Bende yattigim yerden para harciyorum pisik kremi sampuan vucut kremi falan siparis ettim. Sanirim tamamim bez ve islak mendil kaldi bide kuvet falan
[/QUOTE nasil oldun canim bende bu boneleri coj begeniyrdum cogu yetde fiyati fazlaydi bunlari cok uygun aldim
İlk gebeliğimde çıkmadı. Bunda da çıkmayacak anlamına gelmez tabi ama zaten şeker çıksa da Allah korusun diyet egzersiz vs veriliyor diye biliyorum. Elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum normalde o yüzden gönlüm yaptırmamaktan yana
Sanırım çogumuzda aynı problem var , doktorum normal bişey oldugunu söyledi bana. İçim rahat etsin diyorsan bi kontrole git ama hemen hemen her annede oluyor bu sertleşme , bi bölgeye toplanma
Bende bir bölgeye toplanma değil genel olarak sertlesiyor karnim tahta gibi oluyor o sirada agri hissediyorum 30 40 sn sonra geciyor bir yere toplanma sirasinda o kadar agri olmuyor
İlk gebeliğimde çıkmadı. Bunda da çıkmayacak anlamına gelmez tabi ama zaten şeker çıksa da Allah korusun diyet egzersiz vs veriliyor diye biliyorum. Elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum normalde o yüzden gönlüm yaptırmamaktan yana
Ben ilk oğlumda almıştım evet çok yer kaplıyor satmayı düşünüyordum ama hamile kaldim:)) ve uzun süre kullanilcak bisey değil bebek dönmeye başladığı gibi gereksiz kalıyor babynest ama yinede ilk günler işinizi görür kullandıktan sonra satarsınız
bol bol alt açma minderialdım ve puset de alıcaz bilemedim alsam mı bakalım biraz düşüneym onu ev geniş ama yne de çok yer kaplıyor diye düşnyrm bebişe büyüyen karyola sipariş verdik gerçi onun dolap kısmında depolayabilirim
Yani şu dolabın üst kısmında
Doktorum bana 2 doz tetenoz ignesi yaptir dedi. Birini bu hafta, digerini 1 ay sonra. Bugun saglik ocagina gittigimde, ikinci doza gerek yok dediler ama ben doktoruma guveniyorum. Sizde durumlar nasil, tetenoz ignesiyle alakali doktorunuz ne dedi?
doktorumu dinlemedim sormadım bile bi sürü makale okudum araştırdım tetanoz aşısı iki doz yaptırmayı özellikle Doğum esnasında bebişi korumak için öneriyor uzmanlar . 1 doz yeterli antikor oluşturmaya yeterli olsaydı diğer dozlara gerek kalmazdı bence. Ben ikisini de yaptırdım içim rahat inşallah herşey yolunda gider Allah a bıraktım gerisini ne yapiiim )). Size d tavsiye ederim hatta içiniz rahat etsin diye önceden biraz araştırabilirsiniz bu konuda bol bol makale yayınlamışlar risk yok yazmışlar hep. Söz konusu bebişi korumak olunca bizim zaafımız oluyor
Bende bir bölgeye toplanma değil genel olarak sertlesiyor karnim tahta gibi oluyor o sirada agri hissediyorum 30 40 sn sonra geciyor bir yere toplanma sirasinda o kadar agri olmuyor
Kızlar günaydın, sabahtan beri adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum. Her an bir şey akacakmış gibi hissediyorum :/ sanki hareketlilik de varmış gibi. Normal mi sizce bu ağrı? İlk kez böyle bir şey yaşıyorum, 3. Trimester beni çok güzel karşıladı
panik olma cnm hafif idrar yolu enfeksiyonundan da olabilir bi baktır..rahim büyüyor geriliyor çatlayacak gibi oluyorum ben de. kendimden biliyorum hamileliğim boyunca idrr yolu enfeksiyonu geçiriyorum hala da öyle. Doktor önemli değil normal dedi bebek gelişimi önde gidiyormuş . AMA şeker riskim var benim de
canim babynest alana kadar reflu yatagi alin cok daha iş goruyormus. sevi bebenin reflu yatagi babynest gibi zaten görüntü anlaminda. su an 150 tl ye düşmüş e bebekte
Ben seker yuklemesi icinde tetanoz icinde doktorumu dinledim.. bizim google yazip ulastigimiz makalelerin cok daha bilimsel.iceriklilerine ulasiyorlar onlar hatta yasiyorlar zaten. 50 gr glukoz yuklemesi yaptirdim. Tetanozuda 1 yil once oldugum.iicn tek doz yaptirdim.
Gercekten iyi bilimsel makale icin google in farkli bir alt yapisi var oradan arastirma yapiliuor ve onlar ucretli oluyor. Ama onda da yine siz karar veriyosunuz kimin dedigini yapicaginiza onlarda uzerinde calistiklari kisi sayisima gore ulastiklari sonuclari yayinliyorlar. Bu cok degisken bir durum. O yan etkileri yada tedavi dozlarini yada ne biliyim isin icine katilan degiskenleri genellemek cok dogru gelmiyor bana. Ten renginiz bile neyden ne kadar etkileneceginizi degistirebiliyor.
bol bol alt açma minderialdım ve puset de alıcaz bilemedim alsam mı bakalım biraz düşüneym onu ev geniş ama yne de çok yer kaplıyor diye düşnyrm bebişe büyüyen karyola sipariş verdik gerçi onun dolap kısmında depolayabilirim
Yani şu dolabın üst kısmında
Canım güzel günlerde kullanın inşallah.. niye bi sürü alt açma minderi aldın bir tane yeterli bide ebebekte kullan at olanlar var çok kullanışlı onlara baksaydın..eğer bebeği içerde yatırırken yada uzanırken bi minderin varsa babyneste hiç gerek yok bence o parayla başka ihtiyacını karşılarsın diye düşünüyorum ama yinede sen bilirsin canım
canim babynest alana kadar reflu yatagi alin cok daha iş goruyormus. sevi bebenin reflu yatagi babynest gibi zaten görüntü anlaminda. su an 150 tl ye düşmüş e bebekte
Canım güzel günlerde kullanın inşallah.. niye bi sürü alt açma minderi aldın bir tane yeterli bide ebebekte kullan at olanlar var çok kullanışlı onlara baksaydın..eğer bebeği içerde yatırırken yada uzanırken bi minderin varsa babyneste hiç gerek yok bence o parayla başka ihtiyacını karşılarsın diye düşünüyorum ama yinede sen bilirsin canım
amin canım hepimiz güzel mutlu günlerde kullanalım inşallah ))) alt açma minderlerini çok fazla aldım çünkü pikniğe giderken vs dışarıda da minder olarak kullanırım Bebekk büyüyünce diye düşündüm çünkü bende hiç minder de yok evimde:))))) bi de ikea nın alt açma masası var hamileliğimin ilk aylarındaki heyecanla satın almıştım biri kirlendikçe üzerine öteki alt açma minderini koyarım demiştimn :)))) bu minnoş masayı alınca gaza gelip minder almayı abartmışım sonradan fark ettim :)) :)))))))) bizim ilk bebeğimiz olacak kısmetse çok kıpır kıpır yerimizde duramıyoruz herkes gibi alışveriş olayını o yüzden biraz didiklemişim galiba
Bir de bebek odasına nasıl perde takacaksınjz kızlar store mu yoksa normal tül perde mi düşünüyorsunuz benim üç tane tekli üç ayrı cam var bebiş odası olarak düşündüğüm odada .