Günaydın kızlar hepinizin bebeği hayırlı olsun benimde preeklampsi riskim varmış dopplerde sağ ve sol arterde direnç çıktı hiç duymadığım birşey doktor tuzu yasakladı tansiyon takibi yapacaksın dedi ne demek kötü bir durummu bilgisi olan bana yardımcı olabilirmi 22 haftalığım bu arada
evet haklisiniz çok üç rakamlar değil ben izmirde yaşıyorum ama tüp bebek çok masraflı oldu bizim Içın 3. Denememizdi 35 bine yakın gitti ve hali hazırda bir birikim yokken kredi ile yaptik o yüzden çok sıkıştırdı bizi herşey nasip kısmet rabbim sağlıcakla kavuştursun herkesi bebeklerine yeni bir doktorla başladık bakalım bugun hayirlisi olsun bizim içinBen tüp bebek yaptırmadım aşılama ile hamile kaldım aynı hastanede devam ediyorum devlet hastanesi.Aslında söylediğin fiyatlar çok çok uç rakamlar değil gibi en azından Ankara’ya göre nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama.Eğer maddi olarak zorlamaya başladıysa sizin için daha uygun doktora gidebilirsin benim fikrim tabi.Ben şuna inanıyorum bir şey olacaksa özelde de olurdevlette de bu biraz bizim kaderimiz gibi.Aynı tüp bebek veya aşılama yaptırmak zorunda olduğumuz gibi
Utanırım demeyeYa hersene oluyor o pijama seylerine bak sen oranin...
Valla benide oyle cagirdi ne yaptiricaksam ver sen bana ben yaptiririm sonucu getiririm diyorum. Cuma gunu yaptiricam 50 gr lik yazmis.
Bence ara ne yaptiricaksam ogreniyim de devlette yaptir.
Bende ya esimin hastanesinde yada devlette yaptiricam.
ben başka bir ilden istanbul a gitmiştim tüp bebek için gebeliğimi öğrendikten sonra da bır daha gıdemedim doktoruma ama bana 3 ay telefonla ne sıkıntım olsa yardım etti ben bulunduğum ilde araştırma hast.muayene oluyorumGünaydın kızlar size bir sorum var gebelik takiplerinizi tüp bebeğinizi yapan uzmanla mi yürütüyorsunuz yoksa daha makul bir doktorla yuruteniniz varmı bana bi el atın çok kararsizim doktorumdan çok memnunum ama bana çok pahalı ya geliyor özel kliniği var ayda 300 tl muayne ücreti ve 6000 lerde doğum masrafı çıkcak bizi asmaya başladı zaten masraflica bi tedavi sürecinden geçtik herşey yolunda şuan bebegimiz gayet iyi başka bir uzmana devam etsek sizce bi sıkıntı olurmu dersiniz
rabbim şifa versin ailesine de sabır ve kolaylık umarım bir an önce toparlar annenin kucağına geçiş yapar.. ben birşey merak ediyorum tansıyon sıkıntısı olduğu nasıl anlaşılıyor hani gebenin şikayetine rahatsızlıklarına göre mi tansiyon diyorlar yoksa her kontrolde tansiyon takibiniz yapılıyor mu böyle bır riskimiz var mı yok mu nasıl bilebilirizBen gecen sene trendyoldan almistim polar pijama takimiyla..
Arkadaslar gecen gun bahsettgim arkadas vardiya tansiyonu yuksek hastaneye yatirdilar diye. Dun aksam dogum yaptirdilar mecburen tansiyon yine yukselmis anneyi kaybedemeyiz demisler kanunide dogum yapti.. bebek 900 grmis.. yenidogan yogun bakimi olan hastane ariyolardi aksam.. insallah bebekte toplarlar
bende evime yakın bir özel hastaneye gittim bugün kendi doktorumla da görüştüm herhangi bir sıkıntı olmadığını artık benim normal bir gebe olup istediğim yerde vakti gelince dogumumu yapabileceğimi söyledi 3 de biri fiyatına doğum yaptırmak bizi çok rahatlaticak allahim hepimizinn evladına sağlık versinben başka bir ilden istanbul a gitmiştim tüp bebek için gebeliğimi öğrendikten sonra da bır daha gıdemedim doktoruma ama bana 3 ay telefonla ne sıkıntım olsa yardım etti ben bulunduğum ilde araştırma hast.muayene oluyorum
ohh ne guzel biz bazen duygusal düşünüp evlat sahıbı olmamıza vesile olan doktorları bırakmak istemiyoruz tabıkı ancak maddiyat gerçekten zor hepimize sağlıklı doğumlar nasip olsun bebişler sağlıkla kucağımıza gelsinbende evime yakın bir özel hastaneye gittim bugün kendi doktorumla da görüştüm herhangi bir sıkıntı olmadığını artık benim normal bir gebe olup istediğim yerde vakti gelince dogumumu yapabileceğimi söyledi 3 de biri fiyatına doğum yaptırmak bizi çok rahatlaticak allahim hepimizinn evladına sağlık versin
en büyük göstergenin şiddetli ödem olabileceğini biliyorum yani erkenden başlayan yüzde ellerde ve bacaklarda oluşan belirgin ödem le birlikte hizli kilo alımı da bir belirti bunun üzerine günde iki kez tansiyon takibi yapılıyor eğer 14_9 dan yüksek seyrederse tansiyon bu rahatsızlığın varlığı söz konusu olabiliyor ve gebe takibe aliniyorrabbim şifa versin ailesine de sabır ve kolaylık umarım bir an önce toparlar annenin kucağına geçiş yapar.. ben birşey merak ediyorum tansıyon sıkıntısı olduğu nasıl anlaşılıyor hani gebenin şikayetine rahatsızlıklarına göre mi tansiyon diyorlar yoksa her kontrolde tansiyon takibiniz yapılıyor mu böyle bır riskimiz var mı yok mu nasıl bilebiliriz
hımmm anladım canım çok şükür öyle bir sıkıntım yok şuan inşallah da olmaz zaten genelde 20.haftadan sonra mı ortaya cıkıyormuş ne bazı arkadaşlar ayrıntılı ultrasonda da yuksek tansıyondan şüphelenecek bulgulardan bahsetmişler onda da bır sıkıntı cıkmadıen büyük göstergenin şiddetli ödem olabileceğini biliyorum yani erkenden başlayan yüzde ellerde ve bacaklarda oluşan belirgin ödem le birlikte hizli kilo alımı da bir belirti bunun üzerine günde iki kez tansiyon takibi yapılıyor eğer 14_9 dan yüksek seyrederse tansiyon bu rahatsızlığın varlığı söz konusu olabiliyor ve gebe takibe aliniyor
rabbim şifa versin ailesine de sabır ve kolaylık umarım bir an önce toparlar annenin kucağına geçiş yapar.. ben birşey merak ediyorum tansıyon sıkıntısı olduğu nasıl anlaşılıyor hani gebenin şikayetine rahatsızlıklarına göre mi tansiyon diyorlar yoksa her kontrolde tansiyon takibiniz yapılıyor mu böyle bır riskimiz var mı yok mu nasıl bilebiliriz
Ya ne utanican valla ben diyorum o kadar paraya gerek yok ben disarda yaptirayim diyorum o da ok. DiyoUtanırım demeye
bakalım benimde yarın kontrolüm var doktora soracağım takip edecek mi tansıyonBenim 20. Haftadan itibaren tansiyonuma bakmaya basladilar. Bide genelde sikayetlere gore ben tansiyonum cikinca anliyorum.. arkadasiminda hic biseyi yoktu bi anda oldu.
kışlık derken canım hep kalın mı alacaksın polar kadife vs ben uzun kollu tulumlar normal patikli takımlar alıyorum içine zaten uzun kollu veya kısa kollu zıbınla içlik alt giydircem yeterli diye düşündüm bir tane sadece kadife 3lü takım aldım lcwaikikiden belki birtane dışarı kontrole sağa sola götürürken tam koruma olsun dıye kıyafetlerinin üstüne giydirmeye uyku tulumu gibi pofidik birşey alırımKızlar iyi günler Allah hepimize kolaylık versin inşallahBen bu ay biraz alışveriş yapayım kıyafetlerini dizeyim bari dedim sizlerden heveslendim ama henüz kışlık sezonu açılmamış pek bir şey alamadım.Banyoda lazım olacak şeyler alabildim sadece bir kaçta zıbın
Astronot tulum alma basuna 1 kac ay icin para vermis olursun. Dedigin gibi biraz buyuk al uyku tulumu al surekki giydirirsun.kışlık derken canım hep kalın mı alacaksın polar kadife vs ben uzun kollu tulumlar normal patikli takımlar alıyorum içine zaten uzun kollu veya kısa kollu zıbınla içlik alt giydircem yeterli diye düşündüm bir tane sadece kadife 3lü takım aldım lcwaikikiden belki birtane dışarı kontrole sağa sola götürürken tam koruma olsun dıye kıyafetlerinin üstüne giydirmeye uyku tulumu gibi pofidik birşey alırım
kışlık derken canım hep kalın mı alacaksın polar kadife vs ben uzun kollu tulumlar normal patikli takımlar alıyorum içine zaten uzun kollu veya kısa kollu zıbınla içlik alt giydircem yeterli diye düşündüm bir tane sadece kadife 3lü takım aldım lcwaikikiden belki birtane dışarı kontrole sağa sola götürürken tam koruma olsun dıye kıyafetlerinin üstüne giydirmeye uyku tulumu gibi pofidik birşey alırım
Daha çok evde giyebileceği pijama alt üst şuankiler baya bir ince gibi geliyor bir tık kalın istiyorum öyle çok aşırı kalın şeyler değil tabi.Kadife polar tarzını dışarısı için alırım diye düşündüm.İlk olunca acemilikte var ne alacağımı şaşırıyorumkışlık derken canım hep kalın mı alacaksın polar kadife vs ben uzun kollu tulumlar normal patikli takımlar alıyorum içine zaten uzun kollu veya kısa kollu zıbınla içlik alt giydircem yeterli diye düşündüm bir tane sadece kadife 3lü takım aldım lcwaikikiden belki birtane dışarı kontrole sağa sola götürürken tam koruma olsun dıye kıyafetlerinin üstüne giydirmeye uyku tulumu gibi pofidik birşey alırım
Daha çok evde giyebileceği pijama alt üst şuankiler baya bir ince gibi geliyor bir tık kalın istiyorum öyle çok aşırı kalın şeyler değil tabi.Kadife polar tarzını dışarısı için alırım diye düşündüm.İlk olunca acemilikte var ne alacağımı şaşırıyorum
Aynen ben de böyle düşündüm.Ama sabırsızlanıyorum da bir an önce kışlıklar gelsin diyeBen de kışlıklar çıksın diye bekliyorum
Uzun kollu olanlar bile biraz ince yazlık olduğu için sanırım, bir de kışlıklar gelince uzun kollu çeşidi de artar bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?