Amin Allah yardimcimiz olsun cumlemizin biz cok sıkıntı yasadik dun geceden beri yasak gelince yola ciktik ist.gecmek icin 12den once geçtik. Sonra kalacak yer skntisi yasadik arabada kaldik sabaha kadar.Dun geceyi hic unutmiycam .Bakalim cuma gunu transfer Rabbim guldursun hayirli saglikli evlat olacaksa nasip et yoksada dayanma gucu ver diye dua ediyorum hep
Merhaba bendeb ist tüp bebektevtedavi oluyorum haftaya transfer olacak inşallah siz ne durumdasiniz kac embriyo donduruldu bu arada benimde yas kirk ilk denemem
Selam canım benim 19 yumurtam toplamdı 7 tanesi 5. güne gelip donduruldu çok yumurta toplandığı için rahim dinlendirme dedi transfer için regl olmayı bekliyorum 9 Mayıs regl tarihim.Siz de durum nedir?Kaç yumurtanız oldu kaçı döllemdi?
Selam canım benim 19 yumurtam toplamdı 7 tanesi 5. güne gelip donduruldu çok yumurta toplandığı için rahim dinlendirme dedi transfer için regl olmayı bekliyorum 9 Mayıs regl tarihim.Siz de durum nedir?Kaç yumurtanız oldu kaçı döllemdi?
merhaba hayırlı olsun bebeğiniz çok sevindim eski konuşmaları okudum da ben de acıbadem maslakta tedavi görüyorum yumurtalarım toplandı donduruldu ilk adetimi oldum 7 mayısta ben de lucrin iğne olacağım. sizin ikinci adet ne zaman oldu lucrinden kaç gün sonra?
merhaba hayırlı olsun bebeğiniz çok sevindim eski konuşmaları okudum da ben de acıbadem maslakta tedavi görüyorum yumurtalarım toplandı donduruldu ilk adetimi oldum 7 mayısta ben de lucrin iğne olacağım. sizin ikinci adet ne zaman oldu lucrinden kaç gün sonra?