2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ya iş iş diye ölecek okadarda degil en son dedim olursem falan cenazeme gelebilirmisin diye. Pasifligi beni sinirlendiriyor. Yoksa dibinden ayrilmasin demiyorum.eve geliyor iş yada telde oyun uyuz ediyor beni. Laf sokuyorum umrumda degil gibi davraniyorum.ama yok arkadaşkarsimda bie odun var anlamiyor.
Ipini salsam ayri siksam ayri

Ay canim ya ne yogun gecmis gercekten sasirdim :) helal olsun :) iş başa dusunce insan ne guclu oluyor. Bende eşimi tembihliyorum ki sakın hasta filan olma ugrasamam herkes kendine baksin biraz dikkat etsin

Kizlar benim safra kesem cosmus durumda yarin bi gastroenteroloji hocasiyla gorusucem bakalim. Esim bugun kendi doktorumla konustu degisik degisik agri kesiciler vermis ama hic bi azalma yok. Kontrole persembe gidicem normalde doktoruma ama bakalim belki yarin ki gorusmeye gore erkene alirim. Keske ilk donem fark etseymisim ameliyat olup kurtulurdum. Simdi kapali ameliyat yapamiyolar yaparlarsa acik olucak sonra en az 3 hafta iyilesme ee sonra dogum var. Bide faktor 5 im oldugu icin normal dogum bende riskliymis onu ogrendim. Offfff yani

Canım çok geçmiş olsun. Umarım sorunsuz hallolur.

Yapmadım, yaptırmam da.
Biraz sıkı tutsan bile kızaran bir cilde tuz sürmek, hele de ne olduğunu bilinmeyen yağ sürmek belki geri dönüşü olmayan bir zararı olur Allah korusun.

Benim aldıklarım da şunlar
2 tane 0-3 ay pamuk tulum
3 tane 0-6 ay kadife tulum
1 tane çoraplı kadife alt pijama
1 tane de yenidoğan seti 5 li

Daha iç zıbınları almadım . İleriki ay alacam inşallah .
Ayrıca 1 battaniyesini annem ördü. 1 tane kadife battaniye de ben örüyorum bitmek üzere.
2 tane de yelek ördüm.

çok çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz atlatırsın

Çok geçmiş olsun doğuma az kaldı umarım o zamana kadar başına bela olmaz bu durum idare edebilirsin inşallah normal doğum olmazsa sezerayan olsun boşver yeterki sen ve bebişin sağlıklı olsun.

Kızlar hayırlı olsun bebişlerimizi Rabbim güzel güzel giydirmeyi nasip etsin inşallah Benim de bebişim çok az ve kuvvetsiz hareket ediyor hissetmekte zorlanıyorum önceden çok kuvvetli tekmeler atardı normal mi bu durum yoksa sıkıntı mı var bilemiyorum

Bu ara benimkide oyle gaz mi bebek mi falan diyorum bazen. Boyle enteresan balon patlar gibi bisey geziyo gibi tuhaf... oyle sert tekmeler falan yok

Hafta sonu herkes birine kızmış sanırım

Ben de kayınvalideme çok kızdım, zaten çok haz etmem kendisinden de.
Cumartesi kızımın okul toplantısı vardı, eşim ben kızım gittik, hava da buz gibiydi.
Kızımı hemen oyun oynasınlar diye başka bir yere aldılar, sonra müdür salonda uzun bir konuşma yaptı, eşim sıkıldı dışarı çıktı, ben sonuna kadar dinledim.

Eşim dışarıdayken kayınvalidemi aramış naber nasılsın diye, kayınvalidem ben de geleyim mi kızımı görürüm demiş eşim de tamam gel demiş kayınvalidemin iş yeri baya yakın okula.

Konuşma bitti ben dışarı çıktım, baktım kayınvalidem gelmiş, sonra velileri tekrar içeri aldılar. Kayınvalidem dışarıda bekliyor bu arada. Eşimle yarım saat sonra işimiz bitti çocuğu aldık arabaya gittik hep birlikte. Kayınvalidem ben işe gideyim artık dedi.

Ben de eşime dedim ki anneni neden çağırdın ki boşuna? dedim kadın hem çocuğu göremedi hem de dışarıda soğukta boşu boşuna bekledi anlamında demiştim. Kayınvalidem birden sesini yükseltti "Neden gelmeyecekmişim görücem torunumu ben de tabiki" dedi ben şok oldum. Ben de "iyilik de yaramıyor insanlara yaa" dedim arabaya oturup kapımı kapattım. Sanki görmesin kızımı dedim, her hafta görüyor sanki göstermiyorum.

O kadar sinirlendim ki, ne halin varsa gör dedim içimden artık düşünmeyeceğim de.

Bu ara benimkide oyle gaz mi bebek mi falan diyorum bazen. Boyle enteresan balon patlar gibi bisey geziyo gibi tuhaf... oyle sert tekmeler falan yok
Evet aynen hissetmiyorum desem yeri tedirgin ediyor beni oturup öne doğru eğildiğimde hanımefendi o zaman rahatsız oluyor herhalde hafif kımıldar gibi yapıyor.Bugün doktorlar görüştün mü ?

Merhaba herkese nasılsınız benim 2 hafta önce rahim ağzı kısalığından dolayı erken doğum olabılme ihtımalınden serklaj yapıldı evdeyım raporluyum dr istırahat edeceksin dedi çok şükür bebeğim iyi hareketleride iyi hayırlısıyla bebeğim zamanında ve sağlıkla gelecek inşallah dualarınızda bizide unutmayın

zaman zaman şiddeti değişiyor canım bazen o kadar belli belirsiz oluyor ki gaz mı bebek mi tereddüt ediyorum mesel geçen gün sabahtan akşama kadar bütün gün hissedeyim diye bekle bekle yok geceleri coşan minik hiç belirgin bir tekme atmadı ama dün maşallah sabahtan akşama güm güm her tekmesi cok netti merak etme sağlıklıdır büyüyordur sıkıntı yoktur evet yaşarken insan bunu kendine uygulayamıyor haklısın

Evet aynen hissetmiyorum desem yeri tedirgin ediyor beni oturup öne doğru eğildiğimde hanımefendi o zaman rahatsız oluyor herhalde hafif kımıldar gibi yapıyor.Bugün doktorlar görüştün mü ?

Birazdan hastaneye gecip gastro ile gorusucem. Kendi doktorumla telefonla konustuk iste gastro ile gorus tavsiyelerini alalim bi program yapalim dedi. Persembede kendi doktoruma gidicem. Sehir disindan yarin donuyomus. Bide bugun kan ilaci takicak esim. Kanim cok dusmus

Gecmis olsun hem senin hem bebgin icin iyi olacak olan neyse o olsun. Peki safra kesini doguma kadar idere ederse iki ameliyati birden yapamıyorlar mi.

Ahh hep boyle bunlar bosver.. bizimki safra kesemi duymus, biz pek oyle telefonla falan konusmayiz yilda 2 kere falan gelip 15 gun kalip giderler cok nadir biz gideriz ayni sehirdeyken bile ayni sokakta otururduk ugramazdi hic bu ara aramaya basladi cunku plani bebek dogunca uzun bir sure bizde kalmak tabiki kayinpederle birlikte. Onlar icin ilk torun gibi olucak cunku buyuk gelinle hic anlasamiyorlar onlarin evine kalmaya falan gitmezler mesela. Neyse aradi aa gecmis olsun ne oldu falan anlattim. Ayy benimde agrim var ayni oyle bende gidicem carsamba doktora dedi. Insallah bisey cikmaz cikarsada orda bisey yaptirmayin gelin buraya dedim ne diyim kokostur kendisi cocuk falanda bakamaz esimde diyo zaten napicaz cok zorlar zaten cocuk bakamaz diye. Kayinpederimde herkese yuksekten bakar beni pek istememislerdi zaten guya muhendis adam yillarca yoneticilik yapmis ama yok laf anlatamiyosun. Gelip fabrika bacasi gibi sigara icicek ki artik evde sigara icilmiyor bakalim ne yapicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…