Ay canim ya ne yogun gecmis gercekten sasirdim :) helal olsun :) iş başa dusunce insan ne guclu oluyor. Bende eşimi tembihliyorum ki sakın hasta filan olma ugrasamam herkes kendine baksin biraz dikkat etsinŞeker yüklemesi günü çocuğu kontrole kocayı pansumana götürdüm ilk kanımı verdim sonra birini okula birini eve bıraktım geldim ikinci kanı verdim gittim 1derse girdim 3.kanı verdim koşa koşa öğleye yetiştim yemek sırası bendeydi arkadaşların yemeklerini servis ettim, ders bitti kızı aldım eve geçtim eşim terledim banyo yaptırır mısın dedi oysaki dün yıkamıştım adama bir bakış atmışım oturma odasına kaçtı, zaten alma dedim motor aldı bi de kaza yaptı benim şu zamanımda bana destek olacağına tüm roller değişti, çok sinirleniyorum ben de hele Naz yaptığında tepem atıyor o kızımın ela lale el elesi de dellendirdi beni ama günün sonunda tüm sinirimin yine beni yaktığını fark ediyorum, iyi ki annem var arada ona kaçıyorum
Kizlar benim safra kesem cosmus durumda yarin bi gastroenteroloji hocasiyla gorusucem bakalim. Esim bugun kendi doktorumla konustu degisik degisik agri kesiciler vermis ama hic bi azalma yok. Kontrole persembe gidicem normalde doktoruma ama bakalim belki yarin ki gorusmeye gore erkene alirim. Keske ilk donem fark etseymisim ameliyat olup kurtulurdum. Simdi kapali ameliyat yapamiyolar yaparlarsa acik olucak sonra en az 3 hafta iyilesme ee sonra dogum var. Bide faktor 5 im oldugu icin normal dogum bende riskliymis onu ogrendim. Offfff yani
Kızlar merhaba ben önceden şöyle bir şey duymuştum eskiler bebekler doğduğunda bebeklere karınca yumurtası yağı sürerlermiş tüylenme olmasın diye ama benim etrafımda böyle bir şey yapan yok internette araştırdım sağlıklı bilgi bulamadım.Kimi faydalı olduğunu kimi günah olduğunu gibi şeyler yazmış sizin bir fikriniz var mı bu konu hakkında merak ettim bu konuyu bilgi edinmek istedim.
çok çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz atlatırsınKizlar benim safra kesem cosmus durumda yarin bi gastroenteroloji hocasiyla gorusucem bakalim. Esim bugun kendi doktorumla konustu degisik degisik agri kesiciler vermis ama hic bi azalma yok. Kontrole persembe gidicem normalde doktoruma ama bakalim belki yarin ki gorusmeye gore erkene alirim. Keske ilk donem fark etseymisim ameliyat olup kurtulurdum. Simdi kapali ameliyat yapamiyolar yaparlarsa acik olucak sonra en az 3 hafta iyilesme ee sonra dogum var. Bide faktor 5 im oldugu icin normal dogum bende riskliymis onu ogrendim. Offfff yani
Çok geçmiş olsun doğuma az kaldı umarım o zamana kadar başına bela olmaz bu durum idare edebilirsin inşallahKizlar benim safra kesem cosmus durumda yarin bi gastroenteroloji hocasiyla gorusucem bakalim. Esim bugun kendi doktorumla konustu degisik degisik agri kesiciler vermis ama hic bi azalma yok. Kontrole persembe gidicem normalde doktoruma ama bakalim belki yarin ki gorusmeye gore erkene alirim. Keske ilk donem fark etseymisim ameliyat olup kurtulurdum. Simdi kapali ameliyat yapamiyolar yaparlarsa acik olucak sonra en az 3 hafta iyilesme ee sonra dogum var. Bide faktor 5 im oldugu icin normal dogum bende riskliymis onu ogrendim. Offfff yani
Kızlar hafta sonu azıcık alışveriş yaptım bebişe
6 tane 2-4 ay uzun kollu çıtçıtlı body
2 tane 1-2 ay uzun kollu çıtçıtlı body
2 tane 1-3 ay ayaklı tulum
1 tane 3-6 ay alt üst takım (kızım çok beğenmiş illa alın diye tutturdu:))
Kızlar hayırlı olsun bebişlerimizi Rabbim güzel güzel giydirmeyi nasip etsin inşallahBenim aldıklarım da şunlar
2 tane 0-3 ay pamuk tulum
3 tane 0-6 ay kadife tulum
1 tane çoraplı kadife alt pijama
1 tane de yenidoğan seti 5 li
Daha iç zıbınları almadım . İleriki ay alacam inşallah .
Ayrıca 1 battaniyesini annem ördü. 1 tane kadife battaniye de ben örüyorum bitmek üzere.
2 tane de yelek ördüm.
Kızlar hayırlı olsun bebişlerimizi Rabbim güzel güzel giydirmeyi nasip etsin inşallahBenim de bebişim çok az ve kuvvetsiz hareket ediyor hissetmekte zorlanıyorum önceden çok kuvvetli tekmeler atardı normal mi bu durum yoksa sıkıntı mı var bilemiyorum
Evet aynen hissetmiyorum desem yeri tedirgin ediyor beni oturup öne doğru eğildiğimde hanımefendi o zaman rahatsız oluyor herhalde hafif kımıldar gibi yapıyor.Bugün doktorlar görüştün mü ?Bu ara benimkide oyle gaz mi bebek mi falan diyorum bazen. Boyle enteresan balon patlar gibi bisey geziyo gibi tuhaf... oyle sert tekmeler falan yok
zaman zaman şiddeti değişiyor canım bazen o kadar belli belirsiz oluyor ki gaz mı bebek mi tereddüt ediyorumKızlar hayırlı olsun bebişlerimizi Rabbim güzel güzel giydirmeyi nasip etsin inşallahBenim de bebişim çok az ve kuvvetsiz hareket ediyor hissetmekte zorlanıyorum önceden çok kuvvetli tekmeler atardı normal mi bu durum yoksa sıkıntı mı var bilemiyorum
Evet aynen hissetmiyorum desem yeri tedirgin ediyor beni oturup öne doğru eğildiğimde hanımefendi o zaman rahatsız oluyor herhalde hafif kımıldar gibi yapıyor.Bugün doktorlar görüştün mü ?
Gecmis olsun hem senin hem bebgin icin iyi olacak olan neyse o olsun. Peki safra kesini doguma kadar idere ederse iki ameliyati birden yapamıyorlar mi.Kizlar benim safra kesem cosmus durumda yarin bi gastroenteroloji hocasiyla gorusucem bakalim. Esim bugun kendi doktorumla konustu degisik degisik agri kesiciler vermis ama hic bi azalma yok. Kontrole persembe gidicem normalde doktoruma ama bakalim belki yarin ki gorusmeye gore erkene alirim. Keske ilk donem fark etseymisim ameliyat olup kurtulurdum. Simdi kapali ameliyat yapamiyolar yaparlarsa acik olucak sonra en az 3 hafta iyilesme ee sonra dogum var. Bide faktor 5 im oldugu icin normal dogum bende riskliymis onu ogrendim. Offfff yani
Yok canim yapamiyolar malesef dogumdan 6 ay sonra diyorlarGecmis olsun hem senin hem bebgin icin iyi olacak olan neyse o olsun. Peki safra kesini doguma kadar idere ederse iki ameliyati birden yapamıyorlar mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?