Ayy su bonelere bayiliyorum cok sirinler..
Bende yattigim yerden para harciyorumpisik kremi sampuan vucut kremi falan siparis ettim. Sanirim tamamim bez ve islak mendil kaldi bide kuvet falan
[/QUOTE nasil oldun canim bende bu boneleri coj begeniyrdum cogu yetde fiyati fazlaydi bunlari cok uygun aldim
İlk gebeliğimde çıkmadı. Bunda da çıkmayacak anlamına gelmez tabi ama zaten şeker çıksa da Allah korusun diyet egzersiz vs veriliyor diye biliyorum. Elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum normalde o yüzden gönlüm yaptırmamaktan yanaSeker testi sizin icinde bebek icin de cok onemli neden yaptirmayi dusunmuyorsunuz ?
Bende bir bölgeye toplanma değil genel olarak sertlesiyor karnim tahta gibi oluyor o sirada agri hissediyorum 30 40 sn sonra geciyor bir yere toplanma sirasinda o kadar agri olmuyorSanırım çogumuzda aynı problem var , doktorum normal bişey oldugunu söyledi bana. İçim rahat etsin diyorsan bi kontrole git ama hemen hemen her annede oluyor bu sertleşme , bi bölgeye toplanma
Yanlış biliyorsunuz gerekirse insüline başlanıyorİlk gebeliğimde çıkmadı. Bunda da çıkmayacak anlamına gelmez tabi ama zaten şeker çıksa da Allah korusun diyet egzersiz vs veriliyor diye biliyorum. Elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum normalde o yüzden gönlüm yaptırmamaktan yana
bol bol alt açma minderialdım ve puset de alıcaz bilemedim alsam mı bakalım biraz düşüneym onu ev geniş ama yne de çok yer kaplıyor diye düşnyrm bebişe büyüyen karyola sipariş verdik gerçi onun dolap kısmında depolayabilirimBen ilk oğlumda almıştım evet çok yer kaplıyor satmayı düşünüyordum ama hamile kaldim:)) ve uzun süre kullanilcak bisey değil bebek dönmeye başladığı gibi gereksiz kalıyor babynest ama yinede ilk günler işinizi görür kullandıktan sonra satarsınız
doktorumu dinlemedim sormadım bile bi sürü makale okudum araştırdım tetanoz aşısı iki doz yaptırmayı özellikle Doğum esnasında bebişi korumak için öneriyor uzmanlar . 1 doz yeterli antikor oluşturmaya yeterli olsaydı diğer dozlara gerek kalmazdı bence. Ben ikisini de yaptırdım içim rahat inşallah herşey yolunda gider Allah a bıraktım gerisini ne yapiiimDoktorum bana 2 doz tetenoz ignesi yaptir dedi. Birini bu hafta, digerini 1 ay sonra. Bugun saglik ocagina gittigimde, ikinci doza gerek yok dediler ama ben doktoruma guveniyorum. Sizde durumlar nasil, tetenoz ignesiyle alakali doktorunuz ne dedi?
Anladım canım , sen kaçıncı haftadasın. Bebek büyüyor ondan da olabilirBende bir bölgeye toplanma değil genel olarak sertlesiyor karnim tahta gibi oluyor o sirada agri hissediyorum 30 40 sn sonra geciyor bir yere toplanma sirasinda o kadar agri olmuyor
panik olma cnm hafif idrar yolu enfeksiyonundan da olabilir bi baktır..rahim büyüyor geriliyor çatlayacak gibi oluyorum ben de. kendimden biliyorum hamileliğim boyunca idrr yolu enfeksiyonu geçiriyorum hala da öyle. Doktor önemli değil normal dedi bebek gelişimi önde gidiyormuş . AMA şeker riskim var benim deKızlar günaydın, sabahtan beri adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum. Her an bir şey akacakmış gibi hissediyorum :/ sanki hareketlilik de varmış gibi. Normal mi sizce bu ağrı? İlk kez böyle bir şey yaşıyorum, 3. Trimester beni çok güzel karşıladı
28Anladım canım , sen kaçıncı haftadasın. Bebek büyüyor ondan da olabilir
Çok gzeller nerden aldınız ben de alayım
canim babynest alana kadar reflu yatagi alin cok daha iş goruyormus. sevi bebenin reflu yatagi babynest gibi zaten görüntü anlaminda. su an 150 tl ye düşmüş e bebekteBen baynest almadım kararsız kaldım çok yer kaplıyor diye düşündüm alayım mı sizce . Babynest alanlar fotoğraflarını paylaşabilir mi kızlar
Çok gzeller nerden aldınız ben de alayım
Canım güzel günlerde kullanın inşallah.. niye bi sürü alt açma minderi aldın bir tane yeterli bide ebebekte kullan at olanlar var çok kullanışlı onlara baksaydın..eğer bebeği içerde yatırırken yada uzanırken bi minderin varsa babyneste hiç gerek yok bence o parayla başka ihtiyacını karşılarsın diye düşünüyorum ama yinede sen bilirsin canımbol bol alt açma minderialdım ve puset de alıcaz bilemedim alsam mı bakalım biraz düşüneym onu ev geniş ama yne de çok yer kaplıyor diye düşnyrm bebişe büyüyen karyola sipariş verdik gerçi onun dolap kısmında depolayabilirim
Yani şu dolabın üst kısmında
canım sahi benim koca reflü yatağı da almış indirimdeykencanim babynest alana kadar reflu yatagi alin cok daha iş goruyormus. sevi bebenin reflu yatagi babynest gibi zaten görüntü anlaminda. su an 150 tl ye düşmüş e bebekte
amin canım hepimiz güzel mutlu günlerde kullanalım inşallahCanım güzel günlerde kullanın inşallah.. niye bi sürü alt açma minderi aldın bir tane yeterli bide ebebekte kullan at olanlar var çok kullanışlı onlara baksaydın..eğer bebeği içerde yatırırken yada uzanırken bi minderin varsa babyneste hiç gerek yok bence o parayla başka ihtiyacını karşılarsın diye düşünüyorum ama yinede sen bilirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?