2020 NİSAN AYINDA TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

Anneyim20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2019
794
437
103
Merhaba 1 adet 3.gün dondurulmuş embriyom var. Inş nisan basinda transferim gerçekleşecek. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun emeklerimizi boşa cikarmasin

Evet ocak'ta opu oldum subatda rahim cizilme Mart rahim dinlenme Nisan transfer inşallah 12 yumurta çıktı 4 tanesi 5.gune gitti dördü donduruldu

Evet ocak'ta opu oldum subatda rahim cizilme Mart rahim dinlenme Nisan transfer inşallah 12 yumurta çıktı 4 tanesi 5.gune gitti dördü donduruldu
Aaa ne güzel ben aralikta prp yapildi 3 toplandi 2 si dollendi sadece bir tane 3.gun embriyom var.Rahim cizilmesi acaba gerekli gorulursemi yapiliyor sadece.burada tutunmayi arttirmak icin yapiliyor diye okumustum bana yapilmadi ins olumlu sonuc aliriz

Bende öyle çok kasmistim kendimi opu nasıl oluyo tarnsfer nasıl olcak iğneler etki gostercekmi falan diye bide tarnsfer oldukdan sonra kendimi çok dinledim hamilelik belirtisi gosteriyomuyum falan diye sonuç negatif. Stres yapmamak gerekiyir

Tam stresin ortasindayken nasil stres yapamayacagiz ki zor isler vallahi

benim de nisan sonunda olucak insallah...benim de rahime cizik atilcak ama tam sureci bilmiyorum daha.

benim de nisan sonunda olucak insallah...benim de rahime cizik atilcak ama tam sureci bilmiyorum daha.
Benim cizik atilmadi tutunma sansini artirmak icin atiliyormus acaba sizin doktorunuz gerek gordugu icinmi atacak yoksa rutin tedavisinde her hastayami atiyor

ben talep ettim, benim daha once negatif tupbebek denemem var, ve yakin zamanda benim gibi ilk negatif alip sonra cizik atilinca ikizlere hamile kalan biriyle tanistim. doktorum da kabul etti.

Polip alıncak benden
Aaa benimde polip vardi hatta dr emin olmak icin sulu ultrason cekti tm onumuzdeki ay alicaz adetten hemen sonra alacagiz dedi ben belki adetle atilmistir diye adettin son gunu tekrar muayne oldum adetle atilmis gerek kalmadi bence sizde adetten sonra histereskopi olacaksaniz adettin son gunu tekrar muayne olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…