2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben şimdi doktordan geldim kesinleşti kız bebeğim istersen değiştirelim bebeişleri
Şuan oğluşlarımı hiç bi kıza değişmem sanırım karnımdaki oğlumu da değişmem
HAYırlı olsun sen erkek mi istiyodun bi de sana erkek tahmininde mi bulunmuştu dr

Şuan oğluşlarımı hiç bi kıza değişmem sanırım karnımdaki oğlumu da değişmem
HAYırlı olsun sen erkek mi istiyodun bi de sana erkek tahmininde mi bulunmuştu dr
Evet 12 hafta erkeğe benziyor 13 haftalık kıza benziyor dedi bu gün başka doktora gittim kız olduğunu bende net gördüm ultrasonda demek ki kız benim için daha hayırlı benim gönlümden erkek geçiyordu hayırlısı olsun ya evlat evlatır kızda olsa erkekte olsa dünyalara değişmesin

Hakkımızda hayırlısı buymuş sağlıklı olsunlar İnşAllah

Eklentiler

• 1454C2E3-F5D7-48F5-8F07-E2708331DAE0.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 25
Cnm İNŞLH HAYIRLI BİR EVLAT OLUR. ❤

Hakkımızda hayırlısı buymuş sağlıklı olsunlar İnşAllah
Çok güzel bir söz bende bugüne kadar ne istediysem olmadı, maddi değil ama, manevi içten istediklerim olmadı. Çok şükür bir kere bile isyan etmedim. Çünkü biliyorum olmayan her dileğimin arkasında, daha güzel şeyler oldu ve ben iyikide olmamış dedim. ❤

Bende maddi hiç bişey istemedim bnm bu hayattaki en büyük isteğim saliha bi evlattı o da hakkımda hayırlı değilmiş demekki hayırlı olsaydı ztn olurdu

Eklentiler

• 1756B410-917E-4A57-8097-509D64B149BB.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 26
  • F5AE9E2F-9BBA-446B-8848-2EC673732986.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 24
Bende maddi hiç bişey istemedim bnm bu hayattaki en büyük isteğim saliha bi evlattı o da hakkımda hayırlı değilmiş demekki hayırlı olsaydı ztn olurdu
Aynen cnm benimde 2 kızım var bende isterdim bir oglum olsun, yaşadığım şartlardan dolayı ama RABBİM nasip etmedi..çok şükür inançlı insanlarız eminim bebeğini kucagına aldıgında bugünleri unutacaksın iyikide olmuş diyeceksin Hamileliğinin tadını çıkar RABBİM SANA BAĞIŞLASIN

Cnm ben senin eski yazdıklarını hep okuyodum seni de çok iyi anlıyorum ama Rabbim nasip etmeyince olmuyor aynen öyle Allah’a inancımız var Rabbim ne verirse hayırlısını versin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olurlar İnşAllah senin kızların bnm oğullarım Amin İnşAllah Senin evlatlarını da sana bağışlasın

Çook saol cnm aminn ALLAH RAZI olsun

Selam kızlar. Dün bir anda popom sızlamaya başladı bi baktım basur çıkmış. Ağrıyorrr. İnşallah geçer doğumdan önce. İlk doğumumda doğumdan sonra çıkmıştı çok sıkıntı çekmiştim. Şimdi kabizlik filan da yokken pirtlayiverdi yaa

Bir de dün kontrolüm vardı. Bebeğin eşi biraz aşağıdaydi hala oradaymış. İlişki yasak. Progestan devam. Umarım çıkar yukari

Ugrastiririm dr u walla gostermese de:) Uzun bakiyor zaten ultrasonda ogrenecegimizi dusunuyorum. Ama 2. Gebelikte karnimda kalbi durdugu icin. Ilk dikkat ettigm sey hareket edip etmedigi oluyor. Allah hepimizinkini tamamina erdirsin insallah
Bende sordum ama yok soyleyemem dedi baska birsey demedi :) amin canim insallah bu bebisini saglikli bir sekilde kucagina alirsin hepimiz aliriz insallah

Düşündüğümüz isimleri yazsak kızlar hem fikir olur ne dersiniz bizim erkek ve deniz düşünüyoruz yada ali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…