2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Napiosmz arkadaslar ya bu ara ben ckk asiri acikiyorum hep bsyler yemek istiyorm sanirim 100 kilo.olcamm nasil.engel olcam kendime 26+5 olduk

Ben 1 aydır öyleyim sürekli bi şeyler yemek istiyorum hep mutfakta bi şeyler ararken buluyorum kendimi
Benimkini ben şekere bağladım yüksek çıktı ve ölçümlerimdede sınırın üstünde sizde yok dimi şeker..şeker olmasında iştah açıklığı olsun verilir alınan kilolar ara öğünlerde meyve yiyorum biraz idare ediyo

Yok sukur seker yuklemesnde 105 cikti ama bu durum zor gercektn mutfagn onunden gecerken ne yesem die bakiom.hep kilo konusunda doktorm hep az az al.dmeesne ragmen kendmi kisitlayamiorm

Dün bebişin kıyafetlerini düzenledim 3-6 ayda çok abartmışım.yeni doğan kıyafetleri tamam onlar zaten çok kısa süre giyiliyo.0-3 ay almam lazım biraz bi de pijamalarım ve hastane için terlik kaldı.
Dün süt sağma makinesi sipariş verdim lansinoh ikili olandan..daha iyileri var ama lansinohta iş görür kullanıp memnun kalanlar çok fazla.süt saklama poşeti ve bebek banyo ve bakım ürünleride eksik bitmiyo eksikler

Yok sukur seker yuklemesnde 105 cikti ama bu durum zor gercektn mutfagn onunden gecerken ne yesem die bakiom.hep kilo konusunda doktorm hep az az al.dmeesne ragmen kendmi kisitlayamiorm
Midemiz genişledi galiba bende yiyorum yememiş gibiyim bi kaç gündür dikkat etmeye çalışıyorum acıktıkça büyük bardakla su içiyorum

Simdi yemek yedim ama sanki hic bisey yemedim bu ne boyle ya.. bide yemekten sonra safra kesem daha cok avri yapiyor..

Bende surekli 0/3 ay aldim 3 /6 ay hic bisey yok. Alirim nasilsa zaman icinde. Pompam falan var. Ne olur ne olmaz bi biberon alicam bide ates ölcer falan alicam. Nevresim takimi yorgan oyle seyler almam lazim.. hastane terligi gobbylerden alicam evde kullaniyorum cok seviyorum eskidiler onlari yeniliycem. Eksik kalanlar zamanla tamamlanir artik. Kiyafeti ve yatacak yeri olsunda gerisi ihtiyaca gore

bende yenidoğan 3 parça var hep 0 3 ay aldım ben takımları tulumları 3 6 yok hem mevsim geçişi olacak hemde kilosu ne olacak bilemediğimden 3 6 seçemedim bir türlü uzun altlar var patiksiz ama üst veya takım olarak vs yok onu artık 0 3 aylar küçülmeye başlayınca bebeğe göre alacağım gibi kafam çok karışık çünkü 3 ay nisanda başlıyor normalde yazlık giyer ama olurda kilolandı cabuk toparladı aldığım şeyler nisandan önce olursa giydiremem diye yazlık alamıyorum hep uzun kollu almakta içime sinmiyor diye kalıverdi
Ayrıca göğüs pompası süt saklama kabı vs almayı düşünmüyorum ihtiyaç duyarsam o tarz şeyler alırım doğumdan sonra

Ben bebekler ilk doğduklarında 0-3 ay giyiyolar onlarda kısa süre giyiliyo diye yanlış bi düşünceyle 3-6 ay aldım kıyafetler yanlış alındı yani şimdi 0-3 alıcam yeniden.temmuzda kısa kollu giymeye başlarlar dediğin gibi benimki temmuza kadar evde olanları giyer uzun kollu penye tulumlar yada alt üst takımlar giyilir bence o zamana kadar
Süt pompası ilk doğumumda almadım ama sütüm çok fazla oldu bebek emerek boşaltamayınca ateşlenme ve sıtma oldu bende o yüzden bu kez erkenden aldım inşallah olur sütlerimiz
O zaman lansinoh manuel almıştım o da sağıyodu ama tam boşaltmıyodu.ihtiyaç halinde hemen alınıcak şeyler ama nedense ben herşey alınsın hazır elimin altında olsun istiyorum aslında bekleyip duruma göre davranmak en iyisi ama bende o yok

İnsanın aldıkça alası geliyor eksik kalacak diye süt pompası hakkında bir fikrim yok benim ilk bebeğim olacak acaba beklesem de ihtiyaç olursa mı alayım diyorum yoksa illaki ihtiyaç mı oluyor ki şimdiden alayım bilemedim

kilolu bebekte olsa 2 ay kesin 0 3 ay giyerler az giyilenleer yenidoğan ay onlarda gerçekten miniciiikk olsun 3 6 aylarında zamanı gelecek elinde hiç küçük kalmazsa onları kıvır kıvır gıydırırsın
Ay inşallah bebişe yetsin bizi hasta etmesin sütlerimiz olsun amiinn

Korkma gerekli olanlari yapiyolardir mutlaka. Bende yaptiriyorum ama sonuclara bakmayi unutuyorum.bazen. kultur sonuclarim 1 hafta once cikmis doktorum mail atmis simdi gordum. Benimde derdim safra kesem.
BNa genelde sonuclari soylemiyor zaten :) bir sıkınti olursa bilgilendiririm aramazsam sıkınti yok diyor . Bir sikinti olmasin da bilmeyeyim onemli degil. Ben daha hicbirsey almadim evde diger kizimdan kalan ne var ne yok hic bilmiyorum . Erken dogmazlar insallah :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…