Bak sen yaramaza uğraştırmış doktoruBenim kız da geçen kontrolde doktor aleti karnıma koyup bastırınca aletin olduğu yere tekme attı İsim bulmak çok zor ne tarz isim arıyorsun ona göre yazalım sana
Hadi hayirlisi.. erkek olsa tibet, mabel, tuna, gibi isimleri dusunuyoduk...
Bende hala kiza isim bulamadim
Ben de kızıma isim bulamadım henüz çok zor bu isim işi,İsimlerin karaktere yansıdığına inananlardanım karar veremiyorum.
Kız olsaydı damla, hazal, ekin isimlerini düşünürdük sanırım eşimle.
Bu ara bir de Parla ismini duymaya başladım .
Bu yazı kendim yazmış gibi okudum.Benim eşim de Damla ismini beğeniyor , Hazal ismini çok beğeniyorum ve Hazallar güzel oluyor ancak anlamı kuruyan dökülen yaprak anlamında olumsuzmuş gibi geliyor bana da çok zor işimiz gerçektenDamla ismini esim seviyo ama ben sevmiyorum.. hazal icin huzunlu geliyor. Ekinide esime begendiremedim. Parlayi daha dun soyledim onuda begenmedi.. bizde zor kisim esim
Kızlar selam. Yaklaşık 2 hafta önce detaylı usg de bebeğimde bagirsak parlaması sebebiyle amniyo sentez yapıldı bunun sonuçlarını beklerken damarlarda belirgin direnç artısı olduğu söylendi ve bebekte yaklaşık 1 haftalık geriden gelme durumu olduğu belirtildi . Daha sonra idrar tahlili verdim 24 saatlik ve 24 saatte 445 mg protein kaçağı olduğu çıktı ortaya böyle bi durum yaşayan var mi ? Yardımcı olabilir misiniz ?
Açıklaman için çok teşekkür ederim canım anladım şimdi durumu çok endişe ediyorum bende..benimkide geri kaldı senin tansiyonun nasıl yarın kontrolüm var drum idrar tahliline bakacağız her muayenede dedi protein varmı diye inşallah herşey güzel çıkar inşallah ikimizde bizim gibi olanlarda sağlıklı hamilelikler geçirirSanırım bebek rahme yerleşirken damarların oluşumu sırasında bir sıkıntı yaşanıyor ve olması gereken yüksek geçirgenlikte damar yerine bizdeki gibi şekillenen dirençli bir oluşum gözleniyor benim mesela 13-14 haftalara kadar 1 hafta ileriden gidiyordu şimdi 1 hafta geri kalmaya başladı sanıyorum ki yapacak birsey yok bu şekilde devam ediyoruz işte vücut artık tolere edemeyince tansiyon fırlamaya başlıyor
Kızlar selam. Yaklaşık 2 hafta önce detaylı usg de bebeğimde bagirsak parlaması sebebiyle amniyo sentez yapıldı bunun sonuçlarını beklerken damarlarda belirgin direnç artısı olduğu söylendi ve bebekte yaklaşık 1 haftalık geriden gelme durumu olduğu belirtildi . Daha sonra idrar tahlili verdim 24 saatlik ve 24 saatte 445 mg protein kaçağı olduğu çıktı ortaya böyle bi durum yaşayan var mi ? Yardımcı olabilir misiniz ?
Açıklaman için çok teşekkür ederim canım anladım şimdi durumu çok endişe ediyorum bende..benimkide geri kaldı senin tansiyonun nasıl yarın kontrolüm var drum idrar tahliline bakacağız her muayenede dedi protein varmı diye inşallah herşey güzel çıkar inşallah ikimizde bizim gibi olanlarda sağlıklı hamilelikler geçirir
İnsallah ilerleyebiliriz çok stres yapıyorum oda çok etkiliyormuş bugun coraspine başladı doktor insallah bu ise yararCanım 2 gr ı geçerse ve tansiyonda olursa zaten preeklampsi sayılıyorsun şimdilik tansiyonunu ölç sıksık inşallah en az 30 lu haftalara ilerleyebiliriz
Ediyor ama çok zor oluyormus sanirim bende çok korkuyorum bebeğime birsey olacak diye insallah sağsalim kucaklarımıza alırızProtein kacagi sevimli bisey degil ama bu sekilde gebelik devam edebiliyor takipte oluyorsunuz.
Hanımlar gece gece pijama bedeni dert oldu sanki yarın doğuracağıminternette bir pijama beğendim aldım denedim xl beden genişçe olsun dedim ancak omuz göğüs kısmı hiç oturmadı kol altı bol yaka sağa sola kaydı diğer yerlerde fena değil iyi omuz kısmı otursaydı kalacaktı benımle altı iyi geldi popo kısmı yanı bacakları yine genişti ancak pijamanın l bedeni kalmamış m alsam küçük mü olur ya doğumdan sonra giycem aslında penye olduğu için esner ki karın bölgeside bilemedim hem bebekte olmayacak olsun o kadar diyorum yanılıyor muyum bilmiyorum şuan 62 kiloyum 22 haftalığım 1 kilo aldım m beden giyiyorum illa buyuk mu almak gerek bedenimizde alsak olmaz mı benım sadece göbek büyüdüğü için diğer yerler hep pot oluyor
alt kısmı cok güzel tok kumaş penye dediğim öyle tiril tiril kayanlardan değil eşofmanların kumaşı oluyor ya diz yapmayacak birşey çok begenmesem iade edip başka bakcam beden konusunda düşündürmüştü demekki m beden alabilirim kilo aynı sende m bakmışsın zaten doğumdan sonra giyilecek azıcık da olsa karnımız hafifler bol bol alıp kötü durmasındansa azıcık karnımı toplarXl napmissin. Bende 63 kiloyum m begendim onu alicam sanki bide penye almasan mi diz izi falan yaparsa kotu duruyor malum. Ne kadar fiyat araligin var bilmiyorum ama h&m lcw penti dagi de falan penye olmayan guzel takimlar var
Boyun kaç bilmiyorum ama 62 kilo için xl baya baya büyük şuan m giyiyorsan ve maşallah 22 haftada 1 kilo olmışsın böyle giderse aşırı kilo almadan bitirirsin hamileliği karnının biraz daha büyüyeceğini düşünürsek L olur gibi veya şöyle düşün şuan elindeki XL bir tık küçük olunca omuzların oturacak mı ona göre karar verHanımlar gece gece pijama bedeni dert oldu sanki yarın doğuracağıminternette bir pijama beğendim aldım denedim xl beden genişçe olsun dedim ancak omuz göğüs kısmı hiç oturmadı kol altı bol yaka sağa sola kaydı diğer yerlerde fena değil iyi omuz kısmı otursaydı kalacaktı benımle altı iyi geldi popo kısmı yanı bacakları yine genişti ancak pijamanın l bedeni kalmamış m alsam küçük mü olur ya doğumdan sonra giycem aslında penye olduğu için esner ki karın bölgeside bilemedim hem bebekte olmayacak olsun o kadar diyorum yanılıyor muyum bilmiyorum şuan 62 kiloyum 22 haftalığım 1 kilo aldım m beden giyiyorum illa buyuk mu almak gerek bedenimizde alsak olmaz mı benım sadece göbek büyüdüğü için diğer yerler hep pot oluyor
alt kısmı cok güzel tok kumaş penye dediğim öyle tiril tiril kayanlardan değil eşofmanların kumaşı oluyor ya diz yapmayacak birşey çok begenmesem iade edip başka bakcam beden konusunda düşündürmüştü demekki m beden alabilirim kilo aynı sende m bakmışsın zaten doğumdan sonra giyilecek azıcık da olsa karnımız hafifler bol bol alıp kötü durmasındansa azıcık karnımı toplarhep l xl alıp doğumdan sonra kötü kötü giymek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?