2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bziim kizda bugun yine hic hareket yok. Bide o kadar tatli yedim hic bana misin demedi. En ufak hareket yok. Hadi bakalim

Bziim kizda bugun yine hic hareket yok. Bide o kadar tatli yedim hic bana misin demedi. En ufak hareket yok. Hadi bakalim
Bende bu ara cok fazla yiyorum kizlar :)) engel olamiyorum insallah cok kilo almadan dogum yapariz . Spor ypan var mi aranizda ?

Ben biraz fazla yesem midem bulanıyor kusuyorum, o yüzden abartmadan yemeye çalışıyorum. Spor yapmıyorum ama eşim motor kazası yaptı 10 gün önce ameliyat oldu ona bak, kıza bak derken bence spor yapıyorum bikere hep eğilme halindeyim gün aşırı onları yıka, mutfağın yerlerini elle sil eee okulda da pek oturmuyorum inşallah faydası olur bu hareketlerin doğuma, zaten ilk doğumum aşırı dikişli olduğu için doğum korkum da var Ahh Allah yardımcımız olsun

Benim de şekerim yüksek malesef. Günde 6 kere ölçüyorum 155 civarı çıkıyor. Dr ye ölçümlerimi yollıyacağım yüksek ihtimal insülin başlar. Diyetime dikkat etmeye çalışıyorum ama sürekli açım. Hamur işi yemiyorum tatlı yemiyorum gene de çıkıyor ben daha çorap bile almadım. Geçen kv evinde kızımın küçülen eşyalarını buldum biraz ekleme yaparım yeter. Next to me yatak olacak. Arabası kızımın eski arabası sadece oto koltuğu alacağım. Park yatak verdi bir arkadaş. Yaklaşık bir yıl yanımda kalır sonra ablasının odasını ikisine göre tekrar değiştiririm.

Amin amin inşallah
Benim oğlum 4100 gr doğmuştu 54 cm hastane çıkışını 1 kez giyebildi omuzları dar geldi kardeşide öyle olursa 0-3 ayla başlarız 3-6 la devam ederiz

Pompa birinden bulup deneme şansınız varsa iyi olur ben Manuel pompayla sağamayınca arkadaşta elektrikliyi denedim onla da olmadı dk larca uğraşıp 10-20cc çıkıyordu en fazla ama bebek çok güzel boşaltıyordu sağamadım ben de öğlende emzirmeye eve gelme şansım vardı Allahtan

İyi akşamlar kızlar e bebek te emzirme haftasına özel indirim vardı baya eksiklerimizi aldık bu gün bi bakın derim

Kızlar ben en son agustosn 25 adet oldum 4 ekimde kan testi yaptm devlet hastanesinde 103.4 çıktı doktorumu aradım 5 ekim yanı az önce yine kan testi istedi devlet hastanesinde yaptırdım 152.56 çıktı beni kadın doguma yönlendirdi gtti vajinadan muanne yaptı kesenn olmadıgını söledi kafam çok karıştı kızlar kendi doktorumu aradım daha kese gözükmez dedi erken pazartesi günü yine kan testi yap gel dedi sizce nolabilir kızlar kafam çok karıştı bana yardm edin lütfen sizce kese için çokmu erken hamilemiyim degilmiym lütgen yardmcı olurmsn

Eklentiler

• 20191005_234811.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 22
  • 20191005_234747.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 19
Evet erken endiselenmeyin stres cok zararli benmde ilk goremediler kese bos dedi doktor ve sonra minik belirti kendini sukir suan buyuuon rabbim saglkkla buyumeyi nasip.etsn sizinkinide ama.stres yapmaum sakin kalmaaya calisin

stres yapmayin benim 6 haftalikken dr kese bos gorunmuyr 7.haftadan once bu tur seyler olur ilk hamileligimde dr gittim 6 haftalik hamileydim bilmiyordum dr utrsyna atti bisey demedi simir istedi verdim lekelenmem oldu 10 gun sonra gel ayrintili utrasyona gir orda 7 haftalik gebe oldugumu ogrendim

çok normal canım peşpeşe günlerde kan vermişsin değerin yarısı kadar artmış artışın gayet normal 6 ekimde versen muhakkak 200 üstü bir sonuç alırsın kese içinde herkeste aynı zamanlarda görünmeyebilir geç döllenmedir gönlünü ferah tut

Gunaydin din bem ko trol hemde sdker testimiz vardi.acliktan oldum resmen. Seker testi sorunsuz cikti sukur. Bebek 650 gr civari boy 29 cm olmus. Yuzunu yine gostermedi sakladi zorlayincada arksini dondu dun kiyafetlere baktim fiyatlar nasil diye. Sadelikten yana oldugum icin organik olanlari begendim onlardada 2 3 parca kiyafet 150 tl. Bakalim bikac yere daha bakip ona gore alisverise baslarim kasim gibi.
Buaralar aclik degil ama benim sinirler tepemde resmen.esimle dr gelemediginden dolayi tartistim konusmuyorum. Oglum beni buaralar zorluyor.dayanmaya calisiyorum.

Özdilekte kitikate 5li set 100 liraya gördüm sanki, sakin olmaya çalış ne edersek kendimize ediyoruz

Sinir hepimize geldimi acaba bende alev aliyorum hemen. ;(

Hala isim bulamamizda sinir ediyor benim esim hergun hastanede dogumuna girdigi bebeklerin isimlerini soyluyo bana, ee hangisini begendin diyorum tık yok. En son bade var di ben begendim adam yine hic yorum yapmiyor

O isim kararını vermiş bence o yüzden beğenmiyor

Kızlar merhaba ben önceden şöyle bir şey duymuştum eskiler bebekler doğduğunda bebeklere karınca yumurtası yağı sürerlermiş tüylenme olmasın diye ama benim etrafımda böyle bir şey yapan yok internette araştırdım sağlıklı bilgi bulamadım.Kimi faydalı olduğunu kimi günah olduğunu gibi şeyler yazmış sizin bir fikriniz var mı bu konu hakkında merak ettim bu konuyu bilgi edinmek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…