2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İlk hamilelik ise 1 kere yapıyorlar. 2. ise doğuma kadar arada tekrarlayacaklar testi.
Çok teşekkür ederim cevap için .benim bundan önce 2 dusugum var her ikisinde de ignemi olmuştum herhalde bu gebeligi 3 sayıp testi tekrar edecekler. Çok sağolun yanitiniz için. Hepimize saglikli hamilelikler diliyorum

Belki belli oluyodur ama ben sadece trisomy 21 18 13 yaptirdim.. cok kapsamli degildi yani
Bize 7 hastalığa bakmışlar ama sanırım benimkinde de yok bu testler..Benim testin adı naceymis. İsimler farklı ama işlevler aynı sanırım...bu testler bana çok stress yapıyor ilk çocuğum 2 düşükten sonra ister istemez stress yapiyorum hayırlısıyla bebeklerimize kavusalim inşallah

Evet firmaların isimleri farklı oluyor. İnşallah detaylı ultrasonunuz da herşey çok güzel çıkacaktır. Darisi benim basima çok heyecanlıyım

Hanımlar bebişlerin boyu kilosu ne durumda benım doktorum ilk defa 18+0 da gittiğim zaman kilosunu söyledi ondan önce hiç ölçülmemişti sanırım önceden uzunluğu net çıkardı şimdi büyüdü diye boyunu tam ölçemiyorlar galiba uyluk kemiğii ölçüp ona göre boyu hesaplıyorlar benım oğlum 18+0 da 214 gr çıktı doktorundan bu yönde bilgi alan varsa bebişler nasıl bakalım sağlıkla gelsin hepsi

16+5 de gitmiştim 170 gr dı hareketleri hissediyormusunuz aynı zamanımız da

En son 18 +6 da gitmiştim 340 gr di oğlum maşallah

16+5 de gitmiştim 170 gr dı hareketleri hissediyormusunuz aynı zamanımız da
Evet son 2 gündür daha belirgin ama henuz dışardan belli değil birde sürekli hissetmiyorum zaten anca aklıma gelince dinliyorum o zaman yoksa gün içinde hareketliyken aa şimdi hareket etti diye hissedecek kadar güçlü değil

En son 18 +6 da gitmiştim 340 gr di oğlum maşallah
Maşallah canm ne güzel kilolanmış bebeğin ben yeterli beslenemezsem dıye korkuyorum mesela neler yiyorsun bebeğe yararlı ben normal günlük yiyorum eksiltmedim kilo almamak içinde yememzlik etmiyorum ama kilo almadığım için bebeğim beslenemiyor mu diyorm ama 18+0 da 214 normal bir gram galıba diğer ölçümleri hep haftasıyla uyumlu bir sıkıntısı yok

Kizlardan hic isim yok mu ya... bu arada evet buyuyunce boy olcumu yapimiyormus uyluktan hesapliyorlar ama onuda sorun gorurse yapiyolar zaten... ben ilk gittigim gunden beri kilosunu soyluyor. Carsamba ayrintili ultrason var o zaman neler olucak bakalim.. zaten 15 gundur tatildeyim toplamda 3 haftadir gitmedim doktoruma normalde 10 gunde bir giderdim

Bennım daha 2.5 hafta var ayrıntılıya bakalm hayırlı haberlerle dönelim inşallah herşey yolunda olsun

Hic dikkat etmiyorum desem kızımda çok dikkat ederdim süt yoğurt kuruyemiş et ama 2900 doğdu bu sefer saldım bakalım nasıl olacak
Şaka bir yana yiyemiyorum busefer pek canım bişey istemiyo ama 5 kilo aldım nasıl olduysa

Kızlar ben ilk gebeliğimde 8 ay boyunca mide bulantısından bi şey yiyip içemedim yediğimi hemen geri çıkardım ama oğlum tombul ve uzun doğdu
Bu bebeğimde yine mide bulantım oldu ama ilk hamileliğim kadar değil ilaçla bastırılabiliyo en azından..özel olarak dikkat etmiyorum yediklerime canım sadece ekşi ve tuzlu şeyler istiyo 16.haftamda 18 haftalık gözüktü.benim yavrular ben aç kalınca büyüyolar
İsim olarakta 2 isim düşünüyoruz ama karar veremedik hep kız isimlerinde yoğunlaşmıştık.
Kız olsaydı defne,derin,eylül sare,miray,arya düşündüklerimiz arasındaydı.

kizlar ben uclu ve dörtlü yaptırmadım doktora kalsa ezberden gidiyor sirayla yaptiracak yani. seker yuklemesi de yaptirmicam aranizda benim gibi olan var mi

kizlar ben uclu ve dörtlü yaptırmadım doktora kalsa ezberden gidiyor sirayla yaptiracak yani. seker yuklemesi de yaptirmicam aranizda benim gibi olan var mi
Ben ikili test yaptırdım ayrıntılı ultrason ve şeker yuklemesi yaptıracağım zaten üçlü gerek görmedi doktorum

2 li yaptirdim. Nifty yaptirdigimdan dolayi 3 lu 4lu yaptirmadim... ama seker yuklemesi cok onemli onu mutlaka yaptiricam.. yarinda ayrintili yaptiricam

Günaydın kızlar,
Bende başta 5 kilo aldım ama bayramda filan almamışım hiç çok şükür. Baya yiyip yiyip yatmıştım korkuyordum.
Bugün 3Lü test yaptırcam ben, 2Li test sonucu bir iyi bir kötü sayılabilecek sonucum oldu o yüzden de 3Lü yaptırmaya sıcak baktım bakalım ne çıkar..

Amniyosentez yaptırcak olan bir arkadaş vardı nasıl bir yol izledi acaba yaptırdı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…