Susam yemek yerken bile bir elimi tutuyor daha ne diyimKızlar ipekte de şöyle bir alışkanlık başladı 2-3 gündür. Ortada 4-5 kitabı mutlaka oluyor hatta minik kitapları da var daha fazla. Ama o illa bana kalk kalk diyor odasına götürüp kitapları gösteriyor. 1-2 kitap alıyoruz daha oturup bir sayfa açmadan yeniden kalk kalk en son artık bütün kitapları alt rafa alıyorum istediğini alsın diye yok illa beni istiyor yanında. Bütün kitaplar ortada bi onu getiriyor bana bi bunu bi de ikna olmuyor ıh ıh bişeyler istiyor. Anlamıyorum. Babasına yapmıyor bana yapıyor sadece.
Acaba anne düşkünlüğü ilgi isteği vs bizde de böyle mi kendini gösteriyor. Zaten memeye yapışma durumu var herkes gibi onu hiç söylemiyorum. Her yerde meme meme aklına gelince tutturuyor. Bugün artık mama sandalyesinde yemek yerken meme diyordu son noktadayız
Biz uyumadık..bu saat oldu başım çatlıyor.avaz avaz bağırıp ağlıyor.dişi şişti.dolven verdim 1 saat oldu. Şimdi sızdı gibi ama bırakamıyorum beşiğe ya uyanirsa diyeben uyumaya geçiyorum umarım bebeler uyutur✌
Daha iyi olmana çoook sevindim canımÇok şükür iyiyim canım tat koku çok hafif gelmeye başladı halsizlik ve biraz öksürük dışında daha iyiymsen nasılsın balım pamuk kızçelerin nasıl
Onun kahkahasını yerimmm hmm demek yaşıtı erkekle kavga etti Haydom çok sevinecekiyiym dünürcan kefeni yırttım
İyiyim helinim çok şükür hiç iyi olmam sanmıştım bi ara çok şükür toparlıyorum yavaştansen nasılsın yakışıklı delikanlılar nasıl
Gelinimin arkasındayım Haydo da kıskandıracak ortam yaratmasın
Yaa jadeem yaa ne güzel düşünüyorsunAyyy şekerparem ben bile hayal ettim ne güzel dedin dün gibi gelecek bu konuşma o zaman
Bizde Asya hanımla çok yer gezeceğiz bir sürü hobi edinecepiz kekler yapacağız yemekler birlikte arkadaş olacağız birbirimize yanına gelince Aaa annen mi inanmam diyecekler ben hiç yaşlanmamışıminşallah çok güzel günlerimiz olsun be
Boş muhabbet nedir yaCanımsın bakmazmiyim elimden geleni yaparım.Eminim birbirlerini de çok severler. Bakma sen, bende özledim eskisi gibi pek yazan yok. Boş muhabbetle kimseyi sıkmıyayım diye girer, okur çıkar oldum. Bir iki bdv de takıldım. İş yok güç yok bir içeri bir dışarı vakit öldürmeye çalışıyorum. Sen neler yapıyorsun Göktuğ'um nasıl öpüyorum kocaman
Arastiririm insAllah canim.hic duymadım. Ekran illa ki var..ama biz mümkün mertebe ekran bagimlisi olmamasi adına zihni besleyecegiz. Etkinlikler yapacagiz. Mesela siz arel ile su anda renk gruplama oynayabilirsiniz.bence bunu cok sevecektir.ayni renkten oyuncaklari bir araya getirmek keyif verecektir ona.kusuru. ben kendjm diyorum neydi bu coxugun adi diyeekran konusu geçmiş. valla biz kurtulamadık. ha ekran olmadan ne yapardım onu da bilmiyorum. şu anda bile zor çünkü. webi diye birşey var. bi bakabilir misin müsait olunca. fikrin önemli benim için. onu mu alsam diye düşündüm de.
Evet ya o keloglan da cok sinir bozucu gerçekten.bazi cizgi filmler cok ogretici iken bazilari isee tam tersiKalppare TRT çocukta bir ara keloğlan çizgi filmi vardı büyük kızım zamanında onda da öyle büyü, sihir falan garip sahneler vardı. Rtüğe ve TRT ye şikayet yazmıştım. Şimdi bilmiyorum hangi çizgi filmler var TRT çocuk pek izlenmiyor niloyayla kuzucuk var onlar denk gelirse bir iki açtım Göktuğ a. varsa sevmediğin bir yanı sen de yaz şimdi keloğlan kaldırıldı yayından belki çok şikayet almıştır. Cartoon network tam bir pislik gerçekten yeğenim izlerken baktım içeriği berbat. Ben sanıırm TV yi ilk aldığımızda silmiştim izlenecek kanal değil gerçekten
Ahh miss ahh..eskiden sallarken yazardim.ama simdi nerdeee..durmuyor ki bir an durmuyor..simdi uyudu ben de imsak girsin diye bekliyorum.uyursam sabah namazina kalkamam çünküBen de burda yazan olmayınca bdv ye bakıyorum oralarda rastlaşırız belki kız. Boş muhabbet olur mu ya resim, sanat mı konuşuyoruz sanki yaz canım sen. Kalppare de geceleri boşlamazdı o da boşladı buraları sabah kendime gelmeye çalışırken okurdum ne güzel..
Ben napıyım eşim çok yoruyor bu ara yine Allah sabır versin ona da bana dadedim en son sen bu sene bir tayin iste memleketine. Git biraz annelerde kal hem. Ben bakarım iyi yer açılırsa gelirim yoksa kalırım dedim. Gözleri fal taşı gibi açıldı ciddi misin diye. Valla ciddiyim ben bakarım çocuklara sıkıntı yok arabayı da satalım 2 ye bölelim sen de orda arabası kalma dedim ne düşünceliyim. Neyse bu kadar mı bıktın dedi yani evet artık dedim. Göktuğ canı sağolsun çok bağırıyor, istediği olmazsa yıkıyor ortalığı. Ben vermiyorum dikkatini dağıtıyorum eşim dayanamıyor bağırmasına yapıyor sonra da bunu çok güzel kullanıyor sıpa. Konuşuyorum ediyorum ama bilmiyorum inşallah düzgün yetiştirebilriiz bu oğlanı. Kızları ben büyüttüm eşimin okulları hep tam gündü sabah gider akşam gelirdi hafta sonraları da etkinlik, sporları falan vardı. Oğlanı babasıyla büyütüyrouz bakalım sonuç güzel olur inşallah
Ben de diyet, yürüyüş evde hareket vs yapıyrıum bakalım inşallah 2 aya istediğim kiloya düşebilrim.işte öyle canım öpüyrıum kuzuları
Gözümde canlandi yaaaHelinnnnn peki herkese mi karşı şiddete meyilli yoksa arelle civana mı? Şiddet eğilimli çocuklar şiddet gösterdikçe dışlanır dışlandıkça hırçınlaşırlar maalesef. Anne ne yapıyor o vururken? Törpülemesi lazım okuldan önce. Sen de mümkün olduğunca sık görüştürme, yapacak bir şey yok, niye şiddet görsün ki yavrular durduk yere.
Eşimin bir arkadaşı vardı oğlu 2 yaşlarında benim de büyük kızım tam Göktuğ kadar. Görüşelim tanışalım oturalım dediler iyi deik çağırdık oğlan hareketli maşşallah yerinde durmuyor. Benim kız uslu, ağır oturaklı. Oğlan aldı eline elmayı vurdu benim kızın alnına. Eşimin de benim de içimiz gitti onları yollayın a başladık birbirimize vurmaya nasıl acıdı mı ki şöyle mi vurdu burasıyla mı vurdu diyebikaç kere çağırdılar gitmedik eşim ben kızımı dövdürmeye mi götürecem gitmiyoruz dedi tabi sizinki can kan mecbur görüşülecek ama azamiye indirebilirsiniz biraz laftan sözden anlayana kadar.
İş anne babada bitiyor çözülmeyecek mesele değil aslında
Ne zaman duracak bu çocuklar peki, evet önceden saklarken olsun vakit geçiriyordum, büyüdükçe zorlastilar.Daha iyi olmana çoook sevindim canımdaha da iyi olacaksin insAllah
Yaa jadeem yaa ne güzel düşünüyorsunama kendimi genc kalmiş hir anne olarak hayal edemedim şimdi.çökermisim gibi geliyor
Boş muhabbet nedir yasenin bos muhabbet dediğin bile dolu dolu cancagzim ben de pek yazamiyorum ama okuyorum.
Arastiririm insAllah canim.hic duymadım. Ekran illa ki var..ama biz mümkün mertebe ekran bagimlisi olmamasi adına zihni besleyecegiz. Etkinlikler yapacagiz. Mesela siz arel ile su anda renk gruplama oynayabilirsiniz.bence bunu cok sevecektir.ayni renkten oyuncaklari bir araya getirmek keyif verecektir ona.
Arel daha 22 aylik mi? Ben 2.5 yas zannediyordum. Su ile oynama donemsel canim.umut da ali de yapti bunu
Evet ya o keloglan da cok sinir bozucu gerçekten.bazi cizgi filmler cok ogretici iken bazilari isee tam tersiz takımında bir karaktere kısa boylu tıknaz adam bu işi başaramaz diyorlar. Benim kp kisa boylu bir adam. Ya oglum gidip bu cumleyi ona kursa.cizgi filmde duydu desem.de inanmazlar yani.
Ahh miss ahh..eskiden sallarken yazardim.ama simdi nerdeee..durmuyor ki bir an durmuyor..simdi uyudu ben de imsak girsin diye bekliyorum.uyursam sabah namazina kalkamam çünkü
Eniştemize o kadar yüklenme kız.yazık günah adama.
Gözümde canlandi yaaademek birbirinize elma attınız alemsiniz yaa
Ama düşününce ali de elifi cok hırpalıyor.seveyim derken oluyor ama icim hep caaazZZ ediyor..
Ya tabi oyun oynasınlar ama sınır çizmeyi de bilsinler umarım hemen bulursunuz bi yolunu kıyamam ben areleo da çocuk canim nihayetinde. dünyaları oyun. kızamıyorum da zaten ama çocuklarıma özellikle arele de üzülüyorum izin veremem onun için yani olmaz yazık olur kara kuzuma . düşünüyorum bir çözüm buluruz inşallah.
İnşallah Zorlanmazsin ben pek iş yaptirmiyorum eşime, genelde akşamları iş olmuyor. Çocuklarda 9 da yatiyor. İş var 1 saat geç geleceğim dediği zaman bile moralim bozuluyor. Sanırım ben istemezdim. Bir kere ayrı kaldık hep beraber Tekirdağ gittik. Kuzenim ısrarı ile kaldım, eşim pazar gecesi döndü, bende diğer hafta sonu donecektim. Pazartesi sabahı eşim zırt pırt aradı, gelin diye bende açıkçası bahane ettim, pazartesi akşamı döndüm. Hiç unutmam bir oh çekmiştim.Bu akşam kayınvalidem geliyor cumaya kadar Burda cuma eşim onu evine bırakacak bir hafta 10 gün yanında kalıcak inş yokluğunda zorlanmam iki çocukla amamisskokulumm misim dediğin gibi biraz uzak kalmak iyi gelecek
Allah gönlüne göre vermiş canımÇok ilginç bir şekilde telefonum bozuldu 1 aydır bu şekilde. Tel sağ elimde iken karşı tarafa sesim çok az gidiyor ve bozuk gidiyormuş. Sağ kulağıma tuttuğumda doğru düzgün konuşulmuyor. Bana ses net geliyir orda bir sıkıntı yok. Allah'ım ne rahat ettim anlatamam. Herkes telimi degismemi istiyor. Ama ben çok rahatım. Anladığım kadarı ile, gün geçtikçe kötü bir insan olma yolunda ilerliyorum. Konuşmayı uzatmak istemediğim kişilerde teli, sağ elime alıyorum. Günde en az 10 kez görüntülü aramalardan kurtuldum. Tel bozuk diye Onuda bıraktılar. Allah bir şekilde bana sessizce yardım ediyor. Benim sessiz çığlıklarımi duyuyor
Karışması yok canım da öyle bağırması usandırdı beni artık. Göktuğ bağırıyor ağlıyor yada düşüyor o daha çok bağırmaya başlıyor. Konuşuyorum bak yapma çocuk düşünce bağırma sakin ol. Olabilir düşebilir falan yok bi suçlayacak şey bulup öfkesini ona yöneltiyor. Bıktım bağırıştan sanırım. Göktuğ un ağlaması hiç sorun değil yapma dediğim şeyi yaparsa sonuna kadar ağlayabilir, bağırabilir çok takılmam sakin kalırım ben. Ama babası bağırınca o daha çok bağırıyor. 2 gündür konuşmuyorum kafa dinliyorum kendi peşimde dolanıyor amacın ne diye konuşmuyorsun diyor. Kafamı dinliyorum biraz rahat bırak beni diyorum. Günde 3-4 kere benzer diyaloglar geçiyor aramızda bakalımÇok mu karışıyor miss ona mı darlandınyapma ya üzüldüm inşallah düzelirwiniz. Sizi de korona yordu hep evde dipdibe olmak sıkıntı eşlerle bakma sen iyi bile idare ettiniz
Azmine sağlık hadi bakalım gitsin kilolar
Gözün aydın canım o zaman darısı başımaBu akşam kayınvalidem geliyor cumaya kadar Burda cuma eşim onu evine bırakacak bir hafta 10 gün yanında kalıcak inş yokluğunda zorlanmam iki çocukla amamisskokulumm misim dediğin gibi biraz uzak kalmak iyi gelecek
Biz de normalde pek ayrı durmayız hemen gün sayar eşim ama pandemi de 7/24 sürekli dipdibe ev okul çocuk herşey karman çorman birazcık ara iyi gelecek diğer türlü beraber gitmek istiyor Kastamonu ya ee ben de çoluk çocuk valiz toplayıp boşaltmaktan yoruldum annemdeyim şimdi anca bir düzen oturttum biraz kafa dinlerim bendeİnşallah Zorlanmazsin ben pek iş yaptirmiyorum eşime, genelde akşamları iş olmuyor. Çocuklarda 9 da yatiyor. İş var 1 saat geç geleceğim dediği zaman bile moralim bozuluyor. Sanırım ben istemezdim. Bir kere ayrı kaldık hep beraber Tekirdağ gittik. Kuzenim ısrarı ile kaldım, eşim pazar gecesi döndü, bende diğer hafta sonu donecektim. Pazartesi sabahı eşim zırt pırt aradı, gelin diye bende açıkçası bahane ettim, pazartesi akşamı döndüm. Hiç unutmam bir oh çekmiştim.
Gözün aydın canım o zaman darısı başıma
Aman akıllı telleri olmasın, bizdekilerde var. Kayınvalide neysede gorumce günde en az 10kere arıyordu. Lavoda olsak bı dur be kadın uygun değiliz işte biraz bekle, yok peş peşe caldiriyor. İki çocuk var tuvalet Faslı tek başına yetiyor zaten. 9 da yatıyorlar diyorum 10 da 11 de arıyor, bı bakiyim yattilarmi diyor birde. Ve bunu her gece yapıyordu. Ben açmasam eşimi arıyor illa açılacak o tel. Duru uyaniyor umut uyanmiyor telede. Uyanmasalar bile sıkılıyorum sürekli şunu yapiyorum bunu yapıyorum demeye.Allah gönlüne göre vermiş canım
Ben de çok daralıyorum görüntülü aramalar uzayınca. Sadece kızkardeşlerimle görüşüyoruz Allahtan o da çok seyrek. Kv gilin akıllı telefonu yok şükürtelefonda da pek konuşmam watsap kullanıyorum daha çok. Konuşmaya ne zaman kalksam göktuğ uyanır
Maşallah sana 10000 adım baya iyiymiş. İyi gidiyorsun hedefe ulaşmaya az kalmış. Demek 2 aya kurtulacaksın.N Nehir8077 Dünürüm bugün 10 000 adım yaptım şükür sabah çıktık yengemle bir de öğleden sonra kızlarla çıktık biraz parkta örtü serip oturduk Göktuğ dolandı koşturdu.az daha yürüyüp geldik. Yemeğimi de öğlen yapmıştım şimdi akşam izleyemediğim dizimi seyredecem inşallahhedefim 10 kg daha vermek canım. 178 boyum 78-80 kilo arası bana ideal oluyor. 6 kilo verdim inşallah 2 aya hedefi bulup korumaya geçebilirim diye düşünüyorum bakalım.
Tabiki hakkınızda hayırlısı sürekli valiz hazırlamak boşaltmak, gezmenin en kötü tarafı.birde çocuklar olunca daha Zor. O valiz eksiksiz olmak Zorunda.Biz de normalde pek ayrı durmayız hemen gün sayar eşim ama pandemi de 7/24 sürekli dipdibe ev okul çocuk herşey karman çorman birazcık ara iyi gelecek diğer türlü beraber gitmek istiyor Kastamonu ya ee ben de çoluk çocuk valiz toplayıp boşaltmaktan yoruldum annemdeyim şimdi anca bir düzen oturttum biraz kafa dinlerim bende
Biz bayağı ayrı kalıyoruz 3 yıllık evliyim 10 ayı annemde yarısında anca beraberdik aradaki gezmelerde gelişim hariç şimdi 30 gündür eşimde burada memleketteydi dyklar olduğu için cuma dönecek hazıranda asker gitçek 10-15 gibi 1 ay artık kurban bayramında görüşeceğiz aslında evliliği sarsan şeyler olduğunu düşünürdüm böyle uzun süreli ayrılıkların ama öyle olmadı bizde çok şükürBiz de normalde pek ayrı durmayız hemen gün sayar eşim ama pandemi de 7/24 sürekli dipdibe ev okul çocuk herşey karman çorman birazcık ara iyi gelecek diğer türlü beraber gitmek istiyor Kastamonu ya ee ben de çoluk çocuk valiz toplayıp boşaltmaktan yoruldum annemdeyim şimdi anca bir düzen oturttum biraz kafa dinlerim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?