2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Karinca yumurtasi yagi, tuzlama bilmem ne kesinlikle ve kesinlikle yapmayacagim seyler, minnacik bedenine yazik. Hele su tuzlama.. bebegi allah korusun susuz birakir cilttende emilim.var sonucta

Karinca yumurtasi yagi, tuzlama bilmem ne kesinlikle ve kesinlikle yapmayacagim seyler, minnacik bedenine yazik. Hele su tuzlama.. bebegi allah korusun susuz birakir cilttende emilim.var sonucta
Karinca yumurtasini bilmiyorum ama tuzlamayi ogluma annem yapti. Nekadar dogru bilmiyorum ama zarari olmaz diye bisey demedim.millet sacma sapan tuz surup bekletiyormua falan annem hic oyle yapmadi yikadigi suya tuz koydu onla yikadi. En sonsuyunuda temiz su doktu.
Su saat oldu kalkamadim ben yerimden.hirsimi alamadim eşimden

Bende yeni doğmuş fare sürüldüğünü duymuştum hatta eskilerden sürüp kılsız tüysüz olduğunu söyleyeni de duydum karınca yumurtası yağı vs bilemiyorum hiç yok çevremde benimki erkek zaten kıllı oluversin ama kızım olsaydı da bilemiyorum denemezdim sanırım

doktora gelmedi diye mi hırslandın Allah seni ben her ay doktora tek gidiyorum eşimde bebeği 2 kere gördü oda taa 14 haftalık falandım ilk ve son gördüğü haftaydı

Tuzlu suyla yikamak bi derece ama.dedihin gini cocugu alabalik gibi tuza yatiriyorlar. Benim esim nobetci bende hastaneye baskinami gitsem. Giciklik olsun sıkıldim evde zaten...

Kendi kendime is cikariyorum

Fare mi Neler yapıyorlarmış ilginç Neyseki günümüzde lazer çıktı

Eğer eşin işinden dolayı gelemediyse hepimiz aynı durumdayız.Ama işi yokken keyfi gelmediyse çok haklısın ben de olsam keyfi olarak gelmemesine sinir olurdum

Tuzlu suyla yikamak bi derece ama.dedihin gini cocugu alabalik gibi tuza yatiriyorlar. Benim esim nobetci bende hastaneye baskinami gitsem. Giciklik olsun sıkıldim evde zaten...

Kendi kendime is cikariyorum
Ayy evet canim ya . Bir arkadasin kayinvalidesi o sekilde tuzlamis bebegi , bebek bayilmis ne kadar korkmuslar . Hic duymamistim oyle birsey daha once. Bizde tuzlama kirki cikan bebegin en son durulama suyuna oyle az birsey katilir dokulurmus cok iyi bilmiyorum da bende bu ara cok sinirli stresliyim demek herkes ayniymis :)

doktora gelmedi diye mi hırslandın Allah seni ben her ay doktora tek gidiyorum eşimde bebeği 2 kere gördü oda taa 14 haftalık falandım ilk ve son gördüğü haftaydı

Kendi kendime is cikariyorum gitmedigin hata
Eğer eşin işinden dolayı gelemediyse hepimiz aynı durumdayız.Ama işi yokken keyfi gelmediyse çok haklısın ben de olsam keyfi olarak gelmemesine sinir olurdum
7 haftalikti geldiginde oda bayram iznindeydi zaten. Sonra hic gelemedi isinden dolayi.bu sefer gidecegimde 1 hafta oncesinden soyledum sekee testi yapilacak aç kalicam kotu olurum ona gore konus dedim tamam dedi. Alsam saat 10 da bana diyor ki fabrikada kimse yok mecburen ben gidecegim gelde sinirlenme. Bisuru saydim döktüm.donmua bide bana biseyin mi eksik diyor.dedim essek gibi calisiyorsun 3 kurua aliyorsun.eksik cikarmak iatesem cikaririm ama aza kanaat ediyorum.anlatincada sinir oldum yaa

Herkese iyi pazarlar!
Damarlarında direnç çıkan arkadaşlar tetanos aşılarını ve şeker yüklemelerini yaptırdılar mı?
Şubat grubunda bi arkadaşın doktoru sizin durumunuzda yapılmayacak demiş de ben de arada kaldım. Tetanosu yaptırmış bulundum artık ikinci dozu da yaptırıcam ama şeker yüklemesi konusunda tereddüte düştüm, size böyle bişey dendi mi?

Bosver sinirlenme hic... hepimiz deliriyoruz bazen..

Bana biraz alakasiz geldi. Hatirladigim yaptirdi arkadaslarama soylerler zaten

Kızlar bende sinirlilik hali hiç yok aksine inanılmaz duygusallaştım.her an herşeye ağlayabilirim

Öncesinde tamam diyip sonrasında gelememiş olması sinirlendirmiştir sizi..benim eşimde daha 1 kez gelebildi.şeker yüklemesinde yanımda olmak istedi ama baktım işi için sorun olucak çözüm bulamıyo iki arada bi derede kaldı bende gelme gerek yok bi şey olmaz daha öncede yaptırdık bi şey olmadı vs. Dedim yalnız gittim.kendinizi üzüp sinirlenmeyin yalnız değilsiniz

olsun canım sinirlenme sende ailen yanındaysa onlardan birini al yanına böyle durumlardabenımde eşim ayrıntılıda ben bebeği göremeyeceksem gelmeyeyim boşuna dedi ben tamam dedim yaklaşık 1 saat arabayı ben kullandım şehirdışına annemle kardeşimi aldım gittim onlar gelmese tek gidecektim alıştım valla bosver sende kendini yıpratma tüp bebek süreci dışındaki tedavilerimde yumurta takibi iğneli tedavi aşılama bunların kontrollerinin hepsine tek gittim eşim çalışıyordu izin almak işine gelmedi kimseninde haberi yoktu şakayla karışık o zamanlarda tek gitmişim üzüntüyle dönüyordum bebeğim olmuyor dıye şimdi bebeğimi görmeye gidiyorumda sana ihtiyaç yok diyorum eşime otursun oturduğu yerde

Şeker yüklemesi günü çocuğu kontrole kocayı pansumana götürdüm ilk kanımı verdim sonra birini okula birini eve bıraktım geldim ikinci kanı verdim gittim 1derse girdim 3.kanı verdim koşa koşa öğleye yetiştim yemek sırası bendeydi arkadaşların yemeklerini servis ettim, ders bitti kızı aldım eve geçtim eşim terledim banyo yaptırır mısın dedi oysaki dün yıkamıştım adama bir bakış atmışım oturma odasına kaçtı, zaten alma dedim motor aldı bi de kaza yaptı benim şu zamanımda bana destek olacağına tüm roller değişti, çok sinirleniyorum ben de hele Naz yaptığında tepem atıyor o kızımın ela lale el elesi de dellendirdi beni ama günün sonunda tüm sinirimin yine beni yaktığını fark ediyorum, iyi ki annem var arada ona kaçıyorum

Bende kalp atimini gorucegik gun dellenmistim . Esim benden habersiz randevumu degistirmisti. Bide bana sonra soyluyo degistirdim ben diye. Nasil degistirdin diyorum ee sabah doktorunla sezeryana girdim bugun isim var dedim yarina aldim dedi. Nasil delirdigimi anlatamam cunku isi arkadas bulusmasiymis. Gittim bulusmayi bastim o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…