2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ay ne güzel bitmiş haxırlıklar bile

Bende yavaştan başlıyım diyorum kendim için pijama takımı kaç tane almalıyım tecrübeli anneler ? Lohusayken evde pijama mı rahat olur yoksa gecelik yada tayt tshrt mü ?

Bende yavaştan başlıyım diyorum kendim için pijama takımı kaç tane almalıyım tecrübeli anneler ? Lohusayken evde pijama mı rahat olur yoksa gecelik yada tayt tshrt mü ?
Ben sezaryenle doğum yapmıştım hem gecelik hem sabahlık almıştım ama gecelik hiç kullanmadım pijama takımıyla rahat ettim hastanede pijama takımı kullandım.tam tersi gecelikle rahat eden annelerde var.eve geldiğim zamanda yine ilk bi kaç gün pijama kullandım.şimdi gecelik sabahlık takım olarak var 2 takımda pijama takımı almayı düşünüyorum

Benim de öyle günde iki kere az yiyorum, yediklerin faydalı kıymetli şeylerse hiç sıkıntı olmaz

Dun bi doktor arkadasim farkli tatlar ye cocugun lezzet reseptorleri gelissin dedi.. valla hak verdim ) eee alisverisler nasil

Hic bişey almadim 1 2 ay daha beklerim diye dusunuyorum oglumdan kalma 4 5 adet zibin uzun kollu bady 2 3 tanede patikli alt ve tulum var. 1 2 tane daha ekleme yaparim baskada bisey almam.3 6 ay alirim bir kac takim sonrada zaten bahar gelecek kalin giymesine gerek kalmaz diye düşünüyorum. Normalde yapilacal edulecek bisey varsa hemen olsun bitsin isterim ama bu cocyklarum konusunda nedense agirdan aliyorum

Ben de kredi yüzünden çalışıcam ama yarım gün çalışıcam öğretmenim az ders alıcam annem bebeğe bakıcak inşallah
ogretmenlik bal kaymak gercekten. kadinlar icin en uygun meslek. cok sanslisin. ben de memurum. sadece sut izni hakkim olacak o da yetmeyecek maalesef

ogretmenlik bal kaymak gercekten. kadinlar icin en uygun meslek. cok sanslisin. ben de memurum. sadece sut izni hakkim olacak o da yetmeyecek maalesef
İlk kızımda çok yoğun ve öğretmen eksiği olan bir okulda çalıştım hiçbir hakkımı birazda yumuşak yüzüm yüzünden kullanamadım öğle aramda eve geldim süt için, yemek mi yedim emzirdim mi anlamadım, hafta sonları öğretmen yok diye mecbur kurs yaptım, öğrenciler geri kalmasın diye yani her zaman bal kaymak olmuyor, ama bu bebiş şanslı bu yıl okulumda öğretmen eksiğimiz yok benim branşta inşallah şansı böyle sürer

Mrblar arkadaşlar bende 20 haftalık gebeyim detaylı ultrasyona girdik bu hafta bebeğinin tüm fiziksel bulgulari normal çıktı çok şükür. Fakat kalbin sağ tarafında biraz kalınlaşma ve sıvı birikmesi var dedi doktor takip edilecekmis. Böyle bu durum yaşayan var mi aranızda ya da cevrenizde lütfen yardımcı olun çok korktum bebeğime bi şey olmasın diye sürekli dua ediyorum inş gecicidir

İyi akşamlar kızlar bizim grup çok sessiz sakin bi kaç gündür 2019 ocak analarını okuyorum detaylı ultrasonlar yapıldı hazırlıklar yapılıyo bez ıslak mendil stokları kıyafetler alınıyo ne çok yazmışlar
Bizimde bugün detaylı ultrasonumuz vardı çok şükür herşey yolunda
1haftada 2 kilo almışım yolunda gitmeyen tek şey o galiba almadım almadım 1 haftada 2 kiloyu görünce şaşırdım 1 kilosu ödemdir diye teselli ediyorum

Umarım geçici bi şeydir kalpte parlaklık okudum sonrasında geçen ama kalınlaşma ve sıvı birikmesi duymadım hiç

Amin inşaallah Allah razı olsun güzel dilekleriniz için. 2 gündür sürekli araştırıyorum nette de bir şey bulamadim çok korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…