2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı bende coraspirin ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum kontrollerimi 2/3 haftaya indirdi bende tansiyon takibi yapıyorum 2 ayrı doppler yapıldı bu 3. Gebeliğim ama hiç duymamıştım böyle bir şey inşallah sağlıkla doğar bebeklerimiz acaba neden oluyorki bu durum bir sebebi varmı ?

Sanırım bebek rahme yerleşirken damarların oluşumu sırasında bir sıkıntı yaşanıyor ve olması gereken yüksek geçirgenlikte damar yerine bizdeki gibi şekillenen dirençli bir oluşum gözleniyor benim mesela 13-14 haftalara kadar 1 hafta ileriden gidiyordu şimdi 1 hafta geri kalmaya başladı sanıyorum ki yapacak birsey yok bu şekilde devam ediyoruz işte vücut artık tolere edemeyince tansiyon fırlamaya başlıyor

Ben igne ve coraspirini pihtilasmadan dolayi kullaniyorum. Dogumdan sonra bile kullanicam

Doktor banada sende tespit edilemesede vardır pıhtılaşma dedi. İlkindede bundada bu şekilde olunca pıhtılaşma geliyor akla. Belki hamile kalmadan kan sulandırıcı kullanmak preeklampsi riskini azaltabilir gibi geliyor, ama benim hamilelik tamamen sürpriz olduğu için bu tarz önlemler alamadık tabi

Hamile kalmadan once vermiyolar ki. Yani een uygun zaman tup bebekte oluyor transfer oncesi hapa sonrasinda igneye baslatiyolar o kadar... ama ben zaten hastasi oldugum icin ömur boyu kullanma ihtimalim yuksek

Merhaba arkadaşlar bugün tetonoz aşımı oldum bebeğin kalbini dinledim. Herşey iyi dedi ebe hanım. Bu arada akıntı durumunuz ne sizde? Benim dünden önce tuvalletten sonra bir iki kere saydam su gibi çok az miktarda akıntı gelmiş. Dün hicbisey yoktu bugün yine tırnak kadar bir akıntı gelmiş. Yarın detaylim var zaten doktora soracağım ama yine de kafama takıldı siz de durumlar nedir?

Kızlar dün detaylı ultrasona girdim sağ el parmakları hariç her yerini gördük 2 hafta sonra tekrar bakacak ele.
Tabi 3 kere yattım kalktım anca görebildi doktor istediği yerleri ve erkek dedi net şekilde:)

Bu arada erkek ismi önerileri bekliyorum:)

Hadi hayirlisi.. erkek olsa tibet, mabel, tuna, gibi isimleri dusunuyoduk...

Bende hala kiza isim bulamadim

Hamile kalmadan once vermiyolar ki. Yani een uygun zaman tup bebekte oluyor transfer oncesi hapa sonrasinda igneye baslatiyolar o kadar... ama ben zaten hastasi oldugum icin ömur boyu kullanma ihtimalim yuksek

En azından coraspin vs içilebilir çünkü rahme yerleşirken bu damarların düzgün oluşması gerek sonra bir yerde patlak veriyor benim diğerinde 29-30 da tansiyon yüksekliğiyle çıktı bakalım bunda nasıl seyredecek. Sen neden Doğum sonrasında da devam edeceksin ? Sanırım benim ağır derecede bi pıhtılaşma değil çünkü normal testlerde çıkmadı hiç

Benim agir pihtilasmam var faktor 5 genim homozigot. Genelde emboli atinca fark ediyorlar bunu ama allahtanbbiz testlerle fark ettik.. ama bi arkadasim gebelik falan durumuda yok yani kiz universitede emboli atti aylarca hastanede kaldi fizik tedaviler falan atlatti allahtan.. mesela dogum kontrok hapi falan kullanmam yasak benim. Tetikliyor emboli ataklarini

Akıntın kahverengi yeşilimsi kokulu değilse korkma bende sürekli senin dediğin şekilde akıntı var hamilelikte normalmiş.

Bak sen yaramaza uğraştırmış doktoru Benim kız da geçen kontrolde doktor aleti karnıma koyup bastırınca aletin olduğu yere tekme attı İsim bulmak çok zor ne tarz isim arıyorsun ona göre yazalım sana

Akıntın kahverengi yeşilimsi kokulu değilse korkma bende sürekli senin dediğin şekilde akıntı var hamilelikte normalmiş.
Çok teşekkür ederim cevap için içim rahatladıRenksiz su gibi olunca bebeğin suyumu ki dedim kendi kendime iyice paranoyak oldum ben ya yarın detaylı da herşey belli olur ben de rahat ederim inşallah tekrar çok sağolun

Rica ederim Yarın kontrolden sonra yazar mısın senin doktor ne diyecek bu akıntı hakkında bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…