2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benimde her 2 arterde çentik görüldü zaten ilkide preeklampsiydi. Dr büyük ihtimalle yine preeklampsi olacak dedi preeklampsi olmasa bile düşük ağırlıklı olarak doğacaktır dedi. Coraspin ve kan sulandırıcı ve günlük tansiyon takibim var. Bunları önerdi. 2-3 haftada riskli gebelik poliklinikte göreceklermiş

evet haklisiniz çok üç rakamlar değil ben izmirde yaşıyorum ama tüp bebek çok masraflı oldu bizim Içın 3. Denememizdi 35 bine yakın gitti ve hali hazırda bir birikim yokken kredi ile yaptik o yüzden çok sıkıştırdı bizi herşey nasip kısmet rabbim sağlıcakla kavuştursun herkesi bebeklerine yeni bir doktorla başladık bakalım bugun hayirlisi olsun bizim için

Utanırım demeye

ben başka bir ilden istanbul a gitmiştim tüp bebek için gebeliğimi öğrendikten sonra da bır daha gıdemedim doktoruma ama bana 3 ay telefonla ne sıkıntım olsa yardım etti ben bulunduğum ilde araştırma hast.muayene oluyorum

rabbim şifa versin ailesine de sabır ve kolaylık umarım bir an önce toparlar annenin kucağına geçiş yapar.. ben birşey merak ediyorum tansıyon sıkıntısı olduğu nasıl anlaşılıyor hani gebenin şikayetine rahatsızlıklarına göre mi tansiyon diyorlar yoksa her kontrolde tansiyon takibiniz yapılıyor mu böyle bır riskimiz var mı yok mu nasıl bilebiliriz

bende evime yakın bir özel hastaneye gittim bugün kendi doktorumla da görüştüm herhangi bir sıkıntı olmadığını artık benim normal bir gebe olup istediğim yerde vakti gelince dogumumu yapabileceğimi söyledi 3 de biri fiyatına doğum yaptırmak bizi çok rahatlaticak allahim hepimizinn evladına sağlık versin

ohh ne guzel biz bazen duygusal düşünüp evlat sahıbı olmamıza vesile olan doktorları bırakmak istemiyoruz tabıkı ancak maddiyat gerçekten zor hepimize sağlıklı doğumlar nasip olsun bebişler sağlıkla kucağımıza gelsin

en büyük göstergenin şiddetli ödem olabileceğini biliyorum yani erkenden başlayan yüzde ellerde ve bacaklarda oluşan belirgin ödem le birlikte hizli kilo alımı da bir belirti bunun üzerine günde iki kez tansiyon takibi yapılıyor eğer 14_9 dan yüksek seyrederse tansiyon bu rahatsızlığın varlığı söz konusu olabiliyor ve gebe takibe aliniyor

hımmm anladım canım çok şükür öyle bir sıkıntım yok şuan inşallah da olmaz zaten genelde 20.haftadan sonra mı ortaya cıkıyormuş ne bazı arkadaşlar ayrıntılı ultrasonda da yuksek tansıyondan şüphelenecek bulgulardan bahsetmişler onda da bır sıkıntı cıkmadı tansıyonumu yinede arada ölçeyim bari

Benim 20. Haftadan itibaren tansiyonuma bakmaya basladilar. Bide genelde sikayetlere gore ben tansiyonum cikinca anliyorum.. arkadasiminda hic biseyi yoktu bi anda oldu.

Kızlar iyi günler Allah hepimize kolaylık versin inşallah Ben bu ay biraz alışveriş yapayım kıyafetlerini dizeyim bari dedim sizlerden heveslendim ama henüz kışlık sezonu açılmamış pek bir şey alamadım.Banyoda lazım olacak şeyler alabildim sadece bir kaçta zıbın

kışlık derken canım hep kalın mı alacaksın polar kadife vs ben uzun kollu tulumlar normal patikli takımlar alıyorum içine zaten uzun kollu veya kısa kollu zıbınla içlik alt giydircem yeterli diye düşündüm bir tane sadece kadife 3lü takım aldım lcwaikikiden belki birtane dışarı kontrole sağa sola götürürken tam koruma olsun dıye kıyafetlerinin üstüne giydirmeye uyku tulumu gibi pofidik birşey alırım

Astronot tulum alma basuna 1 kac ay icin para vermis olursun. Dedigin gibi biraz buyuk al uyku tulumu al surekki giydirirsun.

Bende aynı şekilde aldım kıyafetlerini ev içerisi için çok kalın şeyler almadım.bi tane alt üst kadife takımı var şimdilik.patikli kıyafetler çok almadım 5-6 tane tek alt patikli var.dışarıda giydirmek için e bebek indiriminden içi peluş gibi yumuşacık kalın kıyafetler almıştım.astronot montta aldım abiyi okula götürüp getirme var sık sık dışarı çıkıcaz gibi gözüküyo.dediğin gibi pofidik şeyler civilde görmüştüm

Daha çok evde giyebileceği pijama alt üst şuankiler baya bir ince gibi geliyor bir tık kalın istiyorum öyle çok aşırı kalın şeyler değil tabi.Kadife polar tarzını dışarısı için alırım diye düşündüm.İlk olunca acemilikte var ne alacağımı şaşırıyorum

Ben de kışlıklar çıksın diye bekliyorum
Uzun kollu olanlar bile biraz ince yazlık olduğu için sanırım, bir de kışlıklar gelince uzun kollu çeşidi de artar bence.

Ben de kışlıklar çıksın diye bekliyorum
Uzun kollu olanlar bile biraz ince yazlık olduğu için sanırım, bir de kışlıklar gelince uzun kollu çeşidi de artar bence.
Aynen ben de böyle düşündüm.Ama sabırsızlanıyorum da bir an önce kışlıklar gelsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…