- 23 Ocak 2020
- 22
- 24
- 38
- 37
çok faazla yumurta toplandıgı ıcın , butun yumurtalarımda gelısıtıgından vucudum cok sıstı.
Ooo masallah sorun sizde degilde o zaman esinizdemi.bebim sadece tek embriyo varselam kızlarr , bende ınsallah nisanda transfer olucam. İlk denemem, 30 yumurta toplandı 22 döllendi, 18 olgunlastı 5.gün hepsi donduruldu. Suanda rahim dinleniyor. Gecen hafta cuma yapıldı işlem dün yumurtalar dondu. Nisanda olacak bakalım bende cok heyecanlıyım
evet esımde canım. asırı bı sorun yok ama normal degerın 1 tık altında oldugu ıcın 1.5 yıldır olmadı . en son asılama faalan denemeden direk tup bebek duusndukOoo masallah sorun sizde degilde o zaman esinizdemi.bebim sadece tek embriyo var
hepımızzzz ıcın hayırlısı olsunn ınsallah bana ılac vermedıler suanda hc bısebende haftaya primolut a başlayacağım, sonra bir kez daha adet gördüreceğiz sizi sonrasında tedaviye başlayacağız dediler. Merakla ve umutla bekliyorum
Anladim hakkinizda hayirlisi olsun sizindeevet esımde canım. asırı bı sorun yok ama normal degerın 1 tık altında oldugu ıcın 1.5 yıldır olmadı . en son asılama faalan denemeden direk tup bebek duusnduk
Benimde su an rahım dinlendirme yapılıyor nisanın ortasında adet olucam inşallah onunla tedavıye başlıcaz. Benımde 5. Gune giden 3 tane embıyom var fakat 1 tanesi 3ba diger 2 si 2. Grade. Umutlandgım 3ba ama o da cok mu kaliteli bilemiyorum. Sizin nasıl kalan embrıyolaeınız?Merhabalar
Benimde 5.gün dondurulmuş 2 tane embriyom var. Şubat ayında opu yapıldı. Rahim dinlendirmedeyim. Tahmini nisan ortasında transfer olacak. Ilk kez tüp bebek deniyoruz.
Inşallah pozitifi alıcaz
Aradıklarında 2 tane 1.kalite embriyoruz var dedi embriyolog. 1 tanesini transfer edecek doktor.Benimde su an rahım dinlendirme yapılıyor nisanın ortasında adet olucam inşallah onunla tedavıye başlıcaz. Benımde 5. Gune giden 3 tane embıyom var fakat 1 tanesi 3ba diger 2 si 2. Grade. Umutlandgım 3ba ama o da cok mu kaliteli bilemiyorum. Sizin nasıl kalan embrıyolaeınız?
Ben sordum bana sadece kalitesi gauet guzel cevabini verdi embriyologBenimde su an rahım dinlendirme yapılıyor nisanın ortasında adet olucam inşallah onunla tedavıye başlıcaz. Benımde 5. Gune giden 3 tane embıyom var fakat 1 tanesi 3ba diger 2 si 2. Grade. Umutlandgım 3ba ama o da cok mu kaliteli bilemiyorum. Sizin nasıl kalan embrıyolaeınız?
Ben harf ve grade ınıde sordum. Bilmiyorum bana %50 tutma olasılığı verdıler bakalım kısmet...Ben sordum bana sadece kalitesi gauet guzel cevabini verdi embriyolog
Benim ilk oldugu icin terim olarak nasil soracagimi bilemedigimden soramamistim ama bu hafta adetle hazirliga baslanacak o zaman sorarim ogrenmis oldumBen harf ve grade ınıde sordum. Bilmiyorum bana %50 tutma olasılığı verdıler bakalım kısmet...
Ben harf ve grade ınıde sordum. Bilmiyorum bana %50 tutma olasılığı verdıler bakalım kısmet...
Hımmm sizin 3. Gun embrıyosu ondan harf yokSimdi hatirladim3.gun embriyosu 8 hücreli demisti
8 hücresinin kalitesi nasıl pekiHımmm sizin 3. Gun embrıyosu ondan harf yok☺ 3. Gunde hücre oluyor
Guzel hücre olarak8 hücresinin kalitesi nasıl peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?