2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gerçekten mi ikisi de aynı hastane mi peki bayağı bayağı sonuç değişmiş benim de 1/200 bende mi yapsam 14. Haftamdayım siz kaçıncı haftalarda yaptırdınız
Merhaba
bu ikisi aynı hastane değil önce 12+3 günlükken özel bir hastanede yaptırdım Sonra o hastaneye pek güvenmediğim için 1 hafta sonra buradaki devlet hastanesinde yaptırdım 13+3 ken. Bu ikinci yapılanın sonucu çok güzel çıktı. İçim rahatladı aslına bakarsan diğer sonuca cidden pek güvenmiyordum neyse ki devlette tekrar yaptırmışım diyorum o yüzden. Dr a sordum özelde böyle bi değer çıkmıştı diye o da o zaman 3lü test de yapalım sana dedi.

Bunu öğrendiğim iyi oldu bende devlette yaptırayım geçmiş olsun adınıza çok çok sevindim

Bu testler çok karıştırıyor insanın kafasını darısı başıma

Doktor bile bu duruma cevap veremiyor işimiz Allah a kalmış

Esime sordum simdi bunlar spesifik testler degil 3. Bi merkezde yapilsa bambaska bi sonuc cikar o yuzdrn nifty gibi testler var artik dedi

Plesenta aşağıda mı o yüzden mi öyle dedi

Bugun 4 lu test yaptirmak icin baska bir doktora gitmistim senin ikili testinde biyokimyasal risk yuksek cikmis amniyosentez yapacaz dedi profesöre gonderdi bayramdan sonra yapalim dedi o da. Ikili testimin sonucuna bakan doktor normal demisti anlayamiyorum.

Nasıl çıkmıştı gönderebilir misin?

Allah Allah cok garip doktorların dediği birbirini tutmazken biz nasıl sakin olup güvenelim ki hayırlı sonuçlar olsun inşallah

Ultrasonda hersey normal yaptiricam diger arkadasin durumunu takip edemedim onun sonuc ne oldu

Ultrasonda hersey normal yaptiricam diger arkadasin durumunu takip edemedim onun sonuc ne oldu
Her şey yolunda olmasına rağmen sadece bhcg yüksekliğinden riski yüksek çıkan bikaç arkadaş daha var. Ense ölçümü vs iyiyse pek takmamak lazım diye düşünüyorum.
Kayıpdünya amniyosentez istemiyo.

Evet amniyosentez riskli 1/1000 risk dedi Dr. Amniyosentez için ben o riski almak istemedim ben başka doktorlara gösterdiğimde 1/300 e kadar normal karşılıyoruz tabi risk var ama kesin tanı değil diye olumlu konuştular benim sonucum 1/200 ki sizinki 1/337 bhcg ile ilgili yorum yapmadı hiç bir doktor sadece buna bakarak söyledi tabi dediğiniz gibi bu bir test ve testler yoruma açıktır herkes birşey söylüyor.

Ben emin olmak için nipt test yaptırcam 2000 tl dedi doktor .

Hakkımızda hayırlısı olsun . Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Sorun var diyenler doc ve prof

Aslında çok yüksek bir risk değil ama yine de güvenemiyor insan, amniyosentez iyi bir dr yaparsa korkulacak bir durum oluşmuyormuş canım dr internette yazılanlara bakma çok çok düşük bir risk amniyosentez sonrası sorun yaşaman demişti bana.

Amniyosentezi doçent ya da prof doktor yapacak. Amniyosentez sonrasi risk var ama evet düşük bir risk. Kesin sonucu ogrenmeden beklemek de zor surekli aklina takiliyor insanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…