Napiosmz arkadaslar ya bu ara ben ckk asiri acikiyorum hep bsyler yemek istiyorm sanirim 100 kilo.olcamm nasil.engel olcam kendime26+5 olduk
Bebek hizli buyudugu icin diolar.ama bu kilolar nolcak boyle bilemedm hicBu ara bende cok acikiyorum
HahaArkadaslar grup cok sessiz. Aldatiyorum sizi gidip baska gruplara karismaya basladim bu yuzden
ara öğün yapıyor musun canım hem çok hem sık mı yiyorsunNapiosmz arkadaslar ya bu ara ben ckk asiri acikiyorum hep bsyler yemek istiyorm sanirim 100 kilo.olcamm nasil.engel olcam kendime26+5 olduk
Butun ogunler karistiara öğün yapıyor musun canım hem çok hem sık mı yiyorsun
Hahadur gitme bir yere daha birbirimizin doğumunu takip edeceğiz Büyük ihtimal ilk doğumlar seninle benim olur
Napiosmz arkadaslar ya bu ara ben ckk asiri acikiyorum hep bsyler yemek istiyorm sanirim 100 kilo.olcamm nasil.engel olcam kendime26+5 olduk
Yok sukur seker yuklemesnde 105 cikti ama bu durum zor gercektn mutfagn onunden gecerken ne yesem die bakiom.hep kilo konusunda doktorm hep az az al.dmeesne ragmen kendmi kisitlayamiormBen 1 aydır öyleyim sürekli bi şeyler yemek istiyorum hep mutfakta bi şeyler ararken buluyorum kendimi
Benimkini ben şekere bağladım yüksek çıktı ve ölçümlerimdede sınırın üstünde sizde yok dimi şeker..şeker olmasında iştah açıklığı olsun verilir alınan kilolarara öğünlerde meyve yiyorum biraz idare ediyo
Midemiz genişledi galiba bende yiyorum yememiş gibiyimYok sukur seker yuklemesnde 105 cikti ama bu durum zor gercektn mutfagn onunden gecerken ne yesem die bakiom.hep kilo konusunda doktorm hep az az al.dmeesne ragmen kendmi kisitlayamiorm
Bende suyu cok iciyorum bebek istiyo bence acikiyo yoksa bizlim bi durum yokMidemiz genişledi galiba bende yiyorum yememiş gibiyimbi kaç gündür dikkat etmeye çalışıyorum acıktıkça büyük bardakla su içiyorum
aa kötüymüş öyleButun ogunler karisticanm.hep bsyler yemek istiyo kahvalti ediorm topluuorm sanki hic bsy yememis gibi hissediyorm karisik durumdayimmm
bende yenidoğan 3 parça var hep 0 3 ay aldım ben takımları tulumlarıDün bebişin kıyafetlerini düzenledim 3-6 ayda çok abartmışım.yeni doğan kıyafetleri tamam onlar zaten çok kısa süre giyiliyo.0-3 ay almam lazım biraz bi de pijamalarım ve hastane için terlik kaldı.
Dün süt sağma makinesi sipariş verdim lansinoh ikili olandan..daha iyileri var ama lansinohta iş görür kullanıp memnun kalanlar çok fazla.süt saklama poşeti ve bebek banyo ve bakım ürünleride eksik bitmiyo eksikler
Insalllahhhhaa kötüymüş öyleinşallah geçicidir
bende yenidoğan 3 parça var hep 0 3 ay aldım ben takımları tulumları3 6 yok hem mevsim geçişi olacak hemde kilosu ne olacak bilemediğimden 3 6 seçemedim bir türlü uzun altlar var patiksiz ama üst veya takım olarak vs yok onu artık 0 3 aylar küçülmeye başlayınca bebeğe göre alacağım gibi kafam çok karışık çünkü 3 ay nisanda başlıyor normalde yazlık giyer ama olurda kilolandı cabuk toparladı aldığım şeyler nisandan önce olursa giydiremem diye yazlık alamıyorum hep uzun kollu almakta içime sinmiyor diye kalıverdi
Ayrıca göğüs pompası süt saklama kabı vs almayı düşünmüyorum ihtiyaç duyarsam o tarz şeyler alırım doğumdan sonra
Benim de ocağa kalmaz büyük ihtimalleEvet muhtemelen aralik ortasi dogururum.ben
İnsanın aldıkça alası geliyor eksik kalacak diyeDün bebişin kıyafetlerini düzenledim 3-6 ayda çok abartmışım.yeni doğan kıyafetleri tamam onlar zaten çok kısa süre giyiliyo.0-3 ay almam lazım biraz bi de pijamalarım ve hastane için terlik kaldı.
Dün süt sağma makinesi sipariş verdim lansinoh ikili olandan..daha iyileri var ama lansinohta iş görür kullanıp memnun kalanlar çok fazla.süt saklama poşeti ve bebek banyo ve bakım ürünleride eksik bitmiyo eksikler
kilolu bebekte olsa 2 ay kesin 0 3 ay giyerler az giyilenleer yenidoğan ay onlarda gerçekten miniciiikkBen bebekler ilk doğduklarında 0-3 ay giyiyolar onlarda kısa süre giyiliyo diye yanlış bi düşünceyle 3-6 ay aldım kıyafetler yanlış alındı yanişimdi 0-3 alıcam yeniden.temmuzda kısa kollu giymeye başlarlar dediğin gibi benimki temmuza kadar evde olanları giyer uzun kollu penye tulumlar yada alt üst takımlar giyilir bence o zamana kadar
Süt pompası ilk doğumumda almadım ama sütüm çok fazla oldu bebek emerek boşaltamayınca ateşlenme ve sıtma oldu bende o yüzden bu kez erkenden aldım inşallah olur sütlerimiz
O zaman lansinoh manuel almıştım o da sağıyodu ama tam boşaltmıyodu.ihtiyaç halinde hemen alınıcak şeyler ama nedense ben herşey alınsın hazır elimin altında olsun istiyorum aslında bekleyip duruma göre davranmak en iyisi ama bende o yok
BNa genelde sonuclari soylemiyor zaten :) bir sıkınti olursa bilgilendiririm aramazsam sıkınti yok diyor . Bir sikinti olmasin da bilmeyeyim onemli degil. Ben daha hicbirsey almadim evde diger kizimdan kalan ne var ne yok hic bilmiyorum . Erken dogmazlar insallah :)))Korkma gerekli olanlari yapiyolardir mutlaka. Bende yaptiriyorum ama sonuclara bakmayi unutuyorum.bazen. kultur sonuclarim 1 hafta once cikmis doktorum mail atmis simdi gordum. Benimde derdim safra kesem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?