Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de tam bunu yazmak icin girmistim foruma. Ben de hemsiremizi aradim. O da aynisini soyledi. Ama neden 4 hafta sonra? Sen 3 doz olani mi aldin?
3 ve 5. aylarda degil mi
prima premium care 2 kullaniyoruz. bebis 5 kilo ama 6 ya kadar anca götürür cok sacma 4-8 yaziyor. 3 numara da 6/10 yaziyor. ona gecicez paketler bitince. ama hic aklim ermedi bu işe
Banyo yaptırırken dikkat edin. Boyunda, ensede kat yerleri olduğu için iyi temizlenemeyebiliyor. Banyodan sonra iyi kurulayın. Giysisinin boyun kısmı da yapmış olabilir
yaklaşık bir aydir 5 dakika emiyor yarim saatte bir emmek istiyor bu yuzden ne yapacağımı sasirdim. az az sık sık yiyor. oglum onu benim yapmam lazim maalesef tabakhaneye bisey yetistiriyomus yiyorum. normal yeme aliskanligim sifirlandi.
Selam arkadaslar. Ortalik malum. Rota asisini yaptirmamiz gerek yakinda ama ben hic cikarmayi dusunmuyorum bebemi. Damla seklinde oldugu icin evde yapilamaz mi acaba. Bilen, yapan var mi ki?
Selam arkadaslar. Ortalik malum. Rota asisini yaptirmamiz gerek yakinda ama ben hic cikarmayi dusunmuyorum bebemi. Damla seklinde oldugu icin evde yapilamaz mi acaba. Bilen, yapan var mi ki?