Amin ins sizindemi dondurulmus transferMerhaba bende Nisan ayında transfer olucam inşallah . Rabbim yardımcımız olsun
Aaa ne güzel ben aralikta prp yapildi 3 toplandi 2 si dollendi sadece bir tane 3.gun embriyom var.Rahim cizilmesi acaba gerekli gorulursemi yapiliyor sadece.burada tutunmayi arttirmak icin yapiliyor diye okumustum bana yapilmadi ins olumlu sonuc alirizEvet ocak'ta opu oldum subatda rahim cizilme Mart rahim dinlenme Nisan transfer inşallah 12 yumurta çıktı 4 tanesi 5.gune gitti dördü donduruldu
Hmm anladim hakkinzda hayirlsii olsun ins.Nerede yapiliyor tedaviniz ben acibadem maslakta yaptiriyorumBir kere başarısız tüp bebek yaşayınca doktorum bu sefer daha iyi tutunsun diye rahim cizilme yaptı.
Benim ilk denemem bu zamana kadar cok stres yapamdim ama transfer gununu beklerken cok heyecan yaptim bir an once gelseKayseri'de Memorial oturduğum yere en yakın burası var
Tam stresin ortasindayken nasil stres yapamayacagiz ki zor isler vallahiBende öyle çok kasmistim kendimi opu nasıl oluyo tarnsfer nasıl olcak iğneler etki gostercekmi falan diye bide tarnsfer oldukdan sonra kendimi çok dinledim hamilelik belirtisi gosteriyomuyum falan diye sonuç negatif. Stres yapmamak gerekiyir
Sizindemi dondurulmus embriyoBenim de transferim nisanda olcak inşallah
Benim cizik atilmadi tutunma sansini artirmak icin atiliyormus acaba sizin doktorunuz gerek gordugu icinmi atacak yoksa rutin tedavisinde her hastayami atiyorbenim de nisan sonunda olucak insallah...benim de rahime cizik atilcak ama tam sureci bilmiyorum daha.
Dondurulcak canım şuan opuya gidiyorumSizindemi dondurulmus embriyo
Polip alıncak bendenSizindemi dondurulmus embriyo
Anladim sonucun pozitif olmasi duasi ileben talep ettim, benim daha once negatif tupbebek denemem var, ve yakin zamanda benim gibi ilk negatif alip sonra cizik atilinca ikizlere hamile kalan biriyle tanistim. doktorum da kabul etti.
Aaa benimde polip vardi hatta dr emin olmak icin sulu ultrason cekti tm onumuzdeki ay alicaz adetten hemen sonra alacagiz dedi ben belki adetle atilmistir diye adettin son gunu tekrar muayne oldum adetle atilmis gerek kalmadi bence sizde adetten sonra histereskopi olacaksaniz adettin son gunu tekrar muayne olunPolip alıncak benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?