Geç cevap verdiğim için kusuruma bakmayın kızlar :/ çalışmayla birlikte bir şeyleri yetiştirmek gerçekten güçleşebiliyor.
Ya bebeği için insan en iyisi en güzeli olsun istiyor ama tecrübesiz olunca ne iyi olur bilemiyorsun. Birine ihtiyaç duyma değil de tavsiye olsa güzel olur. Teşekkür ederim tavsiyen için :)
Kesinlikle katılıyorum, yakın olmanın da çok iyi olacağını düşünmüyorum zaten ama ilk olması gözümü korkutuyor. Belki bu bebişden sonra ikincisi falan olsa böyle hissetmeyeceğim o tecrübe ile ama ne yaşayacağımı da bilimemenin verdiği belirsizlik var. İnşallah her şey umduğumdan daha iyi olur
Evet canım, Allah yardımcımız olsun canım. Benim de annem de kayınvalidem de 60 yaş üzeri. Annemin gelse de ciddi bir faydası olmaz, kayınavlidem de iyi bir insan ama çok diken üzerinde oluyorum o gelince :/ Benzer durumlardayız, Rabbim kolaylaştırsın işimizi.
Senin de durumun benzer canım. Benim hormonların etkisiyle gitgel yapıyor kafam galiba :) Bazen bu iyi diyorum, herkes çocuk yapıyor büyütüyor diyorum bazen de ben nasıl yapcağım oluyor :/
Her denilen her tecrübe doğru çıkmıyor tabi :) teşekkür ederim canım, haklısın bazı şeyler için kervan yolda dizilir demek gerekiyor galiba.
Benim annem de öyle :) gelince ona da hizmet etmek zorunda kalabilirim hatta :/ İnşalah ben de iyi ki uzaktayım derim :)
Hepinize çok teşekkür ederim hanımlar. Yalnız olmadığını bilmek iyi hissettirdi çok sağolun :)