2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde kardesimin oglu var ama yeni doganlari tertemiz ve uygun zaten cok kisa sure giyiliyor . Bende buyuk esyalari daha fazla dert ediyorum. Isim ne sectiniz..
İsim önceden beri Duru Nil sonrasında hiç bakmadım şimdi bakıp kafamı da karıştırmak istemiyorum ailede de herkes Duru Nil diye sesleniyor küçük yeğenim bile

Nasip herşey Allah tan Dediğim gibi içinden geliyorsa al gelmiyorsa zamana bırak herkesin tercihi farklı tabi.. Sağlıkla kucaklayalım bebişleri

Kızlar merhaba daha önceki mesajlarda bebişleri hissetmediğinizi yazmışsınız ben sanırım sizlerden hafta olarak ilerdeyim tecrübemi söyleyeyim 16.haftada bir kere hissettim sonra o da pıt diye bir şeydi.sonra 10 güne bir 8 güne bir 5 güne bir olmaya başladı derken şimdi 21. Haftadayım ve 21. Haftaya girmemle gün içerisinde defalarca baya baya hissetmeye başladım tekme atıyor gibi.Hatta bugün ayrıntılı ultrasonum vardı karnıma vurup durdu o esnada.O yüzden 20. Haftayı bitirmeyi bekleyin o zaman kendini hissettiriyor minnoş çok güzel bir şey hissetmek

Aynen bende 20. Hafta itibari ile net hissetmeye basladim.. yarin ayrintili var bakalim

Benim 4.gebeligim hepsini bir oncekinden erken hissetmistim hatta üçüncüyü 14. Haftada çok net hissediyordum kıpır kıpırdı ama bu bebik pek bı tembel 21 hafta oldu hâlâ doğru düzgün hissetmiyorum son iki haftadır saniyelik olarak hissediyorum o da bir bilemedin iki kez

merhabalar. sorum k.marasta yasayan arkadaşlara.. ayrintili ultrason icin henuz gun almadim. univ hastanesini aradim. ayrintili ultrason icin gun alacaktim dedim kadin dogumdan gun verdi onlar seni yönlendirir dedi. simdi napcam ben kadın dogum bakmiyor degil mi

Marasi bilmem ama burda istanbulda yani disarida bi yerde yaptiricaksan kadin dogum yonlendiriyor. Zaten perinatolog yapicaksa direk randevu verilmez ince kadin doguk sonra o sevk ederek olur. Radyolog yapicaksada radyoloji zaten disardan randevu alinan bi brasn degil boyle seyler icin.

anladim cok sagolun. simdi ben 20.haftadayim.2 eylule randevu verdi.kadin doguma. o hangi gune sevk eder bilemiyorum. gunum gecer diye korkuyorum .sanirim 24.haftaya kadar çekiliyor

Merhaba kızlar ben bugün kontroldeydim. Bebiş plesantanin arkasına saklanmış eliyle de yüzünü kapatmis kendini göstermedi. Doktor herşey yolunda dedi ama yine de niye öyle diye kafama takıldı. Bir de folbiol 12. haftada birakiliyormus doktor bana bırak demedi ben bugün sordum bırak dedi. Bişey olur mu 3 günde bir ictim. Cinsiyeti erkek adını da Osman Kemal düşünüyoruz Osman kayinpederimin ismi ben dedim koyalım diye. Bebek hareketine gelince 3 hafta sonra hissedersin dedi. Yani böyle benden haberler inşallah sizlerde de herşey yolundadır

Merhaba hanimlar
Ben bebegimin hareketini 15. Haftada hissettim ve hemen hemen hergun hissediyorum.2.gebelik oldugu icin erken hissettim. Bebek benim cok asagida sanirim rahstsiz ediyor. Bu hagta dr kontrolumuz var bakalim dr bisey diyecek mi.
Buarada Naberr haber var mi bayramdan sonra amniyosentez yapilacakti.merak ettin

Yaa ne guzel 4. Bebis :) cinsiyetleri ne acaba cocuklarinizin ?

Ayrintili icin herkes randevu almaya calsiio benm doktormmm ben yapcm dedi ama anlamdm ki acaba belgesi falanmii var kafam karisti

Ayrintili icin herkes randevu almaya calsiio benm doktormmm ben yapcm dedi ama anlamdm ki acaba belgesi falanmii var kafam karisti
Benimki de bugün Eskişehir'de bir profun muayenesine yönlendirdi. Ben de o yapacak sanıyordum belki sizin doktorunuz bu alanda uzmandır ondan öyle demiştir

Benimki de bugün Eskişehir'de bir profun muayenesine yönlendirdi. Ben de o yapacak sanıyordum belki sizin doktorunuz bu alanda uzmandır ondan öyle demiştir
Herhelde ben dedm.hangi tarihe alalmnerden alallm die ben yapcm dedi sasrdm bende bi sorun olmasnda insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…