2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Herhelde ben dedm.hangi tarihe alalmnerden alallm die ben yapcm dedi sasrdm bende bi sorun olmasnda insallah
Bence daha guzel kendi doktorunuzun bakması demekki biliyor hoş radyologlar bakabılıyorken kadın doğum uzm daha çok anlıyordur için rahat olsun ben başka yerde çektirip raporunu doktora göstercem cok isterdim ki herşeyiyle takibimi yapan doktor baksın bende ya oteki yanlış raporlarsa diye korkuyorm mesela

Dun yapildi canim hic acimadi nerdeyse sonuclar cikinca arayacaklarmis. Kipirdayip duruyor icerde durumu iyi heralde :)

Oda var tabiki herseyi o takip ediyo guveniorum doktoruma insallah hersey iyodr hemen baksn istiyorm merak ediorm

Canım sana bişy sorucam sanırım İstanbul’da oturuyorsun ben de Anadolu yakasındayım. Anadolu yakasında sadece Zeynep Kamil ayrıntılı bakıyor ve doktor yönlendirme yapmadı 182 den randevu al dedi ve bulaaamıyorum mecburi özele gidicem. Her neyse sen devlette randevu buldun mu yoksa özele mi gideceksin

Dun yapildi canim hic acimadi nerdeyse sonuclar cikinca arayacaklarmis. Kipirdayip duruyor icerde durumu iyi heralde :)
Guzel haberlerini bizemle paylaşırsın en kisa zamanda

Benim kızım o işi bize bırakmadı kendi adı Deniz, kardeşininkini kendine uydurdu Güneş olacakmış
Benim oglumda melisa ismini koyacakti ama erkek olunca olmadi.
Asır ismini soyledi esim ama nedense cok icime sinmedi benim. Bi tuhaf geliyor soyleyince.

Guzel haberlerini bizemle paylaşırsın en kisa zamanda

Benim oglumda melisa ismini koyacakti ama erkek olunca olmadi.
Asır ismini soyledi esim ama nedense cok icime sinmedi benim. Bi tuhaf geliyor soyleyince.
Alışılmış olmadığından kulağını tırmalamıştır, daha zamanımız var Allahtan

Hamisler merhaba
Bugün kontrole gittim dr erkeğe benziyo dedi daha önce farkli bir dr da aynısını söylemişti i erkekmidir kesin acaba isim düşünmeye başlasam?

dunden beri sanki karnimda bi hareketlilik var pit pit seklinde. gaz degil artik eminim. bu bile inanilmaz geliyo

Naberr canim merhaba , kacıncı gebeliğin acaba ? Hissetmeye başlamıssın sanirim bende henüz hissetmedim, aynı gün diye merak ettim

Ben ozele geldim suan ordayim devlet direk boyle bisey randevu vermez 182 den. Ayrica umraniye egitim arastirmada da var ama ilk once orada kadin doguma gitmen onlarin perinatolojiye sevk etmesi lazim. Soylede bir durum var eger haftan yakinsa artik randevu bulman imkansiz.

Zeynep Kamile gittim ve oradan randevu alamayacağımı söylediler . Hatta dün tekrardan aradım randevu bulamadığımı gelsem siz verseniz randevuyu dediğimde , randevuların sadece MHRS den alınabileceğini söylediler. senin dediğini anlıyorum perinatoloji olarak randevu oluşturamıyorsun telden ama dopler için telden oluyor. Ve ümraniyeyide aramıştım. 2 hafta önce bizde yok demişlerdi. 182den sordurdugumda ise sadece Zeynep kamili söylüyorlar. Sen Ümraniye’de olduğunu ne zaman öğrendin ?

Kiz kardesim 2 dogum yapti umraniyede perinatolog bakiyor ama gerci aletleri cok iyi degil.. o da sonradan yine kavacikta bi yer bulup gitti... zeynep kamil yinede istem falan ister herhalde orda is yaptirmak.cok zor

Birde kartal egitim arastirmaya sorabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…