan doğunca bi heyecan bi sevinç dersin ilk bebesi ilkinde suyumu dr patlamıştı ve su kirli gelince eşimi dogumhaneye nerdeyse sonunda aldı ama.civanda hep yanımdaydı sagolsun
annen mekanı cennet olsun. ayşecik iyi ki var yüreğine derman oldu bu süreçte.
Abim 48 yengem 42 yaşında 21 yıllık evliler ve 19 yıldır tüp bebek ile evlat sahibi olabilmek için uğraşıyorlar
evlat edinmeyi istemezler mi

İnsan Kucağına alınca tüm sıkıntılarından arınıyor bir anda iyiki doğmuş Durucuk anneli babali musmutlu büyüsün inşallah
Oğlanın bir şey yok da canı oyun istiyor gecenin bir yarısı ya aslında inan sabah işe gitme derdi olmasa kalkıp oynamak istiyorum bu günler bir daha geri gelmeyecek çünkü sallıyorum sallıyorum yüzüme bakıyor öpüp koklayıp uyandırıyorum daha beter oluyor bu sefer yoksa dün gece gayette iyiydi yani ne dişti ne bir şey
Sevgili Dünürüm ben ataya ulaşana kadar o kadar çok badireler atlattım ki inan olsun Allaha hamd etmediğim bir gün yok bazen günde yüzlerce kez hamd ettiğimi bilirim o kadar zor günler o kadar acı günlerden sonra Rabbim önce eşimi sonra oğlumu çıkardı. Hamdü sena ağlar olsun Rabbime Allah’ım kimseye evlatla da evlatsızlıkla da sınamasın
ohhh canimm hamilelik sürecini cok iyi hatırlıyorum. çok zor günler geçirdin. Şükur ki gecti, iyi ki de geldi güler yüzlü Atacigim.
Dil zarım inan dualarınızı hep üzerimde hissettim hastaneden yazardım bir bakardım hepiniz dua ediyorsunuz nasıl can olduk burada birbirimize hepinizden Allah razı olsun
Biliyorum sözün bittiği yer ne desek onları teselli etmez bu süreçte ama Allah’ın o kadar güzel mucizeleri var ki bir bakmışsınız geli vermiş mucizeleri
Amin. Kuzum çokça âmin
41 yaşında atayı kucağıma aldım Rabbim ol desin çok daha ileri yaşta anne olanlar da var Rabbim istesin
Her zaman beklerim buralardan geçerken mutlaka alo de uğra işte bile olsam ben çıka veririm sıkıntı olmaz bir adımlık yer zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…