2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim kiz yine tembellik yapiyo herhalde 2 gundur kipirti yok
Ay ben de 2 buçuk gün hiçbir kıpırtı hissetmedim ve çok tedirgin oldum bir şey mi oldu diye sonra ufak ufak tekrar kendini hissettirmeye başladı çok şükür bizim kızlar pek nazlı demek ki

Ay ben de 2 buçuk gün hiçbir kıpırtı hissetmedim ve çok tedirgin oldum bir şey mi oldu diye sonra ufak ufak tekrar kendini hissettirmeye başladı çok şükür bizim kızlar pek nazlı demek ki

Evet oyleler herhalde ya doktorum plesanta araniza giriyor demisti herhalde arada oyle oluyor arkaya falan giriyosa hissemiyoruzdur

Benim 2 bebek de aşırı hareketli, doğunca da öyle oluyor gerçi benimkiler, benim nefesim daralıyor 2 kilo aldım kilodan değildir herhalde ama yatarken bile nefes darlığını hissediyorum yaştan mı acep

Benim 2 bebek de aşırı hareketli, doğunca da öyle oluyor gerçi benimkiler, benim nefesim daralıyor 2 kilo aldım kilodan değildir herhalde ama yatarken bile nefes darlığını hissediyorum yaştan mı acep
Nefes daralması bendede var yaşım 32 geceleri yattığımda çok sıkıntı oluyo.kalbimiz kan pompolamak için daha hızlı çalışıyomuş. uterus dahada büyüyerek mideyi yukarıya ittiriyomuş takip ettiğim uygulamada okumuştum.genceciğiz daha biz yaştan değil yani

o bende de oluyo canim sadece sag kasigimda oluyor. hareket ederken ozellikle kasiliyorum bir anda.

o bende de oluyo canim sadece sag kasigimda oluyor. hareket ederken ozellikle kasiliyorum bir anda.
Aynen. Yarın kontrolüm var tekrar soracağım. Mag
yarın dr kontrolüm var tekrar soracağım kramplar için magnezyum içiyorum ama yeterli gelmiyor sanırım. Kalsiyumda eksik bende kalsiyum yazar belki rahatlarım biraz. Gece ağrıyla uyanıyorum bunlar için çok erken bence

Ben magnezyum da kalsiyumda iciyorum kramplar yine devam

çalışan anneler, ne zaman ayrilacaksiniz ben sonuna kadar durucam Allah izin verirse malum maddi durumlar. daha sonra da ucretsiz iznimi kullanicam iki yıl. kendim bakmak istiyorum bebegime..

Bende sonuna kadar çalışmak istiyorum ins sonrasına aktaricam izinleri sonra da raporla seneyi kapatıp eylülde başlamayı düşünüyorum inş her şey yolunda giderse

Ben de okudum evet kan miktarımız bile artıyor, ama ilk gebelikte nefes darlığı yaşamayınca acaba dedim yaş mı

Ben ne zaman doğacağını kestiremiyorum kızım erken doğmuştu 29-30 yani izne çıkamadan doğmuştu.
Bu hamileliğimde de çalışabildiğim kadar çalışıp 37 de ayrılırım görürsek o haftaları.. Sonrada kalan izinlerimi vs bitirim. En geç Mayıs ortası gibi başlarım sanıyorum. ;Ücretsiz izin almak gibi bi planım yok, zaten küçük şehir 5 dakikada evdeyim. Bebek küçükken bol bol uyuyor vs.. Aslında 1,5-2 yaştan 3- 3,5 yaşa kadar daha çok anneye ihtiyacı var çocukların... Sonrası kreş büyük fayda sağlıyor.

Kızlar selam takipteyim ama yazmaya fırsatım olmuyor... Bizde de birinci sınıf stresi var :) 19. Haftadayım iki gündür midem taş gibi mide bu halde iken daha fazla yeyip sıkıntıya sokmak istemiyorum mideyi ama beslenmeden de nasıl olacak bilemiyorum. Mesela bugün sağlam bir kahvaltı yaptım akşam oldu arada sadece bir şeftali ve bir kase sütlaç yedim midem aşırı derece de gergin ve şiş bu durumu yaşayan var mı??

Neden streslisin cnm. Benm de stres karnimi sertlestiriyor, resmen karnimin icinin acidigini hissediyorum oyle anlarda.

Slm kizlar,bebislere biseyler almaya basladinizmi?ben yatak olarak yanimda durmasi icin park yatak almayi dusunuyorum.bikac markaya baktim kraftın kalipso elite modelinden siparis vermeyi düşünüyorum var mi fikri yada önersi bebek arabadi olarakta chicco nun trio sprint modelini begendik yorumlarida güzel

Chiconun yan yatagi var bende anne yani.. uzun bi sure yatak almoycam 5. Ayda herhalde. Bebek arabasi silver cross spirit aldik uzerinede cybex ana kucagi

Hanımlar bugün doktora gittim hersey iyi çok şükür ama bebeğin karın çevresi öndeymiş üç hafta sonra gel gelişimi takip edelim dedi sorun yaratacak birşey mi onu da bilmiyorum doktor ameliyata girecekti fazla tutmak istedim fazla soru soramadim var mı böyle durum yaşayan

Benim hazırlıklar tamam kızlar sadece pijama takımı ve terlik almam lazım.sonra doğum için hastane çantamı hazırlarım niye böyle acele ettim bilmiyorum ama ettim işte çıtçıtlı badilere bakıcam biraz daha uzun kollu almam gerekebilir malum kış bebeleri..bebek arabası abisinden kalanı kullanıcak,beşik olarak kraftın bi kaç park yatağını beğenmiştim mobilyalar gözümüze daha güzel gözükünce mobilya aldık.
Hastane çıkışı 1 takım aldım.tulum ve alt üst takımları daha çok seviyorum özellikle ayak kısmı patiksiz olanları çok çabuk uzadıkları için patikli olunca bacaklar toplanıyo.yenidoğan olarak 4 yada 5 adet toplamda kıyafeti var geri kalanının hepsini 3-6 ay aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…