2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın. Bebeğime bornoz takımı almak istiyorum. Tavsiye ettiğiniz marka ya da siteler var mı ? Ya da havlu mu alsam

Yürüyene kadar havlu kullanıyorsun canım. Bornozu giydiremezsin küçükken kolları zorlar.
Kızım 4 yaşında ıslak ıslak bornozu giydirmeye çalışmaktansa ben panço havlu aldım kafasından geçirip giydiriyorum.

Bir de bebek odasına nasıl perde takacaksınjz kızlar store mu yoksa normal tül perde mi düşünüyorsunuz benim üç tane tekli üç ayrı cam var bebiş odası olarak düşündüğüm odada .

Benim kızımın odasında stor vardı. Büyüdükçe alttan çekmeye, ipini falan çekiştirmeye başladı korktum kafasına düşürecek diye.
O yüzden normal perde aldım odasına, bebeğe de öyle yapacağım.

Bir de molfixin alt açması daha güzeldi, ebebeğin kendi markasından almıştım 2-3 kere kullanayım dediğinde içindeki pamuğu toparlanıyordu bi tarafa. Molfixin ki daha başarılı toplanma olmuyor.

Arkadaslar oğlumun ismini yusuf kağan koymayı düşünüyorum ama kaan nı kağan mı tam karar veremedim . Hangisi doğru ki acaba
Ailenizin edebiyatçısı geldi Doğrusu Kağan. Ama bana nedense Kaan yazılışı hep daha hoş gelmiştir. Yani kulağıma hoş geliyor. Gerçi onu söylerken de ğ çıkıyor gibi ağızdan Siz en iyisi doğrusunu yani Kağan'ı koyun

Bu masa çok kullanışlı canım arkadaşta görmüştüm ıyiki almışsın..Evet ilk bebekte insan kendini tutamıyor gerçekten haklisin ben 2. Olmasına rağmen hala heyecanla alıyorum ne görsem

Erkek bebeği olacaklar isim düşündünüz mü hiç belki bana da tavsiye olur
Benle eşim de karar veremedik aklımızdaki isimler şöyle
Yusuf
Yamaç
Emir
Erdem
Utku
Hepsi çok güzel karar veremiyoruz bi akıl verin

Benle eşim de karar veremedik aklımızdaki isimler şöyle
Yusuf
Yamaç
Emir
Erdem
Utku
Hepsi çok güzel karar veremiyoruz bi akıl verin
Emir de güzel ama benim ailede kulağa hoş geliyor bende aras olarak düşündüm ama karar veremiyorum

Bende kullan at alt acma bezlerinden dusunuyorum. Bornoz bencede bebeler icin zor. Ben simdilik e bebekten sapkali bi havlu aldim. Perde olarak rustik dusunuyorum ben..

Bu arada safra kesesi pataloji raporum gelmis. Baya akut kolesistit olmusum. Kan degerlerimde normaldi gorunmuyordu o yuzden biz sadece tasli kese zannediyorduk ama durum daha ciddiymis. Ameliyat olmasam daha ciddiye gidicekmis durum

Utku çok tatlıymış ☺ anlamları da önemli tabi bizde uraz koyucaz nasipse
Evet anlamlara göre isim bakıyorum utku üstün başarı zafer demekmiş.. urazı da beğenmiştim cok guzel anlamı şans demekti sanırım ama sondaki z sanki çok sert yapıyor ismi diye vazgeçtim

Emir de güzel ama benim ailede kulağa hoş geliyor bende aras olarak düşündüm ama karar veremiyorum
Aras kuzenimin ismi olduğu için mı bilmiyorum çok tatlı geliyor bana çok sevimli akıllı bi çocuk

Kızlar bide isimler cidden etkiliyor bizim önceki grupta da ilk bebekti diye ciddiye almamıştık çoğumuz ama şimdi gerçek olduğuna karar verdik misal benimki doruk cidden çocuğun gözü hep en tepede rüzgar ateş falan koyanlar yine aynı şekilde ismin çocuğun huylarina etki ettiğini söylüyorlar hele büyüdükçe daha belirgin oluyor o yüzden bu sefer uysal bi isim arıyorum

İsim konusu bizde de muamma hala.
Ne koyacağız hiçbir fikrimiz yok:) Erkeğe isim bulmak da zormuş.

Evet katılıyorum isimler karekteri çok etkiliyor bu yüzden ben de karar veremedim hala isimsiz isim koymak çok zormuş kız ismi arıyorum ben de içime sinmiyor bir türlü.

Internette bakiyorum hep aynı isimler şöyle çok bildik ama unuttuğumuz isimlerden olabilir ünlülerin bebeklerinin isimlerine kadar baktım

Benim aldığım hastane çıkışında şapkalı bi havlu çıktı o kullanılır bence hatta 2 yaşına kadar kullanılır şimdilik bornoz zor olur.. Bide şampuan pişik kremi bebe yağı hangi markalar aldiniz

Pişik kremini bepanthol şampuan üni baby almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…