Gerçekten mi ikisi de aynı hastane mi peki bayağı bayağı sonuç değişmiş benim de 1/200 bende mi yapsam 14. Haftamdayım siz kaçıncı haftalarda yaptırdınız
Merhaba
bu ikisi aynı hastane değil önce 12+3 günlükken özel bir hastanede yaptırdım Sonra o hastaneye pek güvenmediğim için 1 hafta sonra buradaki devlet hastanesinde yaptırdım 13+3 ken. Bu ikinci yapılanın sonucu çok güzel çıktı. İçim rahatladı aslına bakarsan diğer sonuca cidden pek güvenmiyordum neyse ki devlette tekrar yaptırmışım diyorum o yüzden. Dr a sordum özelde böyle bi değer çıkmıştı diye o da o zaman 3lü test de yapalım sana dedi.
Merhaba
bu ikisi aynı hastane değil önce 12+3 günlükken özel bir hastanede yaptırdım Sonra o hastaneye pek güvenmediğim için 1 hafta sonra buradaki devlet hastanesinde yaptırdım 13+3 ken. Bu ikinci yapılanın sonucu çok güzel çıktı. İçim rahatladı aslına bakarsan diğer sonuca cidden pek güvenmiyordum neyse ki devlette tekrar yaptırmışım diyorum o yüzden. Dr a sordum özelde böyle bi değer çıkmıştı diye o da o zaman 3lü test de yapalım sana dedi.
Oo hazirliklar baslamis.. ben galiba 28. Haftadan sonra falan baslarim yada ayrintilidan sonra ona da ayin 20 sinden sonra gitmeyi planliyorum.. simdi tatile cikicam donusta 20. Haftada oluyorum zaten. Ben daha hareketleri hissetmedim ama doktorum seninki 22. Haftaya anca hissedilir plesanta hareketleri hissetmeni engelliyo dedi ama hissetsem rahatliycam
Bugun 4 lu test yaptirmak icin baska bir doktora gitmistim senin ikili testinde biyokimyasal risk yuksek cikmis amniyosentez yapacaz dedi profesöre gonderdi bayramdan sonra yapalim dedi o da. Ikili testimin sonucuna bakan doktor normal demisti anlayamiyorum.
Bugun 4 lu test yaptirmak icin baska bir doktora gitmistim senin ikili testinde biyokimyasal risk yuksek cikmis amniyosentez yapacaz dedi profesöre gonderdi bayramdan sonra yapalim dedi o da. Ikili testimin sonucuna bakan doktor normal demisti anlayamiyorum.
Bhcg seviyen yüksek, risk yüksek çıkmış. Kayıpdünyanın durumuyla aynı.
İlk doktorun bişey yok demesi hata olmuş. Sana anlatmalıydı.
Ultrasonda her şey normal bebek insallah sağlıklıdır canım. Amniyosentezi kabul ettin mi?
Bhcg seviyen yüksek, risk yüksek çıkmış. Kayıpdünyanın durumuyla aynı.
İlk doktorun bişey yok demesi hata olmuş. Sana anlatmalıydı.
Ultrasonda her şey normal bebek insallah sağlıklıdır canım. Amniyosentezi kabul ettin mi?
Her şey yolunda olmasına rağmen sadece bhcg yüksekliğinden riski yüksek çıkan bikaç arkadaş daha var. Ense ölçümü vs iyiyse pek takmamak lazım diye düşünüyorum.
Kayıpdünya amniyosentez istemiyo.
Her şey yolunda olmasına rağmen sadece bhcg yüksekliğinden riski yüksek çıkan bikaç arkadaş daha var. Ense ölçümü vs iyiyse pek takmamak lazım diye düşünüyorum.
Kayıpdünya amniyosentez istemiyo.
Evet amniyosentez riskli 1/1000 risk dedi Dr. Amniyosentez için ben o riski almak istemedim ben başka doktorlara gösterdiğimde 1/300 e kadar normal karşılıyoruz tabi risk var ama kesin tanı değil diye olumlu konuştular benim sonucum 1/200 ki sizinki 1/337 bhcg ile ilgili yorum yapmadı hiç bir doktor sadece buna bakarak söyledi tabi dediğiniz gibi bu bir test ve testler yoruma açıktır herkes birşey söylüyor.
Ben emin olmak için nipt test yaptırcam 2000 tl dedi doktor .
Hakkımızda hayırlısı olsun . Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Aslında çok yüksek bir risk değil ama yine de güvenemiyor insan, amniyosentez iyi bir dr yaparsa korkulacak bir durum oluşmuyormuş canım dr internette yazılanlara bakma çok çok düşük bir risk amniyosentez sonrası sorun yaşaman demişti bana.
Aslında çok yüksek bir risk değil ama yine de güvenemiyor insan, amniyosentez iyi bir dr yaparsa korkulacak bir durum oluşmuyormuş canım dr internette yazılanlara bakma çok çok düşük bir risk amniyosentez sonrası sorun yaşaman demişti bana.
Amniyosentezi doçent ya da prof doktor yapacak. Amniyosentez sonrasi risk var ama evet düşük bir risk. Kesin sonucu ogrenmeden beklemek de zor surekli aklina takiliyor insanin