Benim ıoğlumun da 6 saat uyumuşluğu var ben uyuyaklınca ama bezi kuru kalkmıştı gerçi bı bi ya da 2 kez oldu bir de kendi kendine acıkıp uyandığında bir daha uyumadı ama ben uyku arası beslediğimde uyumaya devam ediyo bana böylesi kolay geliyo sanırım süt sağmaya da kalktığım için kalkmışken bebekleri de içiriyorumayni benim gibi. bu gece 6 saat uyudu mesela ilk defadoktoru da 6 saate kadar günde bir seferlik uygun görüyor. zaten sonra mesai basliyor birakin uyusunlar
Bitmedi ama azaldı sanki ya da kendimi kendimi kandırıyorumgaz sıkıntınız bitti mi arkadaşlar ??? bana hiç bitmeyecek gibi geliyor
sab simplex ve maflor kullanıyoruz. 10 haftalık olduk bu arada
Bitmedi ama azaldı sanki ya da kendimi kendimi kandırıyorum
Hangisi oldugunu suan hatirlamiyorum ama yapabilirsin bizimki uyuyoru doktor mama gibi yavas yavas verdi emdi icti zatnRota asisinda hangisini tercih ettiniz acaba? Ben rotarix hakkinda internette bazi olumsuz haberler okuyunca rotateq aldirdim. Kendim evde uygulayacagim insallah becerebilrim:)
insallah biter
Merhaba kaç dozluk kullanacaksınız 2 ve 3 dozluk olanı var. Birde yapabildiniz mi bende evde yapmayi planliyorumRota asisinda hangisini tercih ettiniz acaba? Ben rotarix hakkinda internette bazi olumsuz haberler okuyunca rotateq aldirdim. Kendim evde uygulayacagim insallah becerebilrim:)
Julietin bitti mi gazları. Allahım umut doldu içimBitiyo ya. Ben biraktim gaz damlalarini. 3 aydan sonra kullanmayalim dedi zaten doktor
Asm de ayin 5 i diye randevu vermislerdi. O gun yapacağım. 3 doz imis rotateq te. Bakalim insallah becereblrm.Merhaba kaç dozluk kullanacaksınız 2 ve 3 dozluk olanı var. Birde yapabildiniz mi bende evde yapmayi planliyorum
inşallah umutla bekliyorum o günüBitiyo ya. Ben biraktim gaz damlalarini. 3 aydan sonra kullanmayalim dedi zaten doktor
ya bize de ayin 10unda verdiler. izlem icin boy kilo gitmem gerekmiyo degil mi elzem bisey degil sonucta. ama bu rota icin ne yapmam gerekiyo onu sormam lazim ebeyeAsm de ayin 5 i diye randevu vermislerdi. O gun yapacağım. 3 doz imis rotateq te. Bakalim insallah becereblrm.
Boy kilo için gitmem gerekiyordu benim de gitmedim gelme dedi zaten doktorum kendim ölçtüm söyledim rotayi da kendin yapabiliyorsun yine de doktorunla iletişimi kesmeya bize de ayin 10unda verdiler. izlem icin boy kilo gitmem gerekmiyo degil mi elzem bisey degil sonucta. ama bu rota icin ne yapmam gerekiyo onu sormam lazim ebeye
Çok geçmiş olsun. Çektirirken verilen uyuşturucular falan sütünüzü etkiledi mi peki? Ben de aynı nedenlerden hamileliğin başından beri bekliyorum. En azından çocuk ek gıdaya başlayınca tedavi ettireyim demiştim ama erken yakaladı maalesef. Bizimki hala süt emmekten hoşlanmıyor. Neyse ki 3 tane hap kaldı inşaallah yeter.
3 dozu tavsiye ediyorlar bende internette araştırmıştım.Asm de ayin 5 i diye randevu vermislerdi. O gun yapacağım. 3 doz imis rotateq te. Bakalim insallah becereblrm.
Rotateq ile rotarix arasında ne fark var size doktor mu.onerdi rotatex 3 doz olanı.Asm de ayin 5 i diye randevu vermislerdi. O gun yapacağım. 3 doz imis rotateq te. Bakalim insallah becereblrm.
Burada birisi rotarix yaptirmisti ama dr u rotateq i onerdigini soylemis sonradan. Ismini hatirlamiyorum simdi. Ben de internetten arastirdim. Hurriyet sitesinde rotarix ile ilgli bi haber okuyunca digeri olsun dedm. Haberde domuz dna si oldugu ve fda raporu olmadigi yaziyordu. Ne kadar dogrudur bilemem ama ben icimde suphe kalmasin diye digerini aldrdm esime.3 dozu tavsiye ediyorlar bende internette araştırmıştım.
Rotateq ile rotarix arasında ne fark var size doktor mu.onerdi rotatex 3 doz olanı.
Benim.bebegim de 2 .5 aylık 3 aylık olunca bende yapacağım ama 2 do olanı mi 3 doz olanı mi almalıyım
Uyandığı zaman emziriyorum da Benim bebe obur, 4-5 saatte bir uyanıyor. Uyku düzenini oturmuştum ama şu sıra beşiğinden alıp yatağa koydum ve asla uyumuyor. Şu an hala uyanık. Uykusuzluktan gözleri açılmıyor ama zorla açıyor bi şekilde, uyumamak için direniyor. Tabi bolca ağlıyor. Canımdan bezdim Ya, ne güzel 8-9 gibi Yatar, 5-6 gibi uyanırdı eskiden. Ona bile şikayet ederdim. Bilemedim o günlerin kıymeti, bilemedim.Benim bebrklerin uyku düzenlerinde de sıkıntım var bi oturtamadım düzeni oğlan gece 12 de anca uyuyo sabsh 7 gibi ayılıyo gece bir kez besliyorum böyle olunca kız ise felaket bazı geceler hiç uyumuyo ayağımda sallıyorum da sallıyorum siZ hala 3 saatte bir mi besliyosunuz bebeklerinizi 3 aylık olucaz biz 2 2kedi_1deli R refikaaydin @xemax@Kaplumbagalardaucar @Kazen
Geceleri bi sefer uyku arasında besliyorum ki uyanmasın, ben de insan gibi uyuyayım.Benim ıoğlumun da 6 saat uyumuşluğu var ben uyuyaklınca ama bezi kuru kalkmıştı gerçi bı bi ya da 2 kez oldu bir de kendi kendine acıkıp uyandığında bir daha uyumadı ama ben uyku arası beslediğimde uyumaya devam ediyo bana böylesi kolay geliyo sanırım süt sağmaya da kalktığım için kalkmışken bebekleri de içiriyorum
Allah yardımcımıc olsun bu kadar nasıl ağlıyolar bende anlamış değilim. Ben düzen için daha küçğkler diyorum büyüdüklerinde düzene girerker umarımUyandığı zaman emziriyorum da Benim bebe obur, 4-5 saatte bir uyanıyor. Uyku düzenini oturmuştum ama şu sıra beşiğinden alıp yatağa koydum ve asla uyumuyor. Şu an hala uyanık. Uykusuzluktan gözleri açılmıyor ama zorla açıyor bi şekilde, uyumamak için direniyor. Tabi bolca ağlıyor. Canımdan bezdim Ya, ne güzel 8-9 gibi Yatar, 5-6 gibi uyanırdı eskiden. Ona bile şikayet ederdim. Bilemedim o günlerin kıymeti, bilemedim.
Ben kendi haline bırakınca bebekleri sabah gün ayılınca uyanıyolar açlıktan tedikten sonra da uyumuyolar bende gün doğmadan yediriyorum böylece 2 saat daha kazanıyorumGeceleri bi sefer uyku arasında besliyorum ki uyanmasın, ben de insan gibi uyuyayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?