Boyun kaç bilmiyorum ama 62 kilo için xl baya baya büyük şuan m giyiyorsan ve maşallah 22 haftada 1 kilo olmışsın böyle giderse aşırı kilo almadan bitirirsin hamileliği karnının biraz daha büyüyeceğini düşünürsek L olur gibi veya şöyle düşün şuan elindeki XL bir tık küçük olunca omuzların oturacak mı ona göre karar ver ☺ Ben çok kilo aldım 10 kilos bedenden m bedene çıktım 25. Haftadayım o yüzden şuan ben de bilemiyorum kaç beden alsam Bir de emzirme sütyeni alayım diyorum ama kendi bedenimiz mi iyi olur bir beden büyük mü bilemedim
Ben de 80 kullanıyordum 85 alıp bir tane deneyeyim bari çünkü şuankiler sıkmaya başladı doğru diyorsunEmzirme sutyeni aldim hatta kullaniyorum cunku benim gogusler baya buyudu cok agriliydi doktorum onunla rahat edebilirsin dedi. Aldim bitane ama kendi bedenim degil tabi ben normalde 75 yada 80 kullaniyodum 85 in buyuk olanini aldimdiger sutyenlerimede arkalarina pentiden ek aldim cunku cuplardan ziyade buyudukleri icin beden kismi sıkmaya basladi oyle rahat ettim baska almam herhalde cunku o sutyenlerde cok matah gelmedi bana
Ben de 80 kullanıyordum 85 alıp bir tane deneyeyim bari çünkü şuankiler sıkmaya başladı doğru diyorsunben de anne bebek bakım çantası göğüs ucu kremi tırnak makası takımı almıştım internetten bugün gelecek bakalım inşallah iyi çıkar internetten alınca insan tedirgin oluyor
Yeni nesil isimleri sevmiyorum ben kizda da erkekte de. Klasik bilindik isimler hosuma gidiyor. Bircogu farkli olma derdinde nedense bu konuda. Kayra ile Ali Kaan arasinda kaldik. Ama kayra kiza da konuyor diye ilerde kargasa yasamasin istedik. 2.si olacak buyuk ihtimal. Anlamli isim koymak en guzeli bence.Kızlar dün detaylı ultrasona girdim sağ el parmakları hariç her yerini gördük 2 hafta sonra tekrar bakacak ele.
Tabi 3 kere yattım kalktım anca görebildi doktor istediği yerleri ve erkek dedi net şekilde:)
Bu arada erkek ismi önerileri bekliyorum:)
Yeni nesil isimleri sevmiyorum ben kizda da erkekte de. Klasik bilindik isimler hosuma gidiyor. Bircogu farkli olma derdinde nedense bu konuda. Kayra ile Ali Kaan arasinda kaldik. Ama kayra kiza da konuyor diye ilerde kargasa yasamasin istedik. 2.si olacak buyuk ihtimal. Anlamli isim koymak en guzeli bence.
omuzları bir hayli sarkmıştı yaka kısmı çok açık sağa sola kayıyordu pijamanın l de olabilir ama kalmamış m daha derli toplu durack gıbı bakalımBoyun kaç bilmiyorum ama 62 kilo için xl baya baya büyük şuan m giyiyorsan ve maşallah 22 haftada 1 kilo olmışsın böyle giderse aşırı kilo almadan bitirirsin hamileliği karnının biraz daha büyüyeceğini düşünürsek L olur gibi veya şöyle düşün şuan elindeki XL bir tık küçük olunca omuzların oturacak mı ona göre karar verBen çok kilo aldım 10 kilo s bedenden m bedene çıktım 25. Haftadayım o yüzden şuan ben de bilemiyorum kaç beden alsam Bir de emzirme sütyeni alayım diyorum ama kendi bedenimiz mi iyi olur bir beden büyük mü bilemedim
L girer belki stoklara .. ay merak ettim pijamayi bizde bakalim hatta tum grup ayni pijamayi alalim
daha önce rutin kontrollerde ölçüm yapılmıyor muydu kendi doktorun mu istedi araştırılmasını bir kaç doktora görün bakalım ne desinler inşallah sağlıkla kucağına alırsınMerhaba hanımlar bende Allahın izniyle ocak ayı annesi olucam inşallah suan 22 haftalık tup bebekle hamile kalabildim detaylı ultrasonda bebegimin kafasının küçük oldugunu söylediler Bi hafta sonra tekrar gel buyuyomu bakalım dediler dun gittim kafası büyüyormuş ama hala küçükmüş sınırdaymış 2 hafta geriden geliyormuş herseyi normal ve doktor amniyosentez sıvı alması gerektiğini söyledi istemedim ama genetige yollucam seni takip etmem gerekiyor seninde kafan küçük ama bu yuzden diyemem arastırılması lazım dedi saglıklı dıyemem arastırmadan diyor endişeleniyorum böle konustukça başına böyle gelen arkadaşlar varmı
Kensi doktoruna gittiğinde sor sizin ultrasonda böyle birşey anlaşılmıyor mu diye benımde tüp bebek ayrıntılı ultrasonda beyünde iki adet kist denildi doğuma kadar geçiyormuş vs bende takip olduğum hastane de doktora siz göremiyor musunuz diye sordum sonucta sadece baktıkları şey boy kilo vs olmamalı onlar dikkatli bakacak ki bır sıkıntı görürse perinatologa yönlendirecekler vs ben söyleyince beynine de baktı parmaklarına da olması gereken oydu sende gittiğinde ölçümler normal değl miydi neden geride cıktı dıye sormaya hakkın var rabbim meleklerimize sağlık versinKendi doktorum şimdiye kadar hersey olması gerektiği gibi dedi detaylıda çıktı böle bişey araştırılmasını peritanolog söylüyor kendi doktorum sonuçlarıma pazartesi bakıcak ama çok korkuyorum zaten tup bebek ve 7 sene sonra olan Bi gebelik İnsallah saglıklı olur bebegim
benım bırdahakı kontrolüm 26 haftamda doktor o zaman aç gel şeker yüklemesi yapalım dedi zaten ikili test sonrasıda 20 24 ayrıntılı 24 28 şeker yüklemesi demişti 26 hafta normal bir zaman benımde oyle olacakİyi akşamlar arkadaşlar
Şeker yüklemesi için 24 ve 28.haftalar arasında yapıldığını okudum ama genelde gebeler 24 yapıyo galiba.
Şeker yüklemesi yaptırmıycam diye düşünüyodum ama yanlış bi karar olduğuna doğru olanın yaptırmam gerektiğine karar verdim.
26.haftamda yaptırsam sorun olur mu sizce
Bu konuda bir fikrim yok ama yazdıklarını okuyunca aklıma olumsuzluk gelmedi kafası sonuç olarak büyümeye devam ediyor ve sınırda olması da kötü denilmez.Senin de kafan küçükmüş annesine çekti belki de.Benim eltimin de bebeğine burnu çok küçük ya küçük burunlu olacak ya da down sendromlu olabilir demiş doktor bir doğdu kibar fındık burunlu bir bebek güzel düşün güzel olsunKendi doktorum şimdiye kadar hersey olması gerektiği gibi dedi detaylıda çıktı böle bişey araştırılmasını peritanolog söylüyor kendi doktorum sonuçlarıma pazartesi bakıcak ama çok korkuyorum zaten tup bebek ve 7 sene sonra olan Bi gebelik İnsallah saglıklı olur bebegim
Yaptırmanı tavsiye ederim ben de diyordum benim zaten şekerli şeylerle aram yok pek yiyip içmem ailemde de şeker hastası yok bende de çıkmaz diyordum ama maalesef gebelik şekeri çıktı ve şu an diyet uyguluyorumİyi akşamlar arkadaşlar
Şeker yüklemesi için 24 ve 28.haftalar arasında yapıldığını okudum ama genelde gebeler 24 yapıyo galiba.
Şeker yüklemesi yaptırmıycam diye düşünüyodum ama yanlış bi karar olduğuna doğru olanın yaptırmam gerektiğine karar verdim.
26.haftamda yaptırsam sorun olur mu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?