2020 NİSAN AYINDA TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

Oldum canım zaten gitmemişti mecbur alıncak

Merhaba :)
Ben ilk defa tüp deneyeceğim. İki defa aşılama yapıldı tutmadı. Artık tüp denemeye karar verdik. Doktor sadece muayene etti, henüz tahlilleri yapmadı, bu hafta yapacak. Sanıyorum Nisan ayında da iğnelere başlarız. Herkes olumlu sonuçlar alır inşallah

Kızlar bugün hastanemden aradılar 5 yum döllenmiş 4ü olgunlaşmış dediler sizce iyi bi sonuç mu gün gün azalcak diye korku bastı beni ya

Merhaba benimde ilk denemem amin ins hepimiz olumlu sonuc alip burada sevincimizi paylaşırız

İşte o eleme korkutuyo beni çok azalcak diye ama bakalım
Benimde 5 folikul vardi 4u4buuyudu 3u toplandi biri bos cikmis.3 taneden 2si dollendi bir tanesi 3.gune gidemedi tek embriyom var 3.gun embriyosu birde burda çözülürken kaybedilebiliyomus diye okudum cok korktum ama yapacak bisey yok tek embriyom var kaliteliymis embriyolog oyle dedi dua etmekten baska elimizden birsey gelmiyor canim Rabbim verirse tek yetiyor zaten.

Aynen öyle canım yetinmek gerek buna da şükür inşallah çabalarımızın karşılığını alırız

yarin doktora gidip islemler icin kagit imzalicaz, bu arada yalanci trasfer diye bi islem yapilcakmis, rahime bakilcakmis transfere engel bisey var mi diye. Trde denedim ama hic boyle bi sey yapilmamisti, insallah onu da gecince transfer gunu belirlenecek.

Canım o nasıl birşeymiş?
Nerde tedavi görüyorsun işlemin adını biliyor musun.. bende nisan da 3. Tedavime başlıyorum endişeliyim yine tutmaz diye?

Bende ilk defa duyuyorum

selam kızlarr , bende ınsallah nisanda transfer olucam. İlk denemem, 30 yumurta toplandı 22 döllendi, 18 olgunlastı 5.gün hepsi donduruldu. Suanda rahim dinleniyor. Gecen hafta cuma yapıldı işlem dün yumurtalar dondu. Nisanda olacak bakalım bende cok heyecanlıyım

hayırlı sonuçlar inşallah Rahimi neden dinlendiriyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…