2020 NİSAN AYINDA TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

Aminn indallah mujdeli haberler alırsınız bebisiniz size tutunur

Merhaba bendeb ist tüp bebektevtedavi oluyorum haftaya transfer olacak inşallah siz ne durumdasiniz kac embriyo donduruldu bu arada benimde yas kirk ilk denemem
Selam canım benim 19 yumurtam toplamdı 7 tanesi 5. güne gelip donduruldu çok yumurta toplandığı için rahim dinlendirme dedi transfer için regl olmayı bekliyorum 9 Mayıs regl tarihim.Siz de durum nedir?Kaç yumurtanız oldu kaçı döllemdi?

Benim 5 tane toplandı hepsi dollendi donduruldu simdi transfer gununu bekliyorum

Kizlar bugin kan verdim sonucu paylasmak istedim pozitif cok sukur.Dua eden herkese cok tskr ederim Rabbim ins sizde nasip etsin duamdasiniz
merhaba hayırlı olsun bebeğiniz çok sevindim eski konuşmaları okudum da ben de acıbadem maslakta tedavi görüyorum yumurtalarım toplandı donduruldu ilk adetimi oldum 7 mayısta ben de lucrin iğne olacağım. sizin ikinci adet ne zaman oldu lucrinden kaç gün sonra?

Zor bir soru geldi inanin hatirlamiyorum rakam olarak fakat normal adet gunlerimdi umrarim hayirli sonuc alirsiniz

Tesekkur ederim Rabbim.dileyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…