2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhaba .. rabbim öncelikle hamile olup bekleyen tüm hamileleri sağlıkla yavrularını kucaklarına almayı nasip etsin..
hamile olmak isteyenlerede tez nasip etsin ..
bende 21 haftalık hamileyim 34 yaşındayım ilk hamileliğim 5 gün önce bende ufak bir kanama yaşadım (hayatımın en zor anlatıydı) küçük yada büyük işte insan çok endişeleniyor dr a gittim benimde eşim Rahime yakınmış şükür kanamam geçti banada dr zamanla yukarı çıkabilir dedi
Bende evde ayaklarımı yukarı kaldırıp yatıyorum arkadaşlar
Umarım hayırlısı ile sağlıkla bende bebeğimi kucağıma alırım

Sayda baya sakinlesti son zamanlarda. Ben de cok yazamiyorum acikcasi:)
Ayrintili ultrasonda bebegin plesantaya cok yapisik oldugunu yani yerinin dar oldugunu soyledi dr. Bebege zarari olmazmis ama cok mu yorulup stres yaptin dedi. Bu gebeligimin baslari stresli gecti aslinda. Kizimin krese baslamasi, alisamamasi, hergun aglamasi. Ustune bir de kaynana problemi eklendi:) Kasilmalarin var. Boyle devam ederse erken dogum riski vs olabilir dedi. Kafama takildi. Kendi dr um ne der bilmiyorum ama yine de ayrintilida hersey normal oldugu icin sukrettim.

Canım tekin beyin sekreter nosu 0318 212 12 12 mesajını yeni gördüm kusura bakma tekin beyin ordan çıktım. Ve verdigi beslenme onerisi sayesinde ben sadece yarim kilo almisim bebek 3 katı olmus.
Teşekkür ederim canım ben tuzlada yaptırdım ayrıntılı ultrason okan üniversitesi hastanesinde çok şükür her şey normal gayet iyi bebeğim öyle uzun öyle ayrıntılı baktı ki doktor ağzımız açık kaldı çok memnun kaldık

İnşallah zamanını bekler vaktinde doğar minik kuş

Selamm güzel enneler nasılsınız var mı benim gibi hiç bir türlü doymayan ilk üç ay açlıktan zayıfladım şimdi de tokluktan patliycam bi anda nasıl böyle açıldı iştahım anlamadım bir haftadır da aralıksız gündüz gece misafir ağırlıyorum haliyle yemeğe daha çok özeniyor ve daha severek yiyorum sizin iştahlar ne alemde

Benim aynı ya çok bi değişiklik yok buna rağmen 6 kilo aldım birde istahim açık olsa ne olur düşünemiyorum

Gözünüz aydin canım. Bebisler sağlıklı olsun da insan doktordan huzurla ayrılmak istiyor

Benim aynı ya çok bi değişiklik yok buna rağmen 6 kilo aldım birde istahim açık olsa ne olur düşünemiyorum
Benim de iştahım açık protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. 2 kilo aldım 22. Haftadayım. Bu hamileliğimi daha az kilo ile bitirmek istiyorum.

Benimki de çok iyi hep acıkıyorum ve yiyorum giderek de tonbiklesiyorum

Benimde iştahım çok açık. Şekerim yükseldiği için dikkat etmeye çalışıyorum. 5 kilo almışım ama bundan sonra diyette olacağım umarım daha az kilo alırım. Birde benim karnıma çok kramp giritor ve bazen kadıklarımda batma oluyor bu durumu yaşayan var mı?

Ben şimdiye kadar kilo almadım ama 2 gündür mide bulantısı yok çok rahatım çok şükür tatlı şeyler bile yedim.2 gündür herşeyi yiyebiliyorum dünya varmış dedim aç geziyodum böyle devam edersem fazlaca kilo alırım bende canım bi şey istemezken şimdi sıcak sulu yemekler istiyo

Batma gibi aci hissi bende de oluyor kontrolumdr hersey normaldi o yuzden takmiyorum.. sanki icerden bisey batiriyolar yada yirtiyolar gibi oluyor bi an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…