2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Koşu bandını boşver canım evde kalabalık oluyor diyor alanlar sonra. Dışarda yürüyüş daha zevkli yada çıkamazsan lesslie yap youtubedan açıp. Ardına da bölgesel egzersiz yaparsın oldu bitti

Entrikalar yükleniyor aman sen bana uyma daha 2. Yi yapacaksın benim işim bitti adamı kovuyorum
Valla zor ne diyim ki biran önce okulumuz açılsa da herkes işine gücüne gitse

Entrikalar yükleniyor aman sen bana uyma daha 2. Yi yapacaksın benim işim bitti adamı kovuyorum
Valla zor ne diyim ki biran önce okulumuz açılsa da herkes işine gücüne gitse
Dünürüm fitili ateşledin aman enisteler duymasın. Hatunlar harekete geçti Umudum- tabi ben gibi 40 dan sonra bulsaydiniz kocayı, gonderirmiydiniz bakalım ben zincir takıcam zincir.

Koşu bandını boşver canım evde kalabalık oluyor diyor alanlar sonra. Dışarda yürüyüş daha zevkli yada çıkamazsan lesslie yap youtubedan açıp. Ardına da bölgesel egzersiz yaparsın oldu bitti
Yürüyüş güzel de benim hanım ağam göktuğ gibi uslu değil her zaman da müsait olmuyor insan dışarı çıksın öyle mi dersin evet yer kaplayacağı kesin ayrıca fiyatlar da çok 2. Eli bile 1500 den aşağı değil lesslie denerim olmazsa spor salonuna yazılırım akşamları giderim ne yapayım çok kilo aldım vermem lazım

Yine müthiş yoğun bir gün geçirdim Allah hayretsin bu tempomuz ne olucak bilmiyorum. Bugün dersim azdı kalktım zeynebi eşimi derse yolladım kahvaltı hazırladım o arada fırına kek attım peşine börek akşamdan ablamla dolma doldurmuştuk onuda ocağa koydum derse girdim ders bitiminde ortalığı topladım anneme çiçek almıştım mezarlık ve bayram kutlaması için yaptıklarımızı aldık annemi ziyaret ettik bayramlaştı çiçeklerini diktim ordan dayıma gittim oğlu askere gidiyor cuma günü yengemide genç yaşta 2 yıl önce kalpten kaybettim baba oğul kaldılar bir başlarına annem onlara üzüntüsüne 2 kat daha hasta olmuştu. Hazırladıklarımızı çıkarttık bide çay demledim ufak çaplı bir asker uğurlama yaptık kendi aramızda. Kayınvalidem yoldaydı dönüşte onu aldık geldik eve yemekti çaydı derken tam oturacağım vakit şimdide eşimle benim emar randevum uz var inş dönüşte yatıp uyumak nasip olur

Maşallah bu ne tempo okurken yoruldum. Hep miss miss diyorumda, seninde missten farkın yok. Gerçi bu grupta bir veya bilemedin 2 tembel vardır. Tabi bayrak bende.
Emar ne için canım kesin yazmissindir ben kaçırdım sanırım.

Yok canım ya misskokulumm nerde ben nerde. Tırnağının ucu bile olamam ben onunbazen mecbur kaldığım için birçok şeyi yapıyorum yoksa gayet tembel ağır ve üşengecimdir.
Bende aşırı boyun düzleşmesi boyun fıtığı ve omuzlarda daralma vardı annemin vefatından 1 gün önce acil yatış verdi doktor ama Ayşe 4 aylıktı daha yatamadım ayakta tedaviye başladım ertesi gün annemi kaybettim yarım kaldı tedavim. Şimdi omuz ağrılarım ve bilek ağrım fazlalaştı ellerimde his kaybı ve güçsüzlük var sürekli elimden bişeyler düşürüp kırıyorum Ayşe 9 kilo olmasına rağmen onu taşıyamıyorum emzirirken çok zorlanıyorum eşimde belinden şikayetçiydi bakalım ne çıkacak sonuçlar
Kızzz ikinci için ona da ihtiyacım yok hazır embriyolar o olmasa da olur
İlahi canım ya gece gece güldürdün benifotoğraflarınız çok hoştu ama maşallah size

Evet aliye nazaran elif daha fena biz de farkındayizherhalde mücadele ederek büyüdükleri için böyle oluyor galiba bizim oglanlar farkında olmadan güçlü yılmayan birer kız yetistirmemize yardım ediyorlar

Dünürüm fitili ateşledin aman enisteler duymasın. Hatunlar harekete geçti Umudum- tabi ben gibi 40 dan sonra bulsaydiniz kocayı, gonderirmiydiniz bakalım ben zincir takıcam zincir.
İlahi seni yeni evli sayılırsınız siz tabi canım Allah muhabbetinizi arttırsın bizim gibi 16 yıllık evli olunca da hiç ayrılmayın inşallah
Göktuğ u da kısa kısa çıkara çıkara alıştırdım canım ben öyle akıllı bebe değil kıştan beri az az hep çıkardım arabasında önce yürüyüş alanında yarım tur atabiliyordum sonra ağlıyor inmek istiyordu. Bugün 2 tur attım zamanla o da alıştı.lesslie candır boşver yürüme bandını falan eliptik alırsan o daha mantıklı olur illa aletle yapacam dersen
Oooyyy kızz ben okurken yoruldum maşşallah sana Allah gücünü arttırsın. Kuzenin de sağsağlim gitsin gelsin inşallah. Emar sonuçlarınız da iyi çıkar umarım önemli bir sıkıntı çıkmaz
Kızzz ikinci için ona da ihtiyacım yok hazır embriyolar o olmasa da olur
Allah seni yine de olsun hamilelikte iyi olur getir götür yapar sonra düşünürsün

Evet ya benek arabasında durmuyor çok seviyor dışarıyı alıp başını gidiyor dün çıkartım bir ara toprak yedi kaşla göz arasında eve getirmek istiyorum ağlıyor kalacam diye haklısın ya lesslie başlayayım bakalım

Alışınca içeri girmiyor bizimki kaç posta çıkıyoruz yürüse düzgün denge kuramıyor iki büklüm arkasındayız gece bile iniyoruz
ya şekerparem aynı şey bizde de var hatta burada Kızlar yazıyor şunu diyor bunu diyor tedirgin oluyorum bazen ama normalde diyorum bilmiyorum bizde hiç net kelime yok bir meme dede birkaç kez anne genelde men men diyor bir
Nbirden açılacak dilleri kuzum. Öyle oluyor
Aynı Ata düz duvara tırmanıyor belki sonra akıllanırlar inşallah missim ne dersin
Yaz zor misim buralarda . Samsun a çok gidesi yok eşimin şaşırıyorum gün sayardı vaka çok orda. Bizi bıraksa ben mecbur izin alacam Ata için e izin alınca da niye ayrı kalalım beraber gideriz diyorum . Önümüzdeki ay belli olacak kuzum. Hepsi şeker kuzularımızın.
Onun Allah diyen dillerini severim vakti gelince bülbül gibi şakıyacaklar sağlıklı olsunlar da gerisi gelir arkadan
Ah alıştı kuzum sokağa ondan ağladı kustu kıyamam
Kalın vallahi çocuklar da sen de orda çok mutlusunuz. Bahçeniz de bereketli olsun tutar inşallah
114 km yazmışım 14 km olucaktı
Ben de uzakmış diyecektim
Çok sağol kuzum anneyi babayı emrine amade ettik mutlu huzurlu büyüsün sağlam bir birey olsun inşallah
Bizimki gece geç sabah erken gündüzde çok az uyuyor kaç gündür fırsat bulup da yazamadım düşün canları saolsun öyle öyle büyüyecekler inşallah
Biz içeri sokamıyoruz yine enerji patlaması yaşıyor hiç çıkmasa dışarı düşünemiyorum vallahi
İnşallah kuzum. Annene benziyorsun. Malzeme sağlam yaşlanmazsın inşallah
Bnasıl Sena Eve uyum sağlayabildi mi. Biz sürekli sokaktayız uyku da çok az sürekli elimden tutun yürütün modunda ya da çimde çamurda heryerde
Helinim haftaya Perşembe hariç bir kaçamak yapıp bebeleri buluşturalım. Yaz sezonu yayla Karadeniz derken arayı açmayalım
Çok radikal teklifle gitmişsin enişteye kuzum. Allahım ayırmasın bebeler analı babalı büyüsün
Biraz nefessiz almak iyidir babaya kitlemek candır
Şu sıralar hepsi öyle dönemsel sanırım kuzum
Sürekli gözünüz üstünde olmalı o da bebek. Ama arelin gelişimini psikolojisini olumsuz etkilememeli ya da daha seyrek görüşmeli bir süre
İnşallah başaracaksınız Helinim
Ne zor yetişiyor insan ufağı . Canları saolsun
Oy şekerim Durum, hocası kuvvetli ne yapsın. Öperim boncuklarımı
Aynen kuzum al benden de o kadar. Ben de göndermek istemem.
Yoğunluk hiç bitmedi bu yıl Allah bitirmesin
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Kuzenin de sağ SALİM gitsin gelsin inşallah
Kızlarrrrr nasılsınızzzzz Urfa yaniyür çok sıcak benim çocuklar da ekstra bi enerji var ben sıcaktan baygınlık geçiriyorum onlarda tık yok
Aslım iyileştiniz inşallah. Artık yanar oralar, Allah güç kuvvet versin

nzh99 aynn ya hanımağa dün gırgır demeyi öğrendi
Bu Arada ata videolara bayıldım şimdiden toprakla içli dışlı ohh Mersin sıcağında hortum da elinde serinleme yolunu bulmuş

Önceki gün bahçeyi sularken Zeynep hanım fıskıyenin altına girip bir güzel ıslanmış bende evdeydim kızarım diye de eve girmemiş bahçede oynamış ıslak haliyle Bi komşumuz haber verdi çocuğun saçları üstü başı ıslak deyince geldi eve saçlarını kuruttum üzerini değiştirdim ama iş işten geçmiş dün çok kırgın halsizdi başım ağrıyor demişti ki Zeynep kolay kolay hasta olmaz bu gece alnı yüzü şişti sinüzit olmuş yavrum sabah acile gittik ateş çıkmadı çok şükür şurup verdi geldik niye iğne vermedi ben cesurum iğne vurdurabilirdim diye ağlıyor şimdi

Sağolasın canım , takılıyorum öyle de az çok yine yardımı dokunuyor şimdi Allah var
Allah seni yine de olsun hamilelikte iyi olur getir götür yapar sonra düşünürsün
Hamilelikte elimi sıcak sudan soğuk suya sokmadımdı. İkincide de öyle yapar mı bilmem güvenemedim pek az çok yardımları oluyor yine şimdi ama arada da kafa dinlesek güzel olur
Ah alıştı kuzum sokağa ondan ağladı kustu kıyamam
Evet öyle oldu . Ağlarken kusmalarımız çıktı bir de . Ev iki katlı , uyumak için çıkıyoruz yukarı . Çocuk da haklı , bende hata . Hemen çıkınca uykuya hazırlandık . Ortamda biraz vakit geçirmesine izin vermedim ki. Kendini güvensiz hissetmiş olacak ki böyle tepki verdi .
Bnasıl Sena Eve uyum sağlayabildi mi. Biz sürekli sokaktayız uyku da çok az sürekli elimden tutun yürütün modunda ya da çimde çamurda heryerde
İlk gün evi bırak asansöre bile sokmak istemedi bizi baya zorladı ama çok şükür hemen alıştı . Çıkarıyorum yine dışarı her gün . Ama ona rağmen şu elimden tutma olayını unutturamıyorum yanlış bir şey mi yaptım da böyle oldu diye endişelenmeye başladım artık . Çocuklara koşardı dışarda şimdi kaçıyor .

Kızlarrrrr nasılsınızzzzz Urfa yaniyür çok sıcak benim çocuklar da ekstra bi enerji var ben sıcaktan baygınlık geçiriyorum onlarda tık yok
Ahh canım ben antepte görev yaparken 23 Nisan da gelmiştim urfaya kavrulduk resmen nasıl geri döneceğimi bilememiştik. Bu tarafa gel kuzum efil efil esiyor miss gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…