İsim önceden beri Duru NilBenimde kardesimin oglu var ama yeni doganlari tertemiz ve uygun zaten cok kisa sure giyiliyor . Bende buyuk esyalari daha fazla dert ediyorum. Isim ne sectiniz..
Nasip herşey Allah tanBegendigim heves ettigim biseyde yok acikcasi.. 28 hafta olayida su, oncesinde bi sorun olursa ve bebek dogarsa yasamaz ... 28. hafta sonrasi yasatma ihtimalleri cok yuksek.
Acikcasi sirf bu da degil dedigim gibi heves olarak biseye heveslenmedim henuz hic.. 7 yildir evliyiz cocuk icinde hadi hadi demedik hic.. korunmuyoduk olursa olur diyoduk olmadi. Bu yil hadi tup bebek yapalim dedik iste... ki ben esime gore cok evhamliyim falan yanioyle diyor
İsim önceden beri Duru Nilsonrasında hiç bakmadım şimdi bakıp kafamı da karıştırmak istemiyorum ailede de herkes Duru Nil diye sesleniyor küçük yeğenim bile
Kızlar merhaba daha önceki mesajlarda bebişleri hissetmediğinizi yazmışsınız ben sanırım sizlerden hafta olarak ilerdeyim tecrübemi söyleyeyim 16.haftada bir kere hissettim sonra o da pıt diye bir şeydi.sonra 10 güne bir 8 güne bir 5 güne bir olmaya başladı derken şimdi 21. Haftadayım ve 21. Haftaya girmemle gün içerisinde defalarca baya baya hissetmeye başladım tekme atıyor gibi.Hatta bugün ayrıntılı ultrasonum vardı karnıma vurup durdu o esnada.O yüzden 20. Haftayı bitirmeyi bekleyin o zaman kendini hissettiriyor minnoş çok güzel bir şey hissetmek
Sizinle tarihler aynı bende 20 haftadan sonra çok net hissettimAynen bende 20. Hafta itibari ile net hissetmeye basladim.. yarin ayrintili var bakalim
Ayni zamandayız ben de hissetmedim henüz dün doktor acele etme 21. Haftaya kadar hissedersin dediMerhaba kızlar, 19 haftalık hamileyim, bebeğimi hissetmiyorum, sizde durumlar nasıl
Teşekkür ederim inşallah sen de bulursun en kısa zamandaOo cok guzel isim.. ismiyle yasasin oh cozmussunuz isi... benim esim jülyet istiyorben hala bakiniyorum
Benim 4.gebeligim hepsini bir oncekinden erken hissetmistim hatta üçüncüyü 14. Haftada çok net hissediyordum kıpır kıpırdı ama bu bebik pek bı tembel 21 hafta oldu hâlâ doğru düzgün hissetmiyorum son iki haftadır saniyelik olarak hissediyorum o da bir bilemedin iki kezKızlar merhaba daha önceki mesajlarda bebişleri hissetmediğinizi yazmışsınız ben sanırım sizlerden hafta olarak ilerdeyim tecrübemi söyleyeyim 16.haftada bir kere hissettim sonra o da pıt diye bir şeydi.sonra 10 güne bir 8 güne bir 5 güne bir olmaya başladı derken şimdi 21. Haftadayım ve 21. Haftaya girmemle gün içerisinde defalarca baya baya hissetmeye başladım tekme atıyor gibi.Hatta bugün ayrıntılı ultrasonum vardı karnıma vurup durdu o esnada.O yüzden 20. Haftayı bitirmeyi bekleyin o zaman kendini hissettiriyor minnoş çok güzel bir şey hissetmek
merhabalar. sorum k.marasta yasayan arkadaşlara.. ayrintili ultrason icin henuz gun almadim. univ hastanesini aradim. ayrintili ultrason icin gun alacaktim dedim kadin dogumdan gun verdi onlar seni yönlendirir dedi. simdi napcam ben kadın dogum bakmiyor degil mi
anladim cok sagolun. simdi ben 20.haftadayim.2 eylule randevu verdi.kadin doguma. o hangi gune sevk eder bilemiyorum. gunum gecer diye korkuyorum .sanirim 24.haftaya kadar çekiliyorMarasi bilmem ama burda istanbulda yani disarida bi yerde yaptiricaksan kadin dogum yonlendiriyor. Zaten perinatolog yapicaksa direk randevu verilmez ince kadin doguk sonra o sevk ederek olur. Radyolog yapicaksada radyoloji zaten disardan randevu alinan bi brasn degil boyle seyler icin.
Yaa ne guzel 4. Bebis :) cinsiyetleri ne acaba cocuklarinizin ?Benim 4.gebeligim hepsini bir oncekinden erken hissetmistim hatta üçüncüyü 14. Haftada çok net hissediyordum kıpır kıpırdı ama bu bebik pek bı tembel 21 hafta oldu hâlâ doğru düzgün hissetmiyorum son iki haftadır saniyelik olarak hissediyorum o da bir bilemedin iki kez
Benimki de bugün Eskişehir'de bir profun muayenesine yönlendirdi. Ben de o yapacak sanıyordum belki sizin doktorunuz bu alanda uzmandır ondan öyle demiştirAyrintili icin herkes randevu almaya calsiio benm doktormmm ben yapcm dedi ama anlamdm ki acaba belgesi falanmii var kafam karisti
Herhelde ben dedm.hangi tarihe alalmnerden alallm die ben yapcm dedi sasrdm bende bi sorun olmasnda insallahBenimki de bugün Eskişehir'de bir profun muayenesine yönlendirdi. Ben de o yapacak sanıyordum belki sizin doktorunuz bu alanda uzmandır ondan öyle demiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?