2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

tamamen bünye ile alakalı iki gebeliğimde de bulantım olmadı her tü
Erkeğe benzetti 2 seferde artık bu gidişimde görsün 20 haftalık olacağım neredeyse cinsiyet muamma
erkektir o zaman ama insan gene de kesin sonuç istiyor

Merhaba güzel hamişerbende 2019 ocak annesiyim topiğinize girip okuyorum bazen geçen seneki günlerimiz geliyor aklıma tatlı telaşlar hiçbirşey için kaygılanmayın hamileliğinizin keyfini çıkarın sonra özlersiniz bugünlerinizi bol bol resim çekmeyide ihmal etmeyin✌

Ocak anneleri bebeginiz icin alisveris listesi falan yaptinizmi ilk bebek olunca insan cok kararsz kaliooo varmi fikir onerileri olan

Ocak anneleri bebeginiz icin alisveris listesi falan yaptinizmi ilk bebek olunca insan cok kararsz kaliooo varmi fikir onerileri olan
Ben yaptım yavas yavas da tamamlıyorum listemi ilk etapta en buyuk 6 aya kadar kıyafet alacağım şimdiden 6-9 olanlardan almayı gerekli bulmuyorum doğunca kilosuna gelişimine vs göre bakacağım hemde yaz zamanı olacak değişik değişik alırım

Mucizeicimde Listem bu şekilde bebek bakım banyodaki kırmızı işaretlediklerim hariç hepsi aldığım şeyler adetlerinide yazdım3-6 ay cokta birşey almamışım 0-3 e yorgunluk vermişim çünkü tam 3 aylık olunca nisan ortası sonu falan olacak kısa kol kısa şort takım mı yoksa uzun kollu ince mevsimlik takımlar mı eklesem henuz karar veremedim o yuzden listemin eksikleri şuan o bölüm ama sanırım 1-2 takım ince uzun kollu uzun alt ve kısa kollu kısa şort takım alırsam yeterli çünkü kısa kollu ve uzun alt olarak 2 3 takımım var yeterli gelir

Eklentiler

• 1566303419297883180300.webp
    19 KB · Görüntüleme: 82
  • 15663034573121789581107.webp
    22 KB · Görüntüleme: 81
Tesekkurller bende listelere gore kendime haizrlym bizim dogru duzgn bsymz yok gec mi kaliyorz acaba

Tesekkurller bende listelere gore kendime haizrlym bizim dogru duzgn bsymz yok gec mi kaliyorz acaba
Yok canm ne geç kalması ben bıraz erken davrandım toplu şekilde almak bana zor gelecekti her ay bir miktar bebek için ayırıp o bütçe kadar alışveriş yapıyorum daha benım ıhtıyaçlarımda var onlar az ama külfetli oluyor 0 3 başka hiç birşey almayacağım listedekiler kesin yeter 3 6 ay grubuna bır kaç takım ve bebek bakım banyo eksiklerimizi tamamlarsak 1 ay sonra kendi ihtiyaçlarıma geçeceğim Allahın izniyle suan 18+5 im 5 aylık oldum desem 1 ay daha bebeğe alışveriş 2 ayda bana 1 ayda dinlenirim artık

Ben de oğluma yelek örüyorum doğduğunda giysin diye yavrum . Anne emeği
Canm biz kış anneleri olarak kalın kumaşlı şeylerden ziyade çift kat giydireceğiz normalde bir yenidoğan takımın içine kolsuz zıbın giymek yetiyorken bız uzun kollu zıbın ve patikli altları içlik niyetine giydirip takımını üstüne giydireceğiz ben kalın olarak sadece bir adet kadife takım aldım birde dışarı cıkarırken doktora götürürken vs kullanabıleceğim fermuarlı polar tulum alacağım

Benmde annem bi kac parca bsy almis ben daha hic almadm bnde yavas yavas baslycmm insallahhh biximse isim konusunda sonuc yok kaldik boyle

Benimse ismi dışında hiç bir şey Yok ortada İsmi zaten kız olursa bir yıldır belliydi sonrasında da hiç araştırmadım. Alışverişe hiç başlamadım 6. Aydan sonra başlarım diye düşünüyorum. Büyük eşyalara öncelik vericem. Kıyafet çok almıcam 2 buçuk yaşında ocak doğumlu bi kız yeğenim var ondan çok şey gelecek. Bide çabucak büyüyorlar büyüdükçe alırım diye düşünüyorum hediye falan da gelir herhalde

Ben daha hic bisey almadim.. oturuo bi battaniye orucem alisverisi 28 haftalik olduktan sonra planliyorum doktor arkadaslar oyle yap diyor. Suan aklimi kurcalayan tek ey isim
Bence içinden geldiği gibi yap almak istiyorsan bir şey beğendiysen al insan heves ediyor ben birgün bir mağazaya girdim kendime bakcm pijama satıcı bayan bana dediki sen suan pijamayı alacak olsanda sana satmam ben tüm hamile bayanlara 30 haftadan sonra satış yapıyorum herşeylerini düzüp verıyorum o zamana kadar hamileliğin bir geçsin sonra gel dedi bırdaha da gitmedim o mağazaya ne demek satış yapmam ne münasebet yani cok kızmıştım.. Siz doktor arkadaşlar öyle diyor diyince o bayan aklıma geldi alışverişin erkeni geçi bir süresi olmaz bebek doğacak mı birşey olacak mı aman şu zamanı atlatalım vs dıye bırsey yok bence benım fikrim tabı Allah nasip etmezse doğumda da etmez kıyafetleri eşyaları tamamladıktan 1 hafta 1 ay sonrada etmez ben 1.5 sene bebek için uğraştım 1 senesi doktor kapılarında geçti en son tüp bebekle gebe kaldım cok hevesim var rabbim nasip ettiği sürece öğrendiğim gün aldığım zıbınıda giydirmek nasip olur doğuma 3 hafta kala aldığımıda rabbim meleklerimizi korusun kucağımıza almayı nasip etsin kusura bakma uzun oldu ama içinden nasıl geliyorsa öyle yap hevesin varsa al yanından ayırma sev öp kokla bu senin özel anların senin hamileliğin

Begendigim heves ettigim biseyde yok acikcasi.. 28 hafta olayida su, oncesinde bi sorun olursa ve bebek dogarsa yasamaz ... 28. hafta sonrasi yasatma ihtimalleri cok yuksek.

Acikcasi sirf bu da degil dedigim gibi heves olarak biseye heveslenmedim henuz hic.. 7 yildir evliyiz cocuk icinde hadi hadi demedik hic.. korunmuyoduk olursa olur diyoduk olmadi. Bu yil hadi tup bebek yapalim dedik iste... ki ben esime gore cok evhamliyim falan yani oyle diyor

Benimde kardesimin oglu var ama yeni doganlari tertemiz ve uygun zaten cok kisa sure giyiliyor . Bende buyuk esyalari daha fazla dert ediyorum. Isim ne sectiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…