2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben baynest almadım kararsız kaldım çok yer kaplıyor diye düşündüm alayım mı sizce . Babynest alanlar fotoğraflarını paylaşabilir mi kızlar
Ben ilk oğlumda almıştım evet çok yer kaplıyor satmayı düşünüyordum ama hamile kaldim:)) ve uzun süre kullanilcak bisey değil bebek dönmeye başladığı gibi gereksiz kalıyor babynest ama yinede ilk günler işinizi görür kullandıktan sonra satarsınız

Arkadaşlar şeker yüklemesi yaptırmayan var mı? Ben yaptırmayı düşünmüyorum
herkesin tercihi farkli oluyr ben ilkindede yapmadam bundada yapmadim yapmak istesem bile midem kaldirmzdi benim glukoz icemzdim
bende 27.4 gunlugum benimde oyle ve bebegim cok alttan baski yapiyrdu icimden bisey kopacakmis gibi surekli gece asiri idrara cikmam ve dr kontrolune gittim erken dogum belirtisi dedi ilac kullaniyrm erken dogum olmsin diye

Arkadaşlar şeker yüklemesi yaptırmayan var mı? Ben yaptırmayı düşünmüyorum
Ben yarim doz yaptirdim (50 gr). Hamilelik sekeri çıktı ama kilom az diye doktorum 100 luk yaptirmaya, diyete veya ilaca gerek yok dedi. Hamilelik sekeri icin yapmaniz gereken en onemli sey kilo almamakmis, ben onu anladim.

Doktorum bana 2 doz tetenoz ignesi yaptir dedi. Birini bu hafta, digerini 1 ay sonra. Bugun saglik ocagina gittigimde, ikinci doza gerek yok dediler ama ben doktoruma guveniyorum. Sizde durumlar nasil, tetenoz ignesiyle alakali doktorunuz ne dedi?

Daha once tetanoz asiniz yoksa iki.doz varsa tek doz yeter..

Su bi yere toplanma hikayesi ve adet sancisi bende ameliyattan beri var nst de kasilma cikti ama cok ustunde durmadik ilac verdiler. Bu donemlerde yalanci kasilmalar oluyormus.

Ama tabi benim artik ameliyattan dolayi erken dogum riskim var. Kismet.

Su dikislerim alinsinda cantami hazirliycam

Canım gittim, doktor bi problem görmedi. Normal dedi. Bende sadece bi tarafa toplanıyo dokununca normale dönüyo. İnşallah zamanında hayırlısıyla gelir bebişlerimiz

Selam kizlar bende bugun saglikocagina gittim benimde gun icinde 3 4 defa karnim sertlesiyor kasilma sanci oluyor ebeye anlattim o da mutlaka doktora soyle eger kontrol gunune kadar olmaya devam ederse acile git dedi

Selam kizlar bende bugun saglikocagina gittim benimde gun icinde 3 4 defa karnim sertlesiyor kasilma sanci oluyor ebeye anlattim o da mutlaka doktora soyle eger kontrol gunune kadar olmaya devam ederse acile git dedi
Sertlesme bende de oluyor ama kakao yagiyla masaj yapinca rahatliyorum, bebek de rahatliyo. Başlıyo oynaşmaya.

Doktorum bana 2 doz tetenoz ignesi yaptir dedi. Birini bu hafta, digerini 1 ay sonra. Bugun saglik ocagina gittigimde, ikinci doza gerek yok dediler ama ben doktoruma guveniyorum. Sizde durumlar nasil, tetenoz ignesiyle alakali doktorunuz ne dedi?
Benimde tam tersi sağlık ocağı gel dedi 2doz yapılacak kendi doktorum tek doz yap yeterli dedi bende ona güvendim umarım bisey olmaz

İkininize de büyük geçmiş olsun şimdi okudum seninde hamileliğin çok sıkıntılı geçiyor inşallah bebeğini sağlıcakla zamanında alırsın kucağına

Çanta hazırlıkları başlamış ben daha erken diye düşünüyordum ama bu hafta bende yavaştan başlayayım erken doğum riski de var zaten önceden hazırda bulunsun..

Ayy su bonelere bayiliyorum cok sirinler..

Bende yattigim yerden para harciyorum pisik kremi sampuan vucut kremi falan siparis ettim. Sanirim tamamim bez ve islak mendil kaldi bide kuvet falan

Kızımda 2 tane olmuştum. Doktoruma sordum 5 sene içinde olduğu için bunda tek doz yeterli dedi.
Yaptırdığı aşının içeriği de tek tetanoz değilmiş, aşının adına baktığımda Difteri, tetanoz boğmaca polio aşısı olarak geçiyor.

Kızlar aldığınız ürünler çok güzel güzel günlerde kullanın inşallah.Bizimde biberon,emzik ve bebek arabası kaldı bir tek.Kendim için gecelik pijama eksik.Onun dışında her şeyini tamamladım kıyafetlerini yıkadım ütüledim kaldırdım dolabı da hazır

Sanırım çogumuzda aynı problem var , doktorum normal bişey oldugunu söyledi bana. İçim rahat etsin diyorsan bi kontrole git ama hemen hemen her annede oluyor bu sertleşme , bi bölgeye toplanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…