Öyle dediyse uzmandır işini biliyordur içiniz rahat olsunHerhelde ben dedm.hangi tarihe alalmnerden alallm die ben yapcm dedi sasrdm bende bi sorun olmasnda insallah
Insallah haftaya sali kismetse yaptrcazÖyle dediyse uzmandır işini biliyordur içiniz rahat olsun
Bence daha guzel kendi doktorunuzun bakması demekki biliyor hoş radyologlar bakabılıyorken kadın doğum uzm daha çok anlıyordur için rahat olsun ben başka yerde çektirip raporunu doktora göstercem cok isterdim ki herşeyiyle takibimi yapan doktor baksın bende ya oteki yanlış raporlarsa diye korkuyorm meselaHerhelde ben dedm.hangi tarihe alalmnerden alallm die ben yapcm dedi sasrdm bende bi sorun olmasnda insallah
Dun yapildi canim hic acimadi nerdeyse sonuclar cikinca arayacaklarmis. Kipirdayip duruyor icerde durumu iyi heralde :)Merhaba hanimlar
Ben bebegimin hareketini 15. Haftada hissettim ve hemen hemen hergun hissediyorum.2.gebelik oldugu icin erken hissettim. Bebek benim cok asagida sanirim rahstsiz ediyor. Bu hagta dr kontrolumuz var bakalim dr bisey diyecek mi.
BuaradaNaberr haber var mi bayramdan sonra amniyosentez yapilacakti.merak ettin
Oda var tabiki herseyi o takip ediyo guveniorum doktoruma insallah hersey iyodr hemen baksn istiyorm merak ediormBence daha guzel kendi doktorunuzun bakması demekki biliyor hoş radyologlar bakabılıyorken kadın doğum uzm daha çok anlıyordur için rahat olsun ben başka yerde çektirip raporunu doktora göstercem cok isterdim ki herşeyiyle takibimi yapan doktor baksın bende ya oteki yanlış raporlarsa diye korkuyorm mesela
Benim kızım o işi bize bırakmadı kendi adı Deniz, kardeşininkini kendine uydurdu Güneş olacakmışArkadaslar isim secme konusu ne durumda.. sanki en zoru o
Çok güzel ben Güneş ismini de çok beğeniyorum hatta alternatiflerim Güneş ve Masal dı.Benim kızım o işi bize bırakmadı kendi adı Deniz, kardeşininkini kendine uydurdu Güneş olacakmış
Ben de isim olarak seviyorum da Güneş bana her türlü dokunuyor umarım minik kız bunu değiştirirÇok güzel ben Güneş ismini de çok beğeniyorum hatta alternatiflerim Güneş ve Masal dı.
Canım sana bişy sorucam sanırım İstanbul’da oturuyorsun ben de Anadolu yakasındayım. Anadolu yakasında sadece Zeynep Kamil ayrıntılı bakıyor ve doktor yönlendirme yapmadı 182 den randevu al dedi ve bulaaamıyorumMarasi bilmem ama burda istanbulda yani disarida bi yerde yaptiricaksan kadin dogum yonlendiriyor. Zaten perinatolog yapicaksa direk randevu verilmez ince kadin doguk sonra o sevk ederek olur. Radyolog yapicaksada radyoloji zaten disardan randevu alinan bi brasn degil boyle seyler icin.
Guzel haberlerini bizemle paylaşırsın en kisa zamandaDun yapildi canim hic acimadi nerdeyse sonuclar cikinca arayacaklarmis. Kipirdayip duruyor icerde durumu iyi heralde :)
Benim oglumda melisa ismini koyacakti ama erkek olunca olmadi.Benim kızım o işi bize bırakmadı kendi adı Deniz, kardeşininkini kendine uydurdu Güneş olacakmış
Alışılmış olmadığından kulağını tırmalamıştır, daha zamanımız var AllahtanGuzel haberlerini bizemle paylaşırsın en kisa zamanda
Benim oglumda melisa ismini koyacakti ama erkek olunca olmadi.
Asır ismini soyledi esim ama nedense cok icime sinmedi benim. Bi tuhaf geliyor soyleyince.
Canım sana bişy sorucam sanırım İstanbul’da oturuyorsun ben de Anadolu yakasındayım. Anadolu yakasında sadece Zeynep Kamil ayrıntılı bakıyor ve doktor yönlendirme yapmadı 182 den randevu al dedi ve bulaaamıyorummecburi özele gidicem. Her neyse sen devlette randevu buldun mu yoksa özele mi gideceksin
Benim gecen sene dis gebelik oldu bir de bu isteNaberr canim merhaba , kacıncı gebeliğin acaba ? Hissetmeye başlamıssın sanirim bende henüz hissetmedim, aynı gün diye merak ettim
Zeynep Kamile gittim ve oradan randevu alamayacağımı söylediler . Hatta dün tekrardan aradım randevu bulamadığımı gelsem siz verseniz randevuyu dediğimde , randevuların sadece MHRS den alınabileceğini söylediler. senin dediğini anlıyorum perinatoloji olarak randevu oluşturamıyorsun telden ama dopler için telden oluyor. Ve ümraniyeyide aramıştım. 2 hafta önce bizde yok demişlerdi. 182den sordurdugumda ise sadece Zeynep kamili söylüyorlar. Sen Ümraniye’de olduğunu ne zaman öğrendin ?Ben ozele geldim suan ordayimdevlet direk boyle bisey randevu vermez 182 den. Ayrica umraniye egitim arastirmada da var ama ilk once orada kadin doguma gitmen onlarin perinatolojiye sevk etmesi lazim. Soylede bir durum var eger haftan yakinsa artik randevu bulman imkansiz.
Zeynep Kamile gittim ve oradan randevu alamayacağımı söylediler . Hatta dün tekrardan aradım randevu bulamadığımı gelsem siz verseniz randevuyu dediğimde , randevuların sadece MHRS den alınabileceğini söylediler. senin dediğini anlıyorum perinatoloji olarak randevu oluşturamıyorsun telden ama dopler için telden oluyor. Ve ümraniyeyide aramıştım. 2 hafta önce bizde yok demişlerdi. 182den sordurdugumda ise sadece Zeynep kamili söylüyorlar. Sen Ümraniye’de olduğunu ne zaman öğrendin ?
Benim kızım o işi bize bırakmadı kendi adı Deniz, kardeşininkini kendine uydurdu Güneş olacakmış
Zeynep Kamile gittim ve oradan randevu alamayacağımı söylediler . Hatta dün tekrardan aradım randevu bulamadığımı gelsem siz verseniz randevuyu dediğimde , randevuların sadece MHRS den alınabileceğini söylediler. senin dediğini anlıyorum perinatoloji olarak randevu oluşturamıyorsun telden ama dopler için telden oluyor. Ve ümraniyeyide aramıştım. 2 hafta önce bizde yok demişlerdi. 182den sordurdugumda ise sadece Zeynep kamili söylüyorlar. Sen Ümraniye’de olduğunu ne zaman öğrendin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?