2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşalr yarın ikili taramaya gireceğim tam 12 haftalık olacak. Doktorum vitamin ilacı önermiyor pek ama ben istiyorum. Siz hangisini kullanıyorsunuz. Yarın ben de yazdırmak istiyorum. 3 aylık oldum artık

Katılıyorum evet ocak ayı erkek ayı. Benim de bebeğimin cinsiyeti erkek

Arkadaşalr yarın ikili taramaya gireceğim tam 12 haftalık olacak. Doktorum vitamin ilacı önermiyor pek ama ben istiyorum. Siz hangisini kullanıyorsunuz. Yarın ben de yazdırmak istiyorum. 3 aylık oldum artık
Bana herhangi bir vitamin ilacı vermedi iki doktora gidiyorum bırıne sordum kullanmalı mıyım dıye düzenli besleniyorsan sıkıntı yok kullanma dedi ben 19 haftalığım hiç kullanmadm sadece 3.aya kadar multivitamin olan decavit kullanıyordm folik asit 3.ayda bitince onu bıraktım baska hıc bır takviye yok

Naberr güzel haberler alırsın inşallah sağlıkla alırsın kucağına

Bende dönüşümlü olarak devlet ve özel hastaneye gidiyorum folik asit dışında yapılan tahliller sonucunda ek olarak bi vitamine gerek görülmedi.sadece d vitamini eksikliği vardı gebelik öncesi d vitamini kullanıyorum 12.hafta itibariyle

Bende zeynep kamile gidiyorum. Ayrıntılı ultrason icin 182 den arayip doopler randevü istiyceksin. Ozele gidenler de zeynep kamile gelip yaptiriyor.

Zeynep kamil tam yeri ya o yüzden orayı istiyordum. Önemli bir ultrason sonuçta. Erdem hastanesinde Prof a yaptırcam randevumu aldım. Senin nasıl geçti ultrasonun. Minnoşunu net gördün mü ☺
Canım şeyi sorsam, hangi erdemden randevu aldın? Dr kimdi acaba? Bir de ücret bilgisi nasıldı acaba?

Bende zeynep kamile gidiyorum. Ayrıntılı ultrason icin 182 den arayip doopler randevü istiyceksin. Ozele gidenler de zeynep kamile gelip yaptiriyor.
Evet biliyorum ve randevu bulamıyorum. Bende orada yaptırmayı çok istiyorum da işte bulamıyorum maalesef. Sen randevu alabildin mi peki

Canım şeyi sorsam, hangi erdemden randevu aldın? Dr kimdi acaba? Bir de ücret bilgisi nasıldı acaba?
Canım telden aradım ve aldım randevu Prof istersen eğer 500 TL . ( bir erkek doktorun adını verdi hatırlamıyorum ama ) eğer ki onu istemezsen iki tane kadın doktoru söyledi onlardan birine baktırmak istersende 380mi 370 mi ne öyle fiyat verdiler. Çakmak Erdem

Isim sorunumdan sonra en buyuk sorunumu acikliyorum..... bebek arabasi.. istedigim bebek arabasinin anakucagi bitmis ve digerleri icinse aparat yokmus.

Neyse allah baska dert vermesin..

Merhaba. Sabahtan beri kasılmalarım vardı az önce de açık kırmızı renkli kanamam oldu. ilk oğlumda 8 haftalıkken bi kanama olmuştu düşük riski yaşadım ama 17 hafta bitti bugün. Bayadır foruma girmiyorum yakın zamanda kanaması olan oldu mu?
Bugün kontrol günümdü kanama olunca gittim doktor ameliyattaymış. başka bir doktora rica ettim acile gitmeyim diye. kalp atışı hareketi var sadece bi ona baktık içim rahatladı eve döndüm. dua edin bana lütfen

Kendi doktorunuza ulasabilseniz keske kasilmalar icin falan magnezyum diasparol veriyolar belki oyle bisey verir.

Bende daha hissetmiyorum aynen bende tembel diyorum cinsiyetin de farklılık mi var bunun cinsiyeti ne acaba

Sağlık ocaklarında ücretsiz verilen Decavit kullanıyorum bir de doktorun önerdiği Duosvit kullanıyorum fiyatı 70 lira.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…