Kızlar merhaba ben önceden şöyle bir şey duymuştum eskiler bebekler doğduğunda bebeklere karınca yumurtası yağı sürerlermiş tüylenme olmasın diye ama benim etrafımda böyle bir şey yapan yok internette araştırdım sağlıklı bilgi bulamadım.Kimi faydalı olduğunu kimi günah olduğunu gibi şeyler yazmış sizin bir fikriniz var mı bu konu hakkında merak ettim bu konuyu bilgi edinmek istedim.
Karinca yumurtasini bilmiyorum ama tuzlamayi ogluma annem yapti. Nekadar dogru bilmiyorum ama zarari olmaz diye bisey demedim.millet sacma sapan tuz surup bekletiyormua falan annem hic oyle yapmadi yikadigi suya tuz koydu onla yikadi. En sonsuyunuda temiz su doktu.Karinca yumurtasi yagi, tuzlama bilmem ne kesinlikle ve kesinlikle yapmayacagim seyler, minnacik bedenine yazik. Hele su tuzlama.. bebegi allah korusun susuz birakir cilttende emilim.var sonucta
Bende yeni doğmuş fare sürüldüğünü duymuştum hatta eskilerden sürüp kılsız tüysüz olduğunu söyleyeni de duydum karınca yumurtası yağı vs bilemiyorum hiç yok çevremdeKızlar merhaba ben önceden şöyle bir şey duymuştum eskiler bebekler doğduğunda bebeklere karınca yumurtası yağı sürerlermiş tüylenme olmasın diye ama benim etrafımda böyle bir şey yapan yok internette araştırdım sağlıklı bilgi bulamadım.Kimi faydalı olduğunu kimi günah olduğunu gibi şeyler yazmış sizin bir fikriniz var mı bu konu hakkında merak ettim bu konuyu bilgi edinmek istedim.
doktora gelmedi diye mi hırslandın Allah seni ben her ay doktora tek gidiyorum eşimde bebeği 2 kere gördü oda taa 14 haftalık falandım ilk ve son gördüğü haftaydıKarinca yumurtasini bilmiyorum ama tuzlamayi ogluma annem yapti. Nekadar dogru bilmiyorum ama zarari olmaz diye bisey demedim.millet sacma sapan tuz surup bekletiyormua falan annem hic oyle yapmadi yikadigi suya tuz koydu onla yikadi. En sonsuyunuda temiz su doktu.
Su saat oldu kalkamadim ben yerimden.hirsimi alamadim eşimden
Karinca yumurtasini bilmiyorum ama tuzlamayi ogluma annem yapti. Nekadar dogru bilmiyorum ama zarari olmaz diye bisey demedim.millet sacma sapan tuz surup bekletiyormua falan annem hic oyle yapmadi yikadigi suya tuz koydu onla yikadi. En sonsuyunuda temiz su doktu.
Fare miBende yeni doğmuş fare sürüldüğünü duymuştum hatta eskilerden sürüp kılsız tüysüz olduğunu söyleyeni de duydum karınca yumurtası yağı vs bilemiyorum hiç yok çevremdebenimki erkek zaten kıllı oluversin ama kızım olsaydı da bilemiyorum denemezdim sanırım
Eğer eşin işinden dolayı gelemediyse hepimiz aynı durumdayız.Ama işi yokken keyfi gelmediyse çok haklısın ben de olsam keyfi olarak gelmemesine sinir olurdumKarinca yumurtasini bilmiyorum ama tuzlamayi ogluma annem yapti. Nekadar dogru bilmiyorum ama zarari olmaz diye bisey demedim.millet sacma sapan tuz surup bekletiyormua falan annem hic oyle yapmadi yikadigi suya tuz koydu onla yikadi. En sonsuyunuda temiz su doktu.
Fare miNeler yapıyorlarmış ilginç Neyseki günümüzde lazer çıktı
Ayy evet canim ya . Bir arkadasin kayinvalidesi o sekilde tuzlamis bebegi , bebek bayilmis ne kadar korkmuslar . Hic duymamistim oyle birsey daha once. Bizde tuzlama kirki cikan bebegin en son durulama suyuna oyle az birsey katilir dokulurmus cok iyi bilmiyorum daTuzlu suyla yikamak bi derece ama.dedihin gini cocugu alabalik gibi tuza yatiriyorlar. Benim esim nobetci bende hastaneye baskinami gitsem. Giciklik olsun sıkıldim evde zaten...
Kendi kendime is cikariyorum
DimiiFare miNeler yapıyorlarmış ilginç Neyseki günümüzde lazer çıktı
Evet görünmüyor artık eğilemiyoruz da mecburBen lazer yaptiramayanlardanim görmuyo ya ;(
Agdayi da kendim yapiyodum artik gidip.yaptiricam herhalde goremiyorum
doktora gelmedi diye mi hırslandın Allah seni ben her ay doktora tek gidiyorum eşimde bebeği 2 kere gördü oda taa 14 haftalık falandım ilk ve son gördüğü haftaydı
Tuzlu suyla yikamak bi derece ama.dedihin gini cocugu alabalik gibi tuza yatiriyorlar. Benim esim nobetci bende hastaneye baskinami gitsem. Giciklik olsun sıkıldim evde zaten...
Kendi kendime is cikariyorumgitmedigin hata
7 haftalikti geldiginde oda bayram iznindeydi zaten. Sonra hic gelemedi isinden dolayi.bu sefer gidecegimde 1 hafta oncesinden soyledum sekee testi yapilacak aç kalicam kotu olurum ona gore konus dedim tamam dedi. Alsam saat 10 da bana diyor ki fabrikada kimse yok mecburen ben gidecegim gelde sinirlenme. Bisuru saydim döktüm.donmua bide bana biseyin mi eksik diyor.dedim essek gibi calisiyorsun 3 kurua aliyorsun.eksik cikarmak iatesem cikaririm ama aza kanaat ediyorum.anlatincada sinir oldum yaaEğer eşin işinden dolayı gelemediyse hepimiz aynı durumdayız.Ama işi yokken keyfi gelmediyse çok haklısın ben de olsam keyfi olarak gelmemesine sinir olurdum
7 haftalikti geldiginde oda bayram iznindeydi zaten. Sonra hic gelemedi isinden dolayi.bu sefer gidecegimde 1 hafta oncesinden soyledum sekee testi yapilacak aç kalicam kotu olurum ona gore konus dedim tamam dedi. Alsam saat 10 da bana diyor ki fabrikada kimse yok mecburen ben gidecegim gelde sinirlenme. Bisuru saydim döktüm.donmua bide bana biseyin mi eksik diyor.dedim essek gibi calisiyorsun 3 kurua aliyorsun.eksik cikarmak iatesem cikaririm ama aza kanaat ediyorum.anlatincada sinir oldum yaa
Herkese iyi pazarlar!
Damarlarında direnç çıkan arkadaşlar tetanos aşılarını ve şeker yüklemelerini yaptırdılar mı?
Şubat grubunda bi arkadaşın doktoru sizin durumunuzda yapılmayacak demiş de ben de arada kaldım. Tetanosu yaptırmış bulundum artık ikinci dozu da yaptırıcam ama şeker yüklemesi konusunda tereddüte düştüm, size böyle bişey dendi mi?
7 haftalikti geldiginde oda bayram iznindeydi zaten. Sonra hic gelemedi isinden dolayi.bu sefer gidecegimde 1 hafta oncesinden soyledum sekee testi yapilacak aç kalicam kotu olurum ona gore konus dedim tamam dedi. Alsam saat 10 da bana diyor ki fabrikada kimse yok mecburen ben gidecegim gelde sinirlenme. Bisuru saydim döktüm.donmua bide bana biseyin mi eksik diyor.dedim essek gibi calisiyorsun 3 kurua aliyorsun.eksik cikarmak iatesem cikaririm ama aza kanaat ediyorum.anlatincada sinir oldum yaa
olsun canım sinirlenme sende ailen yanındaysa onlardan birini al yanına böyle durumlarda7 haftalikti geldiginde oda bayram iznindeydi zaten. Sonra hic gelemedi isinden dolayi.bu sefer gidecegimde 1 hafta oncesinden soyledum sekee testi yapilacak aç kalicam kotu olurum ona gore konus dedim tamam dedi. Alsam saat 10 da bana diyor ki fabrikada kimse yok mecburen ben gidecegim gelde sinirlenme. Bisuru saydim döktüm.donmua bide bana biseyin mi eksik diyor.dedim essek gibi calisiyorsun 3 kurua aliyorsun.eksik cikarmak iatesem cikaririm ama aza kanaat ediyorum.anlatincada sinir oldum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?